The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
1. The Fall - Last Days of Gaia magyarul jelenik meg!
2. Ha minden igaz már augusztusban a boltokban lesz.😉
Képek a játékról.
Bár bnõm is jön😊 De õ is lehet pucér😊) Sör meg lesz😊
Start: szombat.
End: ki tudja?😊
Lehet elakadok az egyik rejtvénynél és ottragadok😊 Nincs végigjátszásom😊
. No meg ha nem fogy el a pénzünk
)
Nagyon várom már és remélem jó sokat kell majd visszaolvasnom😉)

De csak szeretném tölteni. Erre a napra szereztem egy torrent letöltési lehetõséget egy ismerõsöm gépén húznám lefele. Na persze pont ez nem jön. A torrent letöltés maga mûködik, mivel bármi másnak elindul a letöltése, csak pont a Total Challenge 5 letöltése nem indul meg. Mondanom sem kell, hogy egyetlen egy torrent oldalon találtam csak rá. Most próbálom esetlegesen máshol is megkeresni. Sajnos sehol sem találom...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Na, tegnap kipróbáltam az új Nancy Drew részt. Nem is olyan rossz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
http://www.torrentreactor.net/
Ez a ket legjobb, temerdek jatekot tartalmazo torrent.
Lesz mit visszaolvasni😊)
Én viszont épp emiatt kaptam újra kedvet az AGONhoz, kíváncsi vagyok arra a részre😊
ps. nem beszelve egy AGON savegame-rol a dzsungelbol valo kijutas utan, 4 ora szenved utan sem sikerult kijutnom, idegessegemben uninstallaltam is a jatekot.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,