The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen!
Imádom a kis Nyu-t 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szotyimutyi
Jó lett a logo! 😊

szotyimutyi
Köszönöm, megnézem. 😊

IMYke2.0.0.0
Értem - akkor, a hosszú-hosszú lista majd bõvül vele 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
Az, de egyáltalán nem arról szól, hogy harcolnak.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Online fax küldéshez egy tipp:
http://www.myfax.com/free/
Nem próbáltam még, de azt mondják, hogy mûködik.

IMYke2.0.0.0
Van is mit pótolnom vele kapcsolatban - mert az Ex Machinát például csak most tudtam beszerezni. Az "alap" original DVD otthon 😊

Szerk.: Köszönöm szépen a Lucy-s logo berakást 😊

MerlinW
Nem csináltam képeket, mert itthon hagytam a gépet. Viszont mások csináltak, ha megkapom õket majd dobok be párat😊

#31162: Appleseed.. de jó is volt az😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Remélem, nem keverem, de ez ugye egy mecha-sorozat? Az ilyesmit egyelõre hanyagolnám 😊

Evin
Az Elfen Lied-re gondoltam. Én még évekkel ezelõtt láttam.

Ha van hozzá agykapacitásod (mert bár elég egyszerûnek tûnik minden rész, de a legvégén nekem csak annyi maradt meg, hogy "Most mi van?!") az Evangeliont. Azt hiszem volt még hozzá 2-3film is.

IMYke2.0.0.0
Még valami, mielõtt a "túlidealizálás" vádja érne: talán az elmúlt 10 év tette velem, de - szerintem - sokkal érzékenyebb vagyok az ilyenekre, a sokszor kilátástalannak tûnõ sorsokra, és bizsergetõ érzés, eufórikus sikerélmény kap el, amikor olvasok, látok ilyen helyzetbõl "kiforduló" embereket...
...egyszóval: szentimentális lettem.
Lám, mégis csak vén f... favágó vagyok 😊

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy túl bonyolítom, de most arra gondolsz, hogy a "logo-váltás" lehetõségét fedeztem fel, vagy esetleg az "Elfen Lied"-et?

Tudatosan anime sorozatokat kb. 1 hónapja nézek.
Elõtte csak egész estéseket - Final Fantasy, Ghost in the Shell 1-2, Appleseed, Vexille, Wonderful World, Chihiro meg ilyenek -, sorozatban a japán "Nils Holgersson"... meg még ki tudja mit.

Mostanság az SG.hu leginkább az anime és az eredeti játékaink topikról szól nekem.
Délután-esténként pedig animét nézek, vagy feliratokat javítok, és bámulok ki a fejembõl, meg jókat rihegek-röhögök, vagy apró könnyeket morzsolok el.
Legutóbb például a "Claymore" miatt izzadt meg a tenyerem.
Tegnap este meg az "Interlude" csigázott fel annyira, hogy a hamarosan véget érõ munkaidõm után spuri haza, és mobil HDD-vel viszem a második melóhelyre nézni 😊

Az anime topikban már leírtam: az "Elfen Lied az el-nem-hanyagolható fanservice helyett engem a történetben szereplõ lánykák sorsa, a kiszolgáltatottságukból és a tõle való félelembõl adódó kegyetlen helyzet, valamint az ebbõl való felállásra képességük fogott meg -> végig izgultam szinte a teljes sorozatot és 3x néztem eddig meg.

Evin
Ha szabad megkérdeznem, miért most? Csak most fedezted fel?!

szotyimutyi
Igen ám, képek! 😊))

szotyimutyi
Tud valaki ajánlani megoldást fax küldéshez interneten keresztül?

moonster
Steam-en hétvégente vannak állati jó akciók.
Volt, hogy egy játék tök ingyen volt 3 napig, aztán megint pénzes.
De ha akkor rákattintottál, utánam ár nem kellett érte fizetni.
Ez a Portal volt, ami rendkívül kreatív, addiktív játék.
Próbáljátok i, ha még nem volt rá alkalom.

IMYke2.0.0.0
Apropó, képek... 😊)))

IMYke2.0.0.0
MerlinW: Drága Barátom, betennéd logomnak ezt a képet?

Elfen Lied-mánia, tudod... 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! <#law>

RaveAir
Isten éltessen sokáig!

A Steam-tõl pedig nem kell félnie (még?) senkinek. Eddig még nem hallottam sehonnan, hogy boszorkányüldözést csinált volna néhány nem-hivatalos módon beszerzett játék miatt.

Nem mellesleg néha hihetetlen jó akcióik vannak. Csak a HUF-EUR árfolyam lehetne jobb... 😞

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Nektek mind jó - én meg egyedül vagyok, mint a kisujjam... ráadásul vénülök...

moonster
Én meg a gyerkõceim segítségével maradok ifjú.
Megint LEGOzok, matchboxozok, kirakózok, gyurmázok, Nils Holgerssont nézek, vizipisztolycsatázok, macskákat kergetek biciklivel...és még sorolhatnám 😊)

De sok minden eszembe jutott...
kirol
De szar nektek!
Én nem személyit csinálok, hanem fiatalító csodaszert állítok elõ, így nem öregszem. 😄

Lord Myn
Boldog szülinapot! <#bohoc>

Én sajnos detto vénülök, úgyhogy már titkon hegesztem a '84-es születésû személyimet... (Úgy gondoltam ezentúl 5-6 évenként új személyit csináltatok egyre frissebb születési idõvel 😄 )

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! <#law>

Axon
Boldog szülinapot Imyke! 😊)

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! <#wave>
Á, csak én vénülök, Ti semmit sem változtok 😊

szotyimutyi
Boldog születésnapot! Tudod, Veled együtt öregszünk mi is...😊))

bogyoka
Hol a pezsgõ? <#vigyor>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! <#law>

