The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
A Martin Mystère -vel játszik valaki??

A Hauntings of Mystery Manor megvan már valakinek?

Axon
Én egy 19 colos TFT monitoron szoktam tolni õket. Az már majdnem egy átlagos tv képernyõ mérete :-)
A ScummVM hatalmas elõnye, hogy ablakban is lehet tolni a kalandjátékokat. Ezt az elõnyt remekül ki tudom használni a munkahelyemen. Bár itt csak egy 15 colos TFT-m van és ráadásul még ablakban fut a program, ettöl függetlenül az élmény ugyan akkora mint a 19 coloson full képernyõn :-)

Axon
El sem hinnéd mennyire :-)
Mármint szombaton unatkoztam, de veszettül, amikor az üzit írtam. Túlóráztam egy közel 40 fokos irodában.

CrucifX
Extrem kalandjatek elmegy: sikerult elsore kiirni es mukodesbe hozni a 0.7-es ScummVM Dreamcast valtozatot, igy az altalam olyannyira imadott Monkey Island szeria - s az egyeb Lucas termekek szeles tarhaza - valt pillanatok alatt elerhetove es jatszhatova. Felemelo erzes TV-n, nagy kepernyon kalandozni 😉

"De nem árt neki, ha egy 2005-ös videókártya és 3GHz-es proci ketyeg alatta."
Mi a f@szn@k ilyen irreális gépigény? Már bocsánat! Ja, programozni nem szabad, mert ebben van az üzlet, OK! 😞

CrucifX
No most en is megneztem JTTM trailert - hat nagyon kiabrandio, van egy-ket eltalalt elem benne (kulonosen a zene), de valahogy teljesen elut a regenytol: tudom tudom, csak inspiracio, de akkoris 😞

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
annyira azért nem nagy a TLJ sem... legalábbis én nem tévedtem el.(nem nagyobb mint más játékok, pl monkey3 elején a sziget)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Egyébként a Longest Journey -vel játszik valaki? Én még csak elindítottam és mentem-mentem elõrre. Hatalmas terület, úgy el lehet keveredni, mint a huzat. Nemde??

Máshol mész 2 képernyõt és kész, mégis el lehet akadni.

MIMACSKA
Nem értem mér kell másokkal foglalkozn! Unatkozol? 😄DDD

www.extragyongy.hu

Axon
Azért a munkát ne hagyd abba <#vigyor0>
Mit fordítasz most éppen? A remek DOTT fordításod után, ismét megörvendeztethetnél bennünket valamelyik kalandjáték magyarításával.

Axon
Merlinke?? <#vigyor0>
Ez amolyan bizalmas, cirógatás kíséretében történõ becézgetés szokott lenni <#puszi>
Megkérem a fórumlátogatók törzsközönségét, hogy hagyjuk egy pillanatra kettesben az ifjú párt <#law><#papakacsint>

takysoft
emberek...... meleg van....

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MIMACSKA
Merlinke elfeledkeztél rólamö????
fr and jo

www.extragyongy.hu

serito
Jó utat. és vigyázz magadra!! Képeket csinálj a csajokról, szívesen vesszük õket!!! <#wave><#integet2>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Ismételten jó utat! <#wave>

Axon
A Sherlock mindenféleképpen fent marad még egy darabig. Majd jelezd, hogy sikerült-e elérned a szervert.

Atomreaktor
Egy kis üde nyári vicc ebben az üdítõ hõségben...😊

- Mit iszol Pistike?
- Sósavat.
- Mit?!
- Ahgr.....

Legyetek jók, én elhúztam nyaralni, két hét múlva re😉
Szegasztok!!<#wave><#wave><#wave>

Bocs a nagy smile-ért😉)
Legyetek jók, írjatok sokat, dolgozzatok keveset.😉 No meg játszatok sokat😉)
Ha vmi nagy ritkaságot raknátok fel, akkor plz várjatok meg😉
Bye<#wave>

Atomreaktor
Én sem értem😞 Nekem sem jönnek be a szörnyes dolgok, de más a sci-fit is unom. Nem merik a valóságot a képünkbe nyomni, hátha megijedünk és nem fogunk játszani vele... na jó a játék az játék és a játszásról szól, de már én is unom a szörnyeket😊 mindegy, nem mi döntünk....

kirol
Nagyon remélem. Én nem értem, hogy miért kell minden játéktípusnál a progiba beletuszkolni a szörnyeket. Pláne kalandjátékban.
A Far Cry -t is ezért utáltam meg. A demó megtévesztõ volt, mert abban nem volt.

Nekem az irányítás volt még nehézkes a Fahrenheit -ben.

Atomreaktor
Na jah...😞 mondjuk gondolom vmi álom részei lesznek, dehát akkor is... mindegy, sztem nem fogják túlzásba vinni.

kirol
De azok a szörnyeket igazán kihagyhatnák.

takysoft
ide is bereklámozom az ufopaediám!
az ötlete az xcomufo.com oldalról loptam, az imagemap-et is😊(a fõoldalét)
a képeket magam szedtem ki, tömörítettem.
az enyémben a kisképek sem elmosódottak, meg tud magyarul is.
(és a képeken nincs ott a kurzor)
mindenkit megkérek, hogy nézze meg, ha szereti az ufót, ha hibát talál benne, küldje el nekem!
a file 12 mb, mert elég sok kép van benne

Taky's ufopaedia

- Igen megegyezik! Amerikában: IP, Európában: Fahrenheit néven jelenik meg!
- Tényleg kegyetlen jó a játék! Amint elkezded a felmosást, mozgasd az egeret le fel, a bal egérgomb lenyomása közben!

kirol
Elõször is az Indygo Prohency az = a Fahrenheittel??

