33675

• serito
    Csak még egy kérdés ma estére. Tud valaki magyar végigjátszást a Broken Sword 3 -hoz?Én nem találtam.
  • serito
    Kész van a fordítás most jön a , tesztelés és javítás, a következő héten már a javított végigjátszás lesz fenn az oldalamon.
    Természetesen még mindíg a Return to Mysetrious Island-ról van szó.
  • serito
    Meglesz, és köszi a figyelmeztetést, de még végigjátszom a játékot, hogy minden stimmel-e mert én régen, a játék megjelenésekor játszottam utoljára vele, és már nem emlészem mindenre pontosan.
  • Atomreaktor
    Nem t'om milyen szövegkörnyezetben van, de ha engedi, akkor már kattintásnak is fordíthatod.
  • IMYke2.0.0.0
    Majd a javítás során figyelj oda, hogy a click-et is fordítsd le: klikk.

• serito
    A lapomra felraktam,a Return to Mysterious Island végigjátszásának fordításából egy még meg nem szerkesztett 50%-os készültségű változatot. Ne nevessetek, ez még messze van a végleges változattól! A magyarítások topicba már beírtam, de ez inkább ide tartozik.
  • pluhi
    Ird ki.
  • szotyimutyi
    Nem sikerül az install...
  • pluhi
    Hol akadtál el?
  • Lord Myn
    Már szedem is, köszönet érte.
  • pluhi
    Halovány lila gőzőm sincs. De megnézem neked.
  • szotyimutyi
    Hogyan indul?
  • Atomreaktor
    Látom Neked megvan a Salambo. Próbáltad már, érdemes vele foglalkozni?
  • pluhi
    Felért a 7th Guest is.
  • Axon
    Nem lehet a Rivenben a feliratokat bekapcsolni?
  • Axon
    1 óra 50 perc alatt lejött az 5 cd-s Riven. Még mindig meglepődök a sebességen.
    Így még van időm kipróbálni is, mivel délig dolgozom :-)
  • Atomreaktor
    Köszi
  • Axon
    Renben. Hétfőn feltöltöm.
  • Atomreaktor
    Én szívesen berepülném;)
  • Axon
    Kíváncsi leszek a Tony Tough második részére. A képeket nézve nekem nagyon úgy tűnik, hogy a realisztikusan megrajzolt városrészben mászkál, egy teljesen rajzfilmszerű figura. Az első rész teljesen rajzfilmszerű volt, talán a DOTT-hoz tudnám hasonlítani. Ez a második rész viszont - a képek alapján - egy hibrid alkotásnak tűnik, ahol a főszereplő maradt rajzfilmfigurának, de a környezet már egy hanygyányit a The Black Mirror-ra hasonlító realisztikusabb megjelenítést követi.
  • Axon
    Remekül haladsz a fordításával. Ha tudod tartani ezt a tempót, akkor egy, esetleg két héten belül (teszteléssel) kész lesz a fordítás.
  • Axon
    Nekem megvan a Tony Tough első része, ha valaki be akarná repülni a második rész megjelenése előtt :-)
  • Axon
    Köszi a Rivent!
    Már töltöm is lefele.
  • Lord Myn
    Ok, köszi.
  • serito
    Return to Mysterious Island végigjátszás fordítása 58%.
  • takysoft
    amúgy is felteszem. nem bojkottálom a másik fordítást. hétfőn nekiállok tölteni
  • pluhi
    Persze, csak Axon már régen kérte a Rivent.
  • Atomreaktor
    Tony Tough 2 honlap... akit érdekel;) Én az eggyel nem játszottam, de a kettőt sokan várják (állítólag).
  • IMYke2.0.0.0
  • Atomreaktor
    Tudom, tudom... de... nem megy, ezen a téren sajnos nem tudok becsületes lenni:( De az élet más területein próbálom ellensúlyozni ezen hibámat;)
  • Atomreaktor
    Akkor ezek szerint Ti is befejezitek azért? Én megvárom, ha cserébe majd felrakod nekem a gammát;)
  • takysoft
    nekem van rendes is, meg GOTY is. persze azért ha valaki megvárja a mi fordításunkat, akkor annak örülünk.
    meg van hozzá, patch, meg linuxos installer is, ha kell. az uccsó beta riliz, amit a loki csinált a csőd előtt.
    ime a linux installerek
    a loki games honlaojáról ezek nem elérhetőek! 2 hónapig vadásztam rájuk! ritkaság!
  • Atomreaktor
    Pl nekem;) Sztem már mindenki leszedte anno, úgyhogy nem gond a visszatöltés, ha arról van szó...
    Amúgy én is várok a játékkal addig, amíg magyarul élvezhetem.;)
  • IMYke2.0.0.0
    60 %-nál tartok. Hétvégén remélem elérem a bűvös 75%-ot.
  • mandm
    Mondjuk nekem elég akkora is a Still Life mire Ymike végez. Bár amilyw ngyorsa halad, lehet hogy most már el lehet kezdeni a játékot. Ha most letörlöd, akkor kinek marad meg?
  • IMYke2.0.0.0
    EVM, CDGalaxis, MediaMarkt = 1.999 Ft. Kibírható.

• Atomreaktor
    Deus Ex 1 megvan esetleg vkinek? Most, hogy már ehhez is van magyarítás...;)
  • Lord Myn
    Pluhi, nem válaszoltál, felrakod majd a 7th Guestet?
  • pluhi
    Felnyomtam a Riven első 3 CD-jét. Éjjel megy a maradék 2. Persze ha valaki be akar szállni, nem tartom vissza. Érdemes tömöriteni.
  • IMYke2.0.0.0
    Helyesírási / elgépelési hibák nem lesznek a véglegesben!