33675
-
#31474 Melyik részével játszol a Penumbrának? Én a Penumbra-Overture-val játszom, és nem tudom a kutyát kinyírni:D -
#31473 Penumbra fincsi:) Komolyabb kihívás is van benne, ami manapság fehér holló. -
#31472 Köszi a "tippet". Annak idején nekem kimaradt a Penumbra. Nem is hallottam róla. Most fedeztem fel magamnak. Miután a Mafia 2-n kicsalódtam magam, nekiálltam ennek a trilógiának. Végre újra valami játékélmény. És ha megvagyok velük nekiállok az Amnesia-nak (Hacsak addigra el nem felejtem , vagy meg nem őrülök a rémülettől [[[) -
#31471 Hmmm... ezt nem gondoltam volna. Mindenesetre lehet, hogy belenézek, bár ez a sötét helyen való mászkálás nem túl vonzó számomra. -
#31470 A STALKEResek készítették, elvileg:
"XXXXXXXX released this Action Adventure game from the company that released “S.T.A.L.K.E.R.” so check it out!
Based on the famous novella from Robert Louis Stevenson the player experience the fascinating world of Jekyll & Hyde and must solve the secrets behind London’s underground world. Fascinating storyline about a conspiracy of an ancient mysterious sect. Therefore all puzzles (quests) are based on the Greek mythology. Combining classical Point and Click features with action elements, Jekyll and Hyde is featuring a 3D engine with a lot of special effects. Players must solve the quests with two completely different characters."
-
#31469 Én is így vagyok vele. Sosem iszom kávét és nem cigizem. Nagy ritkán néhány korsó csapolt sör a barátokkal. -
#31468 Nem ez az a kaland játék, amit az unril motorral készítettek? -
#31467 Én fordítva vagyok, alkohol egy csepp sem, viszont kávé és cigi van:)) Kávé nélkül nem tudok felébredni:D -
#31466 nagyjából én is, bár alkohol az néhanapaján kis mennyiségben jöhet, de kávé, cigi nuku. -
#31465 Nem :DD Pedig ittam tejet is:D -
#31464 A reggeli kávé is ilyen hatással lehet egyesekre :))))
[én absztinens vagyok] -
#31463 nem vettél be valami tabit játék előtt? :))
-
#31462 Brrr, kirázott a hideg:DD Elkezdtem játszani az Amnesia: The Dark Descent-et és elkezdtem félni, beértem valamelyik sarokba, és úgy mászkáltak a csótányok, hogy azt hittem, hogy a monitoromon mászkálnak. Jajj, nem nekem való ez bár szeretem a horroros játékokat -
#31461 mindenesetre, ha nem hiba, akkor érdekes újítás :))) -
#31460 Tényleg? Én még nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e mert vak sötétben mászkálok, elképzelhető, hogy nem jó a game:)) -
#31459 itt eléggé lehúzták. bár ez nem segít a problémádon, legfeljebb azt sugallja, hogy nyomd meg az uninstall gombot :) -
#31458 Játszik-e már valaki vele? Mert nem tudom, hogy a játék rossz, vagy így van a játékban, hogy tök sötét van.:D -
#31457 Nah, megvan a Jekyll & Hyde nekem, és már az elejét nem értem, nagyon bosszant -
#31456 Az értékelése is jó lett. -
#31455 Ő az, biza.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyetlen fájlban:
http://letitbit.net/download/3823.ee10cdf641c72e24c4b0d67893/Jekyll_and_Hyde.iso.html
-
#31454 így olyan, mintha nem is egy játék lenne. csak végigkattintgatom az össze kis villodzó pontot, meghallgatom a párbeszédeket, aztán megyek tovább... mondjuk a pixelvadászat sem jó, de így nagyon furcsa lett, igazán tehettek volna bele egy opciót, amivel ki lehet kapcsolni... -
#31453 ez az?
