33675

• trmn #31794
    "mert edzőterembe nem merek menni" Mi a bajod a konditeremmel? Nem harapják le a fejed, nem vagy egyedül, tudnak segíteni, javítják a mozgáshibáidat, nem monoton mozgást végzel és még sorolhatnám.

Én már vagy 8-9 éve járok, de soha nem volt gond. Akik odajárnak, mindnek van valamilyen célja. Hidd el, hogy a szobabicót megunod pár hónap (ha nem kevesebb)alatt.
  • IMYke2.0.0.0
    Ó, jaj :)
  • Jakuza001
    Imyke el lett irva a topic cim, jobban illik mar ra a leghosszabb cickos kocogas. :D
  • IMYke2.0.0.0
    "Futni nem szeretek zavar a mellem:D"
    Sok nő van ezzel így
    De mi, férfiak, imádjuk ám a futó/kocogó hölgyek látványát...
  • Atomreaktor
    itt is van egy-két jó tipp ;)

• bogyoka
    Igen én most nagyon akarom, szűk lett a farmerom:D
    Majd akkor utána nézek fitnesseses dolgoknak.:)
    Futni nem szeretek zavar a mellem:D
  • Atomreaktor
    pedig a futás is jó ;)
    de a bicikli is jó lesz, ha tetszeni fog ;) meg tornázni is lehet otthon, tele van a net fitness-videókkal is :) szóval csak akarat kérdése igazából :)
  • bogyoka
    Jaj de jó, köszönöm fiúk, ebben bíztam, hogy lehet vele fogyni, mert edzőterembe nem merek menni, meg aztán az pénz is, sajnos más mozgás nincs, futni nincs kedvem:D
    Tekerni fogok szorgalmasan, had legyek mindig csinos:))
    Nem vagyok beképzelt, de egy nő tartsa magát kondiba:)
  • Atomreaktor
    lehet persze!! ha fogyni akarsz, akkor keress egy edzéstervet és próbáld meg azt betartani. így nem lesz olyan unalmas, mindig lesz benne kihívás (pl. hetente +1 perc tekerés). fogyáshoz a sok tekerés a fontos, a zsírégetés csak bizonyos idő után indul be.
  • MerlinW
    Lehet, ha minden nap letekersz vele 4-5km-t, de elsősorban a lábizmokat, tüdőt és a szívedet edzi.
  • IMYke2.0.0.0
    Minden aerob munka kondicionál - és ha hosszú ideig, rendszeresen csinálod, étrend mellett, akkor fogyaszt is.
    Legfontosabb: az első eltűnő 3 kg szimplán víz. Az azt követő kilók jelentik a valódi fogyást.
  • bogyoka
    Kapok szombaton szobabiciklit, vajon azzal lehet fogyózni?:D Muszáj lenne leadni pár kilót, meg aztán kicsit kondiba tartanám magam:))

Köszi szépen trmn!:)
  • trmn #31782
    Amerzone, szerintem az egyik legjobb kaland volt régebben, nem túl nehéz fejtörőkkel, akkori színvonalnak megfelelő csodálatos grafikával és hangulattal. Érdemes kipróbálni )))
  • bogyoka
    Oké, köszi.:) Telepítés után átrendezte az asztalomat, egyszer elindult aztán lefagyott, nem merem újból elindítani a játékot.:)
  • Atomreaktor
    úúú nekem megvan a teljes, de csak győrben, mostanában meg nem megyünk haza. viszont nem játszottam vele, tehát arról a részéről nem tudok nyilatkozni :)
  • bogyoka
    Játszott már valaki az Amerzone című játékkal? Milyen?
    Demóját letöltöttem, de hülyéskedik és nem tudom kipróbálni.
  • IMYke2.0.0.0
    Japán animékből nagyon keveset fogsz szinkronosan látni.
    A Chihiro-t is csak azért, mert Oscar-díj, és hazai DVD-kiadás...

