23419
-
Goooooóóóóóól ! ! ! -
Lipcsei bevarrta!!! Már csak 1 kell! -
Nagy szerencséd van, hogy nem kell ezt a katasztrófát nézned. -
Ejha! Ez a meccs még szörnyűbb, mint 2 hete volt. Az a taktikánk, hogy előrevágjuk a lasztit és majd csak lesz belőle valami? Remek!
Ötödosztályú meccsekre szoktam kijárni és a színvonal ott sem rosszabb, mint itt. -
Rudee #4011 Keller legalább tudja hogy mit is jelent a Fradiban jáccani, amíg pályán lesz addig hajtani fog.
Bajevski, Rósa és Lipcsei góljaival nyerünk 3-0ra. -
Csesza #4010 A mieink összeállítása így a következő: Udvarácz - Takács, Budovinszky, Tímár, Balog - Rósa, Lipcsei, Keller, Tőzsér - Bajevski, Laczkó.
A kispadon Kemenes, Szálkai, Csurka, Szalai, Erős és Nógrádi foglal majd helyet.
bmeg Keller??????????,áááááááááááááááááááááááááá -
Csesza #4009 Blikk: Gyepes Angliába igazolt -
Rudee #4008 Rósa lesz a csapatkapitány Minszkben -
Rudee #4007 Ilyen híreket viccből nem szoktak feltenni, biztos aláírt. -
skristof #4006 kaposvári vok, a klub ügyvezetője azt mondta h senki sem kereste őt meg sem a Vasastól még anno, sem pedig most a Fraditól Jovánczai ügyében.. pedig felőlem mehetne :) -
Rudee #4005 A Paranaense 7-2re verte a Vascot, Leandro nem jáccott. -
Takezó #4004 én meg dokinál vagyok, ááá :( -
én is remélem:D -
jah,ték:D -
Rudee #4001 Remélem a továbbjutásról maradsz le
-
bazz pont melozok..:((( -
Rudee #3999 Tartalékcsapatunk legyőzte az Utrechtet
Végre egy szép eredmény. -
Gyááááááááááá! Csak nehogy fordítva legyen.:DDD -
Rudee #3997 Megérkezett a csapat
Sowunmi kell a Slaviának -
muman #3996 Bezúzzuk a Minsk-et!
Minsk-FERENCVÁROS:0-4

-
16.00-kor, le ne maradj róla! ;-) -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... -
"Csékát" választott a Fradi !
A jövőben Szűcs Lajos viselheti a csapatkapitányi karszalagot.
Mint ismeretes, a Ferencvárosban hosszú ideig Lipcsei Péter viselte a karszalagot, ám miután ő lemondott erről a megtisztelő "megbízatásról", átmenetileg Gyepes Gáborra bízták a kapitányi feladatokat.
Most újabb választásra került sor az öltözőben, és a játékosok választása Szűcs Lajosra esett. A csapat azt is eldöntötte, hogy a kapus távollétében Rósa Dénes helyettesítheti őt.
nb1.hu
-
Mindent a Fradiért - Gyepes-módra... -
fradista91 #3991 Kiváncsi vagyok mire lesz képes.(Jovánczai)
Holnap UEFA KUPA selejtező visszavágó 17 órakor, ha jól tudom.
Remélem nyerünk úgy 3 (!) góllal.
HAJRÁ FRADI! MINDENT BELE!
GYŐZZÜK LE A TRAKTORGYÁRIAKAT!
-
Csesza #3990 ááááááááááá most akartam linkelni -
Rudee #3989 Jovánczai három évre a miénk
Sikerült megszerezni az egyik legpénzéhesebb magyar fiatalt. -
Rudee #3988 Tizennyolc játékossal utazunk Minszkbe
Udvarácz Milán, Kemenes Szabolcs, Keller József, Lipcsei Péter, Rósa Dénes, Gyepes Gábor, Balog Zoltán, Aleksandar Bajevski, Tőzsér Dániel, Budovinszky Krisztián, Szalai Tamás, Nógrádi Árpád, Takács Ákos, Szálkai Zsolt, Erős Gábor, Laczkó Zsolt, Csurka Zoltán, Tímár Krisztián.
Bajevski remélem még el akarja adni magát keletre és lő is 1-2 gólt. -
Csesza #3987 Borbély nélkül kezdhetjük a bajnokságot
Gyepes újra itthon
Nógrádi felépült sérüléséből
-
150 milliót hoz az FTC-nek Huszti és Gyepes eladása
Budapest - Saját nevelésű futballistáik erősíthetik meg az FTC anyagi helyzetét. A Metzbe szerződött Huszti Szabolcsért (22) csaknem 50 millió forintot kap a zöld-fehér klub, és hamarosan újabb 100 millió forint érkezhet, amenynyiben a Wolverhampton szerződteti próbálkozó Gyepes Gábort (24).
Egyelőre úgy tűnik, elkerüli az újabb pénzügyi bajt a ferencvárosi élvonalbeli focit működtető részvénytársaság. Nem valami tőkeerős befektető jóvoltából, arra továbbra is várni kell, hanem a saját focisták eladása révén. Jóllehet, Huszti Szabolcsnak június végén lejárt az FTC-vel kötött szerződése, a játékos után azonban nevelési költségtérítés illeti meg a zöld-fehéreket. Az összeg nagyságát azonban nem a magyar klub állapítja meg, tudtuk meg a Fradi sportigazgatójától, Tepszics Ignáctól.
- A hivatalos FIFA-táblázat alapján számolható ki a pénz - közölte Tepszics.
- Nem mindegy, melyik kontinensre és milyen klubba igazol az a játékos, akit fiatal kora óta nevelt volt egyesülete.
A Metz neves klubnak számít, éppen ezért - információnk szerint - körülbelül ötvenmillió forintot kap Husztiért a Ferencváros a franciáktól. Gyepes Gábor angliai eladása már igazi üzlet, hiszen úgy tudni, a válogatott védőért százmillió forintot fizetnek majd.
Gyepes ma érkezik haza. Angliai szerződésének részletei ezután derülnek ki.
Blikk.hu -
Rudee #3985 Bognár térdében beszakadt a csonthártya
A szegény ember és az ág története folytatódik
-
Csesza #3984 és sajnos érik Bognár újabb térdműtéte is! :(((( -
Rudee #3983 Abból is csak Furulyás gazdagodna. -
érik Gyepes angliába szerzödése !!!! -
Csesza #3981 Tovább fogyatkozott a Fradi -
Jovánczai: FTC? -
-
Rudee #3978 Lipcsei újra betalált, háromgólos győzelemmel hangoltunk Minszkre -
Rudee #3977 Online közvetítés nem volt, de állítólag 3 góllal nyertünk a Siófok ellen. -
áhh, dehogy, ő nem olyan :D