33675
-
#31594 uh, ez már horrorfilm kategória :)) -
#31593 Nekem is valami hasonló bajom van most. Köhögök, és olyan jön ki a számon keresztül, aminek az orromon keresztül kellene távoznia. Emiatt néhány éjszaka nem is nagyon tudtam elaludni. Szerencsére most már aludni tudok, de néha rámtör a köhögés. -
#31592 Még vagy 10 másik fórumon is kínálgatja ;) -
#31591 Fokhagyma korlátlan mennyiségben és házi pálinka. Az csak akkor ha már kezd kaparni a torok. 2-3 cl csodákat tesz. A fokhagyma arra is jó, hogy a kollégák ne cseszegessék az embert feleslegesen :))) -
#31590 Valamit tényleg muszáj mutatni ;) -
#31589 Ahha, tényleg biztos, hogy hatásos a kicsi nem olyan drága. Úgyis kicsi az a szoba ahova kéne:) -
#31588 Még hogy nem... -
#31587 nagyon sok mindenre jó, nem olyan vészes az ára szerintem.
nekünk a kicsi van. /nem kapok jutalékot :))))/ -
#31586 Biztos jó drága lehet az a készülék, de biztos jó:)) Azt nem asztmások használják? Nem vagy asztmás tudtommal:D -
#31585 sok gyümölcs és zöldség, rendszeres mozgás és nem lesz gond ;)
ha viszont másfajta a köhögés, akkor meg sókészülék. sós levegőt fúj, éjszaka kell használni, Mamámnak is attól múlt el a köhögése, krákogása. -
#31584 Igen mondta a férjem is, Ő is beteg volt, de már jól van, én nem vagyok megfázva, de nagyon köhögök másfél hete, éjszaka nem tudok aludni sem.
Szedtem rá gyógyszert, de nem múlik. -
#31583 most sokan vannak megfázva, akik nem készültek fel erre az őszi időre :) -
#31582 Így van, meg ha megyek valahova mindig eljön velem:)) Amúgy nincs barátnőm sem akihez elmehetnék, illetve van egy de ritkán jövünk össze:))
Most is megyek majd orvoshoz, mert beteg is vagyok, és jön velem.:) -
#31581 :))) meg otthon vagy egész nap és azért az is más, mintha minden nap dolgozni kéne, ahol egy csomó emberrel kerülsz kapcsolatba. -
#31580 Meg hát azt is tudja, hogy a történtek után nekem egy férfi sem kell, nehezen kellett a férjem is. Csak szeretem a társaságot, még ha egyszemély is az is jó:D -
#31579 így már máshogy látni tényleg!
-
#31578 Jaj, miért nem vagyok VIP:D
Meg mindent megteremt itthon, hogy jó legyen nekem, nem is merül fel mindkettőnk számára másféle dolog. -
#31577 igen, én is furcsán néznék, az biztos :) de az ilyen fokú elfogadottság és bizalom jót is jelenthet. -
#31576 Nem olyan azért ez az eset, mert majdnem minden nyáron együtt voltunk 3-4 napos fórumtalin és a fiú is ott volt, szóval ismerik egymást. És elmondtam neki őszintén, hogy mikor jön, és a fórumbeírásokat is olvasgatja, szóval mindent tud.:)
Meg tudja a férjem, hogy nem tennék rosszat ellene.:) -
#31575 A férjed sem érti félre ezeket a dolgokat?
Nem vagyok féltékeny típus, de nem biztos, hogy jó szemmel nézném, még ha úgy is tűnne.
Az a baj az ilyen helyzetekben, h az egyik fél általában többet szeretne, mint a másik.
-
#31574 Ez az egyetlen bajom, mindig félreérthetően írok le valamit teljesen ártatlanul:DD Aztán végül is jót nevetnek rajtam:D -
#31573 "Randiszerű volt igen, de a végén a férjem is részt vett." Ezt is félre lehet érteni :)))
de mi már csak ilyenek vagyunk, azért örülünk, hogy örülsz :) -
#31572 -
#31571 Hosszú történet, de a lényeg, hogy az Öcsém főnöke egy svájci üzletember és az Ő kapcsolata révén sikerült kijutni néhány hónapra. -
#31570 "feljött hozzánk és bemutattam a játékaimat" kis perverz )))
Én a bélyeggyűjteményemet szoktam megmutatni ))) -
#31569 Tényleg bocsi a sok offért, de nem bírtam magamban tartani, hogy boldog vagyok, ilyen vagyok, ha nagyon örülök:DD -
#31568 Van barátnője:)) Randiszerű volt igen, de a végén a férjem is részt vett:D
Együtt voltunk hármasban étteremben:))
Nagyon aranyos volt, direkt feljött Pestre Debrecenből, hogy találkozzunk, kedvel engem:) -
#31567 öööö, egészen úgy hangzik, mint egy randi :) neki van valakije? -
#31566 Nagyon jól éreztem magam ma, jól sikerült a tali:D A végén feljött hozzánk és bemutattam a játékaimat és nagyon megtetszett neki is a Lost Horizon.:))
Még étteremben is voltunk:P -
#31565 Remélem az valóban jobb lesz, mindig csak reménykedem:D -
#31564 majd talán a harmadik rész... -
#31563 Maximálisan egyetértek Veled:)) Azt hittem, hogy csak nekem volt unalmas:D -
#31562 Részemről a Black Mirror 2 unalmas és semmilyen volt, így én azt mondom, hogy sokkal jobb a Horizon:) -
#31561 Sziasztok ez a lost horizon van olyan jó mint a black mirror 2 volt? -
#31560 És hogyan tanulsz angolul? Jársz valamire?
Nekem is kellene tanulnom angolul. -
#31559 akkor sokat láttál, tapasztaltál. és miért vágtál neki? (csak ha szabad érdeklődni) :) -
#31558 USA, Marokkó, Svájc -
#31557 Te merre jártál külföldön? -
#31556 Epic Mickey :)) -
#31555 köszi a tanácsot és a bíztatást, nem fogom feladni ;) csak ugyebár elég messze van és addig a pár hónapig, amíg belerázódok a nyelvbe, addig is meg kell majd élni valahogy. mindegy valahogy megoldjuk, ha vissza kell jönnünk, akkor is gazdagabbak leszünk egy kalanddal ;)