MerlinW
Boldog Szülinapot!😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! <#worship>

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen - jól esik, hogy ezt mondod 😊

kirol
Idõközben játszottam én is vele már több, mint 2 órát, ami azt jelenti, hogy vagy 8x végigvittem. Ez pedig azt jelenti, hogy pöpec a játék. 😊

Boldog Születésnapot Imyke!

moonster
Inkább érsz, mint a jó bor.
Boldog Szülinapot!
IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm! <#puszi>
Sajnos, igen, vénülök...<#rinya>

bogyoka
Nagyon sok Boldog Születésnapot kívánunk IMYke2.0.0.0 <#smile>
Öregedtél egy évet megint.😄

Axon
Köszönöm a segítséget videokártya ügyben. Azok a táblázatok tényleg beszédesek. Nem hittem volna, hogy a 4 éves 8600GTS kártya kb. 3x gyorsabb a 4350-es kártyánál. Linuxos gépben próbáltam mindkettõt a glxgears grafikus kártya sebességét mérõ programmal, amit nem igazán tartanak jó sebesség mérõnek. Akár jó, akár nem az is kb. 3x lassabbnak mutatta a 4350-es kártyát, amit én természetesen nem akartam elhinni, ezért kértem a véleményeteket. Mindenesetre a hivatalos mérõ oldalak is alátámasztották a glxgears eredményeit, ezért a 8600GTS kártyát teszem a gépbe.

Lord Myn
Ez nálam egyedi hülyeség, nem az elõbb említett összeesküvés elméletek egyike...

Azt szeretem, ha a játékok a 'Games' folderben vannak és a Games Explorer kis ikonnal mutatja õket, nem pedig egy újabb keret (Steam) és azon belül megint más játékok (lehet fejet csóválni... 😄 ).

Egyébként a Steam-nek is megvannak az elõnyei, például lehet nyelvet (szinkront) választani sok játékhoz, nem kell használni fizikailag a telepítõ lemezt soha többé, bárhonnan elérhetõek a játékok, ahol van net, stb.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Nem értem mi bajotok a Steam-el😊

Attól, hogy Steam only, attól még lesz belõle dobozos verzió is. Annyi az egész, hogy a Steam-nek kell megadni a sorozatkulcsot. Ugyanaz mint az MS XLive, csak fekete😊 Az XLive, na az a kaki, azt lehet szídni😊 (tök ugyanazt csinálja, mint a Steam, az is ugyanúgy webáruház)

[merlinw.org]

Lord Myn
Én nem találkoztam szerencsére ilyen anomáliákkal és nekem az eredeti "mafia" hangulat nagyon átjött már a demóból is, pedig elég rövid volt. Technikai részrõl meg, az Apex PhysX-et közepesre állítva is teljesen játszható volt a játék, pedig nem a legújabb szériás NV kártyám van (és ráadásul csak egy 😄 ). Várom már a teljes verziót, de annak azért örülnék, ha nem Steam only lenne...

MerlinW
NEM!

Semmi ilyet nem csinál a Steam. Warez-hoz sincs semmi köze, nem szól, nem sír, nem figyeli, nem látja. Tök nyugodtan hozzá lehet adni a warez cuccokat, mint non-steam játék, és használni õket.

Fiok-ot csak a VAC megsértése (játékon belüli csalás) és SPAM-elés esetén tiltanak, de azt is csak online. Szép is lenne, ha 1-2 warez cucc miatt törölnék a 2-300 ezret érõ fiókokat...😊

Statisztikát csak egyszer csinál telepítéskor, akkor is csupán a hardverrõl, a HWSurvey számára.

Nem kellenek az összeesküvés elméletek😊 Steam jó, biztosnágos, kényelmes. Olvassátok el a szerzõdést és minden tiszta lesz.

[merlinw.org]

bogyoka
Egyem a szívüket, nagyon jó😄 Persze,hogy nem fogok beleegyezni😄

IMYke2.0.0.0
Csak akkor nézi át, ha beleegyezel. "Statisztikai" kimutatásokhoz teszi.
Nem mellesleg, ha a STEAM-rendszerben helybõl meglévõ, de a gépeden warez változatban feltelepített játékot talál, akkor bajba kerülhetsz: bannolják (kizárják) a fiókodat, és így elvész a sok, megvásárolt játék...

bogyoka
De nem értem ezt a STEAM-et, hogy átkutatja a gépemet? Ettõl vagyok elriadva csak.😊

kirol
Próbáld ki! Az elsõ részt mindenképpen!

kirol
Egy játékot lehet élvezni, meg lehet a hibákat keresni benne.
A baj véleményem szerint csak akkor van, ha a hiba már az élmény rovására megy.
Az, hogy pl. verekedtem valakivel és kijött a rendõrség és úgy szálltak ki, hogy az autó tetejére teleportáltak az csak fura, de nem okoz túl nagy lelki traumát nekem.

Ha a küldetések, hangulat megközelíti a nagy elõdét, akkor már remek lesz.

Még most is emlékszek küldetésekre az 1-bõl, ami nálam már nagy szó.
Pl. ott volt az autóverseny megnyerése. Mondjuk ez a sok szopástól ragadt meg bennem. De volt egy olyan is, amikor egy reptéren egy családot kellett megmenekíteni az nagyon jó volt.

bogyoka
Ez a Maffia játék ilyen? Akkor nekem sem kell, mindig gondolkoztam, hogy ki kéne próbálni, de így nem fog érdekelni.

IMYke2.0.0.0
Hát, tekintve, hogy a demo is csak STEAM-en érhetõ el...

kirol
Kell hozzá majd steam?
Nekem ne vizsgálgassa a gépem hardvereit/szoftvereit semmi!