The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Sikerült elindítanom.
Az elején balhézott mivel nem találta a különféle BIOS-okat.
Vagya a beállítások menü BIOS almenüjében egyesével megmutatjátok neki hol is vannak, vagy bedig egyszerüen a bios könyvtár tartalmát bemásoljátok az .exe file mellé.
Van magyar menü is. Ehhez a language.bak -ot kell átnevezni language.dat -ra így már magyar menükben keresgélhetünk.

Axon
Igazából az elsõ lépés, hogy összeállítod a programlistádat. Elsõsorban a kalndjátékok az érdekesek, de jobb ha minden rajta van. Azután ezt el kell küldened....
Nos innen már bajban vagyok. Mert Imyke elutazott, de az utóbbi idõben nem nagyon frissítette a listákat, szóval jobb ha felteszed valahova ahol végigkuksizhatjuk. Aztán megkapod a szerverelérést. De!
Az ftp-n csak 10 giga hely van, tehát nincs fent az a sok finomság amit abban a listában láttál. Elvileg kérni lehet õket feltöltésre. Mindenki kérhet a másik listájából. Hát valami ilyesmi, de ha kérsz valamit nem biztos, hogy megkapod, jó ha te is tudsz valamit küldeni, de ha például átfutottad Pluhi nyálcsorgatós listáját láthatod, hogy nem sok kalandjáték van még a földgolyón ami neki hiányozna.
Szóval nem tudom, hogy sikerült-e végül is választ adnom a kérdésedre.
Az ftp egyébként nem az enyém. Mimacska a kompetens személy ebben a kérdésben. Õt kellene (elvileg) nyaggatnod ezügyben. Ismét: DE!
1. Õ nyáron általában nyaral. Lehetõleg minél egzotukusabb helyeken, tehát nem elérhetõ.
2. Nem igazán szereti ha ezügyben nyaggatják...
Ez bizony egy kicsit a 22-es csapdája is egyben. Néha mi magunk adunk elérést egyes embereknek, gyomrunkban egy nagy ideggolyóval, hogy talán éppen most adtunk hozzáférést szerverünkhöz egy esetleges pszihopatának, aki tönkretesz mindent.

Na mostmár érted, hogy miért nem törte senki kezét lábát, hogy neked rögtön válaszoljon?

Nem tudna valaki válaszolni ? Pl: nincs cím mert ez egy privát buli, vagy irigyek vagyunk! Vagy valami ! Miért nehéz ez?
Axon
Köszi!
Máris elkezdtem letölteni.
Elvileg egy fél órán belül már ki is tudom próbálni.... hacsak nem lopok még egy kis sávszélességet a melóhelytõl, akkor még hamarabb is :-)

Hi!

Alant láttam egy xls-t amiben nagyon csábító címek voltak.
Honnan és hogyan lehetne hozzájuk jutni?

Köszi, elõre is
Randal
Hali!

A Fallout Tactics-ot rakjátok fel légyszi!
Köszi!😊

CrucifX
Kérésed teljesítve, azonban a játék vége felé komoly gondok vannak a hangokkal: sokszor nem azt játssza le, amit kellene. nem tudom, hogy ez az emu problémája-e avagy az iso-t elkészítõ emba rontotta el a sorszámozást, mindenesetre itt egy kis segítséget mellékeltem egy url formájában!

Axon
Lehet, hogy le vagyok maradva néhány hónappal, hiszen elég régen volt feltöltve a Sanitarium, de én még csak most tudtam meg, hogy van hozzá teljes magyarítás. Így már számomra jóval élvezetesebb. Igaz most már engem is kidobott egyszer a windowsba - amit eddig nem csinált - de ujraindítva már tudtam játszani.

Axon
Na végre felment a Blair Witch 2.
Mellé tettem a magyarítást is.
Fogyasszátok :-)

Az alant elhangzott Snatcher-t feltölthetnétek az ftp-re ha lehetséges.
Nagyon felkeltettétek az érdeklõdést.

