The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Próbáltátok már a Cold Fear-t. Hihetetlenül jó. Bár nem egészen kalandjáték, azért érdemes megnézni.

serito
Én speciel az uj játékokat hajtanám de a segéd csapatok nem dolgoznak.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Remélem, hogy így lesz! Mit fordítsak? Mint gondolom tudod, a végigjátszásokat szeretem fordítani. Nem jelet meg fordításra érdemes game.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

serito
Most már én is tudom, de saját hibáibol tanul az ember. Mosanában nem is jön hozzám kõmûves, vagy 20 évig. Sok mérgelõdés és persze pénz árán kész a ház, és mostanában nem akarok betonkeverõt, vagy egyéb építõmunkával kapcsolatos eszközt látni.

Axon
Fordíts le egy remek kalandjátékot. Tengernyi van, de ha gondolod, akkor majd mi javasolunk :-)
Ha visszajönnek a többiek is a nyaralásból, majd megint fellendül a topic és akkor meg sem állunk a toplista elsõ öt helyének valamelyikéig :-)

Axon
Szereztem még egy másikat is, a neve:
Nancy Drew The Secret of the Shadow Ranch.
Csak sajnos a rar állományokból az egyik crc hibás. Hamarosan megszerzem a crc hibás állomány hibátlan verzióját.

serito
Nyár végi hatalmas csend van! Pár hete még a 8. helyen voltunk a látogatottsági listán. Lesz ez még így se! <#nevetes1> Megöl az unalom, nincs mit fordítani, játékok sem jelennek meg, mindenki nyaral, csak én szívok a melóban. <#wilting>

Axon
Még marad egy ideig, úgyhogy nyugodtan töltheted.

Axon
Nálam egyetlen kõmûves volt, a segédmunkát hárman adtuk az öcsémmel és az apósommal. Ez a kõmûves szerencsére nem ivott, egyedül apósom tolt be néhány sört, de õ sem volt vészes.
Aranyszabály, hogy kõmûvesnek ne adj inni :-)
Bár akkor magától megszökik az elsõ kocsmába :-)

CrucifX
Sherlock-ot plizpliz meg ne toroljetek, ma vettem cd-t de meg jopar egyebet kell felkarcolnom elotte 😞((

Az az elõzõ! De sebaj! 😊 Mondjuk, nekem megvan az egyik vinyón ( ez a kettõ közül az egyik). 😊)

Nyitok egy sört!

serito
Nálam is voltak kõmûvesek, délután 16:00kor kiesett a szerszám a kezükböl, de nem azért mert lejárt a munkaidejük,hanem mert annyira részegek voltak. Persze ezek után folytatták az ivást a kocsmába. Mérgelödtem is velük rendesen. Ja és rajtuk is volt hasonló tetoválás.

Axon
Szereztem egy új Nancy drew részt.
Nancí Drew Curse of the Blackmoor Manor
Ha érdekel valakit, akkor feltolhatom a szerverre.

Axon
Látom találkoztál már igazi kõmûves szakikkal. A legjobbak a kõmûves segédmunkások. Az egy külön tanulmány. Általában délután 6 óra után lehet fellelni õket a város széli kocsmákban. Na rajtuk tényleg találni remek tetkókat. A legkeményebbeknek a nyakukon van egy szaggatott vonal és alá írva, hogy "it vágd el!" (szándékos az 1 t)

Axon
Én sem nézek tv-t már közel egy hónapja, mivel az új házunkban nincs tv antenna és egy jó darabig biztos nem is lesz, mivel nem szeretünk tv-t nézni :-)
Ez a játék az RTL-Klub "Világ 7 csodája" játéka. Nem sokat tudok róla, de megpróbálom összefoglalni.
7 adás van, minden héten egy. Minden adásban összeszednek néhány semmirekellõ sztárocskát. Ezeket elviszik a világ legegzotikusabb helyeire. Az egyik ebbõl az egyiptomi piramisoknál volt. A többirõl fogalmam sincs hol lehetnek. Minden adás végén feltesznek egy kérdést, amire sms-ben lehet a választ küldeni. Kisorsolnak egy rakás vicket-vackot. Póló, házimozi, kenyérpirótó, meg ilyen szarságokat, ami senkinek sem kell. DE! Minden héten van két igazi nyertes is, aki nyer egy kétszemélyes utazást arra az egzotikus helyre, ahol éppen ez a söpredék idétlenkedett az adott héten. Na nekünk pont az egyiptomi kérdésre adott válaszunk volt a nyerõ.
Minden héten két nyertes ez a 7 adás alatt már 14 nyertes, de mindenki kétszemélyes utat nyer, tehát összesen 28 boldog ember áztathatja a tökeit valami szörnyen egzotikus helyen, mondjuk egy gleccser 95 fokos vizû tavacskájában.

