The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden egyes mondat ütött, csak alvó családtagjaim miatt nem nyerítettem hangosan a röhögéstõl, egyszerûen frenetikus a humor benne.
Igaz hogy negyed óra után elakadtam benne, de akkor is jól szórakoztam. Csak az irodát és a kikötõt találom a térképen, máshova nem tudok menni.
Van még valami hasonló stílusú kalandjáték ajánlatotok?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
De én 90% -ot adok neki, hogy a GS verzó angol lesz. 😞
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Csak Ti tudtok a dologról, sehol máshol nem szellõztettem meg a dolgot - még a Játékmagyarításról tudtok-e? topikban sem...
//Izgulok, hogy ne legyen felesleges a munkám. A GameStar nagyon ráállt a honosított játékok mellékletbeli terjesztésére. Bunkón hangzik, de remélem, a Longest Journey-t nem magyarítva teszik fel... <#idiota>#idiota>//
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A karakterek összeszámolása folyamatban, de a fordítandó 287 fájlból az eddig összeszámolt 38 fájl ~220000 karaktert tesz ki... Bexarás!
Tehát, amíg biztos adatokhoz nem jutok, a becslés szerint 1 millió 700 ezer karakterrõl beszélünk... Ennek fényében a Longest Journey HUN már megközelítõleg 13%-os...!!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dixie Flatline, 00:02 - PC - Játék: Kaland - ADATLAP - (12 komment)
(Adventure Gamers) Lou The Wrench, Mona különbejáratú szaktanácsadója szállított nekünk egy még friss, szívmelengetõ denevérszárnyat. A Vampyre Story fejlesztési munkálatai folytatódnak! A titoktartási béklyók miatt csak annyit közöltek a fejlesztõk, hogy sikerült kiadót találniuk, s ugyan még nincs aláfirkantva a szerzõdés, de már nagyon közel járnak a megállapodáshoz. Az elkövetkezõ napokat a büdzsé elosztására fordítják és további teszteléseket folytatnak az új 3D motorral meghajtott vámpír fõhõsnõn, Monán. Friss képek alant.
hardwired.hu
[merlinw.org]
1. Battlefield 2
2. World of Warcraft
3. Guild Wars
4. The Sims 2
5. The Sims Deluxe
6. Nancy Drew: Secret of the Old Clock
7. The Sims 2 University
8. RollerCoaster Tycoon 3
9. The Sims: Unleashed
10. Half-Life 2
Hm, szóval Nancy még sikeres is😊
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
www.gamestar.hu:
BROKEN SWORD 4!!!
<2005. augusztus 17. @ 20:07 - Berkenye>2005. augusztus 17. @ 20:07 - Berkenye>
A THQ ezekben a percekben jelentette be a Broken Sword sorozat negyedik részét, amely 2006-ban fog érkezni. A sajtóközlemény többi része nyálas ömlengés, hogy mekkora felelõsség nehezkedik a fejlesztõk vállára, hogy ne okozzanak csalódást, estébé, estébé. A részletek állítólag csak hónapok múlva fognak érkezni, de sebaj. A sorozat sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy eddig részeibõl több mint két és fél millió példányt adtak el.
Szép ez a reggel😊)))
<#smile>#smile>
http://index.hu/homar/index.php?title=a_8217_nem_dugdosok_en_semmit_hatulraa_8217&more=1&c=1&tb=1&pb=1
lehidalás magasfokon
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nah nem rizsálok tovább, mert lehet a felének nincs is értelme😊
Én csak ajánlani tudom, nekem bejön a játék... Dehát embere válogatja😊
Nem egy világrengetõ kaland, nem fognak rá 10 év múlva is emlékezni <én igen😊>én igen😊>, de nagyon jól el lehet vele lenni, fel lehet vele készülni a Nibiru-ra😉) Amivel felkészülünk a Fahrenheit-re, amivel felkészülünk a TLJ2-re😊)) Aztán hogy azzal mire készülünk fel, azt már nem tudom...😄
Baldurs Gate - Tales of the Sword Coast
Annyiban igazam van, hogy az elsõ részhez készült, de ez bizony akkor csak a kiegészítõ.
Az vigasztal, hogy a 2. részhez a nemhivatalos kiegészítõt kivéve, minden megvan. Az 1. résszel viszont nagyon elcsesztem valamit. Mindegy úgy is fõleg a 2. rész érdekel. DL-es dvd-re meg taky akarja rávarázsolni az egészet. Úgy látom menni is fog, sõt még egy kevés barkács kiegészítõ is mellé fér. Csak legyen ideje az embernek ezt mind-mind végigtolni.
Baldur's Gate
===============
Classic: 5 CD - 2869 MB
Hivatalos kiegészítõ: Tales of the Sword Coast: 1 CD - 576 MB (iso)
Baldur's Gate II
================
Classic: 5 CD - 2541 MB
Hivatalos kiegészítõ: Throne of Bhaal: 1 CD - 625 MB
Nem hivatalos kiegészítõ: The Darkest Day: 1 CD - 292 MB
================================================================
Összesen: 6903 MB
A kismillió, néha egy CD-nyi méretû kiegrõl nem is beszélek...
Nekem 1 cd-s a BG1 és meg sem lepõdtem akkor rajta, amikor letöltöttem. Ennek fényében természetesen neked van igazad és utána nézek mit rontottam el.