CrucifX
Igen, tudom, sajnos így van csak fennt, ahonnan lekaptam - ettõl függetlenül tökéletesen megy, úgyhogy nyugodtan töltsétek.

pluhi
CRC hibás a zip. A Snatcher19.mp3 nem kitömörithetõ.
CrucifX
88-ban MSX-re jelent meg, volt PC-re és a létezõ összes konzolra, az egyedüli angol a Sega CD-s változat, 1996-ból. Most töltöttem fel ide, addig szippantsátok le innen, mert csak jövõ héten tudnám feltölteni FTP-re!

http://uematsu.atw.hu

pluhi
'88-ban ha C64-ed volt, király voltál. Sega CD? az még kicsit késõbb jött.
Amúgy érdekel.
CrucifX
Közérdekü: épp most töltök fel regelt tárhelyre egy remek programot, a neve Snatcher. Európában nem túl ismert, '88-as játék eredetileg, Japán, a Metal Gear Solid sorozatot jegyzõ Hideo Kojima második legjobb programja. Cyberpunk kaland, 2050-ben játszódik és sokat merít a Blade Runner-bõl. Tegnap 8 órányi szenvedés után szereztem meg, pedig csak 120 mega. Sega CD változat, de vadásztam hozzá BIOS-t és emulátort, tökéletesen megy, éjjel játszottam vele egy kicsit. Ha érdekel valakit, szóljatok!

Axon
Értem.

Az Átok eredeti címe Curse of the Eye Isis. Ezt anno kipróbáltam és tetszett. Ezért nézném meg magyarul is.

Közérdekû: A szerveren 7,6 gigánál járunk, úgyhogy még bátran lehet töltögetni felfele.

pluhi
Új cucc. Nem kaland.
Sosem hallottam errõl az Átokról.
Axon
Wow!
King Quest 7!
Ezt a programot is megboldogult számtek boltos koromban láttam utoljára, természetesen eredetiben.
Ez volt talán az elsõ program ami csak a Windows 3.1-en volt hajlandó futni. Abban az idõben nem is volt más ilyen program.
Félelmetesen jó volt akkor az a rajzfilmszerû grafika. Szerintem még ma is megálná a helyét.
Ööööö..... ha lehet én máris nyomok rá egy szavazatot. Na persze csak akkor ha már sikerült megcsapolnod alaposan azt a komát akit a beírásodban említettél.
Érdekes lehet még eredeti ISO-ban a The City Of Lost Children is. Talán egyszer azt is feltehetnéd.
Viszont örömmel látom, hogy nem szerepel a listádon a Blair Witch project egyik része sem. Így valamit te is begyûjthetsz. Holnap reggelre remélhetõleg fent lesz a 2. rész. Ez jó lesz arra, hogy lássátok milyen, vasárnap reggelre pedig felnyomom az 1. részt is. Mochee pedig ígérte a 3. részt.
Huhh... szerintem le kell majd nyomni valamit a szerverrõl, talán a Discworld 2-t.

Axon
Esetleg valaki a #3022-es beírásomhoz?
Nevezetesen tudtok valamit az ÁTOK nevû magyar nyelvû kaland progiról.
Pluhi esetleg nem láttad véletlenül DC-n?

Axon
Nekem a beírásodban a "fordítás" szó ütötte meg a szemem.
Mit fordítasz most éppen?
A Grim-et tökéletesíted vagy belevágtál egy új projectbe?

pluhi
Változott a helyzet. A kontakt elment egy hosszú hétvégére, szal felnyomom a Lucas cuccot. Mivel senki nem kiabált Axon múltkori bejelentésére, törlöm a Last Expresst.
pluhi
pluhi
Bocsesz, aki várja a Lucasarts Classic Gems feltöltést, de sikerült megegyeznem egy sráccal DCn. Auto extra slotom van, most addig ütöm a vasat amig meleg, szal nem töltögetek fel még darabig. A listámat frissitem, este belinkelem. Már most mondom, hogy az új cimekrõl nem tudok semmit, nem is tudom mikor játszottam utoljára. Ami szabad idõm lenne, azt elveszi a forditás.
MerlinW
Vót má fent a szerveren...😞

[merlinw.org]

MIMACSKA
Jó volt nadon! 😊)

www.extragyongy.hu

CrucifX
Az Uru-t esetleg valaki nem tudná feltölteni?

MerlinW
nagyon klasszak a képek, látom volt hangulat idén is😊

[merlinw.org]

MerlinW
milyen az a játék?