MIMACSKA
Mieza játék? Tart ez már, vagy csak szeptben kezdõdik

www.extragyongy.hu

Axon
Nagyon úgy néz ki, hogy 100 %-ig biztos a nyeremény. Nagy ravaszul felhívtuk az RTL Klub SMS játékánál megadott telefonszámot és ugyanaz a nõszemély biztosított minket, hogy igen nyertünk. Egyedül az indulási dátumról nem tudnak még biztosat mondani. Nagyon képlékeny még náluk a dolog. Nem tudják, hogy egyszerre küldjék el a 14 nyertest, vagy külön-külön akár máris indulva. Mindenképpen személyesen hozzák ki a papírokat és a repülõ jegyeket névreszólóan.

MIMACSKA
A szarkofágban büdi van..... 😊
Én is terroristáskodni megyek. 😊)

Szólj ha tényleg nyertetek, mert akkor átértékelem magamban a telefonos játék lényegét. (Értsd feltöltöm magam a telefonra)

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Igazán nem mondhatod, hogy türelmetlenkednék. 😊

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
ÁHHÁÁÁ, szóval te szoktál lesekelõdni... 😊
A sziget király! A fotóknak még csak a fele sincs fent. De hát az idõbigyó kevés na! Villánymeghát.....nameg Prága!!!! 😊

Most meg majd jól aggódhattok értem, mert megyek Libanonba egy esküvõre, aztán még kilõ a hezbollah vagy mi a fene 😊

Az is lehet, hogy örülni fogtok mert megöröklitek a szerveremet. 😊 HÁHÁÁ!!

www.extragyongy.hu

Rozi. 😊 Esetleg ü s s, csepel... imádlak margit...stb..

Axon
Még mindig fent van a szerveren, töltheted lefe nyugodtan.

Axon
Axon itt van megérkezett. Lebetonoztam a hétvégén egy ferihegy méretû leszállópályát. Öklöm akkorát üt mint egy Ifa homok. Horgonyt tetováltattam a karomra, meg azt hogy Rozi. Minden második szavam vazz'e lett és nyakló nélkül vedelem a borsodi sör nevû lóhugyot.
Dióhéjban ennyi a hétvégi 3 napos betonozás története :-)

mandm
No, kinyaraltam magamat! Hazafújt a horvát szélvihar. Üdvözlök újra mindenkit

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

kirol
Akkor megvárom ,hátha itt lesz Axon is!

Nos! A kérdésed nagyon érdekes. Szerintem 75 éves a kapitány! 😊)

Tomsteel
Sziasztok!
Letöltöttem a pcsx2 v0.8-t(PlayStation2 emulátor), és egy kép fájlt szeretnék elindítani vele. Alcohol-lal megnyitottam a képfájlt(berakta külön meghajtóba) de a progi nem akarja elindítani(bejön a Browser és a System settings felirat, meg mozognak a fények, ennyi)
Egyáltalán beolvassák ezek az emulátorok a képfájlokat??

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

😊))) Axon ebben a legilletékesebb!

kirol
Van itt valaki aki rendelkezik az eddig megjelent Agon játékokkal??

kirol
Köszi!

nagykispeter
A 3 rész demoját is letõltheted.Úgy tudom azokba is van magyar nyelv!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Ja és jó

nagykispeter

kirol
Az Agon ról hol lehet valami képet, majd játékot szerezni? Jó játék??

rorr
Azért boldog születésnapot kivánok!

Ja és az elsõ két részhez "technikaliag" semmi köze, mivel ez volt az elsõ kalandjáték full 3D-ben PC-re.

A Gabriel Knight 3 nekem megvan (3CD). Amúgy najon jó. Hiába 5 éves már a game. Iszonyat hangulata van. Ha kell majd...akkor...

kirol
Az jó is volt, de az nem volt tele akcióval. Na majd kiderül, ha beborul.

MerlinW
Ha maximum olyan lesz mint a broken3 akkor még nincs gond. Bevallom nekem az nagyon bejött...

[merlinw.org]

serito
Azért a grafikát nézve nem is lesz a fahrenheit olyan rossz. Lehet, hogy csak egy akcióTPS lesz,de én biztosan beszerzem magamnak.

kirol
Láttam egy Fahrenheit videót. Abból az jött le nekem, hogy ez egy idióta akció TPS lesz.

Na a demó meg nem ezt mutatta.

De mivel a videó gondolom több részt is átfogott a demo meg egy pici részt csak, így nagyot csalódtam a játékban, legalábbis egyenlõre. <#rinya>

MerlinW
még az elõzõt sem toltam végig😊 De én is kivi vagyok.

[merlinw.org]

Axon
Kipróbáltam a Journey to the Center of the Moon demo-t. Egész jó. Nekem nagyon bejött. Kíváncsi leszek a teljes verzióra.

IMYke2.0.0.0
version: Cd Ripped
Szóval, köze sincs a fullhoz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

pluhi
Nekem bármi hihetõbb annál, hogy egy Lucasarts játék abandonware lett...
via_mala
Hahaha! A System Shock 2 is abandonware lenne? Nehezen hihetõ:
kukk!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Axon
Azérd bizakodjunk, hogy MMster csak tud szakítani rá egy kis idõt.

kirol
Remélem nem így lesz! 😊