33675

• trmn #31554
    Nagyon gyorsan lehet ám pótolni a nyelvi hiányosságokat ha kint vagy, úgyhogy szerintem az ne legyen akadály, hogy nem beszéled rendesen a nyelvet. Ha már megérteted magad, akkor pár hónap és folyékonyan fogsz beszélni (Saját tapasztalat). Azért föladni egy álmot mert különféle álakadályokat gördítesz magad elé, nem túl jó stratégia.
  • Atomreaktor
    Gray Matter gyűjtői kiadás :)
  • Atomreaktor
    egyenlőre csak terv :) ha összejön, akkor is leghamarabb egy év múlva kerülhet rá sor. óriási az ellenállás a család részéről, úgyhogy nem könnyű a döntés. e mellett csak akkor vágunk neki, ha folyékonyan fogok beszélni angolul, ami ugye nem egyszerű :) ha nem sikerül megtanulnom rendesen, akkor nem akarok belevágni, mert nekem az kell az önbizalmamhoz, hogy rendesen tudjak beszélni.
  • IMYke2.0.0.0
    Elköltözöl?
  • Atomreaktor
    legalább találhat magának partner(eke)t a börtönben :)))

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Új-Zéland a cél
  • bogyoka
    De örülök, ma van a Tomb Raider találkozó, igaz, kettesben lesz, férjem elengedett, bár mikor megmondtam neki, hogy mire készülök, csöppet dühös volt, de megnyugodott:D Olyan jó régi ismerőssel talizni.
  • bogyoka
    Én már játszogatok
  • AnarchoiD
    win7 alatt szivtam ezzel a gammaval anno, nos talatam ra megoldast , gog.com -on megvettem $10 -ert ;) es igy mar fut vigan a 64bites win7emen ;)
  • Axon
    Erről nem tudtam, hogy az áldozat rendőr mivoltára akarták kihegyezni az esetet.

Mindenesetre ha egy "mezítlábas parasztról" (pl. én) lett volna szó, akkor ott dekkolna a sitten amíg csak él.
  • Axon
    Nos ennek a fickónak a nemi identitását figyelembe véve, az a 8 hét jutalomnak tűnik :)

El lehet innen menekülni, csak kérdés, hogy hova. Másrészt megy az fiatalon, de ahogy öregszik az ember, egyre jobban megöli a honvágy.
    "Itt élned, halnod kell."
  • Axon
    Lehet azon vitatkozni, hogyan nevezzük azt aki megöl valakit bár nem akarta. Ha valaki teljesen véletlenül teszi önhibáján kívül, azt valóban erős gyilkosnak nevezni, bár az áldozat anyukájának erről biztos más a véleménye. Előd viszont nem nevezhető ártatlan madárkának, én ugyanis a benarkózott száguldozókat, már simán börtönbe zárnám. Azzalé pedig végkép nem értek veled egyett, hogy ez bárkivel megtörténhetett volna. Én ugyanis egy pohár sör után sem ülök autóba és soha nem száguldozom. Annak a rendőrnek akit én elgázolok, valami felüljáróról kellene az autóm elé ugrania, lehetőleg éjjel.
  • bogyoka
  • Atomreaktor
    volt még egy két ilyen eset: stohl ugyebár, meg egy debreceni focista, aki szintén megúszta. meg a bokszoló gyerek is megúszta, aki úgy ütött meg valakit, hogy meghalt.

inkább várjuk a lost horizont-ot, abba el tudunk merülni ;)
  • RaveAir
    Az egészben engem a legjobban az zavart, hogy azért akarták meghurcolni, mert rendőr volt az áldozat. Tehát, ha "csak" egy egyszerű polgár hal meg, akkor nem kapott volna ennyi visszhangot az ügy, és nem akart volna mindenki kövezni...

Az más kérdés, hogy nekünk mennyi esélyünk lett volna megúszni egy drogozás melletti gyorshajtásos, gondotlanságból elkövetett halálesetet.
  • bizkit
    megtörtént! ;)
  • Atomreaktor
    Pont ma olvastam: nagyobb név, valamennyit mégis kapott, pedig nem halt meg senki.

