33675
-
#9060 Igazából azért nincs semmi, mert nincs aki kézbe venné a dolgot. Ezt nem lehet másképp megcsinálni. Kellene valaki, aki rendezné, összefogná a dolgot. Viszont ehhez érteni is kell (én sem értek hozzá). -
#9059 imyke: scummvm.org
scummvm-be add game, azt kijelolod a konyvtárat.
ok, azt start, egyszerű
Dos-Boxba meg Dos-módszer. átmásolod a DOTT könyvárat vinyóra, hogy menteni is tudj, utána dosboxba bemountolod, azt tentacle.exe
-
#9058 Akkor átveszitek a fordításomat, ha kész lesz? Ezekszerint még sehol sem tart az oldal, vagy csak kevés az anyag? -
#9057 Mi csinálnánk ha nem tojna rá mindenki magasról... emberekre és anyagra van szükségünk. A megbízó már toporzékolva várja a csapat döntését:) -
#9056 scrollbox neked:) :
<HEAD>
<style type="text/css">
<!--
.scrollbox {
padding: 5px;
height: 100px;
width: 200px;
border: 1px solid #669999;
overflow: auto;
scrollbar-face-color: #339999;
scrollbar-highlight-color: #339999;
scrollbar-shadow-color: #339999;
scrollbar-3dlight-color: #336699;
scrollbar-arrow-color: #ffffff;
scrollbar-track-color: #339999;
scrollbar-darkshadow-color: #336699;
}
-->
</style>
</HEAD>
<BODY>
<p class="scrollbox">
tessek a sajat gorgetod:)
<BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA <BR>BLABLA
</p>
</BODY> -
#9055 imikén egyetlen pici virágszálam, miért nem nézed meg inkább?:DD Egyébként Windows-os. (de lehet van belőle dosos is, bár nem láttam még.) -
#9054 i2k álítása szerint készül egy kalandjátékokkal foglalkozó lap.
KI csinálja, és mikor lesz kész? Csak azért kérdezem mert csinálom a Return to Mysterious Island végigjátszásának a magyar verzióját, és ha minőségileg megfelelőnek tartja az aki az oldalt működtetni fogja szertném felajánlani. -
#9053 ScummVm:
Gondolom DOS-os...
Ha már a DotT könyvtárában vagyok, utána mi történik?
-
#9052 nos... vegyük az 1.6-os CD-ssel, ami fent van a honlapomon.
http://adventuregames.atw.hu/
szoval:
kicsomagolod az ISO-t az ace fileból, majd azt is kicsomagolod.
IMG a kiterjesztése asszem. Be is lehet mountolni Daemon Tools-al, vagy Alcohol_120%-al, ki mit kedvel, de kitömöríteni is elég.(pl a Total Commander Iso packer pluginjával, az eredeti Total commander weblapról elérhető)
http://ghisler.com/plugins.htm
itt az ISO plugin 1.6.10
a tömörítvényben(illetve a CD-n mountolásnál) található egy DOTT nevű könyvtár, nekünk csak ez kell. a többi könyvtár demoprogik. ittetve van egy dott.exe, az talán az installcucc, ha valaki dosbox-ot használ.
dosboxban a mount..
mount d g: -t cdrom
d= ez lesz a meghajtó neve dosboxban
g= ez a meghajtó(esetleg könytár) neve windowsban
-t cdrom= cd-ként mountol, kellhet...
szoval a keresett könytár a DOTT
ScummVm-ben ebbe a könytárba kell belemenni, akkor találja meg a játékot.
Dosboxban is tökéletesen fut, csak ott nem tudsz szebb grafikát választani.
van még kérdés? -
#9051 :D
Pedig jól jönne hozzá egy magyarítás;) -
#9050 Efféle kalandokban nem szoktam résztvenni...
