23418
-
#3894 jól látod, Csank egy olyan edző, aki mármelyik csapatból tud csinálni egy 3-5. helyre beérőt, de ennél többet nem, pusztán középszerű védekező csapatot. -
zambrotta #3893 Ja és az még kimaradt, hogy sajnos a furulyással kapcsolatos vélemény szinte megoldhatatlan -
zambrotta #3892 10 ből 8szor -
zambrotta #3891 Én azt mondom, hogy nem is olyan nagy baj az ha kiesünk (bár ne így lenne), mert akkor legalább lenne idő összerakni egy normális csapatot, furulyást valahogy elküldeni a világ végére és azokat a játékosokat is akik csak kényszermegoldásként jöttek ide, és egyáltalán nem FRADI szintű játékosok!
A Budovinszki szerintem még a nb2-be is nehezen férne be, mert azon kívül, hogy nagy szabadrúgáslövő, egy nagy 0!Egész meccsen ívelgetett, amivel nem lenne semmi baj, ha legalább 10 8szor emberhez menne a labda, de max 2szer volt pontos!
Szánjuk rá ezt az egy évet arra, hogy megint ütőképes csapatunk legyen, fiatalokkal és egy pár minőségi játékossal!
Mindörökké FERENCVÁROS! -
zambrotta #3890 ha Pepe felépül, gyepes meg elmegy a picsába
volt két jó megmozdulása egész meccsen -
#3889 Én is reménykedem, és persze, Furulya is vastagon benne van - nemcsak a befektető miatt, hanem amiatt is, hogy még mindig LCS ül a kispadon.
HAJRÁ FRADI! -
fradista91 #3888 Igazad van.Amennyire jól ment nekünk ősszel, annyira rosszul megy nekünk most.
Sajnos :-(
Én is úgy hiszem hogy az őszben még benne volt Pintér keze, és LCS még nem mutatott semmit. Ezért én már (mint mondtam) tavasszal elküldtem volna. De ez nem rajtam/rajtunk múlik hanem (főleg) furulyán. És amíg ő itt van, addig nem biztos hogy látunk eredményeket. De én azért reménykedem benne továbbra is. HAJRÁ FRADI! -
Rudee #3887 Baloldali támadót tesztelünk -
#3886 A jelenlegi keretből Csank könnyedén csinálna egy jó csapatot, amelyik a 3-5. helyre simán beér. Majd meglátod, mi lesz László Csabával!
Tökölit kicsit erős alapemberként említeni Pintérnél, ha egy kicsit visszagondolsz, Rósa meg már Pintérnél is a Fradiban volt...
-
Rudee #3885 A tavasz az természetesen ősz. -
Rudee #3884 A jelenlegi keretből Csank se csinált volna jó csapatot. Nincs jobb szélső, nincs egy középpályás aki tudna védekezni. Hiába Takács nagy lelkesedése, Ő ettől még nem lesz középpályás.
A tavaszi szereplésben kb annyira van benne Pintér, mint én. Gera és Tököli volt annak az időszakanak a 2 alapembere, Pintér nem szólt Rósának, Bajevskinek vagy másnak hogy ezt meg ezt csináld ha leigazolnak. -
#3883 Éppen ez a probléma. Egy edzőről nem akkor mutatkozik meg, hogy milyen, amikor megy a csapatnak - és az őszi menetelésben még benne van a Pintér is (akit szintén nem csípek, de ezt el kell ismerni) -, hanem akkor, amikor szarban van a csapat.
Ilyen gyenge tavaszt az elmúlt 15 évben nem produkált a Ferencváros, még akkor sem, amikor ennél gyengébb kerete volt (Csank milyen keretből csinált bajnokot?!?!?!?!).
Úgyhogy sajnos azt kell mondanom, mégha nem is jók a körülmények, LCS-t már a nyáron ki kellett volna vágni, és idehozni a Csankot, mert ő a szarból várépítés nagymestere. -
#3882 sztem azért nem kell túlzásokba esni...
amikor ősszel LCS-vel végigpicsáztuk RÖHÖGVE+NAGYARÁNYÚ győzelmekkel az nb1-et, akkor nem ezt mondtátok volna...
a garami féle játékos keretet össze sem lehet hasonlítani, a tavalyival, és a mostanival...
erről ennyit
ha ősszel a csapat végigverte a mezőnyt, akkor azt tavasszal is meg tudta volna csinálni, csak változtak a körülmények->mindenki feszült, nincs kialakult keret, egymásra mutogat mindenki
a fiatalokról meg annyit, hogy mondjuk 6ból átl. max 2 fradiszintű...
