33675
-
#31874 180_Lost Horizon a polcon, egészségetekre ))) -
#31873 Csend van, azt írták, hogy várjunk úgyhogy nem tudni,hogy mikor jelenik meg.:)) Majd jövőre valamikor.:) -
#31872 Mondtam én, hogy nagyon szuper jó a Lost Horizon:)) -
#31871 Mit tudtok a Syberia 3-ról? Arról volt szó legutóbb, hogy idén nyáron jelenik meg. -
#31870 Nagyon hangulatos, jó grafikájú játék.
10 perc játék után :) -
#31869 Persze! Nagyon köszönjük! :))) -
#31868 Hogy a viharba ne érdekelne! Köszönjük! :) -
#31867 Lost Horizon most kiadott angol verzió hamarosan a polcon lesz ha valakit érdekel. -
#31866 Ja a sem rossz ha net felszalad az emeletre (egy kábel fel) majd onnét az egyik lan porton visszajön a földszintre (egy másik kábel le).
Minek kellett bunkert építeni?? -
#31865 Kirol:
Vidd fel a routerhez a telefonkábelt és a modemet és hozz vissza egy kábelt a routerből a lenti gépbe.
Esetleg Modem marad lenn és azt kötöd össze az emeleten levő routerrel.
Megúszod pár max pár ezresből.
Esetleg, ha veszel külső wifi vevőt, akkor az jobban veheti a jelet az emeleten is. A routerben is lehet erősíteni a jeleket, már amelyikben. Az enyémben nem lehet sajnos, de cimbijében meg igen.
szoftveres routolás nem jó, mert egész nap mehet a gép.
Egyébként erre is van progi:
winroute lite, de hogy w7 alatt megy-e? Xp alatt tuti. -
#31864 Bonyolult ez. :)
Inkább ha nagyon kell a lenti net, leviszem a modemet a routerhez. -
#31863 A bejövő kapcsolatot kell megosztanod (nálad az 1-es) és nem a kimenőt.
Ezt a megosztást CSAK másik Windows tudja használni (XP-tól felfelé) és azokon is be kell állítani. Én is XP-n csináltan régebben ilyet. Elég hülyén van kitalálva Szinte csak úgy lehet megoldani, ha nulláról kezded felkonfigurálni a hálózatot. A Windows súgója segít (nem szabad okoskodni azt kell csinálni amit mond)
Windows Internet megosztást más aktív eszköz nem tud használni.
Még egy hátránya van a dolognak. Csak akkor fog menni, ha a megosztó gép működik.
A te problémád megoldásához két router kell. Az egyik közvetlenül kapcsolódik a modemhez (vagy olyan router, amibe már bent van modem). Ennek nem muszáj WIFI-snek lennie. Ebből egy porton kapcsolódsz az egyik géppel, egy másikat meg felviszed az emeletre és oda rakod a másik WIFI-s routert és az szórja meg az emeletet. A két routert egy-egy lan portjukkal kötöd össze! (azt hiszem ide fordítós kábel kell)
Ez utóbbi routernek nem is kell a netre csatlakozni.
Előnye, hogy nem kell a lenit gépednek menni, minden gép független a másiktól -
#31862 Tudtommal mindegyik wifi-s router egyben vezetékes is 4 port szokott rajtuk lenni átlagban. -
#31861 Ha már a router témánál vagyunk: nekem most lett otthon végre vezetékes netem (t-home adsl) szóval olyan router kéne amivel vezetékesen és wi-fi-n is megtudom osztani a netet. Milyet érdemes vennem? -
#31860 Ebben a formában, routereset még nem csináltam én sem:) Windows-on sima megosztást is 5 évvel ezelőtt utoljára:) -
#31859 Igen, a bemenetbe raktam.
Újraindítom hátha. :(
Bár nem lehet, hogy valamit a router menüjében kellene állítani?
Mert eddig ugye ő csatlakozott a netre, de most már aktív kapcsolatot kap, csak szórnia kell. -
#31858 Routerbe jó helyre dugtad? Általában különálló internet elnevezésű csatlakozó. Az az egyetlen input. -
#31857 Azt megosztottam. De semmi.
