The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm, ilyen grafikájú kalandot még nem láttam. Sztem mindent ûberel a képek alapján.
Huhh... na most felcsigáztál :-)
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=17873
Az újabb mozaik tehát a TLJ témához, hogy ez is angolul jelent meg, tehát nagy a valószínûsége, hogy a TLJ is angol lesz.
Már csak azt kellene kiderítenem, hogy hol láttam a Warlords Battlecry 3-at magyarul.
Hús Vér lesz a neve😉 Abból is kettõ😉)
Bár mire odajutok, hogy elvonulhatok lehet télleg elég lesz a számítógép is...😊 Egy kis 3d, egy kis szerkezet, egy kis lyukacska...<#smile>#smile><#zavart2>#zavart2>
...na jó néha elkéne egy-két ku... khm... csajszi is😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szeptember 9-re tuti nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Év végére csak durvulni fog a helyzet, annyi jó játék van, h. ha kivennék egy év szabit, akkor napi nyolc óra játékkal sem érnék a végére😉)
Van valami hír az Echo-ról, van már hozzá, új Crack?
Látom, nem jelenik meg semmi jó game.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ezt a gyalázatot már sosem mosod le magadról...A skarlát betû eltûnik ugyan, de a lelkeden örökre ottmarad két sötét folt...😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Visszatértem egri hétvégi kiruccanásomból, de látom, hogy teljes a csend...😊
itt van pár frissítõ képecske az And Then There Were None-ból. nálunk zuhog az esõ, nem baj, legalább elmossa a másnaposságot...😊
Mit találtam!
Az egyik warez oldalról letölthetõ ez:
Heroes of Might and Magic V BETA-wnd
Na erre nagyon kíváncsi vagyok. Úgy látszik valakik megint ellopták egy készülõ játék félkész verzióját.
Szimplán erkölcsi, vagy nagylelkû anyagi támogatást is jelent, hogy Atom meg én néhány napra leruccanjuk abba a táborba és az infó megszerzése után fullrészegen átdorbézoljuk a hátralévõ idõt <#kacsint>#kacsint>
Figy, ruccanjunk le a táborba és kérdezzük meg õket személyesen😄D
Kijelenthetjük, hogy aki a pharaoh-al játszott, az olyan mintha a ceasarral játszott volna :-)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%