The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szervusztok MIMACSKA, mandm, Pluhi és mások!
Kérdésem: kit kell megölni, hogy acc-ot kapjak a szerverre? 😊
Kérdésem: kit kell megölni, hogy acc-ot kapjak a szerverre? 😊
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Én fel tudnék tolni egy Jagged Aliance 2-t. Ha esetleg kell.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Huhhh. Tudom ,hogy gáz a kérés ,de nem most ,hanem majd késõbb vissza lehetne tenni a Fallout Tacticsot. Dolgozni voltam vidéken és nem tudtam leszedni. Viszont most minden újdologért köszönetet mondok.
Végrehajtottam az összes megbeszélt törlést az ftp-n. Most van bõven hely, úgyhogy mehet a töltögetés. A TLJ-nek is töröltem az utolsó 2 cd-jét.
Pluhi: Köszönet a Blade Runner -ért. Már húzom is lefele.
Pluhi: Köszönet a Blade Runner -ért. Már húzom is lefele.
Én múlthéten voltam a debreceni tescoban és ott még volt. Természetesen tesco gazdaságos kiadásban.
Mindenesetre feltöltöttem a szerverre és onnan lehúzhatod.
Felment a Blair Witch 1 -is lehet tölteni.
Mindenesetre feltöltöttem a szerverre és onnan lehúzhatod.
Felment a Blair Witch 1 -is lehet tölteni.
Szerinted lehet ott még kapni? Mert ha igen akkor nekem is meg kéne venni. A Legxebb az egészben ,hogy megvan valahol ,de nem találom😄
sztem hagyjuk fent a TLJ elsõ két cd-jét. Ha keresi valaki feltöltjük a második kettõt mire lecibálja az elejét
www.extragyongy.hu
Elõször is: Feltettem a 3 koponyát lehet tölteni. Ez a teljesen magyar verzió és aki még nem ismeri, annak kötelezõ darab.
Csináltam én is egy kis helyet. Töröltem a Morowindet és a Land of Lore-t. Ez 1,5 giga, de ha nem tiltakozik senki, akkor még lenyomom a Planescape-t is, akkor bõven lesz helyünk. Jövõhéten meg letörlöm a Fallout tactics-ot is, az is elfoglal egy csomó helyet.
A Longest Journey -vel kapcsolatban pedig várom a javaslataitokat. Szerintem az is törölhetõ, bár ezt szokták a legtöbben kérni, viszont sok helyet foglal.
Mit csináljunk vele?
Pluhi: Mehet bátran a feltöltés. Ha jól bõven tettünk javaslatokat a listádból.
Délben elkezdem felnyomni a Blair Witch 1-et. Holnap reggelre már fent is lesz. Akinek a második rész tetszett, az ne hagyja ki. Egyébként talán ennek van a legjobb telepítõje. Ez igazából nem egy nagy szempont egy játéknál, de a készítõk erre is ügyeltek.
Egyetlen zavaró momentuma a programnak, hogy az elején van egy kis tutorial, amit végig kell csinálni, bár elképzelhetõ, hogy valahogy át lehet ugrani, de én még nem jöttem rá miként kell.
Valaki alant ígérte a 3. részt is. Ha lehetõsége van rá, akkor bátran elkezdheti feltölteni. Majd visszalapozok, hogy ki is volt az.
Csináltam én is egy kis helyet. Töröltem a Morowindet és a Land of Lore-t. Ez 1,5 giga, de ha nem tiltakozik senki, akkor még lenyomom a Planescape-t is, akkor bõven lesz helyünk. Jövõhéten meg letörlöm a Fallout tactics-ot is, az is elfoglal egy csomó helyet.
A Longest Journey -vel kapcsolatban pedig várom a javaslataitokat. Szerintem az is törölhetõ, bár ezt szokták a legtöbben kérni, viszont sok helyet foglal.
Mit csináljunk vele?
Pluhi: Mehet bátran a feltöltés. Ha jól bõven tettünk javaslatokat a listádból.
