The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊 Muszáj leszek. Már közel másfél éve olvasgatom eme topicot, de csak ritkán írok bele. "Arra" az ftp-re meg még nem tettem látogatást.

CrucifX
Ööö, szerintem ide fel tudod rakni. Kis söprés kell csak, vagy öö nincs accod? Ez esetben tessék kérvényezni õkegyelménél 😊

Igen. Az Ultima IX-et én is vadásztam pár éve, de nem találtam sehol. Bizony. Ahhoz képest, hogy 4 éves játék, simán megeszi a 256 MB ramot. Ravasz is volt. Csak 640*480-ban hajlandó elindulni. Hiába ajánlja fel a nagyobb felbontást. 2 patch persze felrakva. Az javít sokat a dolgon.
Igen. Lehet, hogy fel tudom majd valahová tenni a két cd-t. Amint lesz + helyem írok pontos címet.

Nem brutális a konfig. 😊))
Abit KG-7, AthlonXP 1800+, Ati Sapph.9100, 768DDR ram, c-media 5.1-es pci-os hangkártya maxtor 40GB HD.
win xp prof. sp1 hun.

Más. Ez az Atlantis 2. csudaszép.

Axon
Nekem egy AMD XP3200+ fut tökéletesen a Grim. Ha gyanakodnom kellene, akkor a monitorkártyára tippelnék, de persze minden gépen máskép viselkedhet, így mindent meg kell próbálni. Ha jól emlékszem a Grim-et még win98-ra fejlesztették, így érdemes a kompatibilitási beállításoknál matatni, na meg egy ilyen szintû program megéri azt, hogy a Wmware-vel készítsen neki a lelkes rajongó egy virtuális win98-at.

pluhi
Axon: big thx.
M.A.D.:el tudom képzelni, hogy ha valami brutális géped van. Ird be a paramétereket. A probléma nem grafikai, nem ott kell keresgélni. Valami cpukiller progit javallok igy látatlanban.
CrucifX
Nekem tökéletesen ment, igaz, nem tettem fel a magyarítást. Apropó Ultima IX: régóta vadászom rá, anno nyálcsorgatás megvolt 1000L, de a brutális gépigénye miatt sajnos ki kellett, hogy hagyjam. Most korrekt vassal rendelkezem a futtatásához - nem tudnád feltölteni? (egy leendõ Ultima rajongó ; )

Na, ezt a nyarat a régebbi kalad -és rpg-s gammáknak szenteltem. A Gabriel Knight 3, a Stupid Invaders, a Myst III Exile, az "örök" Omikron-Nomad Souls, az Ultima IX, a másik örök, a TLJ, a Grim Fandango...stb..gammák szépen lejöttek (hála bittornado)...de...egy kalandjátékkal baj van. Mégpedig a Grim Fandangóval. Másnak is volt "ilyen" problémája? 10-15 perc után fagy a rendszer. Csak újrainítani lehet a gépet. Patch persze felrakva. Hardveres gyorsítás levételével is próbálkoztam, 16 bites desktoppal is, de ...15 perc után kiakad. Kár...mert a magyarítással iszonyat jó!

Axon
Végre ismét tudjuk valamivel gazdagítani a listádat.
Nekem megvan a magyar verzió. Holnap délután tudom feltölteni. Remélem megfelel.

CrucifX
Sajnos már nincs meg, igen, van magyar verzió, 576 csinálta. Anno nagyon de nagyon kedveltem, pokolian könnyû de hangulatos kis játék.

pluhi
Megvan valakinek a Touche!? Állitólag van magyar változat is belõle, de nem biztos. Csak ISO érdekel ofkorsz.
pluhi
Zak-kel kipróbáltam, semmi gond. Próbáld meg, hogy megadsz konkrét mentési helyet a path-nál.
Axon
Megmondom õszintén nem tudom mi lehet a gond.
Most, hogy feltettem az ftp-re újra kipróbáltam és nekem simán mûködött XP alól is. Ha jól emlékszem még a kompatibilitási beállításokkal sem bûvészkedtem és DOSBox-ot sem használtam.
De mondjuk ezt a két lehetõséget azért próbáld meg. A DOSBox-nak segítenie kell.

