23419
  • gabber_saviola
    Idézet Nyilasi Tibortól a Nemzeti Sport június 26-i számából:

„Az isten szerelmére, mondja meg nekem valaki: mostanság hol van a Fradi-szív, a klubhűség, hová tűntek az érzelmek? Hát hogyan jutott eszébe Lipcsei Péternek vagy Szűcs Lajosnak, hogy az asztalra csapjon, odavágva a szerződést, és azt mondja, ők ebből nem kérnek, inkább elmennek Győrbe vagy tudom is én, hová. (…) Nekem ne mondja azt egyetlenegy régebbi Fradi-játékos sem, hogy most napi gondokkal küszködik, hogy az évek során nem keresett annyit, hogy a nehéz időszakot átvészelve ne lehessen türelmes. Ha korábban természetesnek vették a ferencvárosi fiúk, Lipcsei Péter és a többiek, hogy tejszínhabos kakaó jut nekik hétről hétre, akkor most érjék be a cikóriakávéval. Igenis tartoznak ennyivel ennek a klubnak.”
  • skristof
    Csapatkapitányunk 2006. december 31-ig hosszabbította meg szerződését.

ftc.hu
  • Rudee
    Rósával biztos nem sikerült megegyezni. Huszti bal oldali védőként bemutatott produkciója nekem nem fog hiányozni, Szűcs már annál inkább.
  • Láma!
    szücs, huszti, showunmi, rósa.

igy nehéz lesz, rohatt nehéz.
  • gabber_saviola
    Rósa Dénes?
  • Rudee
    Az UEFA kupa selejtezőire nevezett játékosok:

Kapusok:
    Kemenes Szabolcs, Udvarácz Milán, Beke Norbert
    Mezőnyjátékosok:
    Keller József, Budovinszky Krisztián, Takács Ákos, Tímár Krisztián, Lipcsei Péter, Nógrádi Árpád, Aleksandar Bajevski, Erős Gábor, Csurka Zoltán, Bognár Zsolt, Gyepes Gábor, Grósz Róbert, Tőzsér Dániel, Laczkó János, Laczkó Zsolt, Béress János, Horváth Dávid, Szalai Tamás, Bartha László, Szálkai Zsolt, Lajer Gábor, Győri Raymond, Csepregi Richárd, Brettschneider László
  • fradista91
    Egy meghatározó személy már biztos lesz nálunk! És mégegyszer bocs mindenkinek a 2008 miatt.
  • fradista91
    Bocs csak 2007 ig
  • Láma!
    ez most jolesett..
  • fradista91
    LIPCSEI MARAD!

2008-ig meghosszabította szerződését!
  • fradista91
    Amúgy én is jó ötletnek tartom, hogy Simek idejöjjön. Jó focista.

HAJRÁ FRADI!
  • fradista91
    Lehet hogy a fiatalok bizonyítani akarnak, de kell egy két meghatározó személy a csapatba, és úgy látom egyre kevesebb marad belőlük. Ha elmegy Lipcsei, Szűcs nem tudom mi lesz.
  • fradista91
    Ez igaz. De jön-e az a bizonyos befektető?
  • skristof
    nincsmit, nem volt teljes, de má fáradt vok.. meg ez az egész már átláthatatlan...

Hajrá Magyarok!
  • Kaplan
    Jó , köszönöm, további jó éccakát ! S Hajrá FRADI! Jah meg a PÁPA :)
  • skristof
    azért megy el mert pénz beszél

nekünk van 300 milla adósságunk, egy beígért befektetőnk, 250 milla kölcsön, de az is bankhitelből, nemtudom milyen fedezettel

játékosokat még nem tudni it akarnak, de holnap 10ig kell beadni mlszhez az uefa indulási listát, addigra minden-ki-derül
  • Kaplan
    Nyugi csak poénkodtam "mi lenne ha" c.-val :P
    De miért megy el?
    Elege lett az adósságokból vagy valaki hívta?
    Bocsesz de mivel most jöttem nemrég haza a nyaralásból nem vagyok tisztába vele ki ment el a csapatból és ki jött
    PLS skristof vázold fel nekem.
  • skristof
    jaj jaj.....

