33675
-
#31634 Pedig én az antibiotikumtól lettem jobban, iszonyúan fulladtam a köhögéstől, de nem jött fel semmi, éjszaka sem tudtam aludni. De már sokkal jobban vagyok, én viszont dohányzom.:( De nem tudok leszokni. -
#31633 Pedig ezt a topikot pont egy lány élesztette fel. Mimacska volt a neve és ő indította el ezt az egész kis csapatot. -
#31632 Megnéztem neten, hogy mik az általad említett betegség tünetei, és nagyon úgy tűnik, hogy nekem is ez van. Remek... Ráadásul az van írva, hogy nem nagyon kell kezelni, mert idővel el fog múlni magától. Meg, hogy szokjak le a dohányzásról. De én nem is dohányzom. Ehh... -
#31631 Az is igaz, hogy kevés lány van itt a fórumon, csak ez úgy előjött bennem ez a gondolat.:) De másik fórumon is inkább fiúkkal jövök össze a játékoknál.:D Érdekes azért:) -
#31630 szerintem magán a fórumon is alapból kevesebben vannak a lányok. s játszani is valóban kevesebb lány játszik, illetve inkább a fiatalabb korosztály. nyugaton szerintem több a női játékos. pedig kalandjátékoknál elég jól megoszlik a nemek aránya, nagyon sok a női kalandozó ;) -
#31629 Gondoltam, nekem:D Bár nem érdekel, ha cikis úgyis itt maradok:D -
#31628 Nekünk vagy neked ? -
#31627 Azért elgondolkoztam, hogy itt a játékosok fórumán nem is találkoztam lánnyal, csak fiúkkal jöttem össze. Most a fiúkat jobban érdekli a játék ezek szerint? Ebben a topicban is csak én vagyok lány.:D Nem ciki? -
#31626 Jaj de kár, pedig kezdtem örülni, mert azért nagyon tetszett a Dreamfall játék. -
#31625 Elkaszálták, nem lesz. Secret Worlds MMO lesz a következő Funcom játék, ha az megjelenik egyáltalán, de arra sem vennék mérget. Még azt is el tudom képzelni, hogy megszűnt a cég:) -
#31624 Sziasztok, most hallottam, hogy lesz valami Dreamfall Chapters nevű játék, ami a dreamfall folytatása lesz epizódokban. Ti tudtok erről valami bővebbet? Remélem nem csak konzolra adják majd ki. -
#31623 uh, nagyon komoly lett!!
"like" :)
-
#31622 Hűha:) Ez igen, nagyon tetszetős:)) -
#31621 Alkottam ma is:) -
#31620 az első részével játszottam, nagyon szerettem! a grafika csúcs volt akkor, a domborzat, az épületek, stb. az egységek vezérlése és nagy száma is új volt nekem akkoriban, jó volt egy-két agyúgolyót ereszteni a gyalogosok tömegébe :) a hajókat már nem is említem, hogy mennyire hangulatosak voltak ;) -
#31619 Na a cossack 2-es problémára találtam megoldást. Egy fanatikus cossack rajongó barkácsolt hozzá házilag egy patch-et :))) No comment :))) -
#31618 Sajnos ez sem segített. -
#31617 Közben utána néztem a neten és nem starforce-os védelem van rajta. Elég egzotikus játékról van szó (sudden strike 3), így nálunk nem találtam semmit erről. Ezzel főleg az oroszok játszanak, de egyrészt azt a nyelvet nem értem, másrészt náluk másfajta védelemmel jelent meg a játék, harmadrészt az orosz verzió fel is lett törve és van hozzá crack.
Egyébként az egyik játékom starforce-os és a starforce-hoz van egy frissítés, ami után simán elindulnak a starforce-os játékok.