Takács Ákos is lófasz volt, semmi...és ezzel meccs legjobbja, hát kiröhögöm a világot, azért, mert a végén volt két passza, ami emberhez ment
laczkó is vékony még ide nagyon...
gyepes meg inkább menjen el csuklósbusznak, mert kábé úgy fordul...lassú, mint a dög
grósz pozitív csalódás+budo is, udvarázs meg egyszerűen zavar a kapuban...
ez a szezon érdekes lesz, de középmezőnyre jók leszünk
tuti az lesz, hogy ez a csapat úgy november tájékán kezdi, majd összeszedni magát...
lassan, de remélem beindul a szekér...
summa summárum, erről nem csak LCS tehet...
az is igaz, hogy ilyen eredménykényszer alatt, ilyen fiatalokat beépíteni nehéz lesz
sztem a fiataloknak még bőven van mit fejlődni, idő kell nekik
bartha rulez -
#3881 Arra próbáltam rávilágítani - ezek szerint nem sok sikerrel -, hogy a fiatalok beépítése, főleg eredménykényszer alatt, az egyik legnehezebb edzői feladat, és László Csaba erre tökéletesen alkalmatlan.
Hiába ügyesek a fiatalok - egyébként Takácson és Barthán kívül én sok fiataltól jó játékot még nem láttam, de ez nem az ő hibájuk, mert idő kell nekik -, ha hülye az edző és nincs taktika, ez nem fog meglátszani a csapaton... -
fradista91 #3880 Hanem is harcolni, kűzdeni kell, amúgy meg én már a tavasszal hazaküldtem volna LCS-t.Nincs elképzelése, azt mondta berakja a fiatalokat, aztán csak Laczkó volt a kezdőben... Az az elem ami engem bizakodóvá tesz, az a fiatalok játéka!És egy fradi drukker (szerintem) nem így áll hozzá a dolgokhoz.
De ha te így gondolod (SZANICS #3866), az a te privát véleményed.
Én még mindig hiszek a csapatban, úgyhogy
HAJRÁ ZÖLDSASOK! -
skristof #3879 dél-koreai élvonal... gart. nc
persze pénzéhes külföldi zsoldos -
Rudee #3878 Gyepes és Bajevski külföldi klubokkal tárgyalnak -
#3877 Áhhh, nagyon gyenge volt a Fradi, ismét, és igazság szerint aki ezen meglepődött, az nincsen képben a jelenlegi hazai labdarúgás színvonaláról. -
#3876 égés volt ez a kupameccs... és persze megint mindenre volt megfelelő magyarázat... támadni kellett volna, ez az igazság... ha a Chelsea ellen tudott volna mindösszesen egyszer kapura lőni 90 perc alatt a Ferencváros, akkor azt aláírom, na de egy ilyen ellenfél ellen...????????????????????????????????
ezt már nem bosszantó volt nézni, hanem szomorú -
Csesza #3875 Gyepes visszavonja a feljelentését
Budapest, július 15., 6.00 A válogatott védő a klubért akar tenni, nem ellene.
Hirdetés
Ma reggel kerül sor a MLL-ben a Gyepes Gábor kontra Ferencváros ügy tárgyalására, amire a védő korábbi feljelentése miatt kerülhet sor. Információink szerint azonban a tárgyalás felettébb rövid lesz, mivel Gyepes úgy döntött, visszavonja a feljelentést.
- Egyeztettünk a vezetőkkel és úgy döntöttem, hogy a klubért akarok tenni, nem pedig ellene - mondta honlapunknak Gyepes Gábor a fehérorosz Ripo-Minszk ellen elvesztett UEFA-kupa mérkőzés után. - Éppen ezért reggel az ügyvédem társaságában megyek a Ligába, és ott írásban visszavonom a feljelentésemet.
-
Csesza #3874 Balog Zoltán: Nem szabad még temetni a csapatot -
#3873 Én biliárdozni voltam tegnap este, előtte vettem észre, hogy meccs van, mit össze szenvedtem, hogy lemaradok a meccsről, de úgy látom inkább áldani kéne az eget, hogy nem láttam.
u.i.: Hogy valami pozitív is legyen. Régen nem jártam itt, látom új cégér van odafönn, szép, gratula annak, aki csinálta! -
#3872 Most mondhatnám azt, hogy én ezt megmondtam, de mondom is, mert megmondtam. -
#3871 Úristen! Ez ami történt tegnap, ez SZÉGYEN!!!!! '. félidőt bírtam végignézni, de ezzel Irakban simán lehetne vallatni! ÉGÉS A KÖBÖN!!!! -
#3870 Egyetlen apróságban vitatkoznék: már a védelem is ívelget. Tegnap a Budó és a Bognár minden alkalommal picsán rúgta a labdát, amikor hozzájuk került.
Amúgy nekem az nem tetszik LCS-ben, hogy hazudik... -
Gabe18 #3869 Sajnos pontossan ezt látom én is.Az egyetlen felfedezhető taktikai elem,hogy a középpályáról felivelik a csatároknak a labdát,aztán majd azok csinálnak vele valamit.Ez volt az előző szezonban is,és ugy tünik ez semmit nem változott.Ezért van,hogy aztán szinte csak a pontrugásokból tudunk veszélyeztetni,amik valóban begyakoroltak,alapszituációk,de hát asszem ez egy kissé édeskevés.
