23418
-
#3734 de ha ő elmegy akkor még nagyobb szarban leszünk. a pénteki edzőmeccsen látszott, hogy meghatározó egyéniség lehet még jobban az idei Fradiban. -
#3733 én is sajnálom Rósát, DE NEM ÉRTEM .......hol van már az a hajrá Fradi kötés a kezéről? Ő már nem is emlékszik rá , csak ÉN ... -
#3732 Mondjuk Rósát azért sajnálom :(
Sztem jó játékos. -
#3731 Tárgyalnak.
Rósa is ha marad akkor csak olyan szerződést ír alá, hogyha talál egy másik csapatot magának aug. 31-ig, akkor elmehet. -
#3730 Akkor most elment ez a *asz? Vagy maradt? -
#3729 szánalmas ez a "maradok ha nem kellek senkinek" sem szindróma -
#3728 Így van. Legalább annyi lett volna benne, hogy az edzőmeccseken pályára lép. (addig amíg az benne van az a pakliban, hogy netán marad a csapatban)
Lipcsei maradt, de hiányos a felkészülés. (ugyebér 1 edzőmeccsen sem lépett pályára) Remélem a Minsk ellen nem lesz kezdő. És lemerta nyilatkozni, hogy ős csúszott mászott a csapatért stb... ÁÁÁÁÁÁÁ. Örülök hogy lemondta a csapatkapitányságot. -
#3727 Szűcs meg huzzon el az annyába, ne azért maradjon mert nem kell a kutyának sem ....ne tegyen szivességet -
#3726 László Csaba dilemmája: Kemenes vagy Udvarácz?
egyértelműen KEMENES! -
Csesza #3725 Be kell szorítani a minszkieket -
LPJ #3724 Köszi!HAJRÁ FRADI! -
Csesza #3723 igen a sport1 19.45-től -
Csesza #3722 Szűcs nemfogadta el a horvát ajánlatot -
LPJ #3721 Hali!A csütörtöki meccset közvetíti valamelyik tv? -
Rudee #3720 Bartha 3 évre aláírt. -
Rudee #3719 A meccs után én írtam:
És vége is. A 3 rúgott gól jó lenne a fehéroroszok ellen is, csak ne kapjunk kettőt.
A meccs után László Cs. nyilatkozta:
Három lőtt góllal a Minszk ellen is kiegyeznék, csak ne kapjunk kettőt.
-
#3718 Ja és reméelm nem a Milán fog védeni... teljesen meccshiányos, kiöregedett, tartalék. Kemenes sokkal jobb lehetne, még a fiatalsága ellenére is.
Milán gyengusz... -
#3717 A nap interjúja: László Csaba -
#3716 Hát végig jobbak voltunk. A Vojvodina simán beférne az nb1-be is. Tipikusan az a csapat aki ráült a 2 illetve az 1 gólos vezetésére...
Sajnos az 1. félidőben is a tavaszi "szerencsétlenség" továbbra is velünk volt. Semmi nem kanyarodott befele, stb, stb... Bajának egy olyan szép szólója volt, hogy csak lestem.
A gólok, most teljesen a mieink voltak, nem védelmi hiba volt... szépen, jól támadtunk.
Lipcsei, Szűcs, elmehetnek a faszomba. De főleg a Peti, aki a hiányos alapozása ellenére (értem itt hogy EGY ismétlem EGY edzőmeccsen sem szerepelt) is benne lesz a Minsk elleni kezdő 11-ben. Mondjuk ezt László Csaba is számon vehetné!!!
Szép volt fiúk, csak gy tovább!
Rósa Dini meg remélem hogy marad. Nagyon hiányozna nekünk. -
#3715 A mérkőzés bizonyítja nagyon kellenének a meghatározó játékosok a fiatalok mellé !
Nyertünk - jó a kedvem, jobb lett a közérzetem is ! ! -
Rudee #3714 És vége is. A 3 rúgott gól jó lenne a fehéroroszok ellen is, csak ne kapjunk kettőt. -
Rudee #3713 88 Gyönyörű támadás végén fordítottunk! Tőzsér gurított be a bal oldalról, Gyepes átlépte a labdát, ezzel két embert is becsapott, a tizenhatos jobboldali sarkáról Csepregi kapásból laposan lőtt, az ötösön Rósa úgy tette bele a lábát a labda útjába, hogy a labda a dermedt kapus mellett a bal sarokba vágódott (3-2). -
Rudee #3712 72 Egyenlítettünk. Tőzsér gurított középre, Bajevski a tizenhatoson belül lefordultvédőjéről, amikor buktatták, 11-es! A büntetőt Rósa laposan a jobb sarokba lőtte (2-2). A kapus jó irányba vetődött, de nem tudott védeni. A reklamáló Popovic sárga lapot kapott. -
#3711 na végre... 2 : 2
nyerni kéne ! ! ! -
Rudee #3710 60 Csökkentettük a különbséget. Rósa adott be laposan a jobb szélről és az egész meccsen nagyon jó teljesítményt nyújtó Laczkó 13 méterről kapásból a hálóba lőtt (1-2). -
Rudee #3709 54 Kettővel vezetnek a vendégek. Lazarevic gurított középre és az őrizetlenül hagyott Jovanovic 12 méterről a jobb alsó sarokba lőtte a labdát (0-2). -
Rudee #3708 Talán Bartha, ha beáll. -
#3707 ki fog gólt rúgni ? -
Rudee #3706 22 Első támadásából vezetést szerzett a Vojvodina. Baloldali beadás után Jovanovic a kapufára lőtte a labdát, a kipattanót Kovacevic az üres kapuba továbbította (0-1). -
#3705 Nagy kár, remélem a Minks ellen már játszik. -
Rudee #3704 Megin az a remek játékvezetés...
Zöld egy remek csellel csapta be Milutinovicot, a vendégek játékosa elcsúszott, a játékvezető meglepetésre a Vojvodina javára ítélt szabadrúgást. -
Rudee #3703 Szerintem még sérült. -
#3702 Lipcseit nem látom sehol !
Hol van ? -
Rudee #3701 A mieink összeállítása: Udvarácz - Bognár, Budovinszky, Tímár - Grósz, Takács, Erős, Tőzsér - Zöld, Bajevski, Laczkó. A kispadon Kemenes, Szálkai, Csepregi, Balog, Rósa, Gyepes és Bartha foglal majd helyet. -
#3700 Hehe :P -
#3699 Menekülés a győzelembe ! -
#3698 Kösz :P -
Rudee #3697 A Ferencváros - Vojvodina mérkőzésig még 1 óra 33 perc van hátra. -
#3696 Mikor kezdődik az eddzőmeccs? :) -
#3695 na elindulok az edzőmeccsre. remélem ma már egy jobb Fradit láthatok! :)