The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
3 CD - 1900 MB.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Skacok majd ha lesz hely és kis idõtök feldobnátok nekem a silent hill 2-õt? Meg akartam nézni a szinkront, oszt nem találom a játékot..😊 Nem sürgõs, csak ha úgy esik. Köszke.

[merlinw.org]

Felhozom! 😊

serito
Köszi megnézem,de most nincs idõm játszani, mert fordítom a végigjátszásokat a hcgamer, adventure oldalhoz.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Nekem a Ripper elindult és tetszett. Ha visszaolvasol, akkor volt róla szó, hogyan kell elindítani.
DosBox-al kell indítani és ott is meg kell adni neki néhány paramétert. Ezért kellene visszaolvasni, hogy a megfelelõ paramétereket megnézd. Ezután simán ment a Ripper mindenkinél.

serito
Én a Ripperrel voltam ugyanígy, az istennek sem akart feltelepedni a game.
Ezért le se játszottam, remélem nem vesztetem sokat vele!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Látom elbeszélgetsz itt magadban.<#love12>

Axon
Elég érdekes kalandjáték ez a Phantasmagoria. Mindenesetre nem ez lesz a kedvenc kalandom...

Axon
Sikerült feltelepítenem, de a dos-os istall.bat-al.
A setup.exe és a setupw.exe - amit elvileg a windows-os telepítéshez készítettek - nekem nem hajlandó feltelepíteni. Hibaüzenettel elszállnak.

Axon
Ezekkel a fos Sierra telepítõkkel annyit kell tökölni <#boxer>

Axon
Na már a 4. cd-jét hámozom le a Phantasmagoria-nak. Délig szerintem még lejön 3. Akkor is csak 6 cd-m lesz hétvégére. Remélem a 7. nélkül is elindul.

Axon
Írok is egy remek játékprogramot zx81-es gépre :-)
Mondjuk a Doom 3-at

Axon
Ezt nézzétek mit találtam :-)

Axon
Elõre is köszi!

serito
A jövö héten megcsinálom és felrakom a szerverre, ha lesz hely.

Axon
Nekem jó magyar felirattal is, ha van hozzá.

Axon
Abban nem is sokat fogsz találni. Elvileg egy teljesen új alapokra helyezett könyve, de némi kis átkötésekkel sikerült neki a sorozat harmadik részeként megjelentetnie. Õnmagában nézve azért elég jó könyv az.

Axon
Most fejeztem be én is a legotóbbi könyvét (A megfolytott indián szigete). Nekem is tetszett. Eddig minden évben 2 könyvet jelentetett meg, de most belehúzott és idén már 3 új könyve fog megjelenni. Ott van a könyv hátuljában az idén még megjelenõ két új könyv ismertetõje és a megjelenési dátum is.

Axon
Én egy Vágó mûsorban láttam. Már nem emlékszem melyikben.
Nekem elsõsorban a sci-fi írásai tetszettek a legjobban. A kedvencem a "Mintha ember lennél" volt. A testõrös sorozata is tetszett bár abból az elsõ ketõt és a negyedik részt olvastam, de most látom, hogy van vagy 9 része és még mindig ír hozzá.
Mindenesetre a Wanted által mutatott remek oldalról leszedtem néhány regényét és már bele is kezdtem a "Mûkincsrablók a kisbolygón" címû könyvbe. Remek :-)
Ezt régebben olvastam, de most nosztalgiázok. Mondjuk nagyon zavar, hogy monitorról kell olvasnom. Azért egy papír könyv kézbevétele és elolvasása, még mindig teljesen más kategória.

serito
Olvassátok a szervert, flynn kéri az írásokat! Már ha van valakinek kész munkája.
Axon: köszi az Agon-t. <#worship><#worship>
A SW3-at megcsináljam avi-ba, vagy megvárod a magyar verzsönt? Ahogy olvastam más is felajállotta.

serito
Jó nyaralást, remélem nagyobb szerencséd lesz az idõjárással mint nekem!

takysoft
gz-vel bz2-vel nincs gond, thx

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

CrucifX
Kozben eszembejutott, hogy mi erdemelne magasabb prioritast Gilbert-nel: meg '99 nyaran kerult bemutatasra CoVboy apo felto kezeivel a Rent-A-Hero. Rettenetesen vicces, roppant szorakoztato - ambar rovid - kis point'n click, egy tok ismeretlen german csapattol. Emlekszik ra valaki, neadjisten birtokolja-e egy elvetelmult kalandor? 😊

MerlinW
Jó pihit!

[merlinw.org]

MerlinW
"cedega csak .tgz van? olyat nem ismerek....
ismerek .deb-et meg .rpm-et meg még tar.gz,vagy tar.bz2-t.
.tgz az mi? slackware talán?"

