The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BG1 Tutu
BG1 Tutu Enhancements
Tutu Tweak Pack
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Nagyon jó játék!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ez inkább csak kíváncsiságom kielégítése végett kérdezem, mivel nekem kimaradt az IWD1. Régebben a 2. részbe belekezdtem, de nem sokáig játszottam vele.
Persze, de most inkább besegítek fordításokba! Baldur's Gate és Icewind Dale 2!
Örültem, hogy elindul és remekül mûködik a magyarítás. Megpróbálok hamarosan elméllyülni benne.
Egyébként gondolkozol újabb program fordításán?
Sokan a Gothichoz hasonlítják (ami az egyik kedvenc rpg-m), csak ez sokkal meseszerûbb!
Szerintem biztos, hogy nagyon jó játék! Csak még nem jött ki rá a lépés, hogy megnézzem!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Mindenesetre ha fent lesz, akkor feltétlenül letöltöm és kipróbálom.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Javaslom törlésre a Martin Misteres-t, Nancy Drew-et, Sherlock-ot vagy az AGON-t.
Melyik(ek) legyen(ek)?
Mindenesetre elkezdtem letölteni az 1 cd-t, ha felért 2. akkor ezt is lehúzom.
2.5GB hely kell majd.
+ a melóhelyen használok még 25-30 gigát. olyan swap v. temp módban. 😊)
más!
off:majd minden héten kapok régi, klasszikus viccet. aki ismerte, annak sorry. én 2-3 évente találkozok vele, de mindig nagyot röhögök rajta. igazi klasszikus (szerintem).
"Anyuka moziba készül a barátnõjével, kérdi ötéves kisfiát:
- Feltegyem neked a Hófehérkét bakeliten?
- Igen, igen!
2 és fél óra múlva anyuka hazaér, látja ám, hogy fiacskája egy ugrókötéllel ostorozva a hátát, ami már véres, rohangál körbe a szobába és torkaszakadtából kiabál: AKAROM! AKAROM! AKAROM!!!
A háttérbõl: Akarjátok-e hallani Hófehérke meséjét? ...katt... Akarjátok-e hallani Hófehérke meséjét? ...katt... Akarjátok-e hallani Hófehérke meséjét? ...katt...
on:
Ja, és nem törlöm le a Fable-t.