The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, azért nem olyan gyors. Sõt! Most meg is szakadt. 😞(
Szerintem biztos nem fog megelõzni senki :-)
Ha hétvégén le is szedi valaki, ilyen gyorsan feltölteni nem sokan tudnak. Az sem utolsó indok, hogy a SH4 már dvd-n jelent meg, úgyhogy lesz vagy 4 giga.
Ha hétvégén le is szedi valaki, ilyen gyorsan feltölteni nem sokan tudnak. Az sem utolsó indok, hogy a SH4 már dvd-n jelent meg, úgyhogy lesz vagy 4 giga.
Az SH4-et hétvégén le tudom kapni.
Tehát....Hétfõn délelõtt kezdhetem feltölteni, ha addig meg nem elõz valaki. 😊
Tehát....Hétfõn délelõtt kezdhetem feltölteni, ha addig meg nem elõz valaki. 😊
A Sherlock kb. 16.30-ra kész lesz. Túl naív voltam, hogy gyorsabban megy. 😊
A Dark Fall-t már csak holnap reggel...úgy kb. 9 óra tájban már fenn lesz.
A Dark Fall-t már csak holnap reggel...úgy kb. 9 óra tájban már fenn lesz.
Dark Fall elsõ részét anno nagy nehezen megszereztem, de aztán elkallódott felinstall nélkül. 😞 Mog sem szinte kuriózum.
A Dark Fall Lights out asszem már a 2. rész, de az 1.höz sem volt szerencsém. A képekbõl ítélve, amiket láttam belõle, olyan myth-jellegû, belsõnézetes point n click kaland. Jónak tûnik. MAD ha lesz rá idõd, nyugodtan fölnyomhatod 😊) Elõre is köszi.
A Dark Fall-t nem ismerem, majd utána nézek, hogy milyen, de ha valaki mást érdekel akkor csak bátran.
Ami még szerintem sokakat érdekel majd az a Silent Hill 4. Már megjelent. Remélhetõleg egy használható verzió hamarosan megjelenik.
Ami még szerintem sokakat érdekel majd az a Silent Hill 4. Már megjelent. Remélhetõleg egy használható verzió hamarosan megjelenik.
Dark Fall is mehet? Az is jónak néz ki.
-holnap délután, amúgy is viszek haza pár gigát-
-holnap délután, amúgy is viszek haza pár gigát-
Sajnos, már csak 180 kb/sec. 😊 ....ha, így jönne a bittornadón...
Van Dark Fall: Lights Out is, ha kell.
250kb/sec. 😊 hmmm....
Elkezdtem. Asszem, elég "jól" megy. 😊)
A 2 CD fenn lesz úgy kb. 1 óra múlva.
A 2 CD fenn lesz úgy kb. 1 óra múlva.
Akkor én felteszem, ha kell a Sherlock Holmes: The Silver Earring-et. Lassan 1 hete itt kuksol a 2 CD a szomszédos vinyón. Még hazavinni sem tudtam, mert alig van/volt helyem a vinyómon. 😊
Nos? Akkor upload!
Nos? Akkor upload!
A magyarítások topicban már felvetõdött a lefordítása.
Azért felnyomhatnád a szerverre ha MerlinW-nek is kell. Én is szívesen megnézném.
Tényleg hova lett a logod?
Azért felnyomhatnád a szerverre ha MerlinW-nek is kell. Én is szívesen megnézném.
Tényleg hova lett a logod?
Nekem van, már végig is nyomtam, elég kellemetes darab, néhol egész ötletes fejtörõkkel. Bár nagyon erõsen ajánlott hozzá a legalább közepes szintû angoltudás.
Skackák! Sherlock Holmes: The Silver Earring van valamelyikõtöknek? DC-n nem látom..😞
[merlinw.org]
Szerintem nagyon jó lett a borkne Sword3. Az a pár akció rész ,nem lett rossz.
Ettõl függetlenül az elsõ rész a kedvenc kalandjátékom és ott ilyen nincs😄 Hálisten😄
Ettõl függetlenül az elsõ rész a kedvenc kalandjátékom és ott ilyen nincs😄 Hálisten😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Akik igértek feltöltést, azok nyugottan nyomhatják fel a szerverre, van hely bõven.
