The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moonster
Valaki feltenné a polcra? 😉
szotyimutyi
Éppen most akartam én is jelezni, hogy megjelent. Régebben már szó volt róla. Ez a legjobb, mikor váratlanul kijön egy újabb kaland. 😊)

totyak
PDF Password Remover lehet a megoldás. Nekem eddig minden lezárt pdf-et kinyitott egy pillanat alatt.

bogyoka
Játszom egy új játékkal a címe Alter Ego kalandjáték. Hallottatok róla? Nagyon jónak tûnik eddig.

Itt olvasshattok róla

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

moonster
Bocs a dupla postért.
Ha adnál egy linket a pdf-hez, talán jobban tudnánk segíteni, ha nem privát dolog😊
moonster
Nekem egy egyszerû 5 karakteres, csupa kisbetûs jelszón dolgozott a szeró 3nap 6 órát.😞
Ha nem túl nagy, akkor én is a képlopást javaslom, vagy eseleg keresni valami mûködõ pdf2jpg convertert.
Axon
Értem. Az utolsó mondatodban van a lényeg. Szóval nincs azonnali eredmény. Használtam már jelszó feltörõt .rar állománynál. 3 nap után egyszerûen kikapcsoltam 😊

IMYke2.0.0.0
Én nem erõlködnék - ha rövid dokumentumról van szó, akkor képlopás módszerrel lementegetni az oldalakat és lehet is nyomtatni...
Több tucat oldalas PDF doksihoz pedig valóban jelszótörõ kell - de ne számíts azonnali eredményre...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
Vannak pdf jelszó feltörõk, vagy pdf unlock-olók. Egyszer kellett használnom, jól mûködött, de a nevére már nem emlékszem.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Axon
Gondolom egy újabb titkos küldetés az FBI-nak 😊

Axon
Egy kérdés. Hogyan lehet csak olvasható .pdf-et kinyomtatni. próbáltam openoffice-al megnyitni, de ott meg jelszót kér a pdf megnyitásakor. A pdf nézõk meg csak megmutatják, de nem engedik nyomtatni.

bogyoka
Jók leszünk😊 Jó pihenést, fényképezzél sokat.😊

IMYke2.0.0.0
Vigyázz magadra/tokra és fényképezz bõszen! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szotyimutyi
Nyaralás? Akkor érezd jól magad!Várjuk megint a képeket is. 😊)<#wave>

MerlinW
1-2 hétre eltûnök, jók legyetek😊

[merlinw.org]

RaveAir
Ez a gondolat bennem is felmerült, de nem akartam genya lenni. 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

szotyimutyi
Hát, igen... Csak irigykedünk itt egymás után... 😊)

szotyimutyi
<#nevetes1>

moonster
csak nehogy utánvétes legyen 😊
Axon
Írok a Nissan-ak. Megmondom nekik, hogy nagyon öregszik a Micram. Hátha küldenek egy újat 😊

kirol
Ma kaptam mailt UPS-tõl, hogy hétfõn hozzák. 😊

moonster
Le a kalappal a Logitech elõtt.

Megosztom én az egyik szervizes sztorim.
Nekem a Genius egeremmel volt hasonló.
Bár vezetékes, de levehetõ a fedlapja, amin van két kiálló mûanyag pöcök, ami mûködteti a gombokat(mikrokapcsoló) az egérben.
Az egyik ilyen mûanyag pöcök megkopott a sok nyomkodástól és nem érte el rendesen a gombot. Az egér tökéletesen mûködött, de vagy nem volt jó a kattintás, vagy duplának érezte.
Írtam a geniusnak, átirányítottak a szervízhez. Két levélváltás után nekem is adtak egy teljesen új fedlapot, ingyen, csak nem postázták, hanem el kellett menni érte a szervízbe.
Mivel van cimbi, aki jár rendszeresen a fõvárosba, így pár nap alatt megjött.
Kellemes csalódás volt 😊

RaveAir
Mi tagadás, elég mesebeli történet. De jó, hogy történnek ilyenek is.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Axon
Ha nem itt a kedvenc fórumomon olvasnám, akkor el se hinném 😊)

szotyimutyi
Tényleg jó ötlet volt felhívni õket. 😊)
Megérdemlik a reklámot, ritka gesztus!Jó, hogy találkozik az ember ilyennel is. 😊)

bogyoka
Na ez jó, tényleg le a kalappal elõttük, jól jártál, hogy felhívtad õket.😊) Még ilyesmit nem hallottam, hogy ajándékoztak ügyfelet.

kirol
Egy pozitív élményemet osztanám meg veletek.

