The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenképpen ajánlott az elsõ résszel kezdeni! Sõt, kötelezõ!
Fallout 1 Hun 1.01 - vadiúj, full verzsön
A Játék mérete: 1 CD
A magyarítás mérete: 4,2 MB
A második rész is kúúúúl, kár, hogy sosem volt idõm befejezni.
Mérete: 1 CD
Magyarítása: 4,8 MB
A "harmadik" rész (mert ez nem a 3. rész, csak harmadikként jelent meg) a Tactics. Hozzá még nem volt szerencsém.
Mérete: 3 CD
Magyarítása: 75%-os, a korábbi linken.
Figyelem: a Játék anno hibásan jelent meg, gyárilag. Ebbõl kifolyólag szükséges hozzá az 1.27-es (75MB!) 3.CD hibát javító ragtapasz!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De csak estefel tom elkezdeni ,mert helyet kell csinálnom az Isonak😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Néha hallottam fórumokon, hogy mennyire "totálmegagigafasza". Nem igazán foglalkoztam vele, bár a kíváncsiság magja azért elhullott. Aztán Németországban valamelyik részét (ha nem mindegyiket) betíltották. Ez máris elegendõ lenne a beszerzésre, de még így sem kezdtem el vadászni rá. Aztán megláttam vagy 2 képet a játékból és akkor már azt mondtam ezt jó lenne beszerezni. De! A lényeg most jön.
Egy ismerõs srác hozzám szokott járni anyagbeszerzésre és a legújabb játékokat át szoktam neki másolni (BSA hallelúja).
Aztán csak úgy kíváncsiságból szétkukkantottam a vinyóján és látom, hogy a Fallout Tactics (ez a 3. rész) fel van rá installálva. Na most géniusz Axon ezt gyorsan leszedte és azt gondolta, hogy elindítja.
Nos indítgatom és természetesen kéri az eredeti cd-t. Ennek a drága emberkének egy eredeti cd-rõl volt feltelepítve a game. Brrrr.. Milyen emberek vannak. Na nem tolsz ki velem mondtam neki és beszereztem hozzá a crack-et. Kettõ volt hozzá a neten egy 1.25-ös és egy 1.27-es. Tölteném rá, de mindkettõ kiírja, hogy nem megfelelõ verziójú az .exe. Gondolom az eredeti játék ennél alacsonyabb, mondjuk 1.00 😊
Na nem tolsz ki velem mondtam neki ismét és leszedtem az eredeti patch-et, rögtön mindkettõt (1.25 és 1.27) mivel én roppant fifikás gyerkõc vagyok. Természetesen jött a következõ pofára esés mivel mindkét patch instaljakor kiírta, hogy nincs a gépre feltelepítve a Fallout, így elõször telepítsem fel. A kis mocskok megnézték a registry-t és reklamáltak.
Naszóval! Ez az ügy kezd személyessé válni. Egyfajta Nagy Leszámolás.
Axon vs. Fallout.
Csak egy maradhat!
Ezért szeretném beszerezni a Fallout-ot, lehetõleg mind a hármat :-)
Szóval ha átérzed ennek a nemes kûzdelemnek minden aspektusát, akkor légyszives tölts fel a 2. részt, ez jó lesz amolyan elsõ pengeváltásnak, köztem és a fallout között ;-)
De mivel gondosan civilizált matériából gyúrtak, így megkérdezem, hogy fel tudnád esetleg tolni az ftp-re?
Aztán összeszaladhatnánk megint, ha ráérsz.

A TLJ már problémásabb. Mivel ez volt az a progi amit ha letörlünk állandóan kér valaki. Nos ez persze nem is véletlen, mivel a topic címe is ez és ha valakinek ez a szíve vágya, akkor pont ebbe a topicba esik be elõször.
De ha gondoljátok akkor lenyomom, hiszen késõbb is fel tudjuk tölteni ha valaki igényli.
Ha azt mondom rá, hogy belefér a kaland kategóriába, akkor persze egyértelmûen a "minden szentnek magafelé hajlik a keze" szindrómát követem 😊
Na meg szent se vagyok, bár kezem az még van.
Ha megoldható akkor feltolhatnád nekem meg az esetleges többiek számára is.
Krondor
Lands of Lore
Ravenloft
Daughter of the Serpent
Lurking Horror
Shadow of the Comet
The Hound of Shadow
Én pedig egy Gabriel Knight1-2-t kérnék😄
Amúgy Davosnak, már 1000 éve szóltam, csak nem járt
sikerrel... Ezek szerint most sem.
In progress... Akkor majd értesíts pls!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Igaz, ez nyilván angol nyelvü kiadás lehet.
Én a 3 koponyát megvettem a tescoban. Magyar nyelvû eredeti cd és tényleg eszméletlenül jó.
Köszi az Lba1-et.
Jelenleg van 2.1 giga helyünk.
Mehet a töltögetés.
Ha esetleg mégis találkoznál vele, egy randit feltétlenül beszélj meg. Aztán ha már ott van akkor tedd magadévá..... és aztán én is.
"Majd pedig az ágyhoz kötözöd és jól megvesszõzöd....aztán engem is.....lányok!,lányok!...végül pedig nyelvgyakorlás következik...... köszönjük Esneki!, köszönjük Esneki!"
Megjegyzem egyikhez sincs.
Ja és a Dott-ot kihagytad😛
[merlinw.org]
Full Throttle
Sam&Max
The Dig
The Course of Monkey Island
A segítséget elõre is köszönöm.
Hoznék is meg vinnék is
, mit ragozzam.
Az 1. és a 2. rész is meg van rip-ben bár a 2. rész nekem el sem indul.
A Necronomicon egy picit hibás.
Nem tudom miért, de az inventoryban nem látszik egyetlen egy tárgy se, pedig mind ott van. Így egíy kicsit nehéz a gamma. állítólag volt hozzá patch, de sehonnan se lehet leszedni.
ha valakinek mûködik (remélem gyurmanidának jó) akkor nagyon örülnék neki.
Lassan meg már én is összeállítom a kalandlistámat.
(meg azért az összes jobb játékot ami emgvan beírom)
Igaz csak 384kbps-el ,de egy Lba2 mindent megér😄
Már csak azért is, mivel most készült el a magyarítása és így ismét érdeklõdésre tarthat igényt.
.