The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Telepítetted hozzá az 1.1-es path-et? Mert azt írja a fordítás, hogy az 1.1-es verzió lett lefordítva.

IMYke2.0.0.0
Nem bírtam ki és elkezdtem a Játékot... magyarul.
Állati jó!
Na, majd otthon, net nélkül - mert az mindig elveszi az idõt a játéktól...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CrucifX
Pluhi for prezident!

pluhi
Ja, és kész a Torment.
pluhi
Btw. 80G, de pszt.
Ezeknek a játékoknak a 90% nincs kereskedelmi forgalomban Mo.-n, szal .
MerlinW
nah lejárt az SWG trialom, amíg nincs teljes, gyorsan befejezem a syberia2-õt, mert a végén még kinéztek innen😄DD

[merlinw.org]

Axon
76 Giga?!

Pluhi az már kereskedelmi mennyiség
Ezért már frekventált fekvésû zárka jár a BSA-nál
Nem baj majd küldünk neked csomagot benne Mimacska saját készítésû tortája belesütve egy reszelõ

Tegnap végigtoltuk a Drakula 1-et. Jelenthetem, hogy sógorom teljes kalandfüggõ lett...

pluhi
Ja, DCn is alig várják, hogy újra fellépjek. Akitõl a City of Lost Children-t szedtem (skandináv csávesz), kért állandó extra slotot. Ha sikerül rávennem, hogy tömcsizze az iso-it, megkapja, cserébe én is bekerülõk a kedvencekbe nála. Egy két jó cucca van még...
IMYke2.0.0.0
... ja, a 4. CD még útban van...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Pluhi: Isten lettél a szememben! Köszönöm szépen a Torment-et!
DC++ -on titkon felléptem hozzád... 76 GB-nyi kaland... jesszusom!

MerlinW
LoLka😄

[merlinw.org]

CrucifX
/me szentélyt épít (u)pluhinak

IMYke2.0.0.0

Ezer köszönet!

pluhi
Torment csorog fel.
Ezentúl szólithattok uplhi-nak.
MerlinW
Sztem nyugodtan mehet fel PT más most úgy sincs. Majd MI3-at töltök érdelkõdéstõl és helytõl függõen😊

[merlinw.org]

CrucifX
Itt van nálam az IWD 2 3 hete, még hozzá se nyúltam. Ha kell, szíves örömest feltöltöm (bár ha azt mondod, hogy az összes megvan, akkor gondolom ez is) - nem tudod mekkora örömöt okozol most nekem ezzel a PT-vel!

IMYke2.0.0.0
Mondtam, hogy jó játék ez a Planespace Torment - én is évek óta hajtom.
anno, amikor megvenni akartam 12 ezerbe került! (nem vicc)
Most meg, amikor meg - állítólag - 3990-be, már seho lsem, találom... még a TESCO-ban sem!
Az összes Baldur's Gate és Icewind Dale megvan.
Nyáron nagy RPG-zés lesz a sötét szobámban...
S remélem, a PT is a palettán lehet.
Csak sajna 30-án húzok a koliból - kell - és nem lesz netem, szóval pls szánjátok meg holtak kalandjaira éhes fórumtársaitokat...!

CrucifX
Én még csak kétszer töltöttem fel, viszont 1999 óta hajkurászom a Planescape Tormentet. Nem hazudok: pest szinte minde nneves üzletét végigjártam de azóta nem találo kegyetlen példányt sem. Kollégám is ölni tudna érte, úgyhogy ha TÉNYLEG feltennétek, akkor asszem a 7kbyteos sebességemmel nekiállok bárminek, amit az illetõ kér 😊

Axon
Visszatértem a Balatonról ;-)
Imyke (2896-os) írására máris dobok egy fejbólintást:
- atyaég....mennyi új szmájli... - .
Nos látom nem szakad szét a szerver a sok új feltöltéstõl
Ami szmámomra jó hír, hogy új sógoromról kiderült (májusban nõsültem, ha valaki még nem tudná), hogy nagy kalandfüggõ. Eddig még nem is igen játszott számítógépen, de meglátta a laptopomon a Drakula 1-et és rögtön szerelem lett. Ketten nekiáltunk és már majdnem végig is toltuk (nekem erre sajnos nem volt idõm mostanában). Hihetetlen türelme van. Volt, hogy én már feladtam a keresgélést, de õ addig nem nyugodott amíg meg nem találta a megoldást. Szerintem ma délután befejezzük az 1. részt. Aztán jöhet a 2. rész. Tervezem, hogy azután bedobom kicsit a mélyebb vízbe és jöhet egy Runaway road adventure is.

A Fallout 1 überkirály. Köszönet érte. Ha esetleg valaki a közeljövõben a 2. részt.... öööö. vagy a tactics-ot.... hát az természetesen örök hála lenne...

IMYke2.0.0.0
O jaj! Ezer hála!
Hely az van rá, már csak egy bólogatás kell a többiektõl, illetve egy fáradságos feltöltés... 😊

pluhi
Olyan hûvös voltam, hogy épp most fejezte be a Winrar a 4 ISO tömcsizését. 1.56G hely kell.
IMYke2.0.0.0
Akkor - hûvösségedbõl kiolvasom - nem lehet arról szó, hogy felkerüljön a PT...
Más vki?

