The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami még dobott a dolgon egy dimenziónyit, hogy a 8 hónapos fiam is tátott szájjal nézte a rajzfilmszerû Sam&Max-et, ami kilön öröm volt számomra, pedig nem nagyon kötik le a játékok. Mindig ráveti magát a billentyûzetre és addig püföli a gombokat, amíg be nem tör a názához :-)
Régen nem jártam erre, sajna a munkám minden idõmet felemészti, utána meg a családom a következõ. Nem panaszkodni akarok, csak egy kérdésem van.
A The Witcher mikor jelenik meg? Nincs idõm utánakeresni. Még ma benézek, köszi. Ja még valami, az Echo-ról mi a hír? Van már új törés hozzá?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
"Visszaérkeztél Tomahnára, láthatod Achenart Yeesha hálószobájánál: egy kapcsolókönyvet használ, ami aztán leesik az alsó szintre.A szobában nagy a felfordulás. Látszik, hogy Achenar keresett valamit. Menj Yeesha ágyához és olvasd el a könyvét."
Én semmi felfordulást nem látok, az ágyon a könyvet meg pláne.
Mi lehet itt a gond??? <#nemtudom>#nemtudom>
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Vannak itt olyanok akik szererik azrpg-ket is, nekik javaslom próbálják ki a BG1 Tutu mod-ot. Én most raktam fel, fut a BG 800x600-ban és ráadásul karaktergenerálásnál már választhatók a kitek 😊 Én elõször egy druidával játszottam végig, most kipróbálom milyen egy kensai-val vagy egy monkkal vagy egy Avengerrel 😊
Haven végén vagyok, miután az állatkáknak fügyülgetés idegileg kikészített.
A végigjátszást is néztem: "Menj el az ösvény végéig. A mangree-k láthatóan megkedveltek, mert végig követnek az úton. Ülj be a
székbe és pillants jobbra le. Ott van az összetekeredett Quetzy."
Na de milyen székbe??? Itt sehol nincs szék??? Esetleg a tónál lévõ házban, de az meg ne maz ösvényen van??
Már a sok keresgélesbe teljesen elszédültem, meg kiakasztott rendesen.
Tudna valaki segíteni?
Köszönet a fordításért.
Töltöm is lefele és a hétvégére máris megvan a program :-)
Az MP-rõl már letölthetõ!
Nem nézem el, sõt felháborít! Nagyon ki tud akasztani ez a pofátlan windóz üzenet. Legalább mondja meg, hogy mibaja. Miért is nem megy.
Na mindegy.
Volt valakinek hasonló problémája? Már aki próbálta.
Igazán pofátlanság egy ingyenes játékot adni teljes játéknak egy magazinban, ahol mindig boltban árusított játékokat adtak a mellékleten. Úgy látszik kezd rosszul menni a szekér.
Még jó, hogy nem vettem meg az újságot :-)
A hivatalos Funcom oldal tanusága szerint méretesebb késést szenved el a Dreamfall: The Longest Journey játék. 2005 negyedik negyedévérõl módosult a megjelenés, úgyhogy a játék iránt érdeklõdõk 2006 tavaszában reménykedhetnek innentõl.
Forrás: klikk...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Eye of the Kraken
Ezt a klasszikus kalandjátékot adják most teljes játéknak a PC Games újsághoz.
Én még sosem hallottam errõl a kalandról.
De a nyáron anyit költöttem, hogy most karácsonyig gatyaszíj behúz😞)
A 16 MB cache csak igen nagy fájlok másolásakor jelent némi %-nyi elõnyt. S akármennyire is filmekkel, isokkal dolgozol, egész nap azért nem...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Najó, jövõ héten veszek egy 500 GB-osat...
A játékokat ki sziktam írni DVD9-re, így azok nem foglalnak túl sok helyet. Csak az új beszerzések vannak a vinyón és azok amelyekben nem vagyok biztos, hogy meg akarom õket õrízni dvd-re kiírva.
- Lost
- Battlestar Galactica - 20 rész <8 GB>8 GB>
- Stargate Atlantis - 20 rész <7 GB>7 GB>
Ehhez jön még 11 játék <29 GB>29 GB>, plusz a már régen fennlévõk s kész, nincs hely...
Lehet, most nekem kellene gyûjtést szervezni...? 😊)))))
Úgy látszik roppant bõségesek a beszerzési források ;-)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ez igen, ez tényleg meglepõ, hogy kalandjátékot is portolnak arra a vacakra.