Amúgy,
    * az "Appleseed" 2004-es részét (azaz nem az "Ex Machina"-t) szinkronos DVD-n meg lehet venni - nekem így van.
    * "Biohazad: Degeneration" - kapható szinkronos DVD/BD-n
    * "Final Fantasy: The Spirits Within" - kapható szinkronos DVD/BD-n
    * "Perfect Blue" - kapható szinkronos DVD/BD-n

A többi vagy nem, vagy hozzám nem jutott el információ róla - mondjuk, én az eredeti japán szinkron + angol/magyar felirat híve vagyok.
  • moonster
    3 gyerek + bicikli :)
  • kirol
    Ezek közül - ami "movie" - van szinkronos a Appleseed, Wonderful days -en kívül?
    MErt csak olyan érdekel.
  • kirol
    Ilyen hamar odaért? Döbbenet!
  • Atomreaktor
    ööö én voltam... köszönöm a láda sör felajánlást, igazán nem kellett volna, nagyon rendes vagy :))
  • kirol
    Ó!

Ez nem tudom mi. Eltűnt az első. Holnap utánajárok a turpisságnak.
  • MerlinW
    A tartásdíjas csomagokat nem is kell:)
  • RaveAir
    Kitöltöttem.
    - Az első kérdés a 9., vagy csak valami elcsúszott.
    - a hol élsz kérdésre nem lehetett választani olyan lakást, ami társasház de nem sorház és nem panel. Pl. mi is téglaépítésű társasházban lakunk.
    - Gyerekhez bevallottam a kettőt. :)
  • kirol
    Amúgy az tetszett, hogy ahogy töltöttétek, folyamatosan frissült magától a google doksi excele. Mert én olyan excelféleséget is látok.

Jó cucc én mondom.
    Nagy köszönet annak, aki ajánlotta! Már nem is tudom, ki volt.
  • MerlinW
    Én közepest adtam neki, de csak mert gyűlölöm a kérdőíveket:) Tehát semmi személyes:)
  • kirol
    Ja egy fontos dolgot elfelejtettem!

Látom ám, hogy kinek nem tetszik a kérdőívem! Vigyázzatok az ilyen tétova, meggondolatlan kattintásokkal!
  • MerlinW
    trmn, Axon nem töltötték ki:) Ők szaporodnak helyettünk is:)
  • Atomreaktor
    :))
  • Atomreaktor
    van azért, csak nincs ma itt mindenki ;)
  • trmn #31764
    Még nem volt benne az én eredményem, azért nem látod a gyereket )))
  • bogyoka
    Nekem lesz szobabiciklim, majd akkor kerékpározok:DD
  • IMYke2.0.0.0
    Azért az durva, hogy nincs gyerek senkinél :)))
    S az is, hogy egyedül én használok naponta kerékpárt :)
    [Jó, budapesti szmogban én sem tenném]
  • Atomreaktor
    egész jó! eddig nem is gondoltam rá, hogy így megkönnyítették a kérdőívezést. jó dolognak tartom ;)
  • trmn #31760
    Én is kitöltöttem
  • kirol
    Igen, én is kitöltöttem és akkor jöttem rá, hogy ott nincs nulla. :) Javítottam is.
    Amúgy csinál egy tök jó kis statisztikát, csak beigazolódott, amitől féltem.
    Ez nem tud úgy szűrni, mint ahogy az előbb én írtam.

Az aktuális eredményt itt tekinthetitek meg:
    http://addat.hu/19be4b20/Eredm%C3%A9ny.pdf.html
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen, én is kitöltöttem.
  • bogyoka
    Én ki is töltöttem, tetszett:)
  • MerlinW
    Kitöltöttem neked:)
  • Atomreaktor
    kitöltöttem :)

a gyerekeknél nem volt olyan opció, hogy nincs gyerekem :))

hát szerintem azt neked kell összeszámolnod a végén és magadnak statisztikákat gyártani. biztos van olyan, ami magától is tudná, de ki tudja melyik? :)