The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Most olvasom éppen a Gamestart. Eléggé lehúzzák benne az ECHO-t.
A tesztelõ 3 óra alatt végigtolta. Hát az tényleg nem tûnik valami soknak.

Atomreaktor
toonstruck-ot felrakod majd eccer csak?😉

takysoft
megvan mindkettõ
neverhood 1cd
toonstruck 2cd(emule, kb 2 hónapig szedtem...btf rajongónak muszáj....(back to the future))

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
Demojával játszottam anno😊 Ha vkinek meglenne örömmel venném. Tudom nem sok köze van hozzá, de a Toonstruck-ról mindig eszembe jut a Neverhood😊) Na, az látjátok tényleg jó játék😊

Atomreaktor
😊)

Axon
A mikroszoft termékeinek véleményezésébe nem vagyok hajlandó belemenni, mert a nickem melletti két kis tündi-bündi felkiáltójelet is a szabad vélemény-nyilvánításomnak köszönhetem. Van még 1-2 nap hátra a büntibõl, majd azután visszatérhetünk a témára ;-)

Axon
Megnéztem a képeket, de nekem nem jön be. Mostanában volt több hasonló video betétes kaland és elteltem velük. Nem túl nagy kedvencem ez a stílus, de néha azért jó velük elszórakozni, de mint mondtam mostanában volt ilyen több is.

takysoft
elég video-betétesnek tûnik.

toonstruck-ot ismeri valaki?
christopher lloyd a föszereplõje.(doki a vissza a jövõbébõl)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
felkerült a Vampire Diaries c. 96/97es 3cd-s kaland a french kiss-re. leírás a játékról no meg egy-két kép itt. ha vki leszedte plz mondja el h. milyen. én is leszedném, ha lenne annyi helyem😊) megpróbálok vmiket törölni...😞)

RaveAir
Lehet valamennyit, mert aki a fordítást összefogja, és bejönnek hozzá az anyagok, azok nagyjából meg tudják mondani karakterszámra, hogy mennyit fordított az egyes fordító. Ezért lehet aránytalan néha, hogy fel van sorolva 5-10-15 ember, amibõl csak 2-3 csinál érdemi mennyiséget. Ugyan a többiek is elõre viszik a fordítás menetét, de ezek inkább a "dicsõség" miatt csinálják. Fordult már elõ, hogy adott illetõ fordításának átnézése közben rájöttem, hogy jobban járok, ha hagyom az egészet, és inkább lefordítom az eredeti nyelvrõl...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

takysoft
microsoft termékeivel nincs gond(már... w95 akkoriban télleg szar volt, fleg mac-hez képest, amirõl az egészet lopták ugye), xp egész használható.
2003 server is kezd komoly lenni.
a gond csak az, hogy drágák, meg levédik a szabványaikat.(wmv is szar, wma is szar, stb.) meg ugye az elep oprencer csak hatezer éves általános protocolokat támogat, email, www, sbt. pl dc kliens, emule stb. nincs.
bár a vistában már lesz p2p.
MSN egész aranyos lett, hisz open-protocol.(egy halom progi képes az msn-nel kommunikálni.)

Atomreaktor
Á...ú...aúúú...ez fájt...

I love Microsoft!<#hehe>

Axon
Máris megkövezünk!

Most érezd magad megkövezve! ;-)

Axon
Akkor igazán nem tudom, hogy mit is szeretnének tõled. Gondolom mondtad nekik, hogy nem egyhamar lesz kész a fordítás (fordítás, korrektúrázás, tesztelés, telepítõkészítés) szeptember 9-i megjelenésre semmiképpen.
Mit válaszoltak?

Atomreaktor
Kövezzetek meg, de én szerettem a win95-öt<#zavart2>

Axon
Igazad van tényleg csak a szövegmennyiséget néztem, de a rajta dolgozó emberek számát nem. Na mondjuk errõl nem is olyan könnyû adatokat szerezni.

Axon
Na-na. Mi már akkor keményen OS/2 betyárok voltunk, amikor még mások a win3.1-el borították õszbe hajzatukat. Sajnos az OS/2 pont az idén húzza le végleg a rolót, bár ez jelképes, mivel már elég régóta tetszhalott állapotban van.
Emlékszem, hogy OS/2-es gép nyüstölése közben kezdett egy srác a Linux-ra rábeszélni,mivel azon is remek X felület van. Nos, hogy akkor mennyire is volt remek az az X (a win3.1-hez képest biztos fényévekkel jobb) az nem tudtam meg akkor, mivel én jóval késõbb kezdtem komolyabban foglalkozni a Linux-al.

Win95? Egy röhögés erejéig kipróbáltam. Aztán az elsõ munkahelyem miatt már komolyabban meg kellett vele ismerkednem..... hajaj... nehéz idõk voltak azok... ;-)

Na igen. A Win95 már modern csillogás volt a Win3.1-hez képest. Abban az idõben még a "szép fekete" dos dukált. 😊

Atomreaktor
Nekem is sok, de abba-abbahagyom😊)

Atomreaktor
Ááá, de azért jó rá visszagondolni😊 Azok a régi szép idõk<#sir> Fagyások, buherálások, bûvészkedések, csak hogy fusson vmi és ne fagyjon le...😊

No, vagyok. Sok a meló mostanában, de be-benézek.

RaveAir
A PC Guru-ban is van. Történetesen a rovatvezetõt ismerjük is a Magyarítások Portálról. 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

takysoft
épp nosztalgiáztam... ezzel is mennyi szívtam:
http://www.sg.hu/cikkek/38890

szotyimutyi
Így van, persze, igazad van. Én a hirtelenjében összedobott, fordításnak nem nevezhetõ "produktumokról" beszéltem.
Hosszabbak esetén szerintem is jobb, ha egy ember fordítja, még ha hosszabb ideig is tart.

