The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Gothic I és II. nekem is a nagy kedvencek között van. Iszonyatos hangulata vol t ( a kiegészítõt nem nyomtam végig, amit a mai napig sajnálok).

Atomreaktor
Nekem is megvan az IWD1! Kell majd? (Legalábbis remélem, hogy az még nem esett törléseim áldozatául a "több helyet a winyómon" akcióm miatt<#smile>)

Felért a teljes BG1, a Tutuhoz nézzétek át ezeket az oldalakat is:
BG1 Tutu
BG1 Tutu Enhancements
Tutu Tweak Pack
RaveAir
Elvileg már minden készen van, már csak azt várjuk, hogy jnc elérhetõ legyen, és feltöltse.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Üdv. Elõzõ hozzászólásom stornózva! Most meg elindult! Pedig aztán semmit sem csináltam! Na mindegy, a lényeg, hogy megy más nem kell!
Sziasztok! Leszedtem a szerverrõl a Longest Journey-t, kiirtam mind a 4 CD-t! Amikor berakom az elsõ install lemezt el is indul a launcher, csakhogy amikor ráklikkelek az install gombra, egyszerûen nem történik semmi Ez vajon miért lehet??? Pls, ha valaki tud segítsen
Atomreaktor
Új TLJ2 képek!

Atomreaktor
Nem vagyok ellenére, köszi, azért leszedem😉

Azért én feltöltöm, fõleg hogy a Tutuhoz az is kell és érdemes azzal játszani, szebb is, több választási lehetõség is van benne.
Atomreaktor
Kieg nem kell egyenlõre, köszi. Örülök, ha az alapjáték feléig eljutok majd😉

Alapjáték+HoW+Trials of Luremaster! Egyszóval minden!
Nagyon jó játék!

Atomreaktor
Rpg, xbox-on nagyon nagy siker volt, kb egy éve jelent meg.Molynoux(remélem jól írtam) játéka, aki a Black&White-ot is jegyzi, egy csomó érdekes dologgal telepakolva, kicsit talán manga szerû is. Én már várom😉

Atomreaktor
És akkor hogyan játszanak már vele?😉

via_mala
Bocs, hogy beleszólok, de szerintem még az elsõ CD sincs fenn teljesen. Kb. még 15 fájl hiányozhat belõle.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Axon
Az alapjáték vagy az alap+kiegészítõ egyben?
Ez inkább csak kíváncsiságom kielégítése végett kérdezem, mivel nekem kimaradt az IWD1. Régebben a 2. részbe belekezdtem, de nem sokáig játszottam vele.

Annak is eljön az ideje! Az iwd 1 napokon belül elkészül!

Axon
Bár úgy lenne/lehetne, de sajnos ehhez a feleségemnek is lesz egy két szava <#wilting><#help>

Axon
Igen, a nagy rpg-k monumentális szövegmennyiséggel. Jó lenne ha egyszer elkészülnének. Az sem utolsó, hogy akkor több fordító is felszabadulna és esetleg más programok fordításába kezdenének.

Vigyázz, mert ha egyszer elmélyedsz benne, akkor egykönnyen nem fogsz tõle szabadulni! <#hehe>

Állítólag egyelõre sajnos még nem fordítható!
Persze, de most inkább besegítek fordításokba! Baldur's Gate és Icewind Dale 2!

Axon
Egyébként nekem a Gothic sorozat teljesen kimaradt. Annyi szépet és jót hallottam róla - köztük azt, hogy elkészült a teljes magyarítása is -, hogy úgy döntöttem beszerzem és kipróbálom. Múlt héten sikerült elhoznom egy haveromtól, aki fanatikus Gothic 2 rajongó és már kétszer végigtolta. Tegnapelõtt feltettem és elindítottam. Volt rá úgy 5 percem, hogy kipróbáljam... sajnos...
Örültem, hogy elindul és remekül mûködik a magyarítás. Megpróbálok hamarosan elméllyülni benne.

Axon
Azt hittem, hogy már a fordítási lehetõségeit is felmérted :-)

Egyébként gondolkozol újabb program fordításán?

Xboxon nagyon nagy siker volt!
Sokan a Gothichoz hasonlítják (ami az egyik kedvenc rpg-m), csak ez sokkal meseszerûbb!
Szerintem biztos, hogy nagyon jó játék! Csak még nem jött ki rá a lépés, hogy megnézzem!