Lacc
Szerintem az is van nekem, de csak nem akar mûködni... Neked minden jól megy?
MerlinW
Boldog szülinapot IMYke!!!

[merlinw.org]

pluhi
A 0.6.1b tartalmaz javitásokat a save path-szal kapcsolatban, azt próbáltad?
Lacc
Tudnátok segíteni a ScummVM-el kapcsolatban (gondolom van vele tapasztalat itt)? Mert az a helyzet, hogy a ScummVM 6.1-ben egyszerûen nem tudok menteni. Egyik játékban se, mindenhol azt kapom az arcomba hogy Failed to save xy. Utánanéztem már más fórumokban, faq-kban, de sehol sem volt errõl szó, csak arról, hogy a 6.0-ban volt ez a hiba...
Lacc
Boldog szülinapot! 😊
CrucifX
IMYke2.0.0.0

Boldog születésnapot!

MIMACSKA

BOLDOG SZÜLINAPOT Imyke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

moonster
hmm nekem is az van.
Bár még nem húztam le, de majd sort kerítünk rá. Utánajártam kicsit, de sajnos a vele foglalkozo hivatalos oldalt mar toroltek.
inecromancer
Nekem sajnos xp alatt nem mukodott az install :/

moonster
Axon
Igazából látnod kell.
Szerintem szuper.
Nézzél meg rólla néhány képet és láthatod a grafikát.
A lényeg viszont a hangulat. Az remek.

moonster
Sztok!
Mennyire jó a 3 koponya?
inecromancer
Nem jatszottam vegig, a legvegen meguntam es mar nem volt erom vegigszenvedni, pedig minden fejezettel vegeztem gyakorlatilag😊

RE3-at lementem ISO-ba es a napokban felrakom, hogy kesobb le legyen rola a gond, meg lehet hogy masnak is jo ha hamarabb felkerul, ha talalok hozza vegigjatszast felrakom a konyvtaraba azt is.

Axon
Üdvözlünk!
Ha elsõ nekifutásra sikerült kitöltögetned magad, akkor feltolhatnád a Resident Evil 3-at. Ezt már régóta szerettem volna megnézni. Ráér jövõhéten is, mivel szerdán elutazok nyaralni és csak hétfõn jövök haza.

Látom megvan a Tomb Raider 3. Sikerült végigtolnod? Mert én egy idõ után eltévedtem és feladtam. Igazából az érdekelne, hogy mi is lett a vége. A bevezetõ moziban az Antarktiszon végeznek fúrásokat és valami "rettenetes" dolgot találnak .
Kíváncsi vagyok mit is. Gondolom ez derül ki a végére.

inecromancer
Sziasztok!

Szeretnek enis ehhez a kozosseghez tartozni, igaz nincs tul sok kalandjatekom, ami volt azt is vegigjatszas utan toroltem, de ime par ami talan annak nevezheto:

-Redguard (elder scolls adventures, 1cd)
-Resident Evil 2 (2cd)
-Resident Evil 3 (1cd)
-Silent hill 2 (3cd)
-Silent hill 3 (5cd)
-Discworld Noir (3cd)
-Tonic Trouble (fiatalabbaknak, 1cd)
-Tomb Raider 2,3,4,5 + aod

Mindezek mellett van fallout 2-tactics, (a)d&d rpg-k (bg2, nwn pl.), ha szukseg van ra fel tudom tolteni, noha 12k/s feltoltes nem tul gyors de elobb utobb feljutnak vele a dolgok😊
Nem valoszinu hogy mostmar, hogy megyek nyaralni, szoval konnyen elerheto vagyok!

Udv!

