The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sorry! Azt ISO kiterjesztésben tettem fel, nem?
😊 Kössz! Winrart szoktam használni.
Ezért jó a munkahelyi netelérés. 😊
Ezért jó a munkahelyi netelérés. 😊
Látom M.A.D. óriási a feltöltési sávod, labdába sem rúgunk itt, nem mintha bánnám, töltöttem én már fel eleget (tetû lassan ráadásul). Azért a Winrart figyelmedbe ajánlanám, mert 10G az szinte semmi.
Ok! Akkor "ráállok" az ügyre+ 😊)
Megmondom õszintén én jelenleg nem nagyon tudom máshonnan beszerezni a SH4-et, ezért örültem volna ha felkerül.
...mert, ha nem, akkor felteszem a héten azt is.
SH1 fenn van!
Ok.Akkor nézek SH4 linket. Illetve kérték tõlem a Stupid Invaders-t (4CD). Nem tudom, volt e fenn eme kaland a közeltmúltban mimacska szerverén.
Ok.Akkor nézek SH4 linket. Illetve kérték tõlem a Stupid Invaders-t (4CD). Nem tudom, volt e fenn eme kaland a közeltmúltban mimacska szerverén.
De az ftp-rõl full sávszélességgel jönne le az Sh4, míg dc-n elég sokat kell trükközni, meg szenvedni, mire leér.
SH1 upload.
Ok! Akkor én átengedem nektek az SH4-et, mert csak most tudtam helyet csinálni a vinyón.
Mondjuk, hogy õszinte legyek, nem látom sok értelmét az SH4 felrakásának, mikor szinte bárhonnan be lehet szerezni, lévén új cucc. DC, emule, torrent, warezoldalak.
Nekem egy óra múlva lenn van az SH4. Javallom hagyjuk meg az eredeti rarokat, és töltsük többen.
Ajaj! Lehet,hogy kell is a hely! Találtam egy érdekes dolgot. Az Obscure-t. Igaz, hogy még csak spanyol nyelven, de még kint sincs. 😊 - 4340 Mb -
Sajnos, úgy néz ki, hogy most csak az SH1 menne fel. Mindjárt elkezdem. Az SH4-gyel "kis gondok" vannak még. 😊
Amint meglesz, töltöm. Sajnos, hamarabb jön le a Quest for Glory 5. Igaz, az nem mai progi, de...
Amint meglesz, töltöm. Sajnos, hamarabb jön le a Quest for Glory 5. Igaz, az nem mai progi, de...
SH4 holnap upload-dolva.
Keddre, tehát úgy 48 óra múlva fenn lesz....., ha még kell DC-s a dolog.
Tökkéletes😄
SH1 el sikerült pc-n jól játszanom... valami régebbi emulátorral...Connectix VGS volt a neve
SH1 el sikerült pc-n jól játszanom... valami régebbi emulátorral...Connectix VGS volt a neve
[merlinw.org]
Én nekem még megvan Ps-re a Silent Hill, de sose tudtam megcsinálni ,hogy mûködjön pc-n. Viszont el kell mondano ,hogy ez minden idõk legjobb horrorjátéka. Én nem nagyon mertem vele este játszani ,pedig Avp-t Undyingot stb. mind gond nélkülvittem végig.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Shenmue 1 v 2 véletlen nincs valakinek? (Dreamcast iso, az elsõ cd kellene csak valamelyikbõl de NAGYON) :|
az SH 1 és Dark Fall elsõ részében én is tudok segíteni uppolni ha kell valamelyiket ...
By the perception of illusion we experience reality.
Jön az SH1, ha még kell...😊
Az SH4 nagy valószínûséggel hétfõ este felé lesz fenn ezen a szerveren, ha nem gond.
Az SH4 nagy valószínûséggel hétfõ este felé lesz fenn ezen a szerveren, ha nem gond.
ON....vagyok. 😊
Na, lássuk (amúgy is mindjárt meccsem lesz a HT-n).
