The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
Egy kérdés a játékkal kapcsolatban. Ezek a Tyrenek kicsodák?

sazl : c

Atomreaktor
anno a PC-X-ben olvastam róla😊) Jó régi, de jókat írtak róla😉

takysoft
Time Commando... ismeri valaki? erre vadászom most.... az LBA készítõinek egyik játéka.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

pluhi
Az se nagyon. Csak posztapokaliptikus. Ennyi.
CrucifX
Semmi de semmi koze sincs a Fallouthoz - csak a jatekrendszer HASONLIT hozza,

takysoft
elvileg a Fallout világában játszódik. érdemes lesz megnézni

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
Ej, még két nagyon jó hír!! (lagalábbis számomra tutkó<#wink>)

1. The Fall - Last Days of Gaia magyarul jelenik meg!
2. Ha minden igaz már augusztusban a boltokban lesz.😉

Képek a játékról.

Atomreaktor
Köcc😊))
Bár bnõm is jön😊 De õ is lehet pucér😊) Sör meg lesz😊
Start: szombat.
End: ki tudja?😊
Lehet elakadok az egyik rejtvénynél és ottragadok😊 Nincs végigjátszásom😊

Axon
Jó utat!
Sok sört!
Pucér lányokat!

Atomreaktor
Egy hét Ausztria apartman, aztán 4-5 nap Olaszo. sátor😊) (Amit kiterjesztünk szintén 7 napra, ha jól érezzük magunkat.. No meg ha nem fogy el a pénzünk)
Nagyon várom már és remélem jó sokat kell majd visszaolvasnom😉)

Atomreaktor
Jah, néztem már én is, remélem tényleg jó lesz😉

Atomreaktor
De nem egyszerû😊 Ezek meg vhogy nem az igaziak😊

Axon
Huhhh!
Ez baromira jól néz ki! Feltettem a várólistámra :-)

Axon
Ja-ja, pontosan azt :-))
De csak szeretném tölteni. Erre a napra szereztem egy torrent letöltési lehetõséget egy ismerõsöm gépén húznám lefele. Na persze pont ez nem jön. A torrent letöltés maga mûködik, mivel bármi másnak elindul a letöltése, csak pont a Total Challenge 5 letöltése nem indul meg. Mondanom sem kell, hogy egyetlen egy torrent oldalon találtam csak rá. Most próbálom esetlegesen máshol is megkeresni. Sajnos sehol sem találom...

CrucifX
IMYke2.0.0.0
Azt nem lehet megjátékosítani... 😊(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CrucifX
Imadom Vernet, de mikor csinalja mar meg valaki egy bikajo jatek formajaban kedvenc konyvem tole, a "Ket evi vakacio"-t? ;(

serito
A videó sem utolsó, érdemes megnézni.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Tölteni? De mit? 😊) Esetleg egy Blitzkrieg részt? 😊

Na, tegnap kipróbáltam az új Nancy Drew részt. Nem is olyan rossz.

serito
Merre mész nyaralni? Atom

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Ebbõl még akármi is lehet. A képek alapján nem rossz. Most töltöm a videót róla, talán abban többet látni.

Atomreaktor
80 nap alatt a Föld körül - új képek jelentek meg a játékból!! Én már nagyon kíváncsian várom, elég érdekes lesz, hogy hogyan oldják meg a játékot. Akár még vmi egészen jó koncepció is elsülhet belõle, de könnyen bukta is lehet😞)

Axon
Köszi! Kipróbálom õket.

CrucifX
http://www.mininova.org/search/
http://www.torrentreactor.net/

Ez a ket legjobb, temerdek jatekot tartalmazo torrent.

Axon
2,5 giga helyünk van a szerveren, úgyhogy lehet bátran töltögetni.

Axon
Nem tudtok mondani valami kis remek torrent oldalt?

Atomreaktor
jah😉

CrucifX
Kofi! Nyaralas?