Egy másik játékom (szintén eredeti, cossack 2). Win 7 alatt indítva, azt mondja, hogy a bios-ban állítsam át az agp aperatura size-t 128 megára. Ilyen lehetőség nincs is a bios-ban, valszeg azért, mert ezek az alaplapok már rég nem használnak agp-t. Na itt sem tudom mit csináljak, de winxp alatt nem reklamált ilyesmi miatt. -
#31616 Nekem egyszer kétszer volt ilyenem. A Run as administrator vagy futtatás rendszergazdaként- gombbal indítva a telepítőt, már nem dobtak nekem hibát, hanem szépen feltelepültek. Általában ezzel lehet mindent orvosolni ha nem akkor tényleg fórum. -
#31615 Nem volt még ilyen problémám w7x64-el, mondjuk SF-os játékkal pont nem játszottam:) Nézz utána neten, ha általános probléma, biztos van rá megoldás - javítás vagy valami. -
#31614 Egy kérdés:
Mi a helyzet az eredeti játékok védelmével 64 bites windows 7 alatt?
Telepítettem egy eredeti játékot, ami az első indításkor akarja telepíteni a lemez védelmi rendszert (szerintem starforce 3). Nem tudja telepíteni, hanem egy hibaüzenettel kilép. A hiba üzenet tulajdonképpen csak egy hibakód.
Most nem tudom mi a helyzet. -
#31613 De most tényleg, én szeretem ezeket úgy játszani mintha filmbe lennék. Feliratokat ki szoktam kapcsolni stb. Angolul mindent vágok szóval tökre bezavar, amikor hirtelen átvált egy ismeretlemn nyelvre és nem tudom hogy most még mit mondhattak egymásnak. -
#31612 Micsoda igények...:) -
#31611 némán = németül -
#31610 Nem teljesen így van, valóban a játékon belül angol a szinkron, de az előre renderelt kis átvezető videók, amiket nem a game enginjével csináltak azokban sajna németül beszélnek, bár lehet ezek nem zavarják meg annyira a játékélményt mert általában 10 másodpercesek kb, de azért engem zavart, hogy nyomták angolul, jött az átvezető videó és elkezdtek némán hablatyolni aztán újra angolra váltott amikor vége lett a kis videónak. Szóval én letettem most ezt és megvárom a rendes angol verziót, mert nekem ez nagyon rontja a játékélményt:S -
#31609 nem szép dolog az irigység, de egy kicsit lehet azért, ugye? ;) -
#31608 Örülök, hogy egyformán látjuk a dolgokat, ezt mondtam én is, hogy nekem ez az év legjobb játéka:)) -
#31607 Jó cucc ez a Horizon... talán a legjobb idén a Ghost Pirates mellett:) -
#31606 megbeszélhetjük :)) -
#31605 uh akkor én is elmegyek a boltba :) -
#31604 Azt írják róla, hogy Német a menü, de a többi része angol.
Nemsokára meghozza a futár, utána írok :) -
#31603 Nálam angolul van.:) -
#31602 Ez már az angol változat, vagy még a német? -
#31601 7 fejezet van benne. De ezt is gugliztam :9
Nem vásároltam még meg, de megfogom.
-
#31600 Valaki aki már végigjátszotta, meg tudja mondani hogy mennyire hosszú a lost horizon és hány fejezet van benne? -
#31599 Ha egyszerre többet veszek, akkor adsz kedvezményt? :))) -
#31598 Bronhitiszem van, be vannak gyulladva a hörgőim:) Ha nem javulsz, menj orvoshoz.
Kaptam olyan gyógyszert is éjszakára, ami kikapcsolja a köhögési reflexet, hogy tudjak aludni:) -
#31597 :)))
nem tudom említettem-e már, de van egy nagyon jó készülék, ami sós levegőt fúj be... :)) -
#31596 Nem, mert nincs benne vér. Inkább tudományos-fantasztikusnak nevezném. :D -
#31595 :)))
van egyébként olyan cukor ami teljesen elveszi a fokhagyma ízt. nagyon olcsó megéri megvenni, 100-as kiszerelésben a legolcsóbb :)))