The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Mondjuk itt jól fog majd jönni a remek grafika, amikor majd a robbanás pusztításait kell visszaadni. A letarolt fákat például hihetelenül kísértetiesen meg lehet majd csinálni.

Atomreaktor
Magára a weboldalra gondoltam, de a SFT is cool lesz😉
Hmm, ilyen grafikájú kalandot még nem láttam. Sztem mindent ûberel a képek alapján.

Axon
A Secret Files Tunguska-ra gondoltál. Mert ez most nagyon megdobbantotta a szívem. Már régóta érdekel az 1908-as oroszországi titokzatos robbanás esete. Már több dokumentum filmet megnéztem és utána is olvastam, de mindenki csak a sötétben tapogatózik. Érdekes lesz ezt visszalátni egy kalandjátékban.

Huhh... na most felcsigáztál :-)

Axon
Wow! Máris?!
Húzom is lefele!

Myst 5 Demo!!!
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=17873

Axon
Na egy újabb kis mozaikot teszek hozzá Longest Journey magyarul jelenik-e meg avagy sem témához. Ma végre kezembe kaparintottam az augusztusi Gamestart. Mint említettem hozzánk egy jó kis késéssel érkezik meg mindig. Szóval ebben a Warlords Battlecry 3-at adták teljes játéknak, ami régebben nekem nagyon tetszett és örültem, hogy végre meglesz magyarul(!) is. Eddig meg mertem volna esküdni Horn Gyula életére, hogy láttam már cd boltok listájában a Warlords Battlecry 3-at magyar nyelvû lokalizációban. Még gondoltam is, hogy egyszerû választás volt a Gamestar-tól ez a játék, mivel jó is, nem túl régi és természetesen magyar nyelvû. Nos most feltelepítettem és angol nyelvû verzió!
Az újabb mozaik tehát a TLJ témához, hogy ez is angolul jelent meg, tehát nagy a valószínûsége, hogy a TLJ is angol lesz.

Már csak azt kellene kiderítenem, hogy hol láttam a Warlords Battlecry 3-at magyarul.

Atomreaktor
<#sir>
<#wink>

Axon
Ez az én keresztem, cipelem legalább két életen át...

Atomreaktor
😄DD

Hús Vér lesz a neve😉 Abból is kettõ😉)
Bár mire odajutok, hogy elvonulhatok lehet télleg elég lesz a számítógép is...😊 Egy kis 3d, egy kis szerkezet, egy kis lyukacska...<#smile><#zavart2>

MerlinW
Lara, Lula vagy April? <#idiota>

[merlinw.org]

Atomreaktor
Fable Gold!!!! Ááá, én már nem tudom mit csináljak... Gazdag remete akarok lenni, aki elvonul a világ végére és csak játszik, játszik, játszik... olvas, olvas, olvas...

...na jó néha elkéne egy-két ku... khm... csajszi is😄

doncarlos
igen, tény, hogy imyke zsírprofi...

Atomreaktor
És mind nagyon kíváncsian várjuk, egyik szemünk sírni a másik pedig nevetni fog! Sírni, mert nem fog magyarul megjelenni a Gamestar keretében, viszont nevetni, mert nem bakják el Imyke munkáját.

IMYke2.0.0.0
A GameStar melléklete a The Longest Journey lesz. S állítólag akkor jelenik meg az újság.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

doncarlos
mert mi lesz akkor????

IMYke2.0.0.0
Nincs. Csak készül. Kb. 15%-os. Ne kérdezd mikor lesz kész. Majd.
Szeptember 9-re tuti nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

doncarlos
Hali! Van már magyarítás a The longest journeyhez? Ha igen hol? Köszi...

szotyimutyi
Tényleg jónak néz ki.

Atomreaktor
Errõl hallottatok már? Most akadtam rá, nemrég indult az oldal. Nem is (lenne) rossz, majd kialakul, bízom bennük. Mindenesetre a design még közel sem tökéletes😊) Tartalom sem az egybõl átlátható kategóriába tartozik, de hajrá😉

Atomreaktor
Mondjuk idõm az nekem sincs😞(( Meg kéne már gazdagodni vmibõl, de mibõl?😊

serito
Na ja de az Echo Crack-je hibás. Abban igazad van, hogy ott a többi, de én most csak az Echo-ra koncentrálok. Nincs idõm mostanában. De az is igaz, hogy az évet ki lehetnee húzni az eddíg megjelent játékokkal.<#wink>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Atomreaktor
Elvileg idén november.