Délben elkezdem felnyomni a Blair Witch 1-et. Holnap reggelre már fent is lesz. Akinek a második rész tetszett, az ne hagyja ki. Egyébként talán ennek van a legjobb telepítõje. Ez igazából nem egy nagy szempont egy játéknál, de a készítõk erre is ügyeltek.
Egyetlen zavaró momentuma a programnak, hogy az elején van egy kis tutorial, amit végig kell csinálni, bár elképzelhetõ, hogy valahogy át lehet ugrani, de én még nem jöttem rá miként kell.
Valaki alant ígérte a 3. részt is. Ha lehetõsége van rá, akkor bátran elkezdheti feltölteni. Majd visszalapozok, hogy ki is volt az.
Snatchert és MI1,2-t töröltem, sztem min a Morrowindet is le kéne gyalulni a Fallout Tactics, a Lands of Lore és a planescape tornament mellett.
Na kár volt belekezdenem a listád mazsolázgatásába.
Ezek is csábítóak és még hiányoznak:
- Indiana Jones and the Last Crusade
- Simon the Sorcerer 2
- The City Of Lost Children
Mondjuk ezek nem túl nagy méretûek...
Ezek is csábítóak és még hiányoznak:
- Indiana Jones and the Last Crusade
- Simon the Sorcerer 2
- The City Of Lost Children
Mondjuk ezek nem túl nagy méretûek...
Néhány névrõl igazából nem tudom mit is takar, de most keresgetem õket a neten.
Amirõl viszont tudom és szeretném is megszerezni:
- Monkey Island 3
- King's Quest 7
Amirõl viszont tudom és szeretném is megszerezni:
- Monkey Island 3
- King's Quest 7
Izé, úgy értem hogy a Blade RUnner-nek NAGYON, és ha még van hely, idõ akkor esetleg a SI-nek is 😊
Ha akartok valamit a listámról, szóljatok. Most van sávom feltölteni.
Lista
Lista
Nekem megvan. Eredeti cd-n, a Tescoban vettem 900 Ft-ért.
Ha gondolod akkor feltolom. Úgy is adós vagyok még a BW1-el is.
Ha gondolod akkor feltolom. Úgy is adós vagyok még a BW1-el is.
Ja-ja
Már én is gondoltam, hogy fel kellene hozni a topicot. Bár szerintem mostanában nem sokan vannak gépközelben.
Már én is gondoltam, hogy fel kellene hozni a topicot. Bár szerintem mostanában nem sokan vannak gépközelben.
Nem tudná valaki feltenni a 3 koponyát? Ugyanis megvolt ,de nem találom a cd-t.
Na feltoltam a Fallout Tactics -ot.
Lehet cibálni lefele.
A héten felrakom a Blair Witch 1-et. Valaki igérte a 3. részt is.
Lehet cibálni lefele.
A héten felrakom a Blair Witch 1-et. Valaki igérte a 3. részt is.
Huhh, elég lesújtó a véleményed. Máris elvetted a kedvem tõle. Én éppen csak elindítottam. Gyorsan lelõttem az elõ ellenfelet és már ki is léptem. Azért majd otthon tüzetesebben is kipróbálom.
Más: Ha véletlenül DC-n rábukkannál az ÁTOk nevû programra és lenne némi felesleges sávszélességet, akkor próbáld meg lehúzni. Magam részérõl igazán kíváncsi vagyok rá.
Más: Ha véletlenül DC-n rábukkannál az ÁTOk nevû programra és lenne némi felesleges sávszélességet, akkor próbáld meg lehúzni. Magam részérõl igazán kíváncsi vagyok rá.
A Fallout 2-nek nyomába nem ér sajnos a BoS. Persze nem is olyannak tervezték. Hosszantartó élményt nem fog nyújtani. Mig a Fallout 1,2 újrajátszhatósága kiemelkedõ, a BoS-t szerintem ember nem játszotta kétszer végig.
Sikerült megszereznem a Fallout tactics-ot.
Ma kipróbálom és ha mûködik, akkor hétvégén elkezdem feltolni. Mivel 3 cd-s nem biztos, hogy hétfõ reggelig felér.
