33675
-
#31714 ha kell kitölteni, nekem is küldhetsz :) -
#31713 Azt hiszem ez lesz a tuti! -
#31712 Na ez nem tudom hogy sikerült:D
Csak ketten irkáltunk bele úgyis:D -
#31711 Csak knk bele:D -
#31710 Minden maradjon így.Már csak a chat hiányzik, mégh akkor is, ha ritkán írtunk ide. Ez nem egy szokványos chat. -
#31709 Háttér jöhet, esetleg valami békésebb, ha lehet :)
Chat-re nemet írok. -
#31708 Hát ha még magyar lenne! :)
(http://techline.hu/tudastar/20080515_google_online_kerdoivek.aspx)
Találtam egy jót, legalább is azt hittem ripet.hu, csak itt nincs meg az a 10 típusú kérdés sajnos, csak 3 féle van.
A kérdőívem.hu az nagyon tuti lenne, ha ingyenes lenne!
Na majd keresgetek, hátha lesz valahol valami jó. -
#31707 szerintem a google-s az teljesen free. leírás -
#31706 De,de írtam is. Vagyis nem. Az ingyenesen nem.
Na egy ilyet nehéz összedobni saját oldalon?
Azért kérdezem, mert nekem nem elég 50 fő és ez a 3 hónap is zavar. Utóbbi azért, mert mire elkezdem, alakítgatom, letelik a 3 hó.
Egy sajátot meg szépen elkezdhetnék csiszolni. -
#31705 10 különböző típus van benne, de kérdés lehet akár 40 is, nem? bár én még nem próbáltam, csak a leírást nézem :) -
#31704 Én is erre a "régire" gondoltam. :))) -
#31703 Én is ezt találtam. Pl. EZ pont jó lenne, mármint ilyenre gondoltam, csak nekem sokkal több kérdésem lenne, ez meg csak 10-et enged. :(
Ja, hülyeséget mondtam, 10 típusú kérdés, nem 10 darab. :D -
#31702 Hát, nekünk is, de főképp a szociológus hallgató barátainknak (akik egész életükben ilyesmivel dolgoznak, ha szakmáznak) verték a fejünkbe rendesen: minden szám mögött emberek vannak... minden szám...
-
#31701 google docs-onn belül is lehet! -
#31700 Online kérdőív
Talán a "kérdőívem.hu"...
-
#31699 pl. kerdoivem.hu -
#31698 illetve menedzserdumát akartam írni :) -
#31697 ezt a marketingdumát :) én megőrülök az ilyenektől, nem szeretem mikor az embereket számokként, meg grafikonokként ábrázolják. -
#31696 Nem. Azt se tudom mi az. :)
Bár találta milyet: IBM.SPSS.Statistics.v19.Multilingual
Ez az online kitölthető dolog nagyon jó ötlet!
Hogy lehet ilyet csinálni? -
#31695 Nekünk kötelező volt - utáltam mint azt a bizonyos bélsarat...
-
#31694 Nem SPSS-t használsz?
-
#31693 Amikor én ilyet csináltam. Akkor HTML-be nyomtam javascript és php-vel. Gyorsan össze lehet dobni ilyet. -
#31692 A számból vetted ki a szót.
-
#31691 én ha most készítenék kérdőívet, mindenképp online kitölthetőt választanék, van egy csomó ingyenes, könnyen szerkeszthető! -
#31690 A következőben kérném a segítségeteket.
Készíteni fogok egy kérdőívet, amiben lesz olyan rész, ahol bármit be lehet írni, de a lényeg, hogy lesz olyan, hogy értékelj pl. 1től 5ig, vagy pl. 5 lehetőség közül válassz valamit, akár több jelöléssel is.
Mivel lehetne ezt a legjobban megcsinálni szem előtt tartva azt, hogy az a célom, hogy könnyen kiértékelhető legyen. Pl. lenne egy fő fájl, és ez betudná importálni a kérdőíven(kiküldött fájlokból) adott válaszokat.
Mivel/hogyan lehetne ezt megvalósítani?
Remélem érthető, mit szeretnék. D-munkához lenne. -
#31689 Kikészülök a Penumbrától, nem is tudom miért játszom vele, érdekel szerintem:D -
#31688 Így már jobb köszönjük -
#31687 :))) -
#31686 Kérdés, hogy mi a régi? Az ezt megelőző vagy az azt megelőző? :)
A hátteres, egyedi megjelenésű jobb lenne, mint ez a fapados, ha egy kicsivel békésebb megjelenésű volna. -
#31685 Ó jaj! Ez a "lokó" elgondolkodtató... ez mi ez? :)
-
#31684 Tehát: békésen, nyugodtan : egy szavazat a régire. :))) -
#31683 Én is szerettem a lassabb, de szebb, egyedibb megjelenést.
Legfeljebb, valami debug nem ártana, megnézni, mi az ami miatt az oldal szöszöl betöltéskor.
S hogy mindenki nyugodt legyen, és Raveair szeme fénye se álljon meg a fejlődésben (senki sem kívánhatja!), a háttér lehetne sokkal szem- és gyerek barátabb :)))
-
#31682 Én is a régire szavazok:)) -
#31681 részemről 1 szavazat a régire :) -
#31680 Nekem aztán nyóc, döntsétek el, szavazzatok, bánom is én:) Egy kattintás visszaállítani az előzőt:) -
#31679 Juj, de furcsa, azért a régi arculat jobb volt:) -
#31678 Honosítás +1 -
#31677 Bocs, nem gondoltam volna, hogy ilyen komolyan veszi MerlinW a megjegyzésemet. Főleg, hogy már korábban is megemlítésre került.
Valóban lassabban töltődött be, és kicsit csúnya volt a JOBB (nem tudom, hogy melyik kezem melyik) oldali arc, de csak miattam nem kellett volna kivenni. -
#31676 én is szerettem az előzőt, de a béke híve vagyok :)
viszont a békehívők értékrendjébe egy szavazás simán belefér ;) -
#31675 Kicsit kiteszem a lábam, és egymás torkának ugrotok, gyerekek!
Hát kellett ez nektek?!
Nekem hiányzik a kicsi Nyuu logo, meg a többi is.
Lassabban töltődött mint az ÁTLAGOS SG-s topikok, de megszoktam, jó volt.