Atomreaktor
Dungeon siege 2, Sudeki, Echo, Martin Mystere stb...😉) (A régebbi játékokról nem is beszélve)
Év végére csak durvulni fog a helyzet, annyi jó játék van, h. ha kivennék egy év szabit, akkor napi nyolc óra játékkal sem érnék a végére😉)

Atomreaktor
lol<#idiota><#zavart1>

serito
Csákány!!
Van valami hír az Echo-ról, van már hozzá, új Crack?
Látom, nem jelenik meg semmi jó game.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

szotyimutyi
Ígéretesnek tûnik. Mikor jelenik meg?

MerlinW
Persze hogy az... Õ Atomreaktor, hát már nem emlékszel? <#idiota>

[merlinw.org]

takysoft
ismerõs....

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
Részvétem😊)
Ezt a gyalázatot már sosem mosod le magadról...A skarlát betû eltûnik ugyan, de a lelkeden örökre ottmarad két sötét folt...😊

Axon
Két hétig kell viselnem a skarlát betût ;-)

Esrohnoil
Majd ha megtanulunk viselkedni. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Atomreaktor
Mikor tûnnek már el a felkiáltójelek?😊

Axon
A képek mindenesetre ígéretesek.

Atomreaktor
Halihó!
Visszatértem egri hétvégi kiruccanásomból, de látom, hogy teljes a csend...😊
itt van pár frissítõ képecske az And Then There Were None-ból. nálunk zuhog az esõ, nem baj, legalább elmossa a másnaposságot...😊

szotyimutyi
Rpg-s szerepjátékjáték, aki szereti.

Atomreaktor
Sudekirõl hallottatok már? Most jelent meg az is😉

Atomreaktor
Atomreaktor
😄DDDDDD

Atomreaktor
Van is róla itt fórum, ott találsz róla több infót. Én nem is foglalkozok vele, nem rontom el a kedvemet egy bétával, a teljes annál jobb lesz.

Axon
Wow! Sõt Wowwanat!!!
Mit találtam!
Az egyik warez oldalról letölthetõ ez:
Heroes of Might and Magic V BETA-wnd
Na erre nagyon kíváncsi vagyok. Úgy látszik valakik megint ellopták egy készülõ játék félkész verzióját.

Axon
Az a bizonyos támogatom mit jelent? <#miaz>
Szimplán erkölcsi, vagy nagylelkû anyagi támogatást is jelent, hogy Atom meg én néhány napra leruccanjuk abba a táborba és az infó megszerzése után fullrészegen átdorbézoljuk a hátralévõ idõt <#kacsint>

Axon
Már én is gondoltam rá, hogy ha nem is leruccanni, de valahogy mobiltelefonon elérni azt a csókát (nevét is megadták) aki a cd melléklettel foglalkozik.

Atomreaktor
;-)))

IMYke2.0.0.0
Támogatom! Menjetek...! _😊

Atomreaktor
Már én is kíváncsian várom h. mit fognak válaszolni.
Figy, ruccanjunk le a táborba és kérdezzük meg õket személyesen😄D

Axon
Én is így tudtam, hogy a Pharaoh egy az egyben a ceasar 2 klónjának készült. Mondjuk csak képeket láttam belõle, de már azok is nagyon hasonlók voltak a Ceasar-ra.
Kijelenthetjük, hogy aki a pharaoh-al játszott, az olyan mintha a ceasarral játszott volna :-)

Axon
Ha kell, akkor bárki feltolja neked a szerverre.

Atomreaktor
A Pharaoh végül is a Caesarra épül, csak a köntös más😊
Dehát messze még a megjelenés...

via_mala
Azt már próbáltam jó régen. Az inkább morbid volt, annyira nem fogott meg, de lehet újra meg kellene próbálni. Kár hogy nincs meg...

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Axon
Felhívtam a gamestar szerkesztõségét. Egy udvarias hölgyel beszéltem, akinek pesrsze fogalma sem volt a cd mellékletekrõl. Az egész gamestar szerkesztõség kint van a gamestar táborban. Jövõhéten már itt lesznek a srácok és akkor már meg tudják mondani nekünk a tutit.