The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A DK3 az melyik game?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az újabb TLJ-anyagot holnap küldöm - az eddigiek átnézése és összedolgozása megvan. Immáron biztosan állíthatom, hogy ~300000 karakter készen van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem válaszol a leveleimre.
küldtem neki a fordított anyagot, semmi válasz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
full install,
CD1-rõl teljes Data könyvtár átmásol,
mount CD2 teljes Data könyvtár,
mount CD3 teljes Data könyvtár,
Virtuális meghajtó unmount.
Próbáld meg a GK3 autodetect-el indítani.
asszonra visszatérve én még hódítási fázisban vagyok. már együtt élünk, el van jegyezve, de esküvõ még nem volt. imádom, és le nem cserélném a világ összes játékára sem. idõm nagyérszét igyekszem vele tölteni, csak hát a kissebbik részében miért ne jáccak?...
Most a Fahrenheit van terítéken nálam, a sztori egyszerüen fenomenális, ha nem is lesz az év kalandja, de az év sztorija a játékok között az biztos.
Az asszonykérdéssel, én is úgy vagyok mint te, ha enged játszom, ha nem akkor vele, és a gyerekekkel foglelkozom, mert ha az embernek családja van bizony velük is kell. Persze ezt nem kötelezõ feledatnek veszem, gondolom te sem.
Ha minden igaz, ma éjjel szabad a pálya és talán közelebb jutok a végkifejlethez. Ott tartok, mikor a Oraculum miután megmentettem a faszi volt csaját, átvisz egy másik világba, ahol megint egy gyerekkori csinytevést kell feleleveníteni. Ti meddíg jutottatok már a game-ben, persze, ha játszotok vele?
Megpróbálom egy másik gépen hátha itt van neki valami gond, bár nem szokott, de azért hátha...
Axon, moonster kilõve, de vagyunk még itt páran😄
[merlinw.org]
ma is nyotam 4-5 órán keresztül.
Tyûha... rég nem volt a kezeim között ilyen fenomenális játék. A magyarítás is egész jó lett, igen szépek a textúramagyarítások.
A játék irányítása egy picit nehézkes(max sensivity-n is lassan fordul, fel-le nézegetés még lassabb), de nagyon ott van. picit buta ez az akció-kalad párosítás, de valahogy LBA-ban is szt szerettem.(eddig igazán nehéz csak az Über-fõ Cenzor volt)
Eszméletlen történet egy eszméletlen világban!
Mindenkinek kötelezõ darab. Annyira egyedi, hogy valami hihetetlen. Majdnem azt mondtam, hogy a világon nincs még egy hasonló játék, aztán eszembe jutott az LBA, ami a személyes kedvencem, de lehet, hogy nem sokáig. ez egy remek játék, most tanulok levitálni, de alig várom, mi következik.
Persze az asszony mára már eltiltott<#vigyor5>#vigyor5><#nemtudom>#nemtudom><#szomoru2>#szomoru2>
Persze azért õs is szeretem és vele is törõdni kell, olyan, mint a Sims<#szeret>#szeret>
Csakhát mára letoltott<#ejnye1>#ejnye1>, talán majd holnap.
Aki teheti isnstall, patch(1.02), crack(1.02), magyarít, azt PLAY!
Sajna 5 cd, én SMSWEB-rõl kaptam le, be akár dc-s vagy, akár eMule, akár torrent, garantálom, hogy megéri.
Iszonyú szép a grafika is.
bocs, hogy hosszú lettem, de nagyon a hatása alá kerültem. Sosem komáltam a dark, gothic, noir játékokat, inkább a gyerekesebb monkey island cuucok, ez meg pont egy ilyen perfekt világban van. Komolyan, KIPRÓBÁLNI! A szavam a garancia, hogy a játék NAGYON ott van!
unrecognized fatal exception
Ha nincs bemountolva, akkor kéri az elsõ cd-t. Ha ilyenkor mountolom be neki, akkor megint jön az unrecognized fatal exception.
Biztos nem kell neki crack?
De a végigjátszást Axon (#11644) 'játékára' kérdeztem!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
www.extragyongy.hu
Ez már itt vetekszik a nõk lapja fórum "2004es babák" topiccal<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
....kispapák... :-))
www.extragyongy.hu
<általában nincs elájulva idegen kisbabáktól>általában nincs elájulva idegen kisbabáktól>
Biztosan nagy meló volt összehozni.. 😄D
www.extragyongy.hu