Na, lássuk (amúgy is mindjárt meccsem lesz a HT-n).
Próbáld meg a EpsxE nevû PS1 emuval (ingyenes). Nekem ezt ajánlották hozzá.
Mondjuk emu-t már javasoltak hozzá, de a program még sehol sem volt. Ez amolyan gombhoz a kabát szindróma.
Mondjuk emu-t már javasoltak hozzá, de a program még sehol sem volt. Ez amolyan gombhoz a kabát szindróma.
Na ez most olyan volt mintha illatos cipõfûzõkkel korbácsoltál volna halálra
Remélem sikerül felraknod a szerverre, mert nagyon megindult a nyálelválasztásom. Már jó ideje szerettem volna látni ezt a részt is, de azt hittem, ez amolyan "beszerezhetetlen cucc" kategóriába esik.
Remélem sikerül felraknod a szerverre, mert nagyon megindult a nyálelválasztásom. Már jó ideje szerettem volna látni ezt a részt is, de azt hittem, ez amolyan "beszerezhetetlen cucc" kategóriába esik.
Lekaptam a Silent Hill ISOt, meg az epsxe emut. Hát van mit piszkálni rajta. Az intro alatt nem volt hang, a játék alatt már igen. A képpel nincs probléma, kis élsimitással nem is rossz.
Néhány régebbbi programot töröltem.
4,5 giga helyünk van. Elfér a SH4 és a SH1 is. Ha valakinek megvan elkezdheti feltolni.
4,5 giga helyünk van. Elfér a SH4 és a SH1 is. Ha valakinek megvan elkezdheti feltolni.
A Dark Fall2 és a Sherlock után töltöttetek még fel valamit?
Mert számításaim szerint a két utóbbival elértük a 10 gigát.
Egy jó hírt is: kint van a warez oldalakon a Silent Hill 4
Mert számításaim szerint a két utóbbival elértük a 10 gigát.
Egy jó hírt is: kint van a warez oldalakon a Silent Hill 4
Nem tudom elérni a szervert.
Lehet, hogy csak a hozzáférésünk lett letíltva. Bár én pingelni sem tudom. Nagyon úgy néz ki, hogy meghalt.
Lehet, hogy csak a hozzáférésünk lett letíltva. Bár én pingelni sem tudom. Nagyon úgy néz ki, hogy meghalt.
Tekintve, hogy a Silent Hill tényleg nem jelent meg Pc-re, érdekes elnevezés. A PS1 ISO beszerzése nem okoz problémát.
Keresztbe raktam az újaimat és szorítok 
Remélem, hogy ez lesz az. Ki kellene próbálni.
Ha van még szabad sávszélességed, akkor töltsd már fel a szerverre.
Elõre is köszönet!

Remélem, hogy ez lesz az. Ki kellene próbálni.
Ha van még szabad sávszélességed, akkor töltsd már fel a szerverre.
Elõre is köszönet!
Én egy ilyet találtam: Silent Hill PC.iso (410454 Kb)
SH1 kell? Nos....mikorra is? 😊
Valakinek esetleg nincs meg a SH1? Tudom, hogy csak PS1-re jelent meg, de emulátorral futtatható PC-n is.
SH4 már van pc-re? kééééééééreeeeem
és Sherlok is jöhet ha LezLee kapacitása engedi😄
de SH4-ért fejenállok karácsonyig😄
és Sherlok is jöhet ha LezLee kapacitása engedi😄
de SH4-ért fejenállok karácsonyig😄
[merlinw.org]
Köszi szépen!
\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"
Van még Nancy Drew is, ha kell. Az utolsó elõtti, a szigetes.
Sherlock Holmes és a Dark Fall 2 felrakva!
Sziasztok! En is nagy kaland jatek rajongo vagyok es engem is erdekelne a Sherlock. A LJ kapcsan anno Mimacskatol kaptam hozzaferest, de mar nem jo. Kitol kerhetnek? Elore is koszi!
\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"
Holnap folyt.köv.