Ma kipróbálom és ha mûködik, akkor hétvégén elkezdem feltolni. Mivel 3 cd-s nem biztos, hogy hétfõ reggelig felér.
Az angol nyelvû verzió nekem is megvan. Igaz én nem sokáig toltam éppen csak kipróbáltam, viszont nekem tetszett. Csak az volt a baj, hogy ha visszaemlékeztek pont abban a kalanddömpingben jelent meg amikor vagy 5 kalandjáték is megjelent 2 hónapon belûl, ezért félretettem.
Most kiadták magyar nyelven és engem ez a magyar nyelvû verzió érdekelt volna, ha megvan valakinek.
Most kiadták magyar nyelven és engem ez a magyar nyelvû verzió érdekelt volna, ha megvan valakinek.
Curse.The.Eye.of.Isis ISO meg van nekem. Angol nyelvû.
Action-adventure (nagyon jó indulattal akár túlélõ horror kategóriába is befér). Egy jó darabig eljutottam benne aztán letojásra került. Most márcsak a helyet foglalja, ha valakinek kell az jelezze mert rövidesen F8-lesz a sorsa.
Action-adventure (nagyon jó indulattal akár túlélõ horror kategóriába is befér). Egy jó darabig eljutottam benne aztán letojásra került. Most márcsak a helyet foglalja, ha valakinek kell az jelezze mert rövidesen F8-lesz a sorsa.
By the perception of illusion we experience reality.
Istenem ,add ,hogy valakinek meglegyen. Nagyon rá vagyoj szállva a Falloutra. Most nyomom a kettõt és isteni játék.
Egy kicsit másra terelném a szót, talán nem is a "másra" a megfelelõ kifejezést hanem a "lényegre".
Tehát továbbra is a programok.
Alant volt egy kérés a Fallout tactics-ra. Ez nekem is hiány(zik)zott a gyûjteményembõl. Majdnem sikerült megszereznem. A 3 cd-s játékból megvan az elsõ és a harmadik cd na meg sajnos a második hibásan.
Ha valakinek megvan akkor elegendõ lenne a 2. cd-t feltennie az 1. és a 3. -at felnyomnám én.
Hát remélem valaki lecsapja a feldobott labdát
Tehát továbbra is a programok.
Alant volt egy kérés a Fallout tactics-ra. Ez nekem is hiány(zik)zott a gyûjteményembõl. Majdnem sikerült megszereznem. A 3 cd-s játékból megvan az elsõ és a harmadik cd na meg sajnos a második hibásan.
Ha valakinek megvan akkor elegendõ lenne a 2. cd-t feltennie az 1. és a 3. -at felnyomnám én.
Hát remélem valaki lecsapja a feldobott labdát

Jajmácica, ne erõszakoskodj.. ha nem kell neki hát nem kell.. gond egy szál se, nem veszik el egy bit sáv se...😊
[merlinw.org]
Egyetlen egy válasz volt a te kérdésed után. Figyelj van, hogy napokig nem jár erre senki. Szal nem kell türelmetlenkedni rögtön. Csak a stílus nem tetszett. Pass-t meg eddig mindenki kapott aki kért.
www.extragyongy.hu
Köszi de a 3066# után már nem kell. Majd szépen lassan összeszedem máshonnan ami érdekel, idõnk van. Különbenis mióta kutyánk van azóta tartozkodom a macxskáktól

Figy én is kaptam jelszót(nem azonnal),de megrte a várakozást és visszalapozhatsz ,aki szépen kér és türelmes ,az általában megkapta a Passwordot.
Miau. Nyet. Vau. Ok.
Mindent értek. Köszi Axon.
Azért az érdekes, hogy egy teljesen normális kérdésre senki nem válaszolt de amikor újra rákérdezek akkor már több válasz is érkezik. Hmmm.
Mindent értek. Köszi Axon.
Azért az érdekes, hogy egy teljesen normális kérdésre senki nem válaszolt de amikor újra rákérdezek akkor már több válasz is érkezik. Hmmm.