The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ScummVM hatalmas elõnye, hogy ablakban is lehet tolni a kalandjátékokat. Ezt az elõnyt remekül ki tudom használni a munkahelyemen. Bár itt csak egy 15 colos TFT-m van és ráadásul még ablakban fut a program, ettöl függetlenül az élmény ugyan akkora mint a 19 coloson full képernyõn :-)
Mármint szombaton unatkoztam, de veszettül, amikor az üzit írtam. Túlóráztam egy közel 40 fokos irodában.
Mi a f@szn@k ilyen irreális gépigény? Már bocsánat! Ja, programozni nem szabad, mert ebben van az üzlet, OK! 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Máshol mész 2 képernyõt és kész, mégis el lehet akadni.
Mit fordítasz most éppen? A remek DOTT fordításod után, ismét megörvendeztethetnél bennünket valamelyik kalandjáték magyarításával.
Ez amolyan bizalmas, cirógatás kíséretében történõ becézgetés szokott lenni <#puszi>#puszi>
Megkérem a fórumlátogatók törzsközönségét, hogy hagyjuk egy pillanatra kettesben az ifjú párt <#law>#law><#papakacsint>#papakacsint>
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
- Mit iszol Pistike?
- Sósavat.
- Mit?!
- Ahgr.....
Legyetek jók, én elhúztam nyaralni, két hét múlva re😉
Szegasztok!!<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Bocs a nagy smile-ért😉)
Legyetek jók, írjatok sokat, dolgozzatok keveset.😉 No meg játszatok sokat😉)
Ha vmi nagy ritkaságot raknátok fel, akkor plz várjatok meg😉
Bye<#wave>#wave>
A Far Cry -t is ezért utáltam meg. A demó megtévesztõ volt, mert abban nem volt.
Nekem az irányítás volt még nehézkes a Fahrenheit -ben.
az ötlete az xcomufo.com oldalról loptam, az imagemap-et is😊(a fõoldalét)
a képeket magam szedtem ki, tömörítettem.
az enyémben a kisképek sem elmosódottak, meg tud magyarul is.
(és a képeken nincs ott a kurzor)
mindenkit megkérek, hogy nézze meg, ha szereti az ufót, ha hibát talál benne, küldje el nekem!
a file 12 mb, mert elég sok kép van benne
Taky's ufopaedia
- Tényleg kegyetlen jó a játék! Amint elkezded a felmosást, mozgasd az egeret le fel, a bal egérgomb lenyomása közben!
Szuper a demó, a vért hog lehet felmosni? Mert gondolom valami víz kellene, de hogy?
A motor jól van megírva, mert miden fullon AA, AF is és az fps marha sok még így is. És egész pofásan néz ki.
De a videókban lévõ szörnyek nem hiányoznak nekem.
Hétvégén megreparálom a Windows-t, hátha csak õ a hibás az FTP el-nem-érhetõségében... és akkor a Sherlock-ot "lekérném" ...
Hykao-nak segítek egy pár videóban lévõ textúra magyarral való kicserélésében és jó lenne hozzá a Játék...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na, ennyit az off-ról.
Töltök fel egy picit. Jó? 😊
Régebben egy közeli kiskocsmába jártam ebédelni. Remekül fõztek. Itt minden ebéd után (néha elõtte is) megittam egy sört. Néha a két sört egyszerre kértem ki. Az igazgató is bejárt ide néha ebédelni és egyszer pont akkor jött, amikor a 2 sört lerakták elém és akkor pont egyedül ebédeltem. Egy elismerõ fejbólintás volt a válasz és egy vigyor kíséretében még egy kézfogás is (aznap, akkor találkoztunk elõször). Persze õk leültek egy másik asztalhoz és máris kirendeltek egy felest és egy sört ebéd elõtt :-)
Utána jön a normális 08-tól 16:00-ig. Ez az igazi, de legjobb Axon munkahelye.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Megint nem tudok privát üzenetet küldeni.<#gonosz3>#gonosz3>
A fõnököm most volt itt és meglátta, hogy sörözök. Pechemre. Rögtön kért egy pohárral belõle, így alíg maradt az üveg alján... :-)