The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
A And Then There Were None -rõl hallottatok?
Ez egy Agatha Christie mû kalandjáték változata lesz és õsszel jön.

IMYke2.0.0.0
Köszi M.A.D. <#worship><#alien>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na kérem! Volt egy kis idõm otthon, sz@r is az idõ. Rhem2: hááát, jobb mint az elsõ, de nem ajánlom, csak aki szerette a Schizm-et. Igaz a Schizm-hez matematikusnak kellett lenni, hogy... Viszont a Metalheart nekem kifejezetten bejön, bár nem kaland, hanem strat-rpg. Az ilyenekeért nem voltam oda.Lehet, csak egy kis változást akartam most.

Ezért jöttem én be most szabadság alatt a melóhelyre...,hogy

boldog születésnapot kívánjak a fordítások nagymesterének....Axonnak....ööö...IMYkének!

-ebbõl látszik, hogy õ még oly ifjú....mivel, hogy ünnepli- 😊))

mandm
Ilyen is van? Büntetõpont?
Mit csináltál érte? És még emnnyit gyûjthetsz? Ez olyan mint a kosárlabda? Öt személyi hibánál leülsz a kispadra?
Harcoljunk ez ellen!!! Legyünk mi a topikosok, akik azt mondják, hogy NI!
NI,NI,NI...

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Atomreaktor
Nem nézem el... azért ezt nem gondoltam volna Rólad... pláne a sok hasonlóság után kettõnk között... hogy tehetted ezt velünk?<#rinya>

Axon
Elnézést mindenkitõl, de természetesen a "sejtettem"-et pontos j-vel kell írni nem pedig ly-vel <#banplz><#wilting>

Axon
Jeeeeaaaahhhhh!
<#eljen>

Már rájöttem köszi!
Én voltam a nyomott! <#hehe>
Ha minden jól megy, a héten letölthetõ lesz a teljes fordítás...

rorr
van a távcsõ mellett két drót kösd bele, a lencséd erõsítsd a távcsõre és....irányithatod az éttermet a távcsõvel!!!

Atomreaktor
Na jó, ez így lol lett, de mi nagyot röhögtünk😊

Atomreaktor
Haverom megunta a K1-et, azt mondta túl könnyûek az ellenfelek, ezért átment az UFO-1-be😄DD

Atomreaktor
Hol vagy Leslie L Lawrence...? 😄

CrucifX
15 galambot lattam reggel a moszkva teren! Ez NEM lehet veletlen!

Axon
Hajaj... selytettem, hogy ez lesz. Ebben már az UFO-k keze van.
Hívom Múrdert meg Szkálit...

Atomreaktor
Hát én már el sem merem mondani:
én meg 15 almáspitét ettem meg szombaton!!!
Fokozódnak a rejtélyes egybeesések😄

Axon
Ja! és, hogy fokozzam az izgalmakat én is 15.-én születtem, csak én szeptemberben.
A relytéjek tobzódnak! Nem is borzolom tovább az idegeket <#kacsint>

Axon
😄DDDD

Axon
Hah! Vigyáz Macsek!!!
A büntetõpontjaiddal játszol ha kimondod azt, hogy deszarezavin.....
Huhh, na most miattad majdnem megint kimondtam <#kacsint>
Aztán itt figyelt volna a 3. kis felkiáltó jel is a nickem mellett <#vigyor0>
Ezen a fórumon vindózról jót vagy semmit.
Azért nem adom fel. Várok kéthetet, amíg leszedik a büntit, aztán majd megint jól megmondom a véleményem az ablakos förtelemrõl <#vigyor0>

IMYke2.0.0.0
Köszi! <#law> - Az Élet megoldhatatlan rejtélyei... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Bizony, csak annyi a pici szépséghibe, hogy megjelenés után bõ egy héttel kapjuk csak meg az újságot. Addig csak ácsingózó pillantásokat vetek az újságos standokon röhögõ Gamestarra.