ne haragudj de hülyeséget peszélsz, és huszti elmegy
  • Kaplan
    Kész. Csapat az 0 most /pill.
    Jobb nekünk ha az NBII-ben indulunk .... :P
    Az idény alatt meg összeszedjük , összeszoktatjuk a csapatot, s amikor visszaérünk az NBI-be akkor olyanok leszünk mint régen [reméli]
    Jah és nem lenne jó ha Huszti elmenne, mert ő egy nagyon jó játékos.
  • Csesza

Husztit berendelték

Budapest, július 5., 21.50 Szűcs és Lipcsei még gondolkodnak.

A Ferencváros vezetői ma tárgyaltak a megszerezni és a megtartani kívánt játékosokkal. A legutóbb Pécsett szerepelt középpályás, Erős Gábor két évre elkötelezte magát a Fradihoz, korábbi csapattársa, Horváth Gyula ügyében ugyanakkor a Péccsel is megegyezésre kell jutnia Tepszics Ignácnak.
    Nem sikerült ugyanez Huszti Szabolccsal: a középpályás rossz néven vette a hozzá intézett ultimátumot, és kijelentette, nem hosszabbítja meg lejáró szerződését és a tegnapi edzőmeccs kezdetekor indulatosan elszelelt az Üllői útról - igaz, Tepszics holnap reggelre még egy utolsó tárgyalásra várja a játékost és menedzserét.
    A Besztercebánya elleni mérkőzésen (0-1) egyébként játszott a Veszprémből érkezett bolgár Palejkov, Lipcsei Péter és Szűcs Lajos ugyanakkor csak a szerződéstervezetéért néztek ki - Tepszics szerint előbbinél van nagyobb esély a megegyezésre.
    S. I.

nb1.hu
  • Csesza
    ezekkel a próbajátékosokkal se mentünk sokra, mind haza lettek küldve
  • Rudee
    Tőzsér védő, Gyepes középpályás, voltak azért kisérletezések.
  • dardevil
    Kezdődik ? Vagy inkább szokjunk hozzá ! Mégha edzőmérkőzés akkor is...
    0 : 1
  • Csesza
    Szerdán nevezünk az UEFA Kupára
  • Csesza
    vége
  • Csesza
    újabb lesgól nálunk
  • Csesza
    mondtam hogy lesz gól :DDDDDDD

:(((((
  • Rudee
    87 Vezetnek a vendégek. Pancik futott le a bal szélen az alapvonalig, középre gurított és az őrizetlenül hagyott Bazik 12 méterről a hálóba lőtt (0-1)
  • Csesza
    Nagy Ernő még 1 félidőt se játszott... :(((( lehozták
  • Csesza
    mindjárt jön az érvényes is...
  • Rudee
    A lesgól már megvan.
  • Csesza
    meg lesz azis

[nagyon reméli] :DDDDDDDDD
  • Rudee
    67 Laczkó beadása után Tímár fejelt kapura, de Zajac óriási bravúrral kiütötte a léc alá tartó labdát.

Jó lenne már gólt lőni.
  • Csesza
    nem
  • Rudee
    De akkor se kezdő.
  • Csesza
    de becserélték :DDDDDD
  • Rudee
    Végre nem Udvarácz a kezdő kapus.
  • Csesza
    első félidő vége sok fradi helyzettel...
  • Csesza
    Ferencváros
    Kemenes - Bognár, Tímár, Budovinszky, Tőzsér - Grósz, Gyepes, Erős, Takács - Nógrádi, Paleikov

elkezdődött
  • Csesza
    össze-vissza tárgyalgatnak azislehet hogy nb2es lesz :DDDDD