Tegnap ismét nyomultam a Broken Sword 3-al. Már a sziklamászásnál is furcsálottam, azt a mászhat-nemmászhat lehetõséget. Tegnap viszont mikor a konyhában megtámadott a pisztojos nõ és meghaltam.... hát egy picit elcsodálkoztam. Azután a reflex móka, hogy meg tudom-e nyomni az "s" billentyût abban az 5 tized másodpercben amíg lehet...
Nem ilyennek képzelek egy kalandjátékot. Ha gyilkolászni akarok, akkor elõkapom valamelyik Tom Raidert vagy Alone-t.
Tegnap ismét nyomultam a Broken Sword 3-al. Már a sziklamászásnál is furcsálottam, azt a mászhat-nemmászhat lehetõséget. Tegnap viszont mikor a konyhában megtámadott a pisztojos nõ és meghaltam.... hát egy picit elcsodálkoztam. Azután a reflex móka, hogy meg tudom-e nyomni az "s" billentyût abban az 5 tized másodpercben amíg lehet...
Nem ilyennek képzelek egy kalandjátékot. Ha gyilkolászni akarok, akkor elõkapom valamelyik Tom Raidert vagy Alone-t.
Én is szívok pár gammával, ami 5-6 éves. Pl. a directx-ben le kell vennem a hardware-es gyorsítást, mert kidob pár game a desktopra.
Rosszul. És nem értek a Hex-Editorhoz ,mert azzal kell bûvészkedni írják is az oldalon. Az biztos ,hogy a hangkártyával lessz gond, de nem tudom megnézni az Port Irq Dma beállításaimat. Régen megvolt hol kell megnézni ,de elfelejtettem😄
A hangbeállításokkal zsonglörködj. Esetleg próbálkozz Dosbox-al, bár nem tudom, hogy a cdrom-ot hogyan kezeli.
Hmm. Nekem nincs angol hang😄 Megõrülök😄
Valamiért kuss van végig😄
Viszont a zene mûködik.😄
Valamiért kuss van végig😄
Viszont a zene mûködik.😄
Angol hang, magyar felírattal. Abban az idõben még a magyar felírat is nagy szónak számított, szinkronról álmodni sem mertünk.
Na jó mertünk.... :-)
Na jó mertünk.... :-)
Akor szívni fogok ,mint a torkosborz😞
A DarkHalf volt az a játék amit Stephen King könyvébõl készítettek vagy a Dark Fall?
A DarkHalf volt az a játék amit Stephen King könyvébõl készítettek vagy a Dark Fall?
Sorry! Igaz, van! Keverem már itt a dolgokat. Ennyi game-nél...nem csoda. 😊))
Sajnos, a Gabriel Knight 3.-ban sincs felirat. 😞 Viszont, eszméletlen, hogy mit be nem lehet állítani a video opcióba....ahhoz képest, hogy 4 éves game. 😊)
News: A héten 2 új kaland kerül elérhetõ közelségbe. A most megjelent Alida és a holnap után megjelenõ Dark Fall 2.
Az elsõ részét meg sehol nem találom. 😞((
News: A héten 2 új kaland kerül elérhetõ közelségbe. A most megjelent Alida és a holnap után megjelenõ Dark Fall 2.
Az elsõ részét meg sehol nem találom. 😞((
A Balde Runnerben nincs felirat? Most szedtem le és nem találom épp úgy nem ,mint a Simon The Sorcererben😄
Mert ha nincs kicsit nehezebb lessz végigvinni😄
Mert ha nincs kicsit nehezebb lessz végigvinni😄
Szerintem a RE3 felment. A két Blair Witch-et törlöm.
Továbbra is keresem a Blair W. 3-at, ha valakinek megvan, akkor szóljon, vagy integessen
A Touche kb. 1 órán belül fent lesz.
Továbbra is keresem a Blair W. 3-at, ha valakinek megvan, akkor szóljon, vagy integessen
A Touche kb. 1 órán belül fent lesz.
Sztem a Két Blairwitch és az Indiana mehet a levesbe.
apropó: a Resident Evil 3 felért? mert már nagyon tölteném.
apropó: a Resident Evil 3 felért? mert már nagyon tölteném.
A Planescape:Torment-et (4CD). Most volt fent a szerveren, így azt egyelõre ne tedd fel. A többi viszont mehet, bár helyet kell nekik csinálni, mivel úgy 8,2 giga körül járunk és 10 giga a határ.
