23418
  • mukika
    de ha ő elmegy akkor még nagyobb szarban leszünk. a pénteki edzőmeccsen látszott, hogy meghatározó egyéniség lehet még jobban az idei Fradiban.
  • gabber_saviola
    én is sajnálom Rósát, DE NEM ÉRTEM .......hol van már az a hajrá Fradi kötés a kezéről? Ő már nem is emlékszik rá , csak ÉN ...
  • Kaplan
    Mondjuk Rósát azért sajnálom :(
    Sztem jó játékos.
  • mukika
    Tárgyalnak.

Rósa is ha marad akkor csak olyan szerződést ír alá, hogyha talál egy másik csapatot magának aug. 31-ig, akkor elmehet.
  • Kaplan
    Akkor most elment ez a *asz? Vagy maradt?
  • gabber_saviola
    szánalmas ez a "maradok ha nem kellek senkinek" sem szindróma
  • mukika
    Így van. Legalább annyi lett volna benne, hogy az edzőmeccseken pályára lép. (addig amíg az benne van az a pakliban, hogy netán marad a csapatban)

Lipcsei maradt, de hiányos a felkészülés. (ugyebér 1 edzőmeccsen sem lépett pályára) Remélem a Minsk ellen nem lesz kezdő. És lemerta nyilatkozni, hogy ős csúszott mászott a csapatért stb... ÁÁÁÁÁÁÁ. Örülök hogy lemondta a csapatkapitányságot.
  • gabber_saviola
    Szűcs meg huzzon el az annyába, ne azért maradjon mert nem kell a kutyának sem ....ne tegyen szivességet
  • mukika
    László Csaba dilemmája: Kemenes vagy Udvarácz?

egyértelműen KEMENES!
  • Csesza
    Be kell szorítani a minszkieket
  • LPJ
    Köszi!HAJRÁ FRADI!
  • Csesza
    igen a sport1 19.45-től
  • Csesza
    Szűcs nemfogadta el a horvát ajánlatot
  • LPJ
    Hali!A csütörtöki meccset közvetíti valamelyik tv?
  • Rudee
    Bartha 3 évre aláírt.
  • Rudee
    A meccs után én írtam:
    És vége is. A 3 rúgott gól jó lenne a fehéroroszok ellen is, csak ne kapjunk kettőt.

A meccs után László Cs. nyilatkozta:
    Három lőtt góllal a Minszk ellen is kiegyeznék, csak ne kapjunk kettőt.

• mukika
    Ja és reméelm nem a Milán fog védeni... teljesen meccshiányos, kiöregedett, tartalék. Kemenes sokkal jobb lehetne, még a fiatalsága ellenére is.

Milán gyengusz...
  • mukika
    A nap interjúja: László Csaba
  • mukika
    Hát végig jobbak voltunk. A Vojvodina simán beférne az nb1-be is. Tipikusan az a csapat aki ráült a 2 illetve az 1 gólos vezetésére...

Sajnos az 1. félidőben is a tavaszi "szerencsétlenség" továbbra is velünk volt. Semmi nem kanyarodott befele, stb, stb... Bajának egy olyan szép szólója volt, hogy csak lestem.

A gólok, most teljesen a mieink voltak, nem védelmi hiba volt... szépen, jól támadtunk.

Lipcsei, Szűcs, elmehetnek a faszomba. De főleg a Peti, aki a hiányos alapozása ellenére (értem itt hogy EGY ismétlem EGY edzőmeccsen sem szerepelt) is benne lesz a Minsk elleni kezdő 11-ben. Mondjuk ezt László Csaba is számon vehetné!!!

Szép volt fiúk, csak gy tovább!

Rósa Dini meg remélem hogy marad. Nagyon hiányozna nekünk.
  • dardevil
    A mérkőzés bizonyítja nagyon kellenének a meghatározó játékosok a fiatalok mellé !
    Nyertünk - jó a kedvem, jobb lett a közérzetem is ! !
  • Rudee
    És vége is. A 3 rúgott gól jó lenne a fehéroroszok ellen is, csak ne kapjunk kettőt.
  • Rudee
    88 Gyönyörű támadás végén fordítottunk! Tőzsér gurított be a bal oldalról, Gyepes átlépte a labdát, ezzel két embert is becsapott, a tizenhatos jobboldali sarkáról Csepregi kapásból laposan lőtt, az ötösön Rósa úgy tette bele a lábát a labda útjába, hogy a labda a dermedt kapus mellett a bal sarokba vágódott (3-2).
  • Rudee
    72 Egyenlítettünk. Tőzsér gurított középre, Bajevski a tizenhatoson belül lefordultvédőjéről, amikor buktatták, 11-es! A büntetőt Rósa laposan a jobb sarokba lőtte (2-2). A kapus jó irányba vetődött, de nem tudott védeni. A reklamáló Popovic sárga lapot kapott.
  • dardevil
    na végre... 2 : 2
    nyerni kéne ! ! !
  • Rudee
    60 Csökkentettük a különbséget. Rósa adott be laposan a jobb szélről és az egész meccsen nagyon jó teljesítményt nyújtó Laczkó 13 méterről kapásból a hálóba lőtt (1-2).
  • Rudee
    54 Kettővel vezetnek a vendégek. Lazarevic gurított középre és az őrizetlenül hagyott Jovanovic 12 méterről a jobb alsó sarokba lőtte a labdát (0-2).
  • Rudee
    Talán Bartha, ha beáll.
  • dardevil
    ki fog gólt rúgni ?
  • Rudee
    22 Első támadásából vezetést szerzett a Vojvodina. Baloldali beadás után Jovanovic a kapufára lőtte a labdát, a kipattanót Kovacevic az üres kapuba továbbította (0-1).
  • dardevil
    Nagy kár, remélem a Minks ellen már játszik.
  • Rudee
    Megin az a remek játékvezetés...

Zöld egy remek csellel csapta be Milutinovicot, a vendégek játékosa elcsúszott, a játékvezető meglepetésre a Vojvodina javára ítélt szabadrúgást.
  • Rudee
    Szerintem még sérült.
  • dardevil
    Lipcseit nem látom sehol !
    Hol van ?
  • Rudee
    A mieink összeállítása: Udvarácz - Bognár, Budovinszky, Tímár - Grósz, Takács, Erős, Tőzsér - Zöld, Bajevski, Laczkó. A kispadon Kemenes, Szálkai, Csepregi, Balog, Rósa, Gyepes és Bartha foglal majd helyet.
  • Kaplan
    Hehe :P
  • dardevil
    Menekülés a győzelembe !
  • Kaplan
    Kösz :P
  • Rudee
    A Ferencváros - Vojvodina mérkőzésig még 1 óra 33 perc van hátra.
  • Kaplan
    Mikor kezdődik az eddzőmeccs? :)
  • mukika
    na elindulok az edzőmeccsre. remélem ma már egy jobb Fradit láthatok! :)