The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
😊)) én a bunkó pesti és a vidéki parasztok kategóriájában is benne vagyok 😊 gyõri vagyok, de (sajnos) 3 éve Budapesten lakom (viszont már nem sokáig).
Debrecenben egyszer jártam, de csak az Egyetemet tudtam megnézni 😊

Szegedet szeretem még, meg természetesen Gyõrt 😊 Az egy nagyon jó hely, csak ajánlani tudom, akár egy hosszú hétvégére is.

Axon
Vidéki tahók vagyunk ;-)

Axon
Ma is szép, bár én szeretek kicsit messzebb menni ha igazán szépet akarok látni 😊

trmn
Debrecen? Milyen hirdetési újságok vannak felétek amit sokan olvasnak?
Azért kérdem mert van egy eladó telkem Bükkszentkereszten és úgy vettem észre, hogy a síkvidéki emberek bolondulnak a hegyekért. (Legalábbis az ott lévõ nyaralók 70%-nak debreceni vagy Debrecen környéki a tulaja).

bogyoka
Sajnos tudjuk, ezért nem megyünk a munkahely miatt.

Jó a monitorom, férjem kábelt cserélt és mûködik <#taps>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

IMYke2.0.0.0
Én meg mostanság városba - a vidéki élet szépségeibõl az ember nem tud megélni... sajnos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bogyoka
Mi Nyíregyháza felé szoktunk menni elég messze a faluba😊)

Én meg szívesen mennék már vidékre lakni😊)

MerlinW
Minden évben járok Debrecen-Nyíregyháza hosszú hétvégés körútra, pihenni. Nameg a lányok miatt😊

Ez amolyan minél messzebb Pesttõl dolog😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Kedves Tõled 😊
Tesóm az "pesti" (már ha Szigetszentmiklóst a közelsége miatt nevezhetjük annak :]), én törzsgyökeres "vidéki" vagyok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RaveAir
Nekem a tartalék 17"-os CRT monitorom a szüleimnél van, úgyhogy én is bajban lennék, ha megadná magát a sajátom.

(Amúgy én sem vagyok pesti... néhány éve vidékrõl leköltözött budai vagyok.)

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

bogyoka
Te sem vagy pesti? Nahát, pedig valamiért azt gondoltam😊)

bogyoka
Hm, nem a szomszédban vagy az biztos😄D

szotyimutyi
Kétszer voltam ott nyaralni. Nagyon szerettem...A Nagyerdõ volt a kedvencem és a csónakázó tó. Ma is szép, vagy már az emberek "lába nyoma" meglátszik rajta? 😊)

IMYke2.0.0.0
Én pedig Gordisán - Baranya-megye, déli határ.

Axon
Én Debrecenben lakom, szóval eldöntheted, hogy a szomszédodban vagyok-e 😊

bogyoka
Jajj, de aranyosak vagytok <#puszi>
Még nem tudom mit szól a férjem hozzá.

Axon! Honnan tudod, hogy messze lakunk egymáshoz? Lehet, hogy a szomszédban vagy😄D

Eszembe jutott, hogy összedugom az xbox-ot csak nem tudom még hogy hogyan😄D

Axon
Nekem van itt még egy 19"-es is csak az néha behomályosodik.

IMYke2.0.0.0
És nekem is van egy - CRT 17"-es.

Axon
Ha a közelemben laknál, akkor tudnék neked adni monitort. Van itt a melóhelyemen 9 monitor leselejtezésre várva. Mindegyik tökéletesen mûködik, csak hagyományos crt monitorok (nem lapos lcd-k) és 15 colosak.

bogyoka
Nincs itt semmi játék nagyon rossz így.😄 Na most bele tudok gondolni, hogy játék nélkül milyen vacak az egész élet pfuj😄D

IMYke2.0.0.0
Akkor hardveres - meghalt. Szerintem.

bogyoka
Te jó ég, pedig venni nem fogunk tudni, hát ez gáz.
Egyet sercegett mielõtt kialudt.

