The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Bemegy egy kislány a patikába.
- Kérek egy csomag óvszert!
- Minek az neked? - kérdi a boltos néni - Hiszen még olyan kicsi vagy, te kis tejfelesképû.
- Az nem tejföl."
Sorry, aki ismerte.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Fél perc alatt megtaláltam😊
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Lassan kapod a Joey 2. évadot ha jókislány leszel. Jobarátokat meg majd ha megverem azt akinek kölcsönadtam nyáron.
[merlinw.org]
Atom nem savegame-t kért?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Köszi azt gondoltam csak én szívtam be ennyire, mert visszakerestem de senki másnak nem volt hasonló problémája, legalábbis nem láttam.
MerlinW:
Kössz, bár a linkeken csak a francia verziót találtam meg, a file nevére rákeresve találtam US verziót, és küködik is. Nagyon kösznöm!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Grim Fandango mentése nincs véletlenül vkinek?
"2. cd kezdetérõl mert az 1. cd felét mentés nélkül csináltam és amikor betettem a 2. cd-t lefagyott"
Végül is nem nekem kell, de tõlem kérték😊
Tényelg! Emlékszik valaki rá, hogy pár éve -egy idõben- a rip-peket milyen jól tették fel netre? 50megás hangfájlból csinált pl 600-700 megát-
Na, én is jókor kezdtem Fahrenheit-ezni. Kigyütt egy patch hozzá.
-ja, már a kalandténa is off- 😊
mellesleg mielõtt eszetlenül kutakodni kezdetek a patch után, megjegyzem, hogy az európai(vagy az US, nemtom melyik) változatban alapból rajta van a CD-n. asszem az elsõ CD-n.
más patch nincs, és ez se konkrétan hiba, hisz régi videokártyával fut a játék, csak az új kártyák picit máshogy kezelnek vmi parancsot.
Nem lehetett anno se szép megoldás, amt a kódba írtak, de akkor nem számított hibának.
if you have one of the 2CD versions of The Longest Joureny please download the latest patch below:
Changes in version 151:
*
fixed a bug that would frequently make the game crash after saving.
[merlinw.org]
Lesz valami a dologból? hm?
Na most már szedd össze magad! :-)
www.extragyongy.hu
www.extragyongy.hu
Most kezdtem játszani a játékkal, és egy olyan bugba ütköztem, ami véglegesen kiüthet a nyeregbõl. Szal elõször megyek be a rendõrséghez. April tette a fejét a kamerának, ezután ahogy belépek a rendõrségi épületbe, a játék visszadob a windowsba.
Van erre aid? Patch, vagy valami?
<#help>#help>
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
On:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindenki a maga tetszése szerint állítja ba a monitorát.
1280*1024 85Hz nálam és kész.<#vigyor>#vigyor><#guluszem1>#guluszem1><#vigyor3>#vigyor3>
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!