Itt azért az 5-öst választottam, mert azon menne ki. A modem az1-esen jöm rá a PC-re.
-
#31856 Ezt kell látnod, kattints a GTS DataNetHD szövegre. Miután az internetkapcsolatot szeretnéd megosztani. -
#31855 Szótárazz, sosem használtam magyar Windows-t:)
tray - óra melletti ikontálca/értesítési terület
sharing - megosztás
center - központ
properties - tulajdonságok
connection - kapcsolat
network - hálózat
allow - engedélyez
legózd össze. -
#31854 Gyanítom, nem ezt kellene látnom.
-
#31853 Magyarul lehetne? :) -
#31852 - Jobb klikk a hálózat ikonon a tray-ben
- Open Network Sharing Center
- Klikk a Local Area Connection-ön (jobb oldalt a home network környékén)
- Properties gomb
- Sharing fül
- Internet Connection Sharing szekcióban Allow bepipál
- Legördülőből kiválasztod a másik hálózati eszközt.
Utoljára XP-nél csináltam ilyet, ott kellett reboot is. -
#31851 Azt hogyan kell Windows 7-ben? -
#31850 Persze. Csak a hálózati kapcsolatoknál kell nyomni egy megosztást, LAN1-ről LAN2-re.
Tehát ugyanúgy megy, mint anno a két hálókártyás netmegosztás -
#31849 Már csak a Scumm gyűjtemény kedvéért is:) Köszi előre is. Ráérsz vele, mert Scumméknál még csak béta teszt van:) -
#31848 Szerintetek az alábbi dolgot meglehet valósítani?
- Telefonkábel bemegy a modembe
- LAN elindul modemből PC-be (Itt vígan megy a vezetékes net)
- Az alaplab DUAL Gigabit lan, így a másik LAN-ból indítanék kifelé vezetéket, ami menne a másik szinten lévő WiFi routerbe
- erre azért van szükség, mert nagyon árnyékol a fal
- A másik szinten szépen menne a Wifi.
Vagyis megoldható az, hogy al alaplapon lévő egyik LAN-on bemegy a net és a másikon meg kiküldi?
-
#31847 Sziasztok, jó rég voltam itt, de mostanában kicsit sok lett a meló... :(
A Lost Horizon nekem is tetszik, de nagyon drága a Steam-en.
A Fascination elég közepes kalandjáték, de egyszer végig lehet futni rajta. Btw, megvan nekem az elég ritka CD-s verzió belőle, ha érdekel.
Más: megjelent az ingyenes, nem hivatalos King's Quest IX (The Silver Lining) első 2 epizódja, nagyon jónak tűnik, főleg ahhoz képest, hogy ingyen van. Teljesen 3D-s (de azért p'n'c) és leginkább a KQ6-nak a folytatása, ami szerintem a legjobb volt a sorozatban. -
#31846 Jó játéknak tűnik, ismered? A leírásban amit írnak jó a témája. -
#31845 ScummVM 1.2: Fascination és Maniac Mansion C64 -
#31844 Okés, megértettem, igazad van bocsi:)) -
#31843 Elfér az itt, volt már rosszabb téma is:) Viszont - félve kérdem - a hosszabb távú magánéleti/biciklis szálakat nem lehetne a chat-ben?:) Egyszer benéz egy moderátor és a nyakamat veszi:) Ez mégiscsak a játékosok fóruma:) -
#31842 MerlinW akkor töröld a #31831 sz. hozzászólást, nehogy baj legyen:)) -
#31841 Na mindegy, lényeg, hogy bicikliztem már, van rajta fokozatok, hát nem bírom az 5-öset marha nehéz tekerni úgy:DD -
#31840 Most nézem, Lost Horizon tegnap jelent meg hivatalosan angolul. Tehát lesz belőle normális verzió is (én megvettem Steam-en:)). -
#31839 Bele:)) -
#31838 Belefutottál a WRZ-flame-be ):) -
#31837 Nem, még nem jelent meg, majd 28-án:) -
#31836 Azt hittem már régen megjelent pff -
#31835 Igen? :DD Nem tudtam:D