Axon
Ez remek hír így hétfõn, hogy készíted a Sam&Max magyarítását. Olyan régen játszottam már vele, hogy nem emlékszem rá, hogyan is kell végigtolni, így sajnos segíteni sem tudok. Azért szorítok neked és várni fogom a kész fordítást :-)

Axon
Boldog szülinapot Imyke!
Most látom, hogy egyidõsek vagyuk :-)
... és ha ehhez még hozzáveszem, hogy a monitorunk is egyforma... ;-)

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! <#law>

mandm
Csak most jöttem...
Boldog Szülinapot Imyke!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Atomreaktor
Ezt nézze meg, aki Echo-ról bõvebb információt szeretne😉 Nem rossz a kicsi!😉

serito
Atom, mit tudsz a Flynn munkássága alatt készülõ adventure mellékletrõl? Elindul? Már két végigjátszást is elküldtem neki, de semmi válasz.
<#fejvakaras><#nemtudom>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

IMYke2.0.0.0
Igenis kérem, hogy minõsítsenek vissza 26-nak... <#eplus2><#hehe>

MerlinW, qper, Kiru: Köszönöm szépen a felköszöntést! <#law>

MerlinW
Én is írhatnám hogy üdv a 26-osok klubjában, de miután 31 vagy nem írom. Persze a te szülinapod, így akár kérheted is azt😄D

[merlinw.org]

MerlinW
Hát ismét nagyon boldog szülinapot Imi😊

[merlinw.org]

Bár nem nagyon ismerjük egymást, de hadd kívánjak én is Neked boldog szülinapot! 😊

Üdv a 26-osok klubbjában <#wave>

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Atomreaktor
😄
Nem árt tudatosítani az emberekben😊
Bárcsak azt mondhatnánk már, hogy "megjelent a TLJ2!!!!!!!!!!"
😉

Én nyaralni voltam, és csak most jutottam gépközelbe (és nem olvastam vissza az egész fórumot, csak az elsõ oldalt <#nyes>)
CrucifX
Aa senki, csak par ember az elmult 50 hozzaszolasban 😊

Egy apró hír (nem tudom közzétette-e valaki)

A GAMESTAR következõ teljes játéka: <#taps><#taps> LONGEST JOURNEY <#taps><#taps>

Megjelenés : Szeptember 9.

Egyébként Boldog Szülinapot IMYke2000 <#bohoc>
IMYke2.0.0.0
Az úttörõ ahol tud segít... <#idiota><#vigyor>

Atomreaktor
Eh, lol, lámer vok😊)
Köcc😉

CrucifX
Nem, de ha leirod igy:

deszarezavindozdeszarezavindozdeszarezavindoz

akkor igen 😊

MIMACSKA
Nekem még sosenem volt büntipontom. Ha leírom azt hogy "deszezavindóz" az!, kapok? :-)

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen 😊)))

Amúgy, itt látható - a Fórum fõlapján:

Atomreaktor
Én sem akarok kimaradni<#vigyor0>

<#wave>

IMYke2.0.0.0
Ha rám gondolsz: nem 26 vagyok... 😊 5-el több. <#rolleyes>

MIMACSKA
26 év.....hahh be mety az idõ! 😊

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
<#puszis><#puszis><#puszis><#wave><#love11> - Nagyon jól esik 😊

MIMACSKA
IIMMMYYYYY

Boldog izébigyó születésnapot!!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Úristen, el is felejtettem, hogy a rendszer kiírja a szülinaposokat... pedig el akartam sunnyogni... <#vigyor>
Még a munkahelyemen sem mondtam meg, mikor van a szülinapom. <#idiota>

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a felköszöntést, Édesanyám után ti vagytok sorrendben a 2. és 3. emberkék, akik gondoltak rá(m). <#law><#love12>

serito
Tudom, hogy ez egy adventure topic, de a F.E.A.R demót érdemes megnézni. Én speciel majdnem besz....am rajta, bár tudni kell, hogy nagyon bele tudom élni magam a játékokba.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

CrucifX
Boldog Szuletesnapot IMYke2.0.0.0

serito
Isten Éltesse 1MyKe2000-t!!! <#taps> Remélem még rengetegszer örvendeztet meg minket nagyszerü munkáival!!

kirol
Köszi szépen!