mondjuk azt nem értem, hogy a görög mitológia hogy jön a képbe. -
#31452 Jekyll and Hyde
KEY FEATURES
* Classical adventure with action and skillgaming elements
* Exciting story line based on the well known “Jekyll & Hyde” novella
* Several sinister places to discover in London’s underground world
* Mysterious riddles and puzzles based on the Greek mythology
* 2 player characters with different skills to solve a series of quests
* Real 3D engine featuring a lot of different special effects
* Character develops different skills during the game
* Dynamic camera movements emphasizing level of excitement
* Mini laboratory to mix special potions giving the player new abilities
-
#31451 Az engem is piszkosul zavar és nem találtam rá módot, hogy kikapcsoljam. -
#31450 BS Director's Cut-ban nem lehet valahogy kikapcsolni a segítő rendszert? a villogásra gondolok, hogy mindig jelzi, hogy hová kattintsak. engem nagyon zavar. -
#31449 Én ennek a demójával akartam játszani, de lefagyott nekem a játék, éppen játszogatok a Penumbra egyik részével, ez alatt is frászt kapok:DD -
#31448 és indul is egyből a "flém" :) -
#31447 BS3-ban volt sok ládatologatás, néha kicsit már úgy éreztem, hogy ez inkább egy modern Sokoban játék :) -
#31446 Bükk utca és Völgy utca vége, 50 méterre az Ősbükköstől. Utánunk még három telek van. Én anno két telket vettem ebből az egyik eladó most. ))) -
#31445 Igen, valami láthatatlan házmester kergette, ha tócsába mert nézni. Az alaphangulat remek, csak nekem már kicsit unalmas volt ez a sok ládán ugrálás, na meg láthatóan roppant nehezen akart a figura felugrani a vízből a ládára. -
#31444 Ja-ja, bár elég bármelyik topikban elengedni ennyit, hogy "A pestiek mind bunkók!!!" :)))) -
#31443 Képek alapján sejtem hol lehet. -
#31442 Igen az elképzelhető :) -
#31441 nekem épp elég így videón nézni :)
de ezt nem egészen értettem, hogy miért kellett a dobozokon ugrálni. ha a vízben gázol, akkor elkapja az a láthatatlan "izé"? -
#31440 Amnesia The Dark Descent
H.P. Lovecraft története nyomán egy Penumbra szerű túlélőhorror. Nekem a már a fenti videó alatt összeszorult a gyomrom:) -
#31439 :))) egyszer beleolvastam a budapest vs vidék topikba, még írásban is szinte gyilokra mentek egymással a kedves fórumozók :) -
#31438 nagyon szép helyen van! el tudnék ott képzelni egy nyaralót :) -
#31437 A disznóvágás mindig nagy buli volt, amikor még szüleimnél éltem és tartottunk disznót. Már egész fiatalon beálltam malacfogónak, ezért elég hamar rájöttem, hogy az állat első lábainál érdemes elhelyezkedni, mert ott kevésbé érheti az embert bűzlő meglepetés.
Az egészben az szokott lenni a rossz, hogy a sok zsírszagtól idővel majdnem mindig rosszul lettem, valamint a sok kóstolgatástól hamar tele lett a hasam. :) -
#31436 Itt vannak az URL-ek:
Kilátás a telekről
Ez is
Telek adottsága
-
#31435 Egy kis infó a telekről, hátha valakit érdekel. MerlinW előre is bocs az off-ért.
A telek Bükkszentkereszten található a híres gyógyító kövektől kb. 2 km-re, a Bükki Nemzeti Parktól 50 m-re csendes, örökpanorámás helyen, mérete 580 m2. A telken egy 2,5 x 2,5m nagyságú faházikó van. Villany bevezetve a telekre, víz az utcán. A telek adottságából (hegyoldal) eredően gyönyörű kilátás van. Mivel körben a Nemzeti park található ezért soha nem építhetnek elé. Egyébiránt két utcára nyílik. Az ára 3,2 millió forintos irányár. Csatolok képet a telek adottságáról illetve a panorámáról.