33675
-
#31834 Kicsit gyors vagy, mert 8:40-től van. :D -
#31833 PC-n, még lehet multiba is játszani:) -
#31832 Min van ez? Boxon? -
#31831 Van egy új játékom Lara Croft and the Guardian of Light. Kicsit furcsa, felülnézetes, de kezdem megszokni.:)) -
#31830 jujj de izgulok, nagyon várom a bicajt -
#31829 Akkor hajrá ))) -
#31828 Nincs igazad:DD Ez a bicaj nekem ingyen van, kölcsön kapom:)) -
#31827 Igazából a szenthármasság ez: edzés, étkezés, pihenés.
Edzés: keményen, beleadva mindent (erőnléti + kardió)
Étkezés: hát erről egy könyvet lehetne írni. Zsíros, előrecsomagolt kaják kerülés. Megfelelő és minőségi fehérje, szénhidrát, zöldségek, gyümölcsök.
Pihenés: legalább napi nyolc óra
Ennyi. -
#31826 Szerintem a bicaj árából legalább fél évig eljárhattál volna edzőterembe, ezen meg fél év múlva max. ruhák fognak száradni. De ne legyen igazam (( -
#31825 ne hallgass rá :)
egyébként tényleg csak akkor ér valamit, ha szabályosan csinálod és beindul a zsírégetés. mellette pedig az étrend is ugyanolyan fontos, mint maga a mozgás!!! -
#31824 Biztos meg fogom írni, nem tudom magamban tartani:)) Alig várom már és nagyon reménykedem. A szomszédasszony azt mondta, hogy nem ér semmit, neki is volt és nem fogyott, futópad kellene nekem. -
#31823 :)))
majd írjál ám, hogy milyen a bicikli :) -
#31822 Szerintem az a baj, hogy túl közvetlen vagyok mindenkihez, de nem tudok változni, én már így halok meg:DD -
#31821 vonzod a bajt, mint a mágnes :) -
#31820 Azt hitte, hogy a férjem itthon van, de délutános a héten, azt nem tudom csinálni, hogy nem engedem be, nem vettem észre akkor még, hogy piás, megbíztam benne.
Lánykoromban is támadtak meg a sötét utcában, akkor szerencsére jött egy járókelő férfi és segített.
Mindig tényleg rosszul járok. -
#31819 itt már nincs off, csak ON :) -
#31818 de mit keresett egy piás ismerős nálatok? :) legegyszerűbb be sem engedni!
látom meg vagy áldva a sorssal :)
jók a képeid nem kell levenni! -
#31817 Nem tudom, de ne nézzenek:D -
#31816 Miért akarod levetetni őket? -
#31815 Én csak most kerültem nethez - így hát most nézem meg. -
#31814 jü = jó:) -
#31813 Bocsi, hogy ennyire nyílt voltam, de hirtelenjében jü volt veletek lenni:)) Nagyon rossz volt egyedül. -
#31812 Erre gondoltam, amikor írtam, hogy a "berusiku" is jó. Csak nem jött össze a helyes betűsorrend. :D
Bekushiru (Vexile) -
#31811 Ajjaj, mos mindenki megijedt tőlem:DD -
#31810 Persze nem muszáj, csak mondtam:D
Nekem most nagyon jó a kedvem, bocsi az OFF-ért Merlin:DD -
#31809 Egyébként, ha valki kiváncsi rám, megnézheti a fórumozók képei közt a képeimet, mert nemsokára levetetem őket.:) -
#31808 Elég baj ez nekem, már nagyon mérges vagyok emiatt.:D
De sajna az illető már eléggé bevolt állitva piaügyileg, ahogy észrevettem.
De a férjemnek nem mondom meg, mert dühös lesz nagyon és velem kiabálna:) -
#31807 Tudom, hogy ez nem vigasz, de ez azt is jelzi, hogy nagyon is vonzó nő vagy.
[Amúgy meg: rohadjon meg az (ilyen) a pasi!]
-
#31806 A "Vexille"-t akkor mindenképp nézd meg, ha a "FF" tetszett...
A "Dead Can Dance" betétdal pedig nagyon üt benne!
[Moby állította össze a zenéit, emlékeim szerint]
-
#31805 Köszi, nekem csak a "Final Fantasy: The Spirits Within" típusú igényesebb filmek tetszenek.
Volt valami "berusiku" vagy ennek valamilyen kombinációja, az is jó volt. -
#31804 Most volt egy kellemetlen látogatóm, nagyon rám volt indulva, alig bírtam rábeszélni, hogy én nem akarok semmit.
Mondtam neki, hogy ha erőszakoskodik, hívom a rendőrséget, na akkor leült a székére.
A férjem délutános, és most jött fel ez a közös ismerős. Menjen a fenébe. -
#31803 De aranyosak vagytok:DD -
#31802 Úszni nagyon szeretek, végülis az is jó:)) Húú nemsokára tökre karcsú leszek itt az ötletektől:DD -
#31801 Annál szebb látvány lehet... -
#31800 De nincsen pénzem rá az is a gond:)) -
#31799 Küszke, de én nagyon szégyellős vagyok:DD -
#31798 tényleg, az úszás nem jutott eszembe, pedig én is járok :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Trokán Péterrel egyetemben, ő is rendszeres látogatója az uszodának :) -
#31797 Én sem vagyok vastag gyerök, anno ~10 évvel ezelőtt én is paráztam emiatt, aztán kollégákkal elmentünk egyszer és rájöttem, hogy a kutya sem foglalkozik veled - mármint negatív értelemben. Sőt, sok esetben a nagy csúnya izomkolosszusok jönnek hozzád segíteni, ha látják, hogy szerencsétlenkedsz.
Szóval hiúságot félre kell dobni, el kell menni (normális helyre) , rájönni, hogy valójában kellemes környezet, meg hogy valahol el kell kezdeni, a szekrények sem voltak mindig olyanok:)
Az más dolog, hogy havonta ~10k a havi bérlet (heti 2-3 alkalmas) normális helyen. -
#31796 Tekerés mellett járj el heti 1-2-3x úszni. Egy hónap után új embernek fogod magad érezni:) Emellett a legjobb "relax" program:) -
#31795 Léteznek nagyon komoly kisebbségi komplexumos, feszélyezett, zárkózott stb. emberkék, akik nem szívesen, vagy egyáltalán nem mutogatják magukat, testüket, nem hogy még bizonyos szituációkban...
Fekpad, mellfeszítés, nyújtás, vádli/popsi edzés és sorolhatnám.