IMYke2.0.0.0
Most kb. 7,3 GB van lefogva az FTP-rõl...

pluhi
Jól tudod.
IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy nagy kérés, meg én nem is töltöttem fel még az FTP-re (a mag az tudja, hogy nem tudok), de most elõhozakodnék egy régóta áhított RPG-vel: Planescape Torment <4CD>
Nem mai gyerek, de akik ismerik a Bioware termékeket, Baldur's Gate-sorozatot, sejtik milyen jó...
Ha lenne hely számára, és mondjuk még ebben a 10 napban (30-ig lehetek netközelben!) feltenné nekem valaki - Pluhi neked megvan, úgy tudom - annak örökké hálás lennék!

CrucifX
Blue Boxos, nem csoda.

CarajoEsp
Jeesszus. 😄
Ezt sose gondoltam volna.
6 cd? Az szép összeg.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

pluhi
Tul. csak 60 órás feltöltés lenne. Szal egyedül nem fogom feltölteni soha. Amúgy az elsõ rész 1 CD, a második 6.
CarajoEsp
😊
Sorry. Akkor nem beszélek róla. Nem tudtam mennyi hely. Nem akartam gondot vagy bármit okozni. Majd ha lessz hely ráér stb.

CrucifX
GB 1 20 mega cakkumpakk, igaz no soundos.

pluhi
3.5G anyagról beszélsz...
CarajoEsp
Hmm. Ha esteleg lenne hely, feltudná valaki dobni, a Gabriel Knight 1-2-t fullba? Mert a 3-mat leszedtem ,de nem akarom az 1-2 elött végigvinni.

pluhi
Látom nem sok minden történik erre. Elkezdtem megint a Fallout 1-et. Mivel az eredeti cd-ket elajándékoztam, lekaptam innen. Megnéztem az introt és végem volt megint. Hát ez ilyen.
MerlinW
pfff... de botrányos a fõoldalon levõ körkérdés állása....

[merlinw.org]

MerlinW
kompatibilitás mód? dosbox? VMWare?

[merlinw.org]

CarajoEsp
nekem sem megy. Azt írja nincs bent a cd😞
Apropó még régebben ,olyan 1995 környékén játszottam ,egy akkor új játékkal ,ami Fps nézetes Rpg szerû valami volt (akár ez a Lol) és egy kiemelkedõ része volt az ,amikor a fõhõssel egy barlangba jutottunkés ott egy sárkány várt minket. Ha bárki ez alapján beazonosítaná ,mondja meg a nevét ,mertt szívesen végigtolnám megint.

Lacc
Hát amellett tényleg nem 😊
De nekem a Lands of Lore még mindig nem akar indulni... Úgy látom ez kimarad addig amíg nem lesz valami régebbi gép egy win98-al vagy hasonlóval 😊
MerlinW
Én most a Star Wars Galaxyba szerettem bele... mellette nem sok kalandra lesz idõm..😊)

[merlinw.org]

CarajoEsp
Nah végigvittem a Last Esypresst és meg kell mondjam ,azon kívül ,hogy eléggé rövid ,egy nagyon jó játék volt. Aki teheti nyomja végig ,mert nagyon sok érdekes karakter és frankó szitu volt benne.

mandm
Mi a gond vele?

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

MerlinW
jó nyaralást😊

[merlinw.org]

CarajoEsp
Nekem is megy mindekttõ jól ,csak azegynek a Hangja (fõleg az elsõ sárkányrepülésnél) olyan recsegõ-ropogó. Magában a játékban már tökéletes.Lehet ,hogy azért van ,mert régi a játék.

Sephi
Lehet volt mar rola szo de probaltad a compatibilitasi alitasokat?

Exe-re meny ra es Propreties majd compatibilitas es ott probalgasd....

Nekem tokeletesen ment a LBA1 es LBA2-es is Xp allatt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MIMACSKA
Léptem nyaralni!!! 😊))))))))))
Vigyázz szépen mindenre!!!!!!!!!!!!
pápuszi

www.extragyongy.hu

CarajoEsp
Leszedtem a Lba1-et. Namost feltettem Xp-re és tökéletesen be tudtam állítani a hangot és mindent(Furcsáltam is) , ám a hangja recseg-ropog és nem tudom ,hogy ez amiatt van-e ,hogy maga a játék bizony elég idõs már vagy ez nálam lévõ hiba. Igazából nem recseg a játék közben ,csak a videóknál. Olya mintha kicsit akadozna. Gondolom a kora miatt van ,de ha másnál úgy szól ,mint egy Kodály akkor légyszi írja meg. Elõre is thx.

Axon
Na leléptem egy hétre a balatonra.
Töltögessetek szorgalmasan :-)
Üdv mindenkinek!

Axon
Õszinte tiszteletem.
Elképesztõ miket tudsz felhajtani a neten.
Remélem közkincsé teszed számunkra is legújabb szerzeményed.

Lacc
Ezt a Lands of Lore-t nem nagy sikerül elindítani? Nektek megy?
pluhi
Ja, múltkor azért nem irtam DCn, mert késõ volt és nem volt kedvem gépelni. Ha visszakeresel, megtalálod a feltételeket.
Hosszú hónapok szenvedése után lejött a City of Lost Children ISO.
MerlinW
Pluhi tud részleteket mondani😊

[merlinw.org]