The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Otthonról elküldöm megint.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most küldhetnél egy nagyobb csomagot is.
címem tudod
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Mondjuk puccosabb helyeken már agyagkorsókban tárolták hûvös pincékben. Ezzel az volt a gond, hogy a sör nem túl elálló, így hamar meg kellett inni, ami nem is lett volna gond, csak folyamatosan fõzni kellett az utánpótlást.
Ehhh... nehéz korszak volt :-)
Használja a Linuxot és még programozni is tud??? Azt hittem ilyen lány nincs is...
Végigtoltam ezt a Psychonauts-ot. Hát.. elõször azt hittem kaland lesz, de ez az idétlen ugribugri annyira nem fogott meg😊 A történet valóban poénos, de csak eccerjáték volt részemrõl..
[merlinw.org]
sõt! már a Római Birodalom idején is söröztek az emberek rendesen😉 meg az akkori borokat is megkóstálnám... de idõgépem még nincs<#nemtudom>#nemtudom> /dolgozom rajta<#smile>#smile>/
Nagyon jó minõségû oszták búzasör.
Fontos, hogy a zöld címkéset vedd, mert az a szûretlen.
Nyitás elõtt finoman 2 percig forgasd oldalra fordítva, a hosszanti tengelye körül, hogy az aljára lerakódott sûrûség eloszoljon a lében.
végignyomtuk már a diablo 1-2-t neverwinter nights+számos kieg, hónapokat world of warcraftoztunk már, csak meguntok, hogy a házi szerverek törlik a karikat.
közösen játszottuk végig a syberia 1-2-t, longest journey-t, segített a DOTT magyarításában.
a gond az, hogy ha valami neki nem tetszik, akkor azzal nem tudok jáccani.
meg szereti a csilakaput is, meg a farscape-et, meg egyéb sci-fi sorozatokat.
tud programozni, weblapot csinálni...
mondom, idomítom rendesen.(jövõre jelentkezik számtechtanári szakra egyetemre)
szerencsére ezt a fórumot még nem olvsassa<#nyes>#nyes>
már félig-meddig linuxra is átneveltem. nem kell szeretni, csak tudni használni.
nem panaszkodhatom ,rosszabbul is járhattam volna sokkal.
ghomby: végigjátszásokat általában cheat-oldalakon találsz, mint a DLH. ez a legjobb. mindenhez van cheat, patch, meg hasonlók.
meg ugye van google.
meg ha a sherlock-ot nem "sch"-val írok, akkor többet találsz
én most csak ezt találtam az egész neten
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Rövid italok közül egyedül a Smirnoff Vodkát iszom meg! Azt nagyon szeretem!
Na ennyit a piáról! Most egy kicsit visszakanyarodnék az eredeti témához!
Nem tud esetleg valaki Scherlock Holmes Silver Earing végigjátszást?
Elõre is Köszi
Nekem is az az egyik kedvencem, természetesen a szüretlen. Rostos sörnek is szoktam hívni :-)
Noh, akkor.
Nálam is a sör a nyerõ. Ha finomra vágyom, akkor Edelwiess-t guritgatok le, a zöld cimkéset, azaz szûretlen. Ez mennyei manna. De, ha minden nap ezt innám, akkor elõbb utóbb megszoknám és nem lenne olyan jó. Így sima hátköznap, ha megszomjazok, és ez nem minden nap van, akkor a hûtõben Arany Ászok leledzik. Mindg van pár üveg, de van hogy 2-3 hétig is bírják, de van, hogy egy este 2-t megiszok. Teljesen hangulat függõ.
A borok közül a fehér félédes nedüket szeretem. Tudom, hogy az igazi borivó szárazat iszik, de az rohadtul nem csúszik.
Töményt kevésbé kedvelem, ha igen, akkor jager, de legtöbbször azt sem.
A sör a favorit. Tisztitja a vesét, este meg segít álomba szenderedni, ellazulni.
Asszem lassan nekifogok a fahrenheitnek.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
de legalább nem teljesen anti-számítógép a csaj. csak anti-fórum, meg anti-játék, de már egész jól megneveltem.
nem hiába progmatos gólyatáborban szedtem fel, nekem ne legyen anti-számítógépes!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Belegondoltam és borzalmas lehet.
