The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudna nekem vmit mondani, akar emilben vagy priviben? thx
Nekem sajnos most nincs idõm puccos táblázatba szedni - bár szívesen megtenném - ezért csak a DVD-im tartalmát tudom megosztani veletek.
Mazsolázgassátok
Tudtok segiteni esetleg Morrowind alapjáték letöltésében?
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The Elders Scrolls III: Morrowind-
1. CD a játék - 684 MB (iso, WinISO)
2. CD a Contruction Kit
Bloodmoon kiegészítõ: 536 MB (iso, WinISO-val)
Tribunal kiegészítõ: 342 MB (iso, WinISO-val)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ghotic 1, 2 nekem is van, szal majd ha odajutunk hogy feltoljuk (persze csak ha kell valakinek) akkor tok kooperálni😊
[merlinw.org]
Nah most játszottam ki a Gothicot úgyhogy azis felkerülhet a lsitára ha még nincs ott😄
Az a Bloodrayne milyen? Arról is csak jót hallottam...
[merlinw.org]
Nagy lelkesedés, de az 1. pálya 1. feladata, azaz "a pénzem felvétele a munkalhelyen" sem sikerült. Ezért nekirontottam minden járókelõnek és addig gyepáltam õket, amíg agyon nem ütöttek.
Köszönöm az elismerést általában amibe belekezdek azt ha meghalok akkor is végigviszem. Kivételt képez a Postal 2😄
Ami egy csipetnyi irígységet és egy nagyobb adag tiszetelet kivált belõlem, az a sok "Végigjátszva" megjegyzés :-)
Nos nekem ennél jóval több programom van, de csak azért mivel több száznyi régi Dos-os játékom van összegyûjtve. Sajnos ezeknek még csak 8 karakter lehetett a nevük, így mára már egy részükrõl fogalmam sincs micsoda. Viszont mindegyik ki van írva dvd-re. Már vagy 30 tele van programokkal, de ami érdekes lehet számotokra, ezekrõl a dvd-k tartalmáról van egy listám. Igaz itt csak a nevek vannak feltüntetve, de ez is irányadó lehet. Ezt én is közkincsé tudom tenni....jövõhéten.
Az alant felvázolt Fallout kálváriám tovább folytatódott. Hazaviszem az iso-t, mountolnám felfele és hibát jelzett. Igazából nem káromkodtam, csak beletörõdtem, hogy az Axon vs. Fallout mecsben ismét nyert egy csatát a fallout.
Aztán reggel újra felnéztem az ftp-re és látom, hogy jócskán nem egyeznek a méretek. Ekkor már sejtettem, hogy hülye voltam. A figyelmeztetésed természetesen csak most olvastam reggel. Megérdemeltem, figyelmetlen vagyok.
De nem baj!
Nem adom fel.
Töltöm lefele újra.
Bár csatákat vesztettem, de a háborút még nem ;-)
Itten van az én "Majdnem" összes játékom. A Statisztika mindössze magamanak egy tájékoztató azért van olyan sok 90%😄
[merlinw.org]
Pluhi! A szakma mindig mindent lehúz. Annaik idején a Mafia-ra mondta, hogy kevés benne a zene. Én amikor kiszedtem belõle a zenei fájlokat tisztán másfél óra volt azok játékideje. Ez nekik kevés!!!
A Fallout 2-õt jobban szeretem, mert hosszabb, sokkal hosszabb. A szakma lehúzta, a szokásos "nincs benne elég újdonság" szöveggel. Ki nem szarja le? Az elsõvel egy bajom volt, a rövidsége. A 2 lehetett volna az über, ha nem 1456db bug lett volna benne. Azért a patchek sokat segitenek. A 3-nak nincs sok köze az elsõ kettõhöz. Az egy taktikai shooter körökre osztva (ha akarod).
Elhoztam a bobilrackemet, így már viszem is haza és délután kipróbálom.
[merlinw.org]
Fallout-ozni sose késõ. Csak tessék vigyázni - rá lehet szokni, és akkor mindenki mehet az elvonóba!
Jó látni néha a topicban.