Kérek javaslatokat, mit is töröljünk.
Kérek javaslatokat, mit is töröljünk.
...a Fallout Tactics-csal (3CD) egyetemben.
😊
😊
A héten fel tudom tenni, ha kell a Stupid Invaderst (4CD), Myst III Exilet (4CD), Omikron:Nomad Soult (3CD). Planescape:Torment-et (4CD).
-az Ultima IX (2CD) elõreláthatólag jövõ héten lesz elérhetõ-
-az Ultima IX (2CD) elõreláthatólag jövõ héten lesz elérhetõ-
Belekezdtem a Monkey Island 3-ba, a magyar fordítással.
Ha azt mondom, hogy szétröhögtem az agyvelõm, akkor még mindig finom vagyok. Eszméletlenül jók a poénok! Remek a fordítás, bár nem tudom ki készítette. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Mivel a program a cd-n tárolja a szövegeket így nem egyszerû megoldani a lefordított szövegfile használatát. Ha valaki nem boldogul annak szívesen segítek.
Ha azt mondom, hogy szétröhögtem az agyvelõm, akkor még mindig finom vagyok. Eszméletlenül jók a poénok! Remek a fordítás, bár nem tudom ki készítette. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Mivel a program a cd-n tárolja a szövegeket így nem egyszerû megoldani a lefordított szövegfile használatát. Ha valaki nem boldogul annak szívesen segítek.
Bocs de az utolsó munkanap kavalkádjában nem volt alkalmam megkezdeni a feltöltést. Mivel én csak munkahelyrõl tudok tölteni, így az ünnepek sajna kimaradtak.
Most elkezdtem a feltöltést. Estefele már fent is lesz.
Most elkezdtem a feltöltést. Estefele már fent is lesz.
Hi, de rég jártam már itt 😊 Nem tudom mi a helyzet most, de anno még gond volt az ftp-n a hellyel. Én tudnék biztosítani még helyet, aki illetékes az keressen meg priviben ha gondoljátok.
off:e-mail cím változásom lesz, mert át lesz irányítva a dolog. a 4 címembõl csak kettõ fog élni.
on:
on:
Lista (majd csak 08.20-tól élnek kb. 09.20-ig, mert folyamatosan cserélõdnek).
Beyond Divinity (2CD)
Black Dalia (4CD)
Gabriel Knight 3 (3CD)
Myst III Exile (4CD)
Omikron:The Nomad Soul (3CD)
Sanitarium (3CD)
Stupid Invaders (4CD)
Ultima IX (2CD+)
némely cd-n a patch-csek is rajta vannak.
Beyond Divinity (2CD)
Black Dalia (4CD)
Gabriel Knight 3 (3CD)
Myst III Exile (4CD)
Omikron:The Nomad Soul (3CD)
Sanitarium (3CD)
Stupid Invaders (4CD)
Ultima IX (2CD+)
némely cd-n a patch-csek is rajta vannak.
Nálam itt figyelnek a cd-k a vinyón.
Valaki esetleg egy Omikron:The Nomad Soult fel tudna tenni? Még régen olvastam róla sok jót ,de sajna kipróbálninem volt alkalmam.
Jó hír:
A www.magyaritasok.hu -ra felkerült a Monkey Island 3 magyarítása. Még nem teljes (állítólag 80%-os). Én belenéztem a szövegfile-ba és szemre legalább 80%-osnak tûnik. Kevés angol szöveget találtam benne. Ami szomorú, hogy aki készítette, az abbahagyta és a magyarításportálon találtam megjegyzést arra, hogy valaki talán majd folytatja ha lesz rá ideje. A szerkezete nagyon hasonlít a Grim F.-ra, bár ebben a kérdésben Pluhi mester a kompetens.
A www.magyaritasok.hu -ra felkerült a Monkey Island 3 magyarítása. Még nem teljes (állítólag 80%-os). Én belenéztem a szövegfile-ba és szemre legalább 80%-osnak tûnik. Kevés angol szöveget találtam benne. Ami szomorú, hogy aki készítette, az abbahagyta és a magyarításportálon találtam megjegyzést arra, hogy valaki talán majd folytatja ha lesz rá ideje. A szerkezete nagyon hasonlít a Grim F.-ra, bár ebben a kérdésben Pluhi mester a kompetens.