Én az ilyenek miatt, ami nálunk történik kezdek megtelni haraggal, pedig korábban teljesen optimista voltam és mindenben a jót kerestem. Most meg szeretnék majd elköltözni innen
  • bogyoka
    Ezt amit írtál leírhatnád a játék topicjába, most nyilt éppen, megelőztek engem:D

Lost Horizon topic
  • bizkit
    Ami nagyon tetszett az az, hogy van egy pont a játékban (lehet, hogy több is van) ahol tetszőlegesen dönthetsz valamiről. Ha "jól" csináltál valamit akkor a játék befejezésével megköszönik a fejlesztők, hogy úgy cselekedtél ahogy! :) Lehet, hogy ez most így nem igazán érthető, de ha végig vitted akkor érteni fogod! Plusz a végén még van egy prototype version játszható rész , ami a játék elején levő részt öleli fel egy másik szemszögből, másik karakterrel. Így is történhetett volna stílusban. :) +plusz puzzle-t is adnak! Imádom az ilyen fejlesztőket!!!!
  • MerlinW
    Ne keverjük az amerikai törvényeket a magyarral:) Simpson gyilkos volt, megkérdőjelezhető bizonyítékok voltak ellene és egy rakat pénze.

Előd nem gyilkos volt, hanem hülye. A gondatlanságból elkövetett emberölés más tészta. Van némi különbség a kettő között. Józanul/tisztán is megeshetett volna, ahogy bármelyikünkkel.
  • bogyoka
    Én meg remélem hétvégén tudok vele játszani, mert nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, de jó sokat adtak a demóba.:))
  • bizkit
    Számomra is az! Én tegnap vittem végig az egészet! Jó a hangulata és szép is! Még akarok ilyet sokat-sokat!!!!!
  • Axon
    Van olyan aki még ennyit sem kap gyilkosságért, sőt olyan is akit fel is mentenek. A klasszikus eset persze O.J. Simpson (nem biztos, hogy így írják a nevét, de nem érdekel). Magyar példát is tudok mondani. Császár Elődöt, aki mint biztos emlékeztek drogos állapotban 100 fölött száguldozott városban és elgázolt egy fiatal rendőrtisztet. Mégis megúszta.
  • bogyoka
    Számomra az év legjobb kalandjátéka ez a Lost Horizon, most, hogy játszottam a demóval erre jutottam:D Izgalmas volt, persze a legjobb résznél hagyták abba a demót.:D
  • bogyoka
    Érdekes lesz, vagyis furcsa de jónak tűnik:))

• Atomreaktor
    új színfolt?

a sok maffiás játék után nekem tetszik az ötlet.
  • Evin
    Tudtommal csak a feliratokat, szóval a szinkron még német marad.
  • bogyoka
    Jaja nekem már meglesz szombaton tuti
    Éppen elakadtam, mint mindig:DD
  • Atomreaktor
    már csak pár nap aztán letöl... megvehetjük :)
  • bogyoka
    Letöltöttem a demóját a Lost Horizon-nak és nagyon-nagyon jó játék lesz, könnyen kezelhető minden, nagyon várom, hogy a teljes játékkal játszhassak:))
  • Tomcom
    Szerintem méltó folytatása az első résznek. Bárcsak más játékok folytatása is legalább ilyen lenne... :)
  • balee4
    Tudom van köztetek The Black Mirror rajongó, az egyet végigjátszottam, a 2. rész hogy sikerült? Látom a magyarítás is elkészült hozzá.
  • kirol
    Azt elvileg angollá lehet tenni.
  • Evin
    Németül már kint van, ha az senkit sem riaszt el.
    És tényleg biztató a videók alapján.
  • szotyimutyi
    Bocsánatot kérek, Bogyoka akart lenni. :)))
  • szotyimutyi
    :))

Bogyok: Reméljük, nem csúszik el a Lost horizon megjelenése.
  • Atomreaktor
    igen, az nagyon jónak tűnik, én is várom már!! nem mintha lenne időm majd játszani vele, de azért örülök neki :)
  • bogyoka
    Hallottatok a Lost Horizon játékról? Most fog szeptember 17-én megjelenni úgy látom tuti jó kalandjáték lesz:))
  • MerlinW
    Abból jó magaviselettel lesz 2-4:) Hacsak nem áll fenn a személy ellen elkövetett erőszak vádja.
  • szotyimutyi
    Tökölön rablásért 9 éveket ülnek a "fiatalkorúak".:( (Nem őket védem ezzel!)
  • bogyoka
    Feledtetőül játszom a penumbrával, kell az izgalom úgy látszik:D