IMYke2.0.0.0
Ha hardveres problémája van: nem
Ha szoftveres, akkor jó eséllyel megoldható .

bogyoka
Megtudják csinálni? LCD monitor

bogyoka
Jaaajj, meghalt a monitorom😞
A férjemérõl tudok írni😊

Atomreaktor
😊))

moonster
Hehe, azt hittem tükör 😊
MerlinW
Sam&Max póker vendégszereplõkkel😊 (pl. Team Fortress 2-bõl)

[merlinw.org]

bogyoka
Jó, értem igazad van, maga a játék biztos müködne, mert amúgy egy másik olyan játék megy a gépemen, amit a demóval néztem volna meg, az folytatása lenne annak amivel játszom😊 Hû, szóval érted remélem mit akarok mondani😄

Atomreaktor
nálam elõfordult már, hogy egy kicsit régebbi játék nem indult. feltettem egy jóval régebbi driver-t és láss csodát... 😉

IMYke2.0.0.0
Mint ahogy azt már korábban írtam: az ATI Radeon 9xxx-es VGA-k támogatottsága úgy jó 2 éve lejárt. Ergo, a jelenlegei legfrissebb driverek fel sem fognak települni a gépedre.
Ha, valamiféle csoda folytán mégis megtörténne, akkor csak rosszabbul járnál, mint amivel most küzdesz.

Ne higgy azoknak, akik azt mondják, hogy frissítened kell!

bogyoka
Ezt megpróbálnám, csak nem tudom hova kattintsak😄

bogyoka
Pedig nagyon érdekes érzés😄D

bogyoka
Hoppá, ezt nem tudtam😞 Csak ajánlották, hogy biztos frissítenem kell, mert lefagy egy játék demója nálam, másnál nem.

Atomreaktor
én még nem próbáltam fejjel felfelé sem 😊

Atomreaktor
http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/downloads.aspx

ez nem jó?

IMYke2.0.0.0
Azt a programot felejtsd el.
Ha Radeon 9600-osod van, akkor már nem tudod frissíteni a driverét. Ugyanis, már nem támogatja a gyártó AMD-ATI cég.

bogyoka
Frissíteni szeretném a videókártyám ATI Radeon 9600/9550/X1050 Series - Secondary van, azt hogy lehetne?
Googléba beírtam, fel is települt valami detektive😄D

Segítség!!<#hehe>

bogyoka
Azt észrevettem tényleg így van, most fenn van😄D
Amúgy imádom a hullámvasútat, de azt amelyik fejjel lefele is megy😄

Atomreaktor
ha majd lesz virtuális valóság (nem teljesen passzol ide, de olvassátok el a "Valós halál" c. könyvet, persze csak akinek bejön az ilyesmi), lehet, hogy smile leszek benne 😊))

Atomreaktor
ilyen az élet, meg a párkapcsolatok is. mint egy hullámvasút 😊 egyszer lennt, egyszer fennt. csak annyi a különbség, hogy nem körbe-körbe megy, ennek az élet hullámvasútjának sosem látni a végét 😊 hüp-hüp <#sir>

bogyoka
Persze, megcsinálok mindent ami kell, fõzök, takarítok stb. úgyhogy emellett, hogy gépezek tiszta lakásba ér haza és kajája is van, úgyhogy nyugodtan gépezhetek😛 Õ meg hajnalban nettezik meg ha hazajön a melóból akkor kis idõre😊

IMYke2.0.0.0
Nagyon helyes - gondolom, Te is a tenyereden hordozod õt. <#nyes>

bogyoka
Én is így gondolom😊

IMYke2.0.0.0
Õ hû az örök mondáshoz: "Carpe Diem"
😊)))

bogyoka
Szerintem tisztában van vele, mert mindent megtesz, hogy jól érezzem magam itthon😄 Mert volt egy idõ, hogy nem jöttem haza munka után, elmentem kollégáimmal ide-oda, mert nem is volt kedvem haza jönni de megváltoztam, már nem csinálom😊)

Atomreaktor
de az ártatlan zöld smile csak nevet és nevet, pedig tudja, hogy nemsokára elsül a a pisztoly 😊
ezek a smilek már csak ilyenek 😊

Atomreaktor
szerintem sem számít a kor, ezen a fórumon meg pláne nem 😉 teljesen lényegtelen, hogy ki mennyi. én a 75 éves papámmal szoktam skype-olni esténként 😊

Atomreaktor
pedig annak mûködnie kellene (bár én nem próbáltam).

IMYke2.0.0.0
A férjed egy mázlista. Komolyan mondom.
<#puszis>