33675

• Atomreaktor
    uh, ez már horrorfilm kategória :))
  • RaveAir
    Nekem is valami hasonló bajom van most. Köhögök, és olyan jön ki a számon keresztül, aminek az orromon keresztül kellene távoznia. Emiatt néhány éjszaka nem is nagyon tudtam elaludni. Szerencsére most már aludni tudok, de néha rámtör a köhögés.
  • Axon
    Még vagy 10 másik fórumon is kínálgatja ;)
  • Axon
    Fokhagyma korlátlan mennyiségben és házi pálinka. Az csak akkor ha már kezd kaparni a torok. 2-3 cl csodákat tesz. A fokhagyma arra is jó, hogy a kollégák ne cseszegessék az embert feleslegesen :)))
  • Axon
    Valamit tényleg muszáj mutatni ;)
  • bogyoka
    Ahha, tényleg biztos, hogy hatásos a kicsi nem olyan drága. Úgyis kicsi az a szoba ahova kéne:)
  • IMYke2.0.0.0
    Még hogy nem...
  • Atomreaktor
    nagyon sok mindenre jó, nem olyan vészes az ára szerintem.

nekünk a kicsi van. /nem kapok jutalékot :))))/
  • bogyoka
    Biztos jó drága lehet az a készülék, de biztos jó:)) Azt nem asztmások használják? Nem vagy asztmás tudtommal:D
  • Atomreaktor
    sok gyümölcs és zöldség, rendszeres mozgás és nem lesz gond ;)
    ha viszont másfajta a köhögés, akkor meg sókészülék. sós levegőt fúj, éjszaka kell használni, Mamámnak is attól múlt el a köhögése, krákogása.
  • bogyoka
    Igen mondta a férjem is, Ő is beteg volt, de már jól van, én nem vagyok megfázva, de nagyon köhögök másfél hete, éjszaka nem tudok aludni sem.
    Szedtem rá gyógyszert, de nem múlik.
  • Atomreaktor
    most sokan vannak megfázva, akik nem készültek fel erre az őszi időre :)
  • bogyoka
    Így van, meg ha megyek valahova mindig eljön velem:)) Amúgy nincs barátnőm sem akihez elmehetnék, illetve van egy de ritkán jövünk össze:))
    Most is megyek majd orvoshoz, mert beteg is vagyok, és jön velem.:)
  • Atomreaktor
    :))) meg otthon vagy egész nap és azért az is más, mintha minden nap dolgozni kéne, ahol egy csomó emberrel kerülsz kapcsolatba.
  • bogyoka
    Meg hát azt is tudja, hogy a történtek után nekem egy férfi sem kell, nehezen kellett a férjem is. Csak szeretem a társaságot, még ha egyszemély is az is jó:D
  • Atomreaktor
    így már máshogy látni tényleg!
  • bogyoka
    Jaj, miért nem vagyok VIP:D

Meg mindent megteremt itthon, hogy jó legyen nekem, nem is merül fel mindkettőnk számára másféle dolog.
  • Atomreaktor
    igen, én is furcsán néznék, az biztos :) de az ilyen fokú elfogadottság és bizalom jót is jelenthet.
  • bogyoka
    Nem olyan azért ez az eset, mert majdnem minden nyáron együtt voltunk 3-4 napos fórumtalin és a fiú is ott volt, szóval ismerik egymást. És elmondtam neki őszintén, hogy mikor jön, és a fórumbeírásokat is olvasgatja, szóval mindent tud.:)
    Meg tudja a férjem, hogy nem tennék rosszat ellene.:)
  • moonster
    A férjed sem érti félre ezeket a dolgokat?
    Nem vagyok féltékeny típus, de nem biztos, hogy jó szemmel nézném, még ha úgy is tűnne.
    Az a baj az ilyen helyzetekben, h az egyik fél általában többet szeretne, mint a másik.
  • bogyoka
    Ez az egyetlen bajom, mindig félreérthetően írok le valamit teljesen ártatlanul:DD Aztán végül is jót nevetnek rajtam:D
  • Atomreaktor
    "Randiszerű volt igen, de a végén a férjem is részt vett." Ezt is félre lehet érteni :)))

de mi már csak ilyenek vagyunk, azért örülünk, hogy örülsz :)
  • bogyoka
  • trmn #31571
    Hosszú történet, de a lényeg, hogy az Öcsém főnöke egy svájci üzletember és az Ő kapcsolata révén sikerült kijutni néhány hónapra.
  • trmn #31570
    "feljött hozzánk és bemutattam a játékaimat" kis perverz )))
    Én a bélyeggyűjteményemet szoktam megmutatni )))
  • bogyoka
    Tényleg bocsi a sok offért, de nem bírtam magamban tartani, hogy boldog vagyok, ilyen vagyok, ha nagyon örülök:DD
  • bogyoka
    Van barátnője:)) Randiszerű volt igen, de a végén a férjem is részt vett:D
    Együtt voltunk hármasban étteremben:))
    Nagyon aranyos volt, direkt feljött Pestre Debrecenből, hogy találkozzunk, kedvel engem:)
  • Atomreaktor
    öööö, egészen úgy hangzik, mint egy randi :) neki van valakije?
  • bogyoka
    Nagyon jól éreztem magam ma, jól sikerült a tali:D A végén feljött hozzánk és bemutattam a játékaimat és nagyon megtetszett neki is a Lost Horizon.:))
    Még étteremben is voltunk:P
  • bogyoka
    Remélem az valóban jobb lesz, mindig csak reménykedem:D
  • Atomreaktor
    majd talán a harmadik rész...
  • bogyoka
    Maximálisan egyetértek Veled:)) Azt hittem, hogy csak nekem volt unalmas:D
  • MerlinW
    Részemről a Black Mirror 2 unalmas és semmilyen volt, így én azt mondom, hogy sokkal jobb a Horizon:)
  • enlightened
    Sziasztok ez a lost horizon van olyan jó mint a black mirror 2 volt?
  • kirol
    És hogyan tanulsz angolul? Jársz valamire?
    Nekem is kellene tanulnom angolul.
  • Atomreaktor
    akkor sokat láttál, tapasztaltál. és miért vágtál neki? (csak ha szabad érdeklődni) :)
  • trmn #31558
    USA, Marokkó, Svájc
  • Atomreaktor
    Te merre jártál külföldön?
  • Atomreaktor
    Epic Mickey :))
  • Atomreaktor
    köszi a tanácsot és a bíztatást, nem fogom feladni ;) csak ugyebár elég messze van és addig a pár hónapig, amíg belerázódok a nyelvbe, addig is meg kell majd élni valahogy. mindegy valahogy megoldjuk, ha vissza kell jönnünk, akkor is gazdagabbak leszünk egy kalanddal ;)