The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többieknek:
A director's-ban több mint 5 órányi új kalandozás van, pl. rögtön az elején Nico-t irányítva a nyomozásával kezdünk, még a kávézó felrobbantása elõtt😊
[merlinw.org]
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Broken.Sword.Shadow.of.the.Templars.The.Directors.Cut-TiNYiSO
Felújított grafika, hangok, stb.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
De, lehet, hogy lemondok róla, és maradok az eredeti tervnél: 27" + BD-író.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mindent játszik frankón, BD lemezt, DVD-t, Mkv, avi, mov.
Hálózatról, USB-rõl.
Bejelentkeztem az oprendszerébe telnettel, ami egy butitott Linux.
Simán szedtem vele wget-tel fájlokat a rákötött vinyóra.
Torrent klienst is lehet rátenni, de ezeket a wdtv is tudja.
Agyalok én is rajta, bár nincs nagy TV-m.
Jóféle.
"ha lehetséges is a WD rákötése a hangszettre, a PC-m miatt folyamatosan ki-bedugdosni kellene a lábhoz, mélyen behelyezett láda hátulján a vezetékeket... 😞"
Ezt meg logikailag nem értem, mert te írtad, hogy a PC-t ki szeretnéd hagyni a mozizásból. Szóval nyilván kábelt kellene dugdosni, mert ugye több bemeneteled az sajnos nincs.
Azt a 3 kábelt meg csak át tudod rakni, nem? Én anno képes voltam egy szintet is levinni a full PC-s hangrendszert, ami a sok cucc miatt nem 5 perc volt. 😊
Mélyládára minijack-RCA vezetékekkel lehet rákötni a PC hangkártyáját (3-as csoportban).
A hangszórók minijack végûek.
Ergo: ha lehetséges is a WD rákötése a hangszettre, a PC-m miatt folyamatosan ki-bedugdosni kellene a lábhoz, mélyen behelyezett láda hátulján a vezetékeket... 😞
Az ára és a külsõ merevlemezes mivolta vonz.
Sajnos, hogy a PC hangrendszeremre nem tudom rákötni, így eléggé meddõ ötletnek tûnik a PC kihagyás a filmnézésbõl...
100.000 Ft-okat meg nem akarok erre elverni
Mást nem néztél? Ha tudsz valami jó infókat oszd meg velem is légyszi, engem is érdekelne.
Anno én Western Digital WD TV HD Live -ot akartam venni, de végül nem vettem semmit se.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
- ScummVM G80 (2010.09.23) --
----------------------
módosítva: Flight of the Amazon Queen v1.1 (Talkie/DOS/Hungarian) - a legfrissebb magyarítással
módosítva: Schnibble and Drascula: The Vampire Strikes Back (DOS/English) - Új audiófájlok
módosítva: scummvm.ini módosítások: vhq3x, Adlib, DB Adlib Emu, MT32 engine - setup-and-repair.bat telepíti.
módosítva: ScummVM 1.1.1
módosítva: ScummVM Tools 1.1.1
Teljes lista
[merlinw.org]
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
[merlinw.org]
Fórumokba nem regisztrálnék már...
Viszont, érdekelne néhány anime általad írt ismertetõje - fõképp azoké, amiket láttam. Az leginkább, hogy Te miképp láttad õket.
Az 5.1-esem Jack-RCA végekkel rendelkezik. Kell vennem RCA-RCA-kat... Ehh.
Így néz ki amúgy a hátulja, ehhez képest még van egy USB az oldalán.

Az lenne a kérdés elsõ körben, hogy csak optikai és RCA kimenet van rajta?
Képek keresésébe még nem vágtam a Kugli segítségével, és amit láttam, az azt sugallja, hogy az én noname, Pc-kompatibilis 5.1-esem nem fog egy bitnyi hangot sem kipréselni belõle, mert nem tudom majd rádugni... 😞
Nekem a sima van, nem a Live, tehát nincs hálózati csatlakozó, csak 2 USB. Az egyiket USB hosszabbítóval pendrive csatlakoztatására használom (azért hosszabbító, hogy ne kelljen a TV alá benyúlkálni). A másikra rá van kötve egy HDD keretben, amire a filmeket töltöm át.
Az egyik legjobb vétel volt, amire valaha pénzt adtam. Mindent lejátszik, szuper a képe, vannak rá FW frissítések (nekem a Lilibaba féle design van meg), könnyen kezelhetõ. Már a gyerek is tudja kezelni 😊 DVD-t iso-ból lejátssza, bár én jobbára avi-t nézek rajta.
Ha konkrét kérdésed van, tedd fel nyugodtan.
Én utána még vagy fél napig agyaltam a sztorin.
Szeretem, ha minimum eredeti, de legalább "dual" hanggal tudom beszerezni õket.
A "RAW" változatokat nem ajánlom - azokon sem angol felirat, sem angol szinkron nincs 😊