The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked most nem a Délvidéken kellene kalandoznod?
Tegnap még azt montad, hogy szerda reggel már nem leszel itt.
Ettöl függetlenül mindig örülünk ha látunk

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kiadták a Sam&Max 2 demóját. Elég ígéretes.
Elõzõ nap töltötte le, de csak most tudtam kipróbálni így nem tudom honnan töltöttem le, de felnyomom az ftp-re ha valakinek még nem lenne meg.
A Fallout 1 -et leszedem ha már nem kell senkinek és felkerülhet a helyére a Fallout 2 ha még áll az ígéret azoktól akik felajánlották a feltöltését.
LBA1 és LBA2 szerintem törölhetõ bár mindig vannak akik ezt kérik, de én vállalom az újbóli feltöltésüket ha valakinek ez az óhaja.
Last Express már elég régen fent van, de ha nem kell feltétlenül a hely valaminek vagy valaki még nem töltötte le akkor maradhat.
TLJ! Az örök probléma. Ezt keresik a legtöbben, ami nem is véletlen mivel ez a topic-unk címe is. Törölni vagy nem törölni? Jó sok helyet foglal viszont jó sok idõbe is telik mire újra feltöltjük ha mégis kellene valakinek. Hmmm.... ha viszont kell a hely valaminek akkor szerintem nyugodtan lenyomható.
Azt már megszoktam, hogy - mint igazi türelmes kalandjátékozókhoz illik - elég lassan mozdulunk a döntésekben én viszont felajánlom, hogyha nem lesz ellenvetés, akkor a mai napon törlöm az elsõ hármat vagy akár mindet, mivel ha hely van akkor nagyobb a feltöltési kedv is.
Azért várom a bekiabálásokat

Jó újra látni és örömmel tölt el az a tudat, hogy nem végezted egy cápa vacsorájaként
Egyébként ÉN jó voltam, viszont a többiekrõl csakis szigorú erkölcsi neveltetésemnek köszönhetõen nem mondom el azt a sok rosszat amit távollétedben mûveltek

Randal kérésére feltölteném az ftp-tekre a warcraft 2-õt, ha ok akkor írjatok...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
[merlinw.org]
Elindítani sikerült, bár a helyes cd-ért nyavajog. Van egy érzésem hogy a daemon tools nem tecc neki.
[merlinw.org]
Én pár perce értem haza, kezemben az MI4el. Igaz, nem valami jó kis program de 4 ezer forintért nem volt szívem otthagyni (PS2-es).
Viszont minden nap szemezgetek a Mega Monkey Delux-al: az ÖSSZES Monkey Island benne van, valami nevetséges 20 dollárért. Egyetlen hibája van, mégpedig az, hogy a tetû LA nem szállít Európába, csak az USA-n belül 😞
Valakinek megvan a Monkey Island cd-s verziója? Nemtudom ,hogy van-e ilyen nekem eddig csak a sima 5 vagy 6 megás volt meg.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
De örülök, hogy Pluhi-nak a másik zsebében ott volt patch is. Sõt, a végén kiderül, hogy a belsõzsebben egy magyarítás is lapul

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Hirtelen úgy érzem magam mint az Oszkárdíj kiosztáson. nem is tudom hirtelenjében kinek mondjak érte köszönetet :-)
Imyke aki felvetette a feltöltését.
Pluhi aki rögtön elõ tudta rántani a mellényzsebébõl.
Na meg azok a lelkes fanatikusok akik 86 %-ban már lefordították.
....és akkor még nem is említettem a készítõket ;-)
Számomra egy kicsit hajaz a fallout1-re. Nem a történetben, hanem a megvalósításban. Nem tudom meddig fogok jutni benne, de nagyon tetszik.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Van valami ötletetek, vagy ki kell írnom cd-re, hogy futatni tudjam?
Mostanában nem volt idõm semmire, de hétvégén szakítottam 6 órát arra, hogy végig nyomjam a CSI - Crime Scene Investigation nevezetû detektív játékot ami a filmsorozat alapján készült. Érdekel valakit mielõtt végleg eltûnik a gépemrõl ? 3 iso. A játék lineraitásánál csak az a bosszantóbb, hogy ilyen rövid a játékmenet (vagy ha nem találsz meg valami nyomot 😉
Összeségében egész kellemes ... fõleg ha ismered aso
By the perception of illusion we experience reality.
Tudom hogy nem ide tartozik, de nem lehetne feltölteni a Gothic 2 német addonját? (A holló éjszakája)
Sajna nekem nincs Dc-m és máshogy nem tudom megszerezni😞
Persze csak ha megvan vkinek.
Elõre is köszi!
Na mindegy azért belekuksizom, már csak a magyarítást készítõk heroikus munkája elõtt tisztelegve is.
Bár az elmúlt idõszakban inkább csak a kaland játékok érdekeltek na meg azok, amelyekben dübörög legalább egy tigris tank