33675
-
#9220 Csak még egy kérdés ma estére. Tud valaki magyar végigjátszást a Broken Sword 3 -hoz?Én nem találtam.
-
#9219 Kész van a fordítás most jön a , tesztelés és javítás, a következő héten már a javított végigjátszás lesz fenn az oldalamon.
Természetesen még mindíg a Return to Mysetrious Island-ról van szó. -
#9218 Meglesz, és köszi a figyelmeztetést, de még végigjátszom a játékot, hogy minden stimmel-e mert én régen, a játék megjelenésekor játszottam utoljára vele, és már nem emlészem mindenre pontosan. -
#9217 Nem t'om milyen szövegkörnyezetben van, de ha engedi, akkor már kattintásnak is fordíthatod. -
#9216 Majd a javítás során figyelj oda, hogy a click-et is fordítsd le: klikk.
-
#9215 A lapomra felraktam,a Return to Mysterious Island végigjátszásának fordításából egy még meg nem szerkesztett 50%-os készültségű változatot. Ne nevessetek, ez még messze van a végleges változattól! A magyarítások topicba már beírtam, de ez inkább ide tartozik. -
#9214 Ird ki. -
#9213 Nem sikerül az install... -
#9212 Hol akadtál el? -
#9211 Már szedem is, köszönet érte. -
#9210 Halovány lila gőzőm sincs. De megnézem neked. -
#9209 Hogyan indul? -
#9208 Látom Neked megvan a Salambo. Próbáltad már, érdemes vele foglalkozni? -
#9207 Felért a 7th Guest is. -
#9206 Nem lehet a Rivenben a feliratokat bekapcsolni? -
#9205 1 óra 50 perc alatt lejött az 5 cd-s Riven. Még mindig meglepődök a sebességen.
Így még van időm kipróbálni is, mivel délig dolgozom :-) -
#9204 Köszi -
#9203 Renben. Hétfőn feltöltöm. -
#9202 Én szívesen berepülném;) -
#9201 Kíváncsi leszek a Tony Tough második részére. A képeket nézve nekem nagyon úgy tűnik, hogy a realisztikusan megrajzolt városrészben mászkál, egy teljesen rajzfilmszerű figura. Az első rész teljesen rajzfilmszerű volt, talán a DOTT-hoz tudnám hasonlítani. Ez a második rész viszont - a képek alapján - egy hibrid alkotásnak tűnik, ahol a főszereplő maradt rajzfilmfigurának, de a környezet már egy hanygyányit a The Black Mirror-ra hasonlító realisztikusabb megjelenítést követi. -
#9200 Remekül haladsz a fordításával. Ha tudod tartani ezt a tempót, akkor egy, esetleg két héten belül (teszteléssel) kész lesz a fordítás.
-
#9199 Nekem megvan a Tony Tough első része, ha valaki be akarná repülni a második rész megjelenése előtt :-) -
#9198 Köszi a Rivent!
Már töltöm is lefele. -
#9197 Ok, köszi. -
#9196 Return to Mysterious Island végigjátszás fordítása 58%. -
#9195 amúgy is felteszem. nem bojkottálom a másik fordítást. hétfőn nekiállok tölteni -
#9194 Persze, csak Axon már régen kérte a Rivent. -
#9193 Tony Tough 2 honlap... akit érdekel;) Én az eggyel nem játszottam, de a kettőt sokan várják (állítólag). -
#9192 -
#9191 Tudom, tudom... de... nem megy, ezen a téren sajnos nem tudok becsületes lenni:( De az élet más területein próbálom ellensúlyozni ezen hibámat;) -
#9190 Akkor ezek szerint Ti is befejezitek azért? Én megvárom, ha cserébe majd felrakod nekem a gammát;) -
#9189 nekem van rendes is, meg GOTY is. persze azért ha valaki megvárja a mi fordításunkat, akkor annak örülünk.
meg van hozzá, patch, meg linuxos installer is, ha kell. az uccsó beta riliz, amit a loki csinált a csőd előtt.
ime a linux installerek
a loki games honlaojáról ezek nem elérhetőek! 2 hónapig vadásztam rájuk! ritkaság! -
#9188 Pl nekem;) Sztem már mindenki leszedte anno, úgyhogy nem gond a visszatöltés, ha arról van szó...
Amúgy én is várok a játékkal addig, amíg magyarul élvezhetem.;) -
#9187 60 %-nál tartok. Hétvégén remélem elérem a bűvös 75%-ot.
-
#9186 Mondjuk nekem elég akkora is a Still Life mire Ymike végez. Bár amilyw ngyorsa halad, lehet hogy most már el lehet kezdeni a játékot. Ha most letörlöd, akkor kinek marad meg? -
#9185 EVM, CDGalaxis, MediaMarkt = 1.999 Ft. Kibírható.
-
#9184 Deus Ex 1 megvan esetleg vkinek? Most, hogy már ehhez is van magyarítás...;) -
#9183 Pluhi, nem válaszoltál, felrakod majd a 7th Guestet? -
#9182 Felnyomtam a Riven első 3 CD-jét. Éjjel megy a maradék 2. Persze ha valaki be akar szállni, nem tartom vissza. Érdemes tömöriteni. -
#9181 Helyesírási / elgépelési hibák nem lesznek a véglegesben!