Nekem is tetszett az elején László Csaba stilusa.Az a lelkesedés,elhatározottság,hogy a nyilatkozataiban mindig utalt a hiányosságokra,és hogy azokokon javitani kell.Engem a hozzáállása a Varga Zoliéra emlékeztetett.Csak sajnos ugy tünik itt meg is rekedt a dolog,és egyre jobban az az érzésem hogy nem tud mit kezdeni ezzel a csapattal... -
#3868 csak az még nem ez a játékosállomány volt, és még nem látszottak ennyire markánsan az új edző leckéi a csapat játékán [értsd: akkor még tudtuk, mi is az a rövidpasszos játék, mert emlékeztünk rá...] -
#3867 hát nem az biztos!elözö uefa se volt nagy szám,ugyazez a szar játék volt,csak akkor csoportba bejutottak -
#3866 Na ha Te így látod, akkor igazán megmagyarázhatnád nekem, hogy mire alapozod az optimizmusodat. Mi volt az az elem a játékban, ami ennyire bizakodóvá tesz? A Loki ellen ez a játék egy 0-4-re, az Újpest ellen meg egy 0-2-re lesz elég... -
#3865 Nem küzdeni, harcolni, hanem focizni kellene, könnyebben ki lehetne vívni a továbbjutást. A harcot hagyjuk meg a katonáknak! -
fradista91 #3864 Ahogy elnéztem, azért voltak lehetőségeink, csak sajnos nem éltünk vele, és a sors törvényszerűségből büntetett minket. Szerintem a remény hal meg utoljára, ezért küzdeni harcolni kell a visszavágón.Amúgy meg szerintem ez a csapat bármire képes lehet az NB1-ben, még arra is hogy legyőzze akár a lokit, vagy az újpestet. Remélem így lesz...
HAJRÁ FRADI! -
Rudee #3863 Tizennégy hónap után újra Siófokon -
#3862 Na addig viszont nem jutunk el idén... -
Rudee #3861 A csoportkörig 3 ellenfélen kéne túljutni. -
#3860 de a csoportokból?én arra voltam kiváncsi! -
#3859 nc... -
Rudee #3858 Már kijutott... -
#3857 nem tudom ti fradikszeretök hogy vagytok ezzel,én nem utállal titeket,de ti adtok reményt a fradiknak hogy kijusson az uefára?nem azé,de az egész egy xlábu banda,lehet hogy az arany ászokban felmutat valamit,de egyébként meg európai találkozókon egy nagy rakás szart se érnek!traktorgyári f.orosz csapat ver egy magyar csapatot!mondjuk nem is csodállom! -
Takezó #3856 nem hiszem, h sokaktól kapnál.... nekem szimpatikus volt a kiállása a csapat mellett (ld. Hearts), de teljesen jogos, amit mondasz... sajnos:\ -
#3855 Na, akkor aludva egyet a történtekre #3852-nél kicsivel higgadtabb értékelés a meccsről.
A találkozó egyetlen pozitívuma számomra az volt, hogy az első Fradi-meccset láttam LCS érkezése óta, melyen nem hangzott el egyszer sem az őt éltető rigmus.
Eddig sem értettem, mit lehet szeretni egy olyan edzőn, aki már egy éve dolgozik a csapattal, és még mindig nem tudjuk, hogy mit akar játszani a csapat.
Hogy lássátok, nem mellébeszélek, az előző két edző:
Garami: 3-4-2-1, Tököli egyetlen ék, mögötte fellép Gerzson és Leo (később ez személyekre lebontva változott, de a taktika mindig világos volt, olvasni lehetett a játékot)
Pintér: teljesen egyértelmű 4-4-2, területszűkítés és letámadás ezerszer, beleszaladtunk párszor a késbe - a hajam égnek állt, mikor az egész csapat egy 30 méteres sávon belül mozgott, és beívelték mögénk a labdát -, de akkor is tudtam, mit akar játszatni az edző, más kérdés, hogy erre a játékra egy nyugati csapat és a Geráékkal felálló Fradi képes lehet, a(z akkori) Fradi már nem.
László: aki megmagyarázza nekem, hogy mi az a stílus, amit LCS érkezése óta a csapat képvisel, annak felajánlanék egy A-liszenszt egyből... Lehet mondani, hogy ez nem az a csapat, meg hogy nehéz helyzetben vagyunk, de akkor is meg lehet próbálni játszani, könyörgöm, MI EZ A JÁTÉK??? Tegnap például kicsúcsosodott a tavaszi taktika, és világcsúcsot döntöttünk az egy főre jutó felívelések számában olyan "hatalmasra nőtt" csatároknak, mint a csákánylábú Bajevski és szegény Laczkó Zsolti.
Szóval ez a meccs nem is az eredmény, hanem a mutatott játék miatt volt tragikus. Hogy mit keres még itt ez az ember, azt én nem tudom. Lehet, hogy ezért most sokaktól kapok itt, de így gondolom.
Ja, és még valami.
Amikor valaki azt mondja egy nappal a meccs előtt, hogy "eljött a fiatalok ideje!", és a kezdőbe összesen EGYET (Laczkó) tesz be közülük, akkor ott valami sántít. És amikor a meccs után erre terelődik a szó, a fiatalok között említi a 3 NB1-es szezont már végigjátszott, 25 ÉVES BAJEVSKIT, mondván, ő is játszott!!!!!!! Na ez már több a soknál...