• szanics
    Na, akkor aludva egyet a történtekre #3852-nél kicsivel higgadtabb értékelés a meccsről.
    A találkozó egyetlen pozitívuma számomra az volt, hogy az első Fradi-meccset láttam LCS érkezése óta, melyen nem hangzott el egyszer sem az őt éltető rigmus.
    Eddig sem értettem, mit lehet szeretni egy olyan edzőn, aki már egy éve dolgozik a csapattal, és még mindig nem tudjuk, hogy mit akar játszani a csapat.
    Hogy lássátok, nem mellébeszélek, az előző két edző:
    Garami: 3-4-2-1, Tököli egyetlen ék, mögötte fellép Gerzson és Leo (később ez személyekre lebontva változott, de a taktika mindig világos volt, olvasni lehetett a játékot)
    Pintér: teljesen egyértelmű 4-4-2, területszűkítés és letámadás ezerszer, beleszaladtunk párszor a késbe - a hajam égnek állt, mikor az egész csapat egy 30 méteres sávon belül mozgott, és beívelték mögénk a labdát -, de akkor is tudtam, mit akar játszatni az edző, más kérdés, hogy erre a játékra egy nyugati csapat és a Geráékkal felálló Fradi képes lehet, a(z akkori) Fradi már nem.
    László: aki megmagyarázza nekem, hogy mi az a stílus, amit LCS érkezése óta a csapat képvisel, annak felajánlanék egy A-liszenszt egyből... Lehet mondani, hogy ez nem az a csapat, meg hogy nehéz helyzetben vagyunk, de akkor is meg lehet próbálni játszani, könyörgöm, MI EZ A JÁTÉK??? Tegnap például kicsúcsosodott a tavaszi taktika, és világcsúcsot döntöttünk az egy főre jutó felívelések számában olyan "hatalmasra nőtt" csatároknak, mint a csákánylábú Bajevski és szegény Laczkó Zsolti.

Szóval ez a meccs nem is az eredmény, hanem a mutatott játék miatt volt tragikus. Hogy mit keres még itt ez az ember, azt én nem tudom. Lehet, hogy ezért most sokaktól kapok itt, de így gondolom.

Ja, és még valami.
    Amikor valaki azt mondja egy nappal a meccs előtt, hogy "eljött a fiatalok ideje!", és a kezdőbe összesen EGYET (Laczkó) tesz be közülük, akkor ott valami sántít. És amikor a meccs után erre terelődik a szó, a fiatalok között említi a 3 NB1-es szezont már végigjátszott, 25 ÉVES BAJEVSKIT, mondván, ő is játszott!!!!!!! Na ez már több a soknál...