[merlinw.org]

MerlinW
Mikor megérkeztél néztem, azóta nem. De majd most😊

[merlinw.org]

Axon
Akkor te told fel a 3. részt én pedig töltöt az elsõ kettõt.
Egyébként nekem a 2. rész simán elindult XP-alól. Az 1. részhez viszont kellett a patch, de azután már simán ment.
Egyébként mindhárom részhez van magyarítás is.

MIMACSKA
Jártál mostanában énfelém???
Most tettem fel a new fotokat a nyaralásról

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
De rendes!!!! 😊)

www.extragyongy.hu

?? #3029

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

MerlinW
ugyanmár, nélkülded nem világ a világ😄

[merlinw.org]

CarajoEsp
Valakinek nincs meg veletlenül a System Shock 1 és 2? Ugyanis ezeket szívesen végigtolnám ,de sehol nem lehet õket kapni.
A Falloutot végigvittem és köszönöm annak ,aki felrakta nagy élményt szerzett.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

MIMACSKA
Nélkülem is 😊

www.extragyongy.hu

Csá. Nekem van Blair Witch 3. részem is. Ha az is kell akkor szóljatok, azt még xp-n is sikerült elindítani.

mi az ftp címe ha szabad megkérdeznem, vagy privát csak pár ember szedhet róla, engem is érdekelnének régi és új nagy kalandjátékok...

LezLee
Ok, én nem sürgetlek. Mostanában amúgy is ritkán vagyok gépközelben.
LezLee
Szióka 😊))
Régen találkoztunk, nemde 😊))
De mint látom nélkülem is megy ez a topic 😊
Axon
Akkor a héten megpróbálom felnyomni mindkét részt.

MIMACSKA
nicsak nocsak!!

www.extragyongy.hu

LezLee
Engem érdekel 😊))
Axon
Eddig nem eset még szó itt egy érdekes sorozatról
Blair Witch Project
Ez egy 3 részes akció/kaland játéksorozat.
Olyan Alone in the Dark szerûség. Mind a 3 részéhez jelent meg magyarítás.
Ha érdekel valakit nekem az elsõ két rész megvan és fel tudom tölteni. Szerintem elég jól elkapták a rémísztõ hangulatot.
Na mondjuk nem egy laptopon kell játszani kint a strandon pár ezer emrrel körülvéve.
Este...egyedül...egy ódon házban...furcsa hangok...zörejek....és mintha egy nyálkás test csúszna a padlódeszkákon...
:-)

Axon
Tegnap láttam a boltban egy magyar nyelvû kalandjátékot.
Nagyon megörültem.
Aztán rájöttem, hogy a közelmúltban megjelent
Curse of the Eye Isis kalandjátékot fordították le magyarra.
A neve:
ÁTOK Izisz szeme
Mondjuk ez elég hülyén hangzik, de mindegy.
Ha valakinek sikerülne beszereznie - megveszi vagy lemásolja valahonnan - az feltétlenül szóljon és rögtön mehet felfele az ftp-re.
Ha jól emlékszem ez a játék még angol nyelven sem került fel anno a szerverre.

Esetleg látta már valaki? Milyen?

Axon
Ez jó ötlet.
Ne fogd vissza magad :-)

pluhi
Mondjuk felnyomom a Lucasarts Classic Gems gyûjteményt, és akkor le van tudva az egész. Akár maradhatna állandónak is.
Ha lehet érdekelne az iso-s verzió tegyétek fel lécci...

CarajoEsp
Lenne egy kérdésem a Fallouttal kapcsolatban. Mindenkinek ilyen furcsa a Napló? Ugyanis a PiPboy szinte semmmit nem tárol el a küldetésrõl, csak egy ilyen kis fejlécet csinál.
Nincs valami komolyabb Journal?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Axon
bocsesz
gyártyák = gyártják

Axon
Megjelent egy újabb kaland:
Evany Key To A Distant Land (c) The Adventure Company

Az Adventure Company-nál termelik a kalandot mint egy gõzgép. Szinte futószalagon gyártyák tonnaszámra.
Ugye mindannyian tudjuk, hogy ez sajnos mit jelent....