The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg úgy fél 6 felé lent lesz délután. De én addigra már otthon egy zuhany és egy (vagy kettõ) dobozossör után leszek. 😊 Remélem.
Kipróbáltam a fahrenheit Demo-ját.
Csak annyit tudok mondani, hogy feltétlenül próbáljátok ki. Remek! Tényleg jók az újdonságok. Egy hangyányit hajaz a Broken Sword 3-ra.
Csak annyit tudok mondani, hogy feltétlenül próbáljátok ki. Remek! Tényleg jók az újdonságok. Egy hangyányit hajaz a Broken Sword 3-ra.
Ehh....60 kb/sec.Hmm....ahhoz képest, hogy emulról jön most. 😊
Na, elkezdtem a Martin Mystere-t letölteni 1CD csak. 😊
Igazi hozzsanna...
Mindegy. Most töltöm e demo-t és majd letesztelem. Ha tényleg olyan jó, akkor én is leborulok :-)
Mindegy. Most töltöm e demo-t és majd letesztelem. Ha tényleg olyan jó, akkor én is leborulok :-)
Aki a Sherlock-ot feltette a szervere, az hatalmas isten. <#worship>#worship><#worship>#worship>
Már szedem is le.:-)
Már szedem is le.:-)
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Leszedtem a feltett Broken Swordot. <#worship>#worship> Ha másnak nem kell, akkor fel lehet szabadítani a helyet.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
"Most már biztos: egyszerû kalandjáték helyett egy szavakkal nem illethetõ, zseniális produktummal állunk szemben. A Fahrenheit korszakalkotó, mérföldkõ az interakcióban és a játékfejlesztésben. A Quantic Dream nem kerülheti el a sorsát, Blizzard-ra jellemzõ munkatempójuk ellenére másodszorra is sikerült a lehetetlen - ezzel pedig végképp beírták nevüket a gamerszcéna nagykönyvébe." - váááá, kiv. vagyok. de csak este tudom tesztelni. ha meg télleg olyan jó, akkor meg még ki kell bírni õszig😞)
Ja, tényleg, csak itt úgymond titokba netezek, hogy ne legyen olyan feltûnõ, és így kicsit figyelmetlen vagyok.
Még letölteni sem kezdtem el. 😊)
ááá, csak ilayen! 😊)
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=12186
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=12186
Martin Mystere : Operation Dorian Gray (c) Gmx Media
Group: NOGRP
Section: PC Game ISOs
Nuked: No
Rls Date: 2005-07-26
Size:41x15
Szerintem elég egyértelmû. Nem? 😊
Group: NOGRP
Section: PC Game ISOs
Nuked: No
Rls Date: 2005-07-26
Size:41x15
Szerintem elég egyértelmû. Nem? 😊
Hajaj, de meg ám. Sztem iszonyat hangulatos a grafika, meg jókat is írnak róla😉
M.A.D.: <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
M.A.D.: <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nibiru - ebbõl is van pár új kép, ha még nem unjátok😊 De inkább a játék jelenne már meg angolul is...
Még mindig van új a nap alatt...😊 Dreamfall galéria - én találtam olyat amit eddig még nem láttam😉
Azt hiszem errõl a játékról sem hallottunk még. Itt az idõ pótolni😉
Fahrenheit demo!!!! Végre kiderül minden...
Martin Mystere. Ehhez mit szólnátok? Szépjónapot! Tegnap 1 nap szabin voltam.
Majd meglátjuk.
BTW: Myst IV: Revelation - Manual
BTW: Myst IV: Revelation - Manual
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ez nagyon jó!!!!<#eljen>#eljen> Thx😉
Bár én nem nagyon szoktam belenézni a manualokba😊, de asszem úgy lesz az igazi a játékgyûjtemény, ha ezeket is melléjük rakom.😉
Ebbe az oldalba nem fognak majd belekötni a játékkiadók?
Bár én nem nagyon szoktam belenézni a manualokba😊, de asszem úgy lesz az igazi a játékgyûjtemény, ha ezeket is melléjük rakom.😉
Ebbe az oldalba nem fognak majd belekötni a játékkiadók?
Találtam egy hasznos oldalt: Replacementdocs
- Have you ever rented a game that came with no instructions?
- Have you ever bought a used game and found out later that the package you received didn't come with an essential map or answers to copy protection questions required to play the game?
- Have you ever bought a re-released game and then realized that they only included an Installation Guide, no game instructions at all?
- Has your wife (or husband!) ever just thrown out all your game manuals because they thought "you didn't need them anymore"?
<#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2>
Mindenféle platformhoz (C64, ZX Spectrum, PC, XBOX, PS, PS2, PSP, Gameboy, SNES, stb.), és mindenféle játékhoz doksik pdf-ben. Pl. a GTA:SA-hoz vagy a BF2-höz is van már fent manual, szóval eléggé frissek. Csak PC-re 4.4 GB-nyi doksi van fenn...
(Van manual pl. a The Longest Journey-hez, a Fallout-hoz vagy az Alone in the Dark-hoz is)
- Have you ever rented a game that came with no instructions?
- Have you ever bought a used game and found out later that the package you received didn't come with an essential map or answers to copy protection questions required to play the game?
- Have you ever bought a re-released game and then realized that they only included an Installation Guide, no game instructions at all?
- Has your wife (or husband!) ever just thrown out all your game manuals because they thought "you didn't need them anymore"?
<#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2>
Mindenféle platformhoz (C64, ZX Spectrum, PC, XBOX, PS, PS2, PSP, Gameboy, SNES, stb.), és mindenféle játékhoz doksik pdf-ben. Pl. a GTA:SA-hoz vagy a BF2-höz is van már fent manual, szóval eléggé frissek. Csak PC-re 4.4 GB-nyi doksi van fenn...
(Van manual pl. a The Longest Journey-hez, a Fallout-hoz vagy az Alone in the Dark-hoz is)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Osztrák sörök nyam-nyam. Csak gyõzzed pénzel.
Osztrák nõk.... jajjjj...
Osztrák nõk pucéron............. ÁÁÁÁÁáááááááááááááááá, MEGVAKULTAM!!!!
Osztrák nõk.... jajjjj...
Osztrák nõk pucéron............. ÁÁÁÁÁáááááááááááááááá, MEGVAKULTAM!!!!