The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha visszajönnek a többiek is a nyaralásból, majd megint fellendül a topic és akkor meg sem állunk a toplista elsõ öt helyének valamelyikéig :-)
Nancy Drew The Secret of the Shadow Ranch.
Csak sajnos a rar állományokból az egyik crc hibás. Hamarosan megszerzem a crc hibás állomány hibátlan verzióját.
Aranyszabály, hogy kõmûvesnek ne adj inni :-)
Bár akkor magától megszökik az elsõ kocsmába :-)
Nyitok egy sört!
Nancí Drew Curse of the Blackmoor Manor
Ha érdekel valakit, akkor feltolhatom a szerverre.
Ez a játék az RTL-Klub "Világ 7 csodája" játéka. Nem sokat tudok róla, de megpróbálom összefoglalni.
7 adás van, minden héten egy. Minden adásban összeszednek néhány semmirekellõ sztárocskát. Ezeket elviszik a világ legegzotikusabb helyeire. Az egyik ebbõl az egyiptomi piramisoknál volt. A többirõl fogalmam sincs hol lehetnek. Minden adás végén feltesznek egy kérdést, amire sms-ben lehet a választ küldeni. Kisorsolnak egy rakás vicket-vackot. Póló, házimozi, kenyérpirótó, meg ilyen szarságokat, ami senkinek sem kell. DE! Minden héten van két igazi nyertes is, aki nyer egy kétszemélyes utazást arra az egzotikus helyre, ahol éppen ez a söpredék idétlenkedett az adott héten. Na nekünk pont az egyiptomi kérdésre adott válaszunk volt a nyerõ.
Minden héten két nyertes ez a 7 adás alatt már 14 nyertes, de mindenki kétszemélyes utat nyer, tehát összesen 28 boldog ember áztathatja a tökeit valami szörnyen egzotikus helyen, mondjuk egy gleccser 95 fokos vizû tavacskájában.
Én is terroristáskodni megyek. 😊)
Szólj ha tényleg nyertetek, mert akkor átértékelem magamban a telefonos játék lényegét. (Értsd feltöltöm magam a telefonra)
www.extragyongy.hu
A sziget király! A fotóknak még csak a fele sincs fent. De hát az idõbigyó kevés na! Villánymeghát.....nameg Prága!!!! 😊
Most meg majd jól aggódhattok értem, mert megyek Libanonba egy esküvõre, aztán még kilõ a hezbollah vagy mi a fene 😊
Az is lehet, hogy örülni fogtok mert megöröklitek a szerveremet. 😊 HÁHÁÁ!!
www.extragyongy.hu
Dióhéjban ennyi a hétvégi 3 napos betonozás története :-)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Letöltöttem a pcsx2 v0.8-t(PlayStation2 emulátor), és egy kép fájlt szeretnék elindítani vele. Alcohol-lal megnyitottam a képfájlt(berakta külön meghajtóba) de a progi nem akarja elindítani(bejön a Browser és a System settings felirat, meg mozognak a fények, ennyi)
Egyáltalán beolvassák ezek az emulátorok a képfájlokat??
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
[merlinw.org]
Na a demó meg nem ezt mutatta.
De mivel a videó gondolom több részt is átfogott a demo meg egy pici részt csak, így nagyot csalódtam a játékban, legalábbis egyenlõre. <#rinya>#rinya>
Szóval, köze sincs a fullhoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szóval a kis görögök is warezolnak. ;D
Nem jön be, de ez a thread címe: Important: System Shock 2 is NOT Abandonware.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
kukk!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%