33675

• szotyimutyi
    Igazából azért nincs semmi, mert nincs aki kézbe venné a dolgot. Ezt nem lehet másképp megcsinálni. Kellene valaki, aki rendezné, összefogná a dolgot. Viszont ehhez érteni is kell (én sem értek hozzá).
  • takysoft
    imyke: scummvm.org
    scummvm-be add game, azt kijelolod a konyvtárat.
    ok, azt start, egyszerű
    Dos-Boxba meg Dos-módszer. átmásolod a DOTT könyvárat vinyóra, hogy menteni is tudj, utána dosboxba bemountolod, azt tentacle.exe
  • serito
    Akkor átveszitek a fordításomat, ha kész lesz? Ezekszerint még sehol sem tart az oldal, vagy csak kevés az anyag?
  • MerlinW
    Mi csinálnánk ha nem tojna rá mindenki magasról... emberekre és anyagra van szükségünk. A megbízó már toporzékolva várja a csapat döntését:)
  • MerlinW
    scrollbox neked:) :

<HEAD>
    <style type="text/css">
    <!--
    .scrollbox {
    padding: 5px;
    height: 100px;
    width: 200px;
    border: 1px solid #669999;
    overflow: auto;
    scrollbar-face-color: #339999;
    scrollbar-highlight-color: #339999;
    scrollbar-shadow-color: #339999;
    scrollbar-3dlight-color: #336699;
    scrollbar-arrow-color: #ffffff;
    scrollbar-track-color: #339999;
    scrollbar-darkshadow-color: #336699;
    }
    -->
    </style>
    </HEAD>

<BODY>
    <p class="scrollbox">
    tessek a sajat gorgetod:)
    <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA
    </p>
    </BODY>
  • MerlinW
    imikén egyetlen pici virágszálam, miért nem nézed meg inkább?:DD Egyébként Windows-os. (de lehet van belőle dosos is, bár nem láttam még.)
  • serito
    i2k álítása szerint készül egy kalandjátékokkal foglalkozó lap.
    KI csinálja, és mikor lesz kész? Csak azért kérdezem mert csinálom a Return to Mysterious Island végigjátszásának a magyar verzióját, és ha minőségileg megfelelőnek tartja az aki az oldalt működtetni fogja szertném felajánlani.
  • IMYke2.0.0.0
    ScummVm:
    Gondolom DOS-os...
    Ha már a DotT könyvtárában vagyok, utána mi történik?

• takysoft
    nos... vegyük az 1.6-os CD-ssel, ami fent van a honlapomon.
    http://adventuregames.atw.hu/

szoval:
    kicsomagolod az ISO-t az ace fileból, majd azt is kicsomagolod.
    IMG a kiterjesztése asszem. Be is lehet mountolni Daemon Tools-al, vagy Alcohol_120%-al, ki mit kedvel, de kitömöríteni is elég.(pl a Total Commander Iso packer pluginjával, az eredeti Total commander weblapról elérhető)
    http://ghisler.com/plugins.htm
    itt az ISO plugin 1.6.10

a tömörítvényben(illetve a CD-n mountolásnál) található egy DOTT nevű könyvtár, nekünk csak ez kell. a többi könyvtár demoprogik. ittetve van egy dott.exe, az talán az installcucc, ha valaki dosbox-ot használ.
    dosboxban a mount..
    mount d g: -t cdrom
    d= ez lesz a meghajtó neve dosboxban
    g= ez a meghajtó(esetleg könytár) neve windowsban
    -t cdrom= cd-ként mountol, kellhet...

szoval a keresett könytár a DOTT
    ScummVm-ben ebbe a könytárba kell belemenni, akkor találja meg a játékot.
    Dosboxban is tökéletesen fut, csak ott nem tudsz szebb grafikát választani.
    van még kérdés?
  • Atomreaktor
    :D
    Pedig jól jönne hozzá egy magyarítás;)
  • IMYke2.0.0.0
    Efféle kalandokban nem szoktam résztvenni...

