The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nos....
1 DVD = 7 CD (byte-ra pontosan, ha jól tudom, 650-es cd-vel számolva)
BG1 = 5 CD + 1 CD a kieg
BG2 = 4 CD + nemtom (nekem úgy van kiírja, hogy 1 dvd-n a BG2+Neverwinter(3cd)+ ace ventura(250mb))
a bonus cd-t teljes CD-vel számolva, és ha elhiszem, hogy a kieg 2 cd-s, akkor az is csak 13 CD, ahol még így is van hely a patcheknek(2 DVD-vel számolva)
a DL-es DVD méretét nem tudom, de kb 2 dvd körül lehet.
axon, szerintem nekem valami elég gányul hiányos verziód lehet a bg1-bõl.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Akkor én jól jártam mert már peccselve fogom elkezdeni a játékot😊 Bár ez csak a multiban javít asszem.
Mindegy, én fan vagyok, jó lesz bugosan is csak nyomhassam már😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
kéne írni egy baldur's gate 1+2+kiegek dualLayer DVD-t.
Rhem kettõt csak elvakultaknak ajánlom. Mondjuk nekem bejön egy kicsit. 😊
Ha már rpg: nekem meg Dungeon Siege 2 lett meg a napokban.
És egy jó hír: Nibiru angol verzió GOLD! Augusztus végén már megtalálhatjuk a boltok polcain.
Megvan a:
RHEM 2
Nancy Drew - The Secret of the Shadow Ranch
Nancy Drew - Curse of the Blackmoor Manor
Ezen felül néhány RPG mostani beszerzés:
Baldurs gate 1
Baldurs Gate 2 + Throne of Bhal Mission Disc + Bonus Disc
Gothic 2
Ha valamelyik kell, akkor szóljatok és megy fel a szerverre.
Amúgy a HG Wells-t sem értem, mert ez Verne...😊
Mindegy, úgysem lesz olyan jó ez a gamma😊
Voyage demo - letöltés"
www.hardwired.hu
[merlinw.org]
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Eddig kollégiumban laktam, annak ellenére, hogy nem vagyok már egyetemista. De most albérlet lesz, s ott tuti nem tudok netet elõfizetni... <#schmoll2>#schmoll2><#szomoru2>#szomoru2>
Na kérem. Ma is benéztem. Többet vagyok bent szabi alatt, mint ....😊))
dehátkéremnemállmegazélet
Ymike:Boldog szülinapot kívánok - így utólag is!
Axon: mit látnak szemeim! Büntik???<#wave>#wave>
Így utólag is Boldog Születésnapot IMYke!
Köszönet és gratuláció a Vampire fordításhoz! Ma újrakezdem a játékot az már biztos.
[merlinw.org]
Együtt szoktuk fikázni a csajokat. :-) Az a kedvencem amikor jön egy tök bomba csaj, nem néz senkire csak begyüjti a pillantásokat. Aztán amikor elhalad elõttünk látom ám, hogy nincs semmi segge! :-)))) , 😄DDDDD
hehe, legszebb öröm a söröm 😄D
<#wilting>#wilting>kicsit off voltam
www.extragyongy.hu
Én is próbálkoztam náluk anno, de nekem sem sikerült semmi😄
Amúgy télleg nem túl szépek, de azért...😉
Sok minden törpént a nyáron. Mérlegképes könyvelõ lettem, aztán 2 hétig Görögország (Olympic Beachen Paralia mellett), ahol azt hittem, majd jól becsajozok, megtudtam, hogy igencsak rondák a görög csajok, amelyik megtetszett, és szóba elegyedtem vele, arról meg kiderült, hogy vagy magyar, vagy más külföldi. 1 hete jöttem vissza, azóta böngészgetem az álláshirdetéseket, illetve beizzítottam néhány bankos ismerõsömet, hátha. Szóval eltelt ez a nyár a fene egye meg, és alig voltam gép elõtt. No de majd bepótolom én ezt még hideg téli estéken 😊)
Bizony, hogy van bünti pont. 5 után egy teljes hétig eltíltanak a fórumtól.
Nekem annyi volt a bûnöm, hogy negatív kritikával éltem a wíndóz oprendszerrel kapcsolatban. Úgy látszik egy dúsgazdag múlti cégnek mindenhol vannak emberei ;-)
Éppen ezért: NI, NI, NI
De a legfontosabb, amiért benéztem: BOLDOG SZÜLINAPOT IMYKE!
Hipp hipp hurrát a játékmagyarítók királyának!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Az ECHO-val játszott-e már valaki?
Tényleg van valami probléma vele?(töréssel)