Ügyes voltam és egy félresikerült logisztikai akció során elhagytam a Logitech bill+egér párosom vevõjét. 😞
(Kb. 6-8 hónapja venni akartam már egyet ettõl függetlenül, de nem tudtam.)

A honlapjukon 10 euro az ára + 14 euro a szállítás, összesen 24 euro.
Mondom felhívom õket, hogy legalább a szállítás legyen olcsóbb.
Erre annyira jó arcok, hogy ügyfél elégedettség címszóval kaptam egyet ajándékba!<#eljen>
Ilyen jó hozzáállású céggel még nem találkoztam, mint a Logitech! Le a kalappal elõttük! Bár több ilyen lenne.

MerlinW
Óó szuper, megnézem mi hiányzik😊

[merlinw.org]

Lord Myn
Nekem majd' az összes beszélõs Sierra stuff megvan, bõvebben:

Space Quest 4,6
Police Quest 4
Larry 6,7
King's Quest 5,6,7
Gabriel Knight 1
Laura Bow 2
Eco Quest
Freddy Pharkas

(bár ha jól látom az SVGA-s SCI-k még nincsenek támogatva)

1-2 különlegesség is van, EGA verzió a következõkbõl:

Space Quest 1 SCI
Space Quest 4
Police Quest 3
Larry 1 SCI
Larry 5
King's Quest 5
Conquest of Longbow

Melyikek kellenének?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Hasonló erõsítõm van nekem is (RX-V361), jó cucc.

[merlinw.org]

kirol
Hát nem!
Sõt olyan Metallica koncert volt a nappaliban, hogy még én se hiszem el! Pedig nincs mélynyomóm.

Igen, jól látod, Yamaha az erõlködõ és a hangfalak is.

Kompakt rendszert akartam venni, de PH-n lebeszéltek róla, hogy azok a mûanyag cuccok nem jók. Hát nem bántam meg, hogy rájuk hallgattam.

MerlinW
Jól látom, Yamaha erõlködõ?

[merlinw.org]

Atomreaktor
így már nem kell moziba menni 😉

kirol
Tegnap megjött a kis rendszerem. Döbbenet, amit ez tud!

Atomreaktor
elvielg ez lesz belõle, bátyámnak lesz, közpénzbõl <#wow3>

Atomreaktor
eh 😊 nem legalább tudjátok, hogy nem járok oda 😊

MerlinW
ScummVM béta újabb SCI támogatással

Kezdjük lassan összekaparni az SCI játékokat😊

EcoQuest, Freddy Pharkas, King's Quest, Larry, Space Quest és társai nyammi <#finom>

Polcon 000_DOSBox fiókban a lényeg asszem megvan, de ha valakinek van a listán szereplõ alkotásokból beszélõs/CD-s verziója az ne kímélje a bútort😊

[merlinw.org]

kirol
Ez nagyon vicces hsz-volt! Jót röhögtem rajta! 😄

MerlinW
Kék lagúnában hajótöröttek dugnak. Osztrigában pedig mások csinálják ezt😊

[merlinw.org]

moonster
Kék osztriga az TEEEE!! 😊
Atomreaktor
a "kék lagúna" bárok forgalma viszont megsokszorozódna 😄

Atomreaktor
akkor kipróbálnánk, hogy milyen egy rpg-s kardparti élõben 😊

moonster
Becsõdölne az összes kínai, turkáló, mûkörmös 😊))

Én is gondolkodtam, h mi lenne, ha nem lenne áram...
Gyertya mellett nézném a TV-t 😊
MerlinW
Nõkkel is hasonló a helyzet. Nélkülük öngyiparty lenne. 3+ milliárd kan egy bolygón. Belegondolni is rossz😊

[merlinw.org]

Atomreaktor
😊))

Axon
Én az oxigénnel vagyok így. Na ha az nem lenne akkor én is üngyi lennék ... 😊))

Atomreaktor
azért az milyen érdekes, hogy pl. az ókorban, vagy a középkorban nem tudtak semmit arról, hogy mi lehet az az áram. mégis adott volt akkor is a Földön. ezt továbbgondolva, mik rejtõzhetnek még a felszín alatt, amirõl jelenleg fogalmunk nincsen, pedig ott van?

Atomreaktor
igen, ez is igaz 😊))

bogyoka
Jól van, persze, hogy volt élet, csak én most elgondolkoztam, és nem tudtam, hogy mit is kéne csinálni, ezért aludtam egyet😄

IMYke2.0.0.0
Úgy, hogy
- most van áram, és hirtelen nem lesz/nincs egészen más a helyzet, mint úgy, hogy
- nem volt, elvoltunk, lett, elvoltunk és megint nincs...