Ennek apropóján megosztom egy álmomat. Úgy 18-20 év körül lehettem, a legnagyobb züllõs piálós korszakomban éppen, amikor egy este nagyon éles álmom volt. Ez ritka mivel többnyire nem-, vagy csak nagyon zagyvaságokat állmodom.
A lényege az, hogy valami bíróságon voltam vádlott és a bíró ítéletet hírdetett miszerint be kell ûltetni a karomba egy antialkohol tapaszt (ilyet ûltetnek be az alkeszokba, ha önként vállalják). Térdrehulva rimánkodtam a bírónak, hogy ne tegyék, de már jött is az orvos és hozta a beültetni valót. Innentõl egy hatalmas könyörgés, rimánkodés és sírás-rívás volt az álom ("Ne tegyék tönkre az életemet!!!)", addig míg fel nem ébredtem. Már majdnem dél volt (nyáron történt). Hihetetlenül kikészültem az álom hatására és amikor felébredtem még akkor sem tudtam elhinni, hogy "megmenekültem". Még órák múlva is ki voltam készülve idegileg :-)
Még elképzelni is szörnyû volt abban az idõszakban, hogy ne igyak a haverokkal. Akkor mindenapos volt a sörözés és az ezzel kapcsolatos bulik, csajozások. Szinte láttam magam, ahogy gubbasztok egy sörözõ asztalánál, miközben a többiek vidámmá isszák magukat és közben lesajnáló tekintetekkel méregetnek.... brrrrr...
/Más kérdés, hogy õk már ipari módon ûzik és egyáltalán nem a példaképeim.../
Mindig is szerettem a félbarna söröket, de elég ritkák. A barna sörök is nagyon bejönnek, de egyrészt azzal vigyázni kell mert elég ütõsek, másrészt nem nagyon kapni sörözõkben (márahova én járok), otthon pedig nagyon ritkán sörözök.
Világos sörbõl kedvenc a Zlaty Bazan (nem biztos, hogy jól írtam), Pilsner Urquel (na ezt biztos rosszul írtam), HB, Lövenbrau.
Külön megemlítem a búza söröket, amik szintén nagy kedvenceim (Edelweiss)
A bor nekem sem jön be. Néha azért a kezembe nyomnak itt-ott egy-egy pohárral, hogy "ezt kóstold meg ilyen finomat még nem ittál). Nekem mindegyik egyforma. Ha nagyon muszák, akkor lenyelem mint a kanalas orvosságot, de szeretni, nem szeretem.
Töményet nem szoktam fogyasztani.
de a legászabb... bang nevezetû pezsgõtablettát ismeri vki? olyasmi, mint a plusz, csak nem vitamin hanem energia ital jelleggel... hát borítsátok össze: vodka+martini+bele pár tabletta bang😊) totál...😊)) a legjobb benne, hogy alig érzed az alkohol ízét... olyan bomba íze van... itatja magát rendesen, aztán pár korty múlva szédölögve eszmélsz rá, hogy már berúgtál😊)
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
2 kezem van, és csak 1 szám. 😊
[merlinw.org]
Örülök, hogy azért vannak bõven antialkeszok is, különben hová lenne a világ?😊 Felborulna az egyensúly...😊
Én azért megmaradok az alkesz oldalon😊))
Sör: néha nagyon nagyon jól tud esni, de a sörhasat eresztett pacákok nem a példaképeim...
Bor: mirõl maradtok le emberek...😊)
Tömény: nagyon finom tömény italokat készítenek, ha nagyon erõs, akkor akár be is keverheted. Mézes pálesz az tényleg majdhogynem viszi a pálmát😉
Egyéb: Smash és társait inkább nem is említem, nem népszerûek ezek az alkeszok körében😊)
Jó kis téma, bár napokig el lehetne dumcsizni róla😊)
Nah megyek, mert vár a munka meg a feles.😊
/Na jó, legközelebb csak jövõ héten fogok inni, menek esküvõre😊/
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W