The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Srácok!
Emlékeim szerint, valamelyik klubtagunk rendelkezik egy WD TV Live Media Player-rel.
Mesélne nekem bõvebben a dologról?
Nagyon-nagyon filózok rajta, hogy ki kellene hagyni az áramzabáló PC-t a filmnézésbõl, és kompaktabb, egyszerûbb megoldással MKV/AVI/stb. filmsorozatokat nézegetni...

Sajnos, nincs házimozirendszerem, így erõsítõm sem, és már nem emlékszem, hogy a PC-re kötött 5.1-es szetten van e digitális bemenet...
2.0-ban meg nem szívesen néznék filmeket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Csak 6-7 évvel, belegér😊

[merlinw.org]

bogyoka
Aha, így már értem, kicsit le vagyok maradva a tudománnyal😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

MerlinW
Wi-Fi: Vezeték nélküli mikrohullámú kommunikáció. Segítségével bárhol tudsz internetezni - sokszor ingyen - gyors éttermekben, bevásárlóközpontokban, reptereken, irodákban, az utcán stb.

[merlinw.org]

kirol
"WiFi falu" -t kell keresni! 😊

bogyoka
Micsoda elnevezés wifi😄 Még sosem hallottam, gondolom internet.😊
A faluba már többeknek van internetje, de én nem fogok a szomszédba internetezni, bár biztos megengednék, csak látogatóba megyek át.😊)
Az biztos, hogy jót fogok ott aludni, még délután is alszom majd.😊

moonster
Tiszta Road-trip 😊
Jók ezek a falusi helyek. Nyugalom a köbön 😊
Azért hátha ott is van valakinek wifije.
bogyoka
Nem tudom, hogy nem e horpadt be, remélem nem😄
Csütörtökön Hermánszegre utazunk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van, hosszú az út 360 km Pesttõl.

moonster
Festést nem karcoltad meg az autón?
Az kellene, hogy összevérezd 😊

Merre mentek csütörtökön?
IMYke2.0.0.0
Nem sietted el 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Most fejeztem be a Dead Reefs kaland játékot. 2007-ben kezdtem el 😊))

bogyoka
Köszi jól vagyok azért, csak ha emelem a vállam az fáj, meg a fejem😄
Nincs amnéziám, tényleg megyünk megint nyaralni😊 Pár nap az elég is nekem falura megyünk megint.

IMYke2.0.0.0
De ugye jól vagy?!
Emlékezet-kiesésed miatt mentek újra kirándulni? <#ravasz1><#hehe>

bogyoka
Jajj, fiúk én akkorát estem hasra, hogy az autó oldalába be is vertem a fejem, meg a vállam.😄
Ja, már itthon vagyunk, jövõ héten újra egy kis felöltõdés lesz, csütörtökön utazunk el.😊 Ott nincs internet.

IMYke2.0.0.0
Beteges...
Nem vágyom az ilyesmikre - szexben vagy hús-vér nõ, vagy élõszereplõs múvi-szösszenetek.

Axon
Az a legszörnyûbb ebben, hogy kb. 5 másodpercbe telt, amíg megtaláltam a neten a teljes filmet... ez tényleg borzasztó.

Axon
MerlinW
Jaja, K-Lite segít. Egyébként asszem AAC kell nekik, vagy OGG.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nekem az 5.1-em nem márkás 😊
Én pedig a "hozzáértõk" által igencsak nem szeretett codec packok egyikét használom: K-Lite Mega Codec Pack.
Nagy megelégedéssel.

kirol
Hát az én lejátszóm se márkás, sima ingyenes kmplayer. 😊
Csak nem bírom beállítani a kodeket.

IMYke2.0.0.0
Másrészt - nekem 5.1-ben szólt.
Pedig nem is márkás a cucc.

IMYke2.0.0.0
Nem arról szól. Ez nem hentai.

kirol
Én letöltöttem az elsõt, de kmplayer-ben nem akart szólni 5.1-ben, pedig elvileg 6 csatornás hang van rajta.
Elkezdtem szenvedni vele, állítgattam mindent, de nem lett jó.
Közben beletekertem, de én már most meg tudom állni, hogy ne nézzem meg az elsõt se.

Bakker még aktjelenetek vannak benne! Döbbenet! Minek ez bele?

IMYke2.0.0.0
Á, menthetetlen vagy <#ravasz1><#hehe>
A végkifejlet a legjobb az egészben. A hab a tortán.
S a kétség, ahogy végzõdik...
Á, meg kell újra nézzem 😊))

MerlinW
Én meg tudtam állni😊 Az elsõ 5-6 rész tetszett, utána nem ment tovább :/

[merlinw.org]

kirol
Most már megnézek egyet én is!

IMYke2.0.0.0
Van egy jelenet, amitõl még most is kiráz a hideg, annyira jó!
Szerk.: és nem véres...
Szerk.2.: és rengeteg jó jelenet van 😊)))

IMYke2.0.0.0
Garantálom, hogy nem fogod tudni megállni, hogy megnézd mind a 13+1 részt...

moonster
Felcsigáztatok...
Leszedtem az Elfen Lied elsõ két epizódját.
A fiam kérdezte: Apa, te is mesét nézel? 😊
MerlinW
Jah, Texhnolyze-hoz ébernek kell lenni, mert lassú, ritkán van zene és szinte nem is beszélnek benne😊

Jut eszembe, hálivúd dolgozik pár anime megfilmesítésén, 2010-12-re igérték õket. Pl. Spielberg a Ghost in the shell-en, a pókemberes Toby srác pedig az Akira-n.

