• IMYke2.0.0.0
    Nem.
    Minden egy szövegfájlban van. Prezentálom:

[strT_Obj_docThesis05][McPherson következésképpen folytatta magánnyomozói karrierjét, és nem tűnt gyanúsíthatónak ezekben a gyilkosságokban. Ha elfogadjuk, szándékomban áll felidézni egy meggyőző McPherson esetet a Perlovka Hasfelmetszőről és a Chicago gyilkosságok csínytevőjéről. Azonkívül, szándékomban áll egy részletes lélektani profil létrehozása McPhersonról, hogy jobban megértsem az atipikus sorozatgyilkosok szörnyű bűncselekményeit és indítékait a jelenleti elméletek fényében, amikor nyilvánvalóan felhagyott a gyilkolással.]
    [strT_Obj_docRobot02][A rádióirányítás 27 MHz-es működési frekvenciája mind az amerikai, mind a brit sugárzási standarddal együttműködik, és lehetővé teszi az egység irányítását, mikor az a Lombartech WatchfulEye ® távírányító monitoring rendszerrel kapcsolatba kerül. Egy másodlagos IRDA vevő is jár hozzá a látótávolságon belüli irányításhoz, ahol a rádióadás kivitelezhetetlen lenne.A RBD-2 nem rendelkezik finom mozgású végtagokkal, de a fejre szerelt, stabil-frekvenciás lézer működőképes és a tesztelésre megfelelő. A RBD-2 képes előre haladni, és pozícióba állni, ha szükséges. Amikor egyenetlen vagy akadályokkal teli tereppel találja szembe magát, a RBD-2 egység terep szenzorai automatikusan kompenzálják a mozgását, miközben a mászófunkciók automatikusan engedélyezvésre kerülnek egy megfelelő vastartalmú felszín jelenléte esetén. Copyright © Lombartech 2003.]
    [strT_Obj_docBookOccult02][Ily módon sikeresen megzavartak a tájékozódásban: Az elmém folyamatosan egyik ötlettől a másikig ugrált, és a hangok a fülemben csak hozzájárultak a káoszhoz. Valamint, ahogy az idő előrehaladtával végighaladtam az úton, min végigvezettek, elvesztettem minden iránybeli távolság érzetemet, és mind az elmémben, mind a testemben össze voltam zavarodva. Hirtelen, összeférhetetlen módon, valahonnan a közelból zongorajátékot hallottam. A kéz elengedte a karomat, és én a zene irányába léptem, navigáltam néhány lépést és egy sima, hűvös kövű szoba belsejébe érkeztem, a zongora visszhangjának falakról visszapattanó hangjegyeivel.]

Természetesen, ez még a készülő, egy teljes átnézés előtti változatból van.
    Tesztelést nem tudom, hogy tervezzek-e vagy azonnal - saját végigjátszással - tegyem közzé... még eldöntöm.