Szuper a demó, a vért hog lehet felmosni? Mert gondolom valami víz kellene, de hogy?

A motor jól van megírva, mert miden fullon AA, AF is és az fps marha sok még így is. És egész pofásan néz ki.

De a videókban lévõ szörnyek nem hiányoznak nekem.

Atomreaktor
Nem fogsz csalódni😉 Gyöngyszemmel van dolgunk😉

kirol
Ma sikerült letöltenem, remélem mielõbb ki tudom próbálni. 😊

IMYke2.0.0.0
Amennyiben lehetséges, a Sherlock maradhatna hétfõig?
Hétvégén megreparálom a Windows-t, hátha csak õ a hibás az FTP el-nem-érhetõségében... és akkor a Sherlock-ot "lekérném" ...
Hykao-nak segítek egy pár videóban lévõ textúra magyarral való kicserélésében és jó lenne hozzá a Játék...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Voyage trailer. Nézzétek meg, én vhogy nem erre számítottam... Grafika nem túl szép, Verne meg forog a sírjában... Azért meglátjuk mi sül majd ki belõle...😊

Axon
Jöhet :-)

Atomreaktor
De jó ám😉

Micsoda fertõ! 😊)) Én mikor még a ........Minisztériumban voltam, ott néha kiugrottam sört inni a Markó utcai borozóba. Kezdetben majd kiesett a pohár a kezembõl, mikor épp az akció közben be-be toppant pár ismerõs arc a Házból, így ilyentájt, munkaidõben. Most már 5 éve kikerültünk a Házból, itt azért szolidabb a helyzet. Mármint munkaidõben. 😊

Na, ennyit az off-ról.
Töltök fel egy picit. Jó? 😊

Atomreaktor
Áááááááá, de jó Neked😉)) makker<#vigyor2>

Axon
Na akkor a tisztázás végett. A munkaidõm 8.30-tól 15.00-ig tart, amiben 12.00-13.00-ig ebédszünet van. Egy héten általában egyszer kell ügyelnem az egyik internet szobában 13.00-18.00-ig, na meg minden szombaton 9.00-12.00-ig szintén internet szoba, de ezt túlóraként fizetik ki. Emellett a sörivás természetesen meg van engedve. A közvetlen fõnököm is meg szokott kínálni sörrel, ha van nála, de még az igazgató is hívott már be a szobájába egy kis itókára, de ott csak pálinkát (házi) szoktunk inni és bort (házi) :-) Egyébként 5-6 évvel ezelõtt az igazgató a fülem hallatára jelentette ki a közvetlen fõnökömnek, hogy õt egyáltalán nem zavarja ha a dolgozói 2-3 sört megisznak naponta a munkaidõben :-)
Régebben egy közeli kiskocsmába jártam ebédelni. Remekül fõztek. Itt minden ebéd után (néha elõtte is) megittam egy sört. Néha a két sört egyszerre kértem ki. Az igazgató is bejárt ide néha ebédelni és egyszer pont akkor jött, amikor a 2 sört lerakták elém és akkor pont egyedül ebédeltem. Egy elismerõ fejbólintás volt a válasz és egy vigyor kíséretében még egy kézfogás is (aznap, akkor találkoztunk elõször). Persze õk leültek egy másik asztalhoz és máris kirendeltek egy felest és egy sört ebéd elõtt :-)

Atomreaktor
Van olyan "elvetemült" aki a neten folytatódó Still Life story-t is végigvitte?

Feltennéd a szerverre?? (elõre is köszi)
serito
De ezt csak Aug 1-ig kell elviselnem.
Utána jön a normális 08-tól 16:00-ig. Ez az igazi, de legjobb Axon munkahelye.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Én reggel 07-tõl másnap reggel 10-ig dolgozom. Ez azért már valami nem?

Megint nem tudok privát üzenetet küldeni.<#gonosz3>

Atomreaktor
loooooool😊)))))
ezt nálunk is bevezethetnék, mi 8-17-ig, de nyáron alig van meló😞)

MerlinW
6ig?😄 Én nyáron 9-13 ig😄

[merlinw.org]

Atomreaktor
a magyarítást😉

Mit kell külön felrakni???
Atomreaktor
azt külön kell rá felrakni. így is ki lehet írni😉

THX. Így kiírni is tudom?? Egyébként örülök higy felkerült<#nevetes1>(ez a magyar verzió?)
MrDevil
Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám megszerezni az Omikron-t?????

Atomreaktor
de😊
nem kell hozzá... daemon-nál all files és kész😉

A Sherlock .bin file mellõl nem hiányzik a .cue file????
Atomreaktor
😊))

Axon
Internet szobában felügyelek. Általában egy héten egyszer hétköznap plusz minden szombat délelõtt. Ilyenkor azt csinálok amit akarok. Most éppen sörözök :-)
A fõnököm most volt itt és meglátta, hogy sörözök. Pechemre. Rögtön kért egy pohárral belõle, így alíg maradt az üveg alján... :-)

CrucifX
Milyen allas ez? Van felvetel? 😄