The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen. Lehet, hogy fel tudom majd valahová tenni a két cd-t. Amint lesz + helyem írok pontos címet.
Abit KG-7, AthlonXP 1800+, Ati Sapph.9100, 768DDR ram, c-media 5.1-es pci-os hangkártya maxtor 40GB HD.
win xp prof. sp1 hun.
Más. Ez az Atlantis 2. csudaszép.
M.A.D.:el tudom képzelni, hogy ha valami brutális géped van. Ird be a paramétereket. A probléma nem grafikai, nem ott kell keresgélni. Valami cpukiller progit javallok igy látatlanban.
Nekem megvan a magyar verzió. Holnap délután tudom feltölteni. Remélem megfelel.
Most, hogy feltettem az ftp-re újra kipróbáltam és nekem simán mûködött XP alól is. Ha jól emlékszem még a kompatibilitási beállításokkal sem bûvészkedtem és DOSBox-ot sem használtam.
De mondjuk ezt a két lehetõséget azért próbáld meg. A DOSBox-nak segítenie kell.
Bár még nem húztam le, de majd sort kerítünk rá. Utánajártam kicsit, de sajnos a vele foglalkozo hivatalos oldalt mar toroltek.
http://www.adventuregamers.com/screenshot.php?id=80&screen=851
Szerintem szuper.
Nézzél meg rólla néhány képet és láthatod a grafikát.
A lényeg viszont a hangulat. Az remek.
RE3-at lementem ISO-ba es a napokban felrakom, hogy kesobb le legyen rola a gond, meg lehet hogy masnak is jo ha hamarabb felkerul, ha talalok hozza vegigjatszast felrakom a konyvtaraba azt is.
Ha elsõ nekifutásra sikerült kitöltögetned magad, akkor feltolhatnád a Resident Evil 3-at. Ezt már régóta szerettem volna megnézni. Ráér jövõhéten is, mivel szerdán elutazok nyaralni és csak hétfõn jövök haza.
Látom megvan a Tomb Raider 3. Sikerült végigtolnod? Mert én egy idõ után eltévedtem és feladtam. Igazából az érdekelne, hogy mi is lett a vége. A bevezetõ moziban az Antarktiszon végeznek fúrásokat és valami "rettenetes" dolgot találnak
.
Kíváncsi vagyok mit is. Gondolom ez derül ki a végére.
Szeretnek enis ehhez a kozosseghez tartozni, igaz nincs tul sok kalandjatekom, ami volt azt is vegigjatszas utan toroltem, de ime par ami talan annak nevezheto:
-Redguard (elder scolls adventures, 1cd)
-Resident Evil 2 (2cd)
-Resident Evil 3 (1cd)
-Silent hill 2 (3cd)
-Silent hill 3 (5cd)
-Discworld Noir (3cd)
-Tonic Trouble (fiatalabbaknak, 1cd)
-Tomb Raider 2,3,4,5 + aod
Mindezek mellett van fallout 2-tactics, (a)d&d rpg-k (bg2, nwn pl.), ha szukseg van ra fel tudom tolteni, noha 12k/s feltoltes nem tul gyors de elobb utobb feljutnak vele a dolgok😊
Nem valoszinu hogy mostmar, hogy megyek nyaralni, szoval konnyen elerheto vagyok!
Udv!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Aggyatok 😄DD nekie passt léci!!
www.extragyongy.hu
Another World
Gobliiins
Golins 3
Zak McKracken And The Alien Mindbenders
Monkey Island
Monkey Island 2
Neuromancer (C64 és Amiga emulátorosan is megvan)
Határozottan emléxem, hogy a Little Big Adventure: Relentless is megvolt, de most sehogyan sem találom.
Persze ezek a régi DOS-os játékok a Home of the Underdogs-ról simán beszerezhetõk. Pl.: LBA - Relentless.
Project Eden (1 CD)
Dino Crisis 2 (1 CD)
Shadow of Destiny (1 CD)
Silent Hill 2 (3 CD)
Silent Hill 3 (5 CD)
Indiana Jones and The Emperor's Tomb (2 CD)
Beyond Good & Evil 1.01 (3 CD)
Syberia ENG + HUN subfile (2 CD)
Runaway: A Road Adventure HUN (3 CD)
Syberia II (2 CD)
Grand Theft Auto 2 (RIP+Movie Addon)
Sanitarium (RIP)
Régiek (DOS):
Blood Omen: Legacy of Kain
Maniac Mansion: The Day of Tentacle
Maniac Mansion
Kyrandia 2
Gabriel Knight - Sin Of The Fathers
Indy 3
Indy 4
Alone in the Dark 1
Alone in the Dark 2
Alone in the Dark 3
Ezt a linket használtam a játéklistám szûrésére, ha esetleg valaki felhördülne, hogy ez-vagy-az mit keres a kalandjátékok között.
Ezeket be tudom szerezni (egy barátom listájáról):
The Hell
Lost In Time
The Dig
The Curse Of Monkey Island (2 CD)
Grim Fandango (2 CD)
Tomb Raider: The Angel of Darkness (2 CD)
Full Throttle
Flash Back
Indiana Jones and The Infernal Machine (2 CD)
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ha Daemontools-al telepítem fel, akkor install után amikor indítanám a programot, keresi az eredeti cd-t. Kiírtam egy cd-re, de arról már telepíteni sem tudom. Kiírja, hogy nem tudja megnyitni az install.scr nevû file-t. Pedig az ott van a cd-n és simán megnyitható egy szövegszerkesztõvel.
Valami ötlet?