The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ennek ellenére elégedett vagyok vele. A célnak tökéletesen megfelelt. Ezen fordítgattam, ha utaztunk valahová, valamint lehet rajta filmet és zenét lejátszani. Nem is beszélve néhány alkalmi játék (casual game) futtatásáról. 😉
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Én Acer Aspire, Toshiba-t vennék, ha vennék. Normális HP árából már Mac-et vennék😊 HP tipikusan "a márkát fizeted, nem a hardvert" gyártó.
[merlinw.org]
laptop ügyben van aki jártas valamennyire? bátyámnak kellene 200 és 250 között olyan, amivel játszani is lehet, de én nagyon nem vagyok képben, hogy melyik gyártó a megbízható és melyiket kell messzirõl elkerülni.
egy ilyenre rábukkantam már, de a 15,4-es kijelzõ nem kicsi játékhoz szerintetek?
Észre nem vettem volna!
Itt minden esetre olyan funkciót lát el, hogy szabályozni tudom, hogy a mélynyomó durvábban, ill. szolidabban adja a mélyet.
Vennem kellene valahol egy ilyet!
UR601: Voltage szabályozó potenciométer fõ áramellátásért
nyersfordítás 😊
Warning There is high voltage in the monitor. When power switched on,
carefully operate and avoid touching the cavity cap and the surrounding area.
FORRÁS
Ennyit találtam róla.
Mi ez a pirossal bejelölt alkatrész?
Valami folyamatos átmenetelt biztosító potméter, de nem tudom a hivatalos nevét.
Van köztetek aki ért elektronikai cuccok javításához?
Én nem, de bátran szerelek azért!
Lenne egy kérdésem, hogy ez az alkatrész szerintetek mi. Megpróbálom lefényképezni.
Egyébként én konzolpárti vagyok, nehezen tértem át a PC-re.
Komolyan mondom jó ez a konzol dolog.
Nem is tudom, mikor játszottam utoljára PC-n.
Ma ebben a 15 fokban képes voltam arra vetemedni, hogy felraktam a CoD MW2-t boxra és kipróbáltam és király volt. PC-rõl töröltem is.
Most már csak az a bajom, hogy elromlott a HiFi-m, és a PC-s kis hangrendszerem is. 😞 Mindkettõ kb. 8 évet élt, ha minden igaz. Próbálom még megjavítani, de nem tudom mi lesz velük.
Mindenesetre a TV-hez és így a konzolokhoz rendeltem egy ilyet pont ma egy hete, de még mindig nem érkezett meg. 😞 Szerintem most ültetik a cseresznyefát.
[merlinw.org]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
[merlinw.org]
Ez az én véleményem a játékról, én is szintén köszönöm KCsT-nek a nagyszerû magyarítást.
Lehet, h a nyári meleg teszi, de nem lopta be magát a szívembe.
Volt pár nem logikus lépés, valamint volt olyan eszköz, amit nem lehetett egy idõ után megszerezni, de csak azért, mert egyszerûen nem lehetett abba az irányba haladni, amerre az eszköz volt. 😞
A sztori sem tetszett igazán, erõltetettnek éreztem, szinte nulla csavarral.
A vége meg...számomra talány, hogy miért ez lett.
Könyvben tutira sokkal izgalmasabb, leíróbb.
No de lássuk a jó dolgokat.
Nagy pozitívum a grafika...és ami azt is kenterbe veri, az a magyarítás rendkívül magas szintû minõsége.
Köszönöm KCsT!
10/6
Naplóm az van, de nem tudok vele mit kezdeni, a koordinátákat megcsináltam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A szótár nem fordítja le, ugyanezt a szót adja vissza.
Milyen játék ez? Kalandjáték?
+ sokan használják. Olcsó is viszonylag(kb.:30e Ft), sokan fejlesztik a firmware-ét otthon, USB-n vagy hálózaton keresztül tud lejátszani.
- nincs merevlemez benne, nincs optikai meghajtó
Asus O!play
Ugyanazt tudja, mint a wdtv live és árban is hasonló.
Lejátszik mindenféle formátumot. DVD-t, BD-t képfájlból
A popcorn és barátai meg mindenesek, meghajtóval, DVD olvasóval, de sokkal drágábban.
(Viszonylag) olcsó, Western Digital Live
(Szerintem) legjobb ár/érték arány: Popcorn A-200 (korlátozott BlueRay támogatás)
Drága, de a legjobbak: Popcorn C-200, HDI Dune Prime (teljes BlueRay támogatás)
Innen érdemes kezdened (cikkek, ismertetõk árak, fórumok) http://lejatszo.hu/ Illetve a gyári oldalakon: http://popcornhour.hu/, http://dune-hd.com/
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!