-
#9049 Off: weboldal készítésben kéne egy kis help, aki jártas benne;) A windows-os szürke görgetősáv helyett szeretnék saját görgetőt használni (Dreamweaver). Vki ismeri esetleg a végigjátszást?;) -
#9048 scumm faék. elindít, open dott dir, play. (mint egy nintendo emulátor:) )
magyaritást nem probáltam még ki, de gondolom előtte bemásolgatod a helyükre a szükséges fileokat. -
#9047 Valaki írja le plz, hogyan kell életet lehelni a DotT-ba!
-
#9046 Frissítettem a listámat az ftp-n.
-
#9045 Buta kérdésem lenne. DOSBOX elég a futtatáshoz, vagy mindenképpen Scumm nyavaja kell? -
#9044 kész a DOTT magyarítás!
amúgy ha még valaki elakadt a Crimson Room-ban, akkor szóljon, én végignyomtam.
a kód vmi 1985, 1984, 1995, vagy 1994, már nem emléxem, de ezeket érdemes mepróbálni. -
#9043 Lejött, most jött meg a mail!!! Lehet törölniiiiii;) -
#9042 Jó (áram)vezetést... ... csak vicc vót, nehogy megcsapasd magad!!!
-
#9041 Valaki butabiztosan leírhatná - lépésről-lépésre - hogyan kell egy ilyen DOS-os játékot életre bírni egy mai "szuper" gépen [1700+ és WinXP)...
[ScummV-hez nem ért]
-
#9040 Taky-t kérdezzétek már meg emailben, hogy leszedte-e már a Myst 4-et. Sajnos nekem nincs időm, mert ma szabin vagyok és már rohanok is villanyoszlopot ásni.
Úgyhogy kívánjatok nekem Jószerencsét!
Vagy azt a bányászoknak szokták.....???? -
#9039 Remek hír! Este fel is teszem és kipróbálom. -
#9038 Aki még nem olvasta volna: http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=hirinfo&hir=382 -
#9037 Tudom. :)
-
#9036 Ez egy másik szobának a megoldása!!!
De innen elérhető még egy-két hasonló game! -
#9035 Valamelyik file crc hibás volt (talán a 23 vagy a 26) de úgy is kiírja neked, hogy melyik. Ezt töltsd le újra és úgy csomagold ki. Ha esetleg mégis írna ki a - crc hibán kívül - valamilyen más hibát, azzal ne foglalkozz, mert attól még jó lesz az állomány. -
#9034 Nálam okés. Valszeg még nem szedted le újra az ominózus rossz filet. Keress vissza, hogy melyik az. -
Gareth #9033 Srácok, mondja már meg vki, hogy a Nocturne 2-es cd-jét hogy illesszem össze. Mindenre hibát ír ki (még azzal a rarral is, ami fel van töltve hozzá). -
#9032 :)) -
#9031 Nem élek káros szenvedélyekkel [kivév PC]... tehát: no drog, no alcohol, no smoking - just sex :)
-
#9030 Igyál meg egy üveg vodkát és lesz szobából kijutós játék... -
#9029 Ja, amúgy, ha még ismertek ilyen szóbából kijutós játékot, jöhet...
-
#9028 Crimson megoldás
-
#9027 lol:) -
#9026 Nekem nem :_()
-
#9025 Jó lenne tudni, hogy taky lehúzta-e már a Myst 4-et. Mert akkor törölgetnénk. Mondjuk szerintem törölni lehet a következőket: Nocturne, a Necronomicon, DiscWorld Noir, Real Myst. -
#9024 Sikerült vkinek kijutnia? -
#9023 Megyek én is! Viszem a laptopom is! Rajta lesz a SWG, a GTA SA, és a SWAT2 - Battlefield2 páros és még a Still Life is ;-) -
#9022 Lol:DDDD
Én is megyek veled, találkozzunk 15-kor a hídon?:) -
#9021 váááánemtom mit csináljak... Süt a nap, aztán ott vannak a lányok... otthon meg figyel az SWG, a GTA SA, és a SWAT2 - Battlefield2 páros. És még a Still Life on is dolgozom.
Mit tegyeeeek... szabadság-híd tetején megtaláltok:)