Én csak remélem hogy ez is egy jó rpg :-)
serito
Pontosan ezt vártam, már megszoktam, hogy itt nem ugatják le az ember fejét, mert megkérdezett valamit, Köszönöm szépen.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Megmondom õszintén én sem szoktam rögtön egy program topicjába rohanni ha csak néhány apróságot akarok tudni róla. Olykor 2-3 száz beírást is elolvashat valaki és semmit nem tud meg a programról, ha pedig kérdez, akkor rendreutasítják, hogy olvasson vissza. Néha jogosan, néha pedig egyáltalán nem. Itt viszont szívesen válaszolnak a kérdésre ha már kipróbálta valaki az adott programot.

Axon
Én még csak 1-2 képet láttam belõle. Nagyon tippelgetni sem tudok.
Mindenesetre ha fent lesz, akkor feltétlenül letöltöm és kipróbálom.

Axon
Lesz, hely. Van még 1 giga, na meg hamarosan törölgetek néhány dolgot, úgyhogy a Fable-nek is marad hely.

Esrohnoil
Sztem a fórumában vannak róla vélemények.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

serito
Szóval nézzek utána magam! Ez is egy megoldás, de tõletek akartam hallani, mert itt többen is áradoztak róla. Majd utána olvasok köszi.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Esrohnoil
Van ám topicja is. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

serito
A Fable milyen típusú játék?

serito
Az Echo 2.cd-nek lesz elég hely?

Atomreaktor a BG1 kiegészítõ (ToSC) kell neked?
Axon
BG1 még most megy felfele, az még maradni fog egy (jó)darabig.

Axon
18.00-ig még bátran szóljatok ha maradjon fent valami, mert azután mindenképpen törlöm a maradékot, mivel a Fable-nek kell a hely.

Atomreaktor
Felõlem is ok.
BG1 még egy napig pls😉

Axon
Sherlock marad.

Ha nem nagy gond, akkor a Scherlock-ot még ne töröljétek, mert szeretném leszedni! Köszi
serito
Törölheted mindet, legalábbis részemrõl! Echo 50%.

Axon
Mindenestere ha nem szól senki, akkor törlöm az összest.

Ok! Akkor én meg nem. 😊

Akkor holnap elkezdem feltölteni a Fablet!

Szerintem mind mehet...

Axon
Fable mehet felfele, bár már csak 1 giga helyünk van.
Javaslom törlésre a Martin Misteres-t, Nancy Drew-et, Sherlock-ot vagy az AGON-t.
Melyik(ek) legyen(ek)?

Axon
Nekem nincsenek ilyen problémáim ;-)
Mindenesetre elkezdtem letölteni az 1 cd-t, ha felért 2. akkor ezt is lehúzom.

Akkor a következõ majd úgy pár nap múlva lehet a Fable, ha kell.
2.5GB hely kell majd.

Rendben, ha valaki szól akkor én feltöltöm a BG1 ToSC-ot. Illetve még ma a BG1 Tutu-t meg a hozzávaló Fixpack-ot és Tweaket.
Axon
Reméljük ezt M.A.D. is hallotta és gyorsan feltolja.

nos, nekem is van egy 40 és egy 80 gigás vinyóm készenlétben, de hát...
+ a melóhelyen használok még 25-30 gigát. olyan swap v. temp módban. 😊)

más!
off:majd minden héten kapok régi, klasszikus viccet. aki ismerte, annak sorry. én 2-3 évente találkozok vele, de mindig nagyot röhögök rajta. igazi klasszikus (szerintem).
"Anyuka moziba készül a barátnõjével, kérdi ötéves kisfiát:

- Feltegyem neked a Hófehérkét bakeliten?
- Igen, igen!

2 és fél óra múlva anyuka hazaér, látja ám, hogy fiacskája egy ugrókötéllel ostorozva a hátát, ami már véres, rohangál körbe a szobába és torkaszakadtából kiabál: AKAROM! AKAROM! AKAROM!!!

A háttérbõl: Akarjátok-e hallani Hófehérke meséjét? ...katt... Akarjátok-e hallani Hófehérke meséjét? ...katt... Akarjátok-e hallani Hófehérke meséjét? ...katt...

on:

Ja, és nem törlöm le a Fable-t.