• Atomreaktor
    Off: weboldal készítésben kéne egy kis help, aki jártas benne;) A windows-os szürke görgetősáv helyett szeretnék saját görgetőt használni (Dreamweaver). Vki ismeri esetleg a végigjátszást?;)
  • MerlinW
    scumm faék. elindít, open dott dir, play. (mint egy nintendo emulátor:) )
    magyaritást nem probáltam még ki, de gondolom előtte bemásolgatod a helyükre a szükséges fileokat.
  • IMYke2.0.0.0
    Valaki írja le plz, hogyan kell életet lehelni a DotT-ba!

• Wanted
    Frissítettem a listámat az ftp-n.
  • RaveAir
    Buta kérdésem lenne. DOSBOX elég a futtatáshoz, vagy mindenképpen Scumm nyavaja kell?
  • takysoft
    kész a DOTT magyarítás!
    amúgy ha még valaki elakadt a Crimson Room-ban, akkor szóljon, én végignyomtam.
    a kód vmi 1985, 1984, 1995, vagy 1994, már nem emléxem, de ezeket érdemes mepróbálni.
  • Atomreaktor
    Lejött, most jött meg a mail!!! Lehet törölniiiiii;)
  • IMYke2.0.0.0
    Jó (áram)vezetést... ... csak vicc vót, nehogy megcsapasd magad!!!

• IMYke2.0.0.0
    Valaki butabiztosan leírhatná - lépésről-lépésre - hogyan kell egy ilyen DOS-os játékot életre bírni egy mai "szuper" gépen [1700+ és WinXP)...
    [ScummV-hez nem ért]

• Axon
    Taky-t kérdezzétek már meg emailben, hogy leszedte-e már a Myst 4-et. Sajnos nekem nincs időm, mert ma szabin vagyok és már rohanok is villanyoszlopot ásni.
    Úgyhogy kívánjatok nekem Jószerencsét!

Vagy azt a bányászoknak szokták.....????
  • Axon
    Remek hír! Este fel is teszem és kipróbálom.
  • RaveAir
    Aki még nem olvasta volna: http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=hirinfo&hir=382
  • IMYke2.0.0.0
    Tudom. :)

• mandm
    Ez egy másik szobának a megoldása!!!
    De innen elérhető még egy-két hasonló game!
  • Axon
    Valamelyik file crc hibás volt (talán a 23 vagy a 26) de úgy is kiírja neked, hogy melyik. Ezt töltsd le újra és úgy csomagold ki. Ha esetleg mégis írna ki a - crc hibán kívül - valamilyen más hibát, azzal ne foglalkozz, mert attól még jó lesz az állomány.
  • pluhi
    Nálam okés. Valszeg még nem szedted le újra az ominózus rossz filet. Keress vissza, hogy melyik az.
  • Gareth
    Srácok, mondja már meg vki, hogy a Nocturne 2-es cd-jét hogy illesszem össze. Mindenre hibát ír ki (még azzal a rarral is, ami fel van töltve hozzá).
  • Atomreaktor
    :))
  • IMYke2.0.0.0
    Nem élek káros szenvedélyekkel [kivév PC]... tehát: no drog, no alcohol, no smoking - just sex :)

• pluhi
    Igyál meg egy üveg vodkát és lesz szobából kijutós játék...
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, amúgy, ha még ismertek ilyen szóbából kijutós játékot, jöhet...

• IMYke2.0.0.0
    Crimson megoldás

• MerlinW
    lol:)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem nem :_()

• Axon
    Jó lenne tudni, hogy taky lehúzta-e már a Myst 4-et. Mert akkor törölgetnénk. Mondjuk szerintem törölni lehet a következőket: Nocturne, a Necronomicon, DiscWorld Noir, Real Myst.
  • mandm
    Sikerült vkinek kijutnia?
  • Axon
    Megyek én is! Viszem a laptopom is! Rajta lesz a SWG, a GTA SA, és a SWAT2 - Battlefield2 páros és még a Still Life is ;-)
  • Atomreaktor
    Lol:DDDD
    Én is megyek veled, találkozzunk 15-kor a hídon?:)
  • MerlinW
    váááánemtom mit csináljak... Süt a nap, aztán ott vannak a lányok... otthon meg figyel az SWG, a GTA SA, és a SWAT2 - Battlefield2 páros. És még a Still Life on is dolgozom.
    Mit tegyeeeek... szabadság-híd tetején megtaláltok:)