The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
DosBox-al kell indítani és ott is meg kell adni neki néhány paramétert. Ezért kellene visszaolvasni, hogy a megfelelõ paramétereket megnézd. Ezután simán ment a Ripper mindenkinél.
Ezért le se játszottam, remélem nem vesztetem sokat vele!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A setup.exe és a setupw.exe - amit elvileg a windows-os telepítéshez készítettek - nekem nem hajlandó feltelepíteni. Hibaüzenettel elszállnak.
Nekem elsõsorban a sci-fi írásai tetszettek a legjobban. A kedvencem a "Mintha ember lennél" volt. A testõrös sorozata is tetszett bár abból az elsõ ketõt és a negyedik részt olvastam, de most látom, hogy van vagy 9 része és még mindig ír hozzá.
Mindenesetre a Wanted által mutatott remek oldalról leszedtem néhány regényét és már bele is kezdtem a "Mûkincsrablók a kisbolygón" címû könyvbe. Remek :-)
Ezt régebben olvastam, de most nosztalgiázok. Mondjuk nagyon zavar, hogy monitorról kell olvasnom. Azért egy papír könyv kézbevétele és elolvasása, még mindig teljesen más kategória.
Axon: köszi az Agon-t. <#worship>#worship><#worship>#worship>
A SW3-at megcsináljam avi-ba, vagy megvárod a magyar verzsönt? Ahogy olvastam más is felajállotta.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ismerek .deb-et meg .rpm-et meg még tar.gz,vagy tar.bz2-t.
.tgz az mi? slackware talán?"
Nos😄 a
deb (debian) és rpm (ref hat) - lefordított disztribuciófüggõ csomagok. (slack-nek nemtom most mi a csomagkiterjesztése)
tar, gz(gzip), tar.gz (tgz), bz2 (bzip2) - szimpla tömörítõ programok.
ha nem tudod kitömöríteni (pl mc-vel mint win alatt a zip-et), akkor vagy gzip vagy tar nincs telepítve nálad.
[merlinw.org]
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
sazl : c
egyszer beszélgettem vele kiváncsi voltam hogyan írja a könyveit és arra jöttem rá teljesen mindegy mit ír csak eladható legyen, a piacról él!!!
Hiába kérdeztem tõle nem akarja folytatni a régi jó kis sorozatait azt mondta ,hogy az eladásaitól függ !Mire van igény. Ez mondjuk érthetõ hiszen olyan könyvet amit nem vesz meg senki, nem akar kiadni egy kiadó sem.
frenchkiss-re felkerült 2 új játék.
The Last Express 3cd
Phantasmagoria 7cd(bazzzzzz életemben nem láttam még 7 cd-s játékot... talán a myst4-et csak, az picit nagyobb volt, de ez 1995-ös... lehidalok.)
jééé, 7 cd az pont 1 DVD. 650*7=4450😊 érdemes leszedni? milyen stílusok ezek? vicces, psyho?
Úgy tudom, hogy a Cedega mûködéséhez nem kell a wine, bár a wine-t alapból szinte minden disztrib feltelepíti, így nem vagyok benne 100 %-ig biztos, hogy nem kell a sima wine a Cedega-nak. Egyébként nekem megvan a 4.3-as .deb csomagos Cedega is ha érdekel. Ez sajnos csak debian-hoz lehet telepíteni, más debian alapú disztribekhez nem, mivel a debian még Xfree-t használ a többi (UHU, Ubuntu) már a Xorg-ot.
a winex-nek(cedegának) kell Wine, vagy külön is megy?
ismerek .deb-et meg .rpm-et meg még tar.gz,vagy tar.bz2-t.
.tgz az mi? slackware talán?
gilbert goodmate engem is érdekelne