[merlinw.org]

bogyoka
De elég sokat pihenek, nem lehet itt mást csinálni, csak filmet nézni, napozni, és netezni, de nem viszem túlzásba a netezést.😊)

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship><#worship><#worship>

via_mala
Hogy van-e poszt apokaliptikus anime?!
Na akkor most kapaszkodj meg: Texhnolyze.
Figyelmeztetés: nagyon kemény cucc, csak haladóknak! Ez nem vicc! A Trigun hozzá képest cukormázas gyerekmese, pedig a végére az is átmegy kemény drámába.

Én is kõkemény anime fanatikus voltam kb. 3-4 éven keresztül, úgyhogy tudom mit él most át Imyke, ráadásul én is felnõtt fejjel kezdtem el animézni, de a Hayao Miyazaki (és egyéb Ghibli Studio) animéket maximális lelkesedéssel néztem végig sok más gyermeteg animével egyetemben.
Cowboy Bebop, Samurai Champaloo: remek animék, ajánlott kategória

Imykének külön ajánlom: Wolf's Rain - bonyolult (szomorú) történet, megrázó dráma, gyönyörû zenék. Mellesleg minden anime zene gyönyörû, ha Yoko Kanno szerezte...

Itt a listám azokról az animékrõl, amiket végignéztem (és értékeltem) egykor:
via_mala animelista
Egyes fórumokon (usteam, hardwired) rendszeresen beszámoltam anime élményeimrõl, részletes review-kat készítettem, szóval van egy bizonyos rálátásom a dolgokra.

Manapság viszont már inkább csak mangákat olvasok, rendszertelenül, és azt is csak
online ...

Anime zenéket viszont én is rendszeren hallgatok, rengeteg jó van közöttük, egyik régi kedvencem a s.CRY.ed OST-je. (a link nem biztos, hogy jó, de kismillió helyrõl letölthetõ)

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Atomreaktor
akkor az nem nagy nyaralás 😊 tessék szépen kikapcsolni legalább arra a néhány napra 😊

Igen, abban a módban indítottam, és eddig ilyesmi abszolút nem fordult elõ vele,normálisan mûködött,jó gyors játékmenete volt,nem voltak vele problémák. Úgyhogy szerintem is az animációval lehet valami gáz,mivel gondolom ezen a részen egy átvezetõ animációnak kellene lennie,amitõl a játék megszakad és valamilyen ismeretlen hiba folytán leáll.Nem tudom mi legyen.Töröljem le majd rakjam újra fel a játékot?

IMYke2.0.0.0
Kompatibilis (rendszergazdai jogok) módban indítottad...
Mindig csak ott fagy ki?

IMYke2.0.0.0
Nyaralni internet nélkül kell, drága bogyoka! 😊

Köszi 😄,a DVD-s verzió van meg,az 1.61-es patch-et raktam fel,meg a magyarítást. A legutóbbi mentésem óta sajnos már kétszer ismételte ezt meg. Újra is indítottam a gépet,de még egy párszor megteszem hátha megjavul...

bogyoka
Huh itt vagyok nyaralok, csak itt is van internet.<#vigyor><#wave>

IMYke2.0.0.0
Én értettem - manapság (az elmúlt években) többet beszélgetünk másról, mint a topik-név-adó játékról 😊

kirol
Csak hülyéskedtem!
A többieknek szántam viccbõl, remélem értik! <#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Elõtte nincs is mentésed? Szerintem, érdemes még egy próbát tenni - zárójeles kérdések: 2 CD-s v. 4 CD-s verziód van? Feltetted a patcheket? -, mert lehet, hogy csak pillanatnyi "elmezavar" támadt az Erõben 😊

Bocsika..Szerintem igen,a játékkal van valami hiba.

IMYke2.0.0.0
Megcsináltál mindent ahhoz, hogy az átjáró megnyíljon?

IMYke2.0.0.0
<#eplus2><#hehe>

kirol
Ne offoljál már légy szíves! 😄

A longest journey 1-ben,a második résznél járok ott ahol a tükrön elõször kellene átlépnem, a mozi udvarán,nem igaz,na pont ott áll le a játék,(rákkantitok h átlépek)és kilép;( valaki (valahonnan) egy mentést tudna adni vagy valami megoldást a problémámra?

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Hm, nekem is megvan - majd, remélem, sort is tudok keríteni rá a közeljövõben 😊

Rendeltem játékot a CD Galaxistól, és elbicajoztam, hogy átvegyem, és a siklósi TESCO-ban körülnéztem DVD-filmek között.

Jól tettem, mert lám csak mire bukkantam!:

MerlinW
Most jutott eszembe a Noir is szuper darab. Nagyon jó zene, noir dráma, érdekes sztori. A zenéjét azóta is hallgatom rendszeresen😊

Némi hangulat kell hozzá, mert cseppet lassú. Egy évad, 26 rész.

Dual Audio-s letöltés

[merlinw.org]