Atomreaktor
Én fel tudom tolni, majd hétköznap vmikor beindítom. Aztán jövõ szombaton két hét off😞)
Lesz mit visszaolvasni😊)

CrucifX
Igen, frogwares - bar ugy olvastam, hogy a demo 3 oras, nem merek ennyire belemaszni, mert felek, hogy nem kompatibilis a fullverzioval, ezert kervenyeznem a feltolteset 😊 AGON-ban IDEGOLO es irtozatosan irritalo resz, engem kicsit ki is abranditott 😞

Atomreaktor
Ezüst fülbevaló esetére gondolsz? Az sztem egy nagyon nagyon jó kis kaland!!!
Én viszont épp emiatt kaptam újra kedvet az AGONhoz, kíváncsi vagyok arra a részre😊

CrucifX
No, bo fel eves kesessel ugyan de az elobb tettem egy probat a Sherlock Holmes-al az AGON-ban ert idegroham utan. Nagyon kellemesnek tunik, bar sajnos szamomra furcsa, nagyon nagyon megszoktam a Jeremy Brett es David Burke fele sorozatot, de probalok elvonatkoztatni tole. Vki esetleg nem rendelkezik full verzioval?

ps. nem beszelve egy AGON savegame-rol a dzsungelbol valo kijutas utan, 4 ora szenved utan sem sikerult kijutnom, idegessegemben uninstallaltam is a jatekot.

CrucifX
Ne haragudj, nem tudom mi tortent 😞

MerlinW
Ahm, mind1... majd lekaparom valahonnan. Azért köszi😊

[merlinw.org]

CrucifX
Na, az EGESZ elszallt 70%-nal - nem tudom ujrakezdeni, a CDk sincsenek meg. Sajnalom MerlinW 😞

Lord Myn
A Silent Hill 2-bõl melyiket rakjátok fel a simát vagy a 'rendezõit'? Mert nekem csak a sima van meg, amúgy tudja vki mi a különbség, mert a neten nem találtam semmi infót errõl... (Egyébként a szinkron döbbenetesen jó lett, kivéve talán a kislány magyar hangját, de akkor is gratula a készítõknek <#taps>)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

CrucifX
Eddig tartott a varazs, irtozatosan frusztralo es ertelmetlen ez a dzsungeles labirintus - egyszeruen nem talalok kiutat, pedig szolgamod kovetem a hangot. Miert kell egy ilyen remek kezdest ezzel elrontani? 😞

nagykispeter
Végülis sikerült megcsinálnom annélkül ,még a télen játszottam vele!A 3. epizód az tényleg nehéz volt.A másodikba pedig ott szívtam a morze abc-nél aztán kiderült hogy nem is kell

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

CrucifX
No igen, most futottam bele egy aranyos totemes feladatba. Segitseget az UHS Hints nyujt, spoilermentes, tobb lepcsos rasegites, a konkret valaszt csak 7-8 lepes utan adja meg. Sajnos a harmadik epizodhoz meg nem keszult - alternativat az Agongame foruma nyujthat, vagy az itteniek remelem 😊

nagykispeter
Pedig majd Madagaszkár lessz nehéz.Hol találtál segítséget mert én mikor játszottam vele akkor nem volt

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

MerlinW
télleg ráér😊

[merlinw.org]

CrucifX
Btw, tegnap este elkezdtem az AGON-t, most Lappfoldon kalandozom: azt kell, hogy mondjam, a Haegemonia ota nem volt olyan magyar jatek, amire teljesen objektivan azt mondhattam volna, hogy kivalo s ezt nem csak azert, mert hazai termek. Ilyen igenyes programot, sot, kalandjatekot meg nem nagyon lattam, leszamitva a Myst-et. Hihetetlenul hangulatos, csak ne lenne neha olyan orjitoen nehez - sajnos rengetegszer kellett mar hasznalnom segitseget 😊

CrucifX
Fogalmam sincs, 234 mega felert, ejjel sajnos nemtudok uploadolni, ugye tenyleg nem sietos? 😊

takysoft
yeahhh mi rulzz

Atomreaktor
Jahm nekem is tetszik😉)

MerlinW
zsír a logod😄

[merlinw.org]

MerlinW
oh köszi😄 Van elég hely a szerveren?

[merlinw.org]

CrucifX
No, most mar illendo nekem is feltoltenem, bar meg mindig csak 10 kbytetal tudok 😞 Elso CD-rol csinaltam image-et, elkezdem feltolteni mindjart!

MerlinW
a Director's Cut meg 4😄

[merlinw.org]

MerlinW
Tisztában vagyok vele😊

[merlinw.org]