The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy olvasom, ennek már lõttek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Fahrenheit *.dat fájlból kellene kiszedni valahogy a felirat fájljait. MMster már nézte egy részét ki is szedte, de azt mondta nincs idelye többet evvel foglalkozni. 😞
Gyorsan meg is nézem mennyit is keres egy informatikus az EU-ban...
Na
Olyan 6-7 százezer forintnak megfelelõ eurónál kezdõdnek a fizuk. Abból már telik Myst 4-re :-)
Még nem írtam ide, de látom itt igazán kalandjáték-kedvelõ emberek vannak.
A címadó játékot, illetve a Gabriel Knight 3 - Blood of the Sacred, Blood of the Damned címû játékot szeretném valahonnan megszerezni.
Elõször a vásárlással próbálkoztam, de itt Pécsen sehol sem lehet kapni egyiket se: se tesco, se mediamarkt, se semmi, és az Ezt vedd meg!-ben sem jelentek meg ezek tudtommal. Netes vásárlásra pedig nem vállalkozok.
A Longest Journey-t annó kölcsönkaptam, végig is játszottam és nagyon tetszett, de sajnos nincs meg és nagyon szeretném újra végigjátszani.
A Gabriel Knightnak pedig nemrég fejeztem be az elsõ két részét és nagyon kiváncsi lennék a harmadikra.
Úgyhogy ha valaki tud ftp-t, vagy http-t, akár fizetõset is, ahol ezek fentvannak, és elárulja, azt megköszönném (dc és torrent kizárva sajna).
De, hogy ne csak úgy a semmiért kérjem, itt fent van a szuperklasszikus
Sam & Max CD-s verzióban, amit szintén nagyon sokáig kerestem.
http://www.filecity.gr/file.asp?rec=3339
(Mellesleg aki tud mondjuk Curse of onkey Island, vagy Grim Fandango elérhetõséget az se kíméljen)
Elõre is nagyon köszönöm, és bocs a hosszú szövegért.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
* a kiadó (Atari) változtatta meg a játék nevét Indigo Prophecy-re Észak-amerikában. Az európai változattal majdnem teljesen megegyezik, azt kivéve, hogy nem tartalmazza a szexuális tartalmú jeleneteket.
* 12-15 órányi játékélményt ígér a Fahrenheit
* mikor az olvasók a Max Payne-hez hasonlították a játékot, akkor a fejlesztõ uriember hevesen tiltakozott; a fõhõsnek nem lesz fegyvere.
Akkor az európai verzióban lesz szex. Megnyugodtam ;-)
Na jó, tudom ez most morbid volt, de sajnos ez a nagy büdös valóság manapság.
Nagyon úgy fest a dolog, hogy anyám az RTL-Klub "világ 7 csodája" sms játékán nyert egy egyiptomi utat. Tegnap telefonáltak neki az RTL klub-tól. Még mindig nem tudja elhinni. Szegénykém még életében soha nem nyert semmit. Azt mondták, hogy minden héten kisorsolnak 2 nyertest. Most volt talán az 5. adás (én nem szoktam nézni azért nem tudom) és még lesz kettõ, hogy kilegyen a hét (matek zseni is vagyok <#vigyor0>#vigyor0>). Ezután a 14 nyertes egy közös hepaj kíséretében megkapja a nyereményt.Ha mindez igaz, akkor anyus engem akar elvinni mivel két személyre szól a nyeremény.
Remélem nem sújtanak azzal, hogy valami idióta sztárocskával közösen kell utazni mert az szörnyû lenne. Gondoljátok el amint például azzal a dagadt cigánnyal, gyõzõvel csámpázunk éppen az egyiptomi bazárban, aztán minden arab ölelgeti a "teství'r"-t. Vagy csonka pici amint reggelente a ding-ding-dong-al ébreszt és ezért kénytelen lennék beásni õt nyakig a homokba. Habár lehet, hogy Bódi Szilvit sorsolnák mellém, akarom mondani az ölembe. Anyámat befizetném gyorsan egy egész napos sivatagi tevegelésre, én pedig berángatnám Szilvit valami jól záródó üres szarkofágba..... hmmmm.... nyam-nyam-nyam...
Hajjajj.... Afrika.... meleg, homok, négerek, piramisok és arab terroristák... csak jó lehet <#kacsint>#kacsint>
Nem rosszk ezek a Nancy Drew sorozatok, igaz nem csúcs a maga mûfajában.
Nagyjából ezek a három napi internetelvonási tünetek <#kuss>#kuss><#email>#email>
Elõször is nagyon megtetszett a borítója :-)
Aztán beleolvastam a hangzatos és szörnyen misztikus kedvcsinálójába és úgy gondoltam ha neked megvan akkor belenézek.
Ettöl függetlenül ha valahol belebotlasz azért ne hagyd ott. Feltolhatnád a szerverre, biztos mások is belenéznének a rettenetes izzószemû szellemkutyák vérfagyasztó randalírozásába <#kacsint>#kacsint>
2. Az a rész speciel nincs meg, de ha kell...😊
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/voyage/voyage_demo_us.exe.html
[merlinw.org]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Amúgy a franciacsókra "új" kalandjáték érkezett: Noir. '40-es évek, magánynyomozós és full fekete-fehér az egész (2 CD és fut XP alatt).
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Most szedtem le a Martin Mystere-t nekem nagyon tetszik végre nem a megszokott hanem egyedi grafikájú játék a fõszereplõ engem Freddy Hardestre emlékeztet ha valaki még emlékszik rá...
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Próbáljátok ki.
Egy kis infó azoknak akik hozzám hasonlóan szeretik az állományaikat a jóval kisebb helyet foglaló ISO formátumban tárolni, mint a helypazarló .bin .cue-ben.
Ha ISO-vá konvertálod, akkor telepítés után amikor indítanád a programot keresi az eredeti cd-t. Úgy néz ki a .bin .cue állományban ott van a védelem is. szerencsére van crack hozzá, ami megoldja ezt a problémát.
Fel is teszem a szerverre a program mellé.
Én éppen most telepítem a Martin Mystere-t.
A grafika pedig egyáltalán nem zavaró, bõven elegendõ ehhez a programhoz.
Nancy Drew-el kapcsolatban M.A.D.-ot kérdezd. Éppen a napokban mondta, hogy két része is fent van a gépén, mert annyira szereti. Õ már biztos végig tolt néhány részt.