The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy Agatha Christie mû kalandjáték változata lesz és õsszel jön.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
boldog születésnapot kívánjak a fordítások nagymesterének....Axonnak....ööö...IMYkének!
-ebbõl látszik, hogy õ még oly ifjú....mivel, hogy ünnepli- 😊))
Mit csináltál érte? És még emnnyit gyûjthetsz? Ez olyan mint a kosárlabda? Öt személyi hibánál leülsz a kispadra?
Harcoljunk ez ellen!!! Legyünk mi a topikosok, akik azt mondják, hogy NI!
NI,NI,NI...
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Én voltam a nyomott! <#hehe>#hehe>
Ha minden jól megy, a héten letölthetõ lesz a teljes fordítás...
én meg 15 almáspitét ettem meg szombaton!!!
Fokozódnak a rejtélyes egybeesések😄
A relytéjek tobzódnak! Nem is borzolom tovább az idegeket <#kacsint>#kacsint>
A büntetõpontjaiddal játszol ha kimondod azt, hogy deszarezavin.....
Huhh, na most miattad majdnem megint kimondtam <#kacsint>#kacsint>
Aztán itt figyelt volna a 3. kis felkiáltó jel is a nickem mellett <#vigyor0>#vigyor0>
Ezen a fórumon vindózról jót vagy semmit.
Azért nem adom fel. Várok kéthetet, amíg leszedik a büntit, aztán majd megint jól megmondom a véleményem az ablakos förtelemrõl <#vigyor0>#vigyor0>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most látom, hogy egyidõsek vagyuk :-)
... és ha ehhez még hozzáveszem, hogy a monitorunk is egyforma... ;-)
Boldog Szülinapot Imyke!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
MerlinW, qper, Kiru: Köszönöm szépen a felköszöntést! <#law>#law>
[merlinw.org]
Üdv a 26-osok klubbjában <#wave>#wave>
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Nem árt tudatosítani az emberekben😊
Bárcsak azt mondhatnánk már, hogy "megjelent a TLJ2!!!!!!!!!!"
😉
A GAMESTAR következõ teljes játéka: <#taps>#taps><#taps>#taps> LONGEST JOURNEY <#taps>#taps><#taps>#taps>
Megjelenés : Szeptember 9.
Egyébként Boldog Szülinapot IMYke2000 <#bohoc>#bohoc>
www.extragyongy.hu
Amúgy, itt látható - a Fórum fõlapján:

Még a munkahelyemen sem mondtam meg, mikor van a szülinapom. <#idiota>#idiota>
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a felköszöntést, Édesanyám után ti vagytok sorrendben a 2. és 3. emberkék, akik gondoltak rá(m). <#law>#law><#love12>#love12>
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64