Esrohnoil
Így igaz. pl. a Gothic I-et 6-an fordítottuk ha jól emlékszem. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

kirol
A GameStar -ban ilyen rovat van: "Honosítások"

IMYke2.0.0.0
Fizetség a szokásos:
- vagy egy "köszönöm"
- vagy egy rosszul leírt nickname
Pénzt nem is várnék el a dologért.

Amit nagyon nem tudok, mert már nem veszem az offline magazinokat: van még a mellékleteiken Magyarítás Rovat?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Vigyázat - az általad említett RPG-óriások mögött több ember áll, részenként 2-3 sõt több is.
A The Longest Jorney kohéziója miatt azonban jó, ha egy ember készíti - az igaz, lassabb így...
Aki nagyon akar, segíthet a fordításban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Kellett nekem végigvinni angolul😊
Amúgy érdemes akár másodszor is nekiállni, mert nagyon jó kis kaland! 90% feletti nálam😉

Axon
Jó hír, hogy elkészült a Sherlock Holmes: The Silver Earring remek kalandjáték magyarítása. Letölthetõ a magyaritasok.hu -ról.

Axon
Azért ez így nem teljesen igaz. Gondolj csak olyan monumentális játékok fordítására, mint az Icewind Dale 1-2, Gothic 2, Baldurs Gate sorozat.

szotyimutyi
A mi szempontunk is, legalább biztosan színvonalas munkát kapunk.
Amúgy nem nagyon áll neki senki nagy szövegterjedelmû játékoknak (mint pl.Imyke)

kirol
Hát ez nagy kár nekünk játékosoknak! 😞
Persze a te szempontodból pedig jó hír.

Atomreaktor
Váááááá😊))) Én már akartam mondani, hogy lehet meg fognak keresni vele😉
Kamion! Grat!!!

via_mala
Hehe! 😊

Kipróbáltam a Fahrenheit demo-ját. Nagyon jónak ígerkezik.
Valahogy mindig szerettem azokat a játékokat, amik télen játszódnak.
Pl. Max Payne örök kedvenc marad.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Axon
Elõször is: 😄DDDDDDDDDD

Másodszor pedig, hogyan gondolták? Szept 9-i megjelenésre már legyen kész, na persze elõtte 2 héttel, hogy a cd-ket ki is lehessen nyomni? Fizetség egy férfias kézszorítás, hátbaveregetéssel, vagy esetleg felajánlottak valamit? Kérdésem igen/nem válasz jellegû és nem a magánügy tárgyát képezõ részletekben vájkálós.

Harmadrészben leesett az állam.... (na ezt most hány l-el kell is írni???)

IMYke2.0.0.0
Elsõkézbõl tudom, hogy a The Longest Journey nem magyarul fog megjelenni... A GameStar most kérte tõlem a magyarítást 😊

Axon
Na emiatt aztán tényleg nem tolnám végig azt a játékot :-)
Összefoglalva a kalandjátékra tényleg kíváncsi vagyok, mert sokat ki lehet hozni az alaptörténetbõl.

Atomreaktor
Persze, hogy fut😊 Bár SP2 ügyében nem tudok nyilatkozni, de sztem az sem akadály.

Mustang2005
A LONGEST JOURNEY!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Atomreaktor
Mi fut?😊

Mustang2005
Fut a következõ gépen:

Windows XP + Service pack 2

Ati radeon 8500

????

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Esrohnoil
Area 51-et vidd végig, és a titkos aktákból sokminden kiderül az orosz esetrõl...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Atomreaktor
Hm, tényleg érdekes, kíváncsi leszek, hogy a játékban milyen sztorit találnak ki hozzá. Akkor lehet nem is az oroszok, hanem emberbõrbe bújt ufók szállták meg Magyarországot😊

serito
A Myst V demóját megnézte már valaki?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Meglehet, hogy valóban egy üstökös pusztított el mindent, bár errõl az esetrõl még nem is hallottam. De még olvasni is durva, mi van, ha egy nagyváros közepébe esne egy ilyen aprócska meteor? Nem hiszem, hogy lenne aki elmesélje mi történt.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Ez egy roppant érdekes titok a mai napig.
A lényeg egy hatalmas robbanás oroszország ember nem lakta erdeiben. Még európában is hallani lehetett a dörrenést (állítólag). 1908-ban történt és európából egy kutató csoport indúlt el. Az akkori viszonyok miatt csak több hónap múlva(!) érkeztek meg. Szamárháton, csónakon és gyalog kellett menniük, mindenféle benszülött idegenvezetõk kíséretében. Szerencsére vittek egy kamerát, ami akkor még természetesen csak néma filmet tudott felvenni, fekete-fehérben, így maradt fent hiteles film is a pusztításról. Hihetelen látvány volt. Évszázados fák feküdtek a földön egyirányban, amíg a szem ellát több tíz kilómétereken keresztül. Igazából semmit nem találtak ami a robbanásra magyarázatot adott volna, így jöttek a teóriák. Meteor, üstökös, 10 kiló antianyag (ez most komoly), egy kiskanálnyi fekete lyuk (ez is komoly, egy szakállas fizikus bizonygatta a tévében), idegen ûrhajó felrobbanása, UFO, stb. Ma talán az üstökös becsapódása a legelfogadottabb elmélet, de lehet, hogy csak abban a mûsorban amit én láttam.
Nagyjából ennyi.

kirol
A Metronome -ról hallottatok/tudtok valamit?

kirol
Már most demó?!

Atomreaktor
Nem vágom a témát, végül is milyen robbanás történt akkor? Mik lettek a következményei?