MerlinW
ne izgulj, egy részem még a tied lehet

[merlinw.org]

MerlinW
hmmmmm

[merlinw.org]

CrucifX
Izé, ne tessék rosszra gondolni, lehet, hogy vannak bennem homoerotikus hajlamok de azért ennyire nem ;D

MIMACSKA
húúha!!!!!!!!!!:o

www.extragyongy.hu

CrucifX
Imádlak MerlinW 😉

ok összeírom...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

via_mala
ofkósz

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

MerlinW
kétbével😄

[merlinw.org]

MerlinW
Újak: accot továbadni tilos!

[merlinw.org]

MerlinW
Ezennel via_mala accos-tag lett😄

[merlinw.org]

MerlinW
hasonló listát kérek, és megy a pass😄

[merlinw.org]

via_mala
Axon, MIMACSKA: köszönöm! 😄

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

MIMACSKA
Héj nem kell ahhoz feltölteni, hogy tag lehessen!!! Elég ha küldi a listát. Aztán ha valaki kér majd feltölti.
Aggyatok 😄DD nekie passt léci!!

www.extragyongy.hu

Axon
Egyszerûbb ha összeszeded az összes játékodat egy listába.

Axon
Szerintem máris tagja vagy a klubbnak :-)

via_mala
Tovább bögészve a régi DOS-osakat:
Another World
Gobliiins
Golins 3
Zak McKracken And The Alien Mindbenders
Monkey Island
Monkey Island 2
Neuromancer (C64 és Amiga emulátorosan is megvan)

Határozottan emléxem, hogy a Little Big Adventure: Relentless is megvolt, de most sehogyan sem találom.
Persze ezek a régi DOS-os játékok a Home of the Underdogs-ról simán beszerezhetõk. Pl.: LBA - Relentless.

via_mala
Beépítve a testbe, vagy tálcán?

via_mala
Hát éppen ez az, hogy nincs túl sok kalandjátékom, ezért szeretnék accot. Na de itt a 'hatalmas' kalandjáték listám:
Project Eden (1 CD)
Dino Crisis 2 (1 CD)
Shadow of Destiny (1 CD)
Silent Hill 2 (3 CD)
Silent Hill 3 (5 CD)
Indiana Jones and The Emperor's Tomb (2 CD)
Beyond Good & Evil 1.01 (3 CD)
Syberia ENG + HUN subfile (2 CD)
Runaway: A Road Adventure HUN (3 CD)
Syberia II (2 CD)
Grand Theft Auto 2 (RIP+Movie Addon)
Sanitarium (RIP)

Régiek (DOS):
Blood Omen: Legacy of Kain
Maniac Mansion: The Day of Tentacle
Maniac Mansion
Kyrandia 2
Gabriel Knight - Sin Of The Fathers
Indy 3
Indy 4
Alone in the Dark 1
Alone in the Dark 2
Alone in the Dark 3

Ezt a linket használtam a játéklistám szûrésére, ha esetleg valaki felhördülne, hogy ez-vagy-az mit keres a kalandjátékok között.

Ezeket be tudom szerezni (egy barátom listájáról):
The Hell
Lost In Time
The Dig
The Curse Of Monkey Island (2 CD)
Grim Fandango (2 CD)
Tomb Raider: The Angel of Darkness (2 CD)
Full Throttle
Flash Back
Indiana Jones and The Infernal Machine (2 CD)

én is szeretnék accot, de mondj olyan kalandjátékot, ami még nics meg nektek és töltsem fel, fel tudnám rakni pl a monky island 3,4 de tuti volt már egy párszor...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

pluhi
Nekem ment, arra emlékszem. Keress vissza, valahol irtam is róla, talán azt is, hogy mivel indult.
Axon
Próbálkozott már valaki elindítani a The City of Lost Children -t.
Ha Daemontools-al telepítem fel, akkor install után amikor indítanám a programot, keresi az eredeti cd-t. Kiírtam egy cd-re, de arról már telepíteni sem tudom. Kiírja, hogy nem tudja megnyitni az install.scr nevû file-t. Pedig az ott van a cd-n és simán megnyitható egy szövegszerkesztõvel.
Valami ötlet?

MerlinW
1. küldj kalandjáték listát
2. tölts fel egy általunk kért játékot
3. kapol accot

[merlinw.org]