Nos😄 a
deb (debian) és rpm (ref hat) - lefordított disztribuciófüggõ csomagok. (slack-nek nemtom most mi a csomagkiterjesztése)
tar, gz(gzip), tar.gz (tgz), bz2 (bzip2) - szimpla tömörítõ programok.
ha nem tudod kitömöríteni (pl mc-vel mint win alatt a zip-et), akkor vagy gzip vagy tar nincs telepítve nálad.

[merlinw.org]

rorr
Üdv Mindenkinek!
Elmentem nyaralni!
pusz!

CrucifX
Koszi, Post Mortem-et letoltottem delutan, kiirtam ket oraja, most meg feltelepitettem!

Atomreaktor
én nagyon bírom a Leslie boy-t😉 csak tényleg mostanában kicsit ráment a pénzre...

takysoft
én meg csak azokat... ezt meg most, kb harmadával végeztem

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
Mondjuk az jó könyv😉 De én nem olvastam az "elõzményeket"😊

takysoft
most olvasom tõle a "Kéz a sziklán"-t. elvileg a "A nagy mészárlás" meg a "Kõ fiai" folytatása, de eddig még nem találtam nyomokat, akir erre utalnak...

rezsofiz
Hm már megvan, nem láttam a "Valve"-t 😊

sazl : c

rezsofiz
2-es chapterben még a game elején a fogó megszerzésében gondjaim támadtak. A kapcsolókat megfelelõen beállítottam, de a fogót mégsem tudom leszedni.

Atomreaktor
Ugyanígy van sajnos Lõrincz L. László is, aki mostanában kicsit ellaposodott a pénzhajhászatban...😞 Bár a legutóbbi könyve jól sikerült😉

rorr
Na ezt jól összecsaptam, bocsi siettem vele...

rorr
Nemere István!
egyszer beszélgettem vele kiváncsi voltam hogyan írja a könyveit és arra jöttem rá teljesen mindegy mit ír csak eladható legyen, a piacról él!!!
Hiába kérdeztem tõle nem akarja folytatni a régi jó kis sorozatait azt mondta ,hogy az eladásaitól függ !Mire van igény. Ez mondjuk érthetõ hiszen olyan könyvet amit nem vesz meg senki, nem akar kiadni egy kiadó sem.

takysoft
franc...

Atomreaktor
Phantasmagoria movie kalandjáték, horror rendesen😊

takysoft
az van nekem is.

frenchkiss-re felkerült 2 új játék.
The Last Express 3cd
Phantasmagoria 7cd(bazzzzzz életemben nem láttam még 7 cd-s játékot... talán a myst4-et csak, az picit nagyobb volt, de ez 1995-ös... lehidalok.)

jééé, 7 cd az pont 1 DVD. 650*7=4450😊 érdemes leszedni? milyen stílusok ezek? vicces, psyho?

Axon
Kaland bizony méghozzá a jobbak közül való és ez a verziója magyar nyelvû. Ne hagyd ki.

Axon
Elvileg Slackware csomag, de nem számít. Csomagold ki valahova és értelem szerûen másold be az adott helyekre. Kicsomagolás után kapsz egy /usr alkönyvtárat. Ennek tartalmát másold a gyökérkönyvtárad /usr alkönyvtárába.
Úgy tudom, hogy a Cedega mûködéséhez nem kell a wine, bár a wine-t alapból szinte minden disztrib feltelepíti, így nem vagyok benne 100 %-ig biztos, hogy nem kell a sima wine a Cedega-nak. Egyébként nekem megvan a 4.3-as .deb csomagos Cedega is ha érdekel. Ez sajnos csak debian-hoz lehet telepíteni, más debian alapú disztribekhez nem, mivel a debian még Xfree-t használ a többi (UHU, Ubuntu) már a Xorg-ot.

Atomreaktor
Az bizony<#eljen>

takysoft
bocs.. még vmi.
a winex-nek(cedegának) kell Wine, vagy külön is megy?

rezsofiz
oks köszi 😊

takysoft
midnight nowhere az kaland?

takysoft
cedega csak .tgz van? olyat nem ismerek....
ismerek .deb-et meg .rpm-et meg még tar.gz,vagy tar.bz2-t.
.tgz az mi? slackware talán?

Atomreaktor
Nincs még, de készül😊

takysoft

gilbert goodmate engem is érdekelne

CrucifX
Nem koszonom, ha mar update, akkor gilbert goodmate - inkabb plizpliz ne toroljetek meg ugy hetfoig a Post Mortem-et, nem tudom most kiirni, le kell viszont torolnom akkut helyhiany miatt 😞

rezsofiz
Felraktam a gamet, viszont egy esetleges magyarítás cool lenne. A magyaritasok.hu-n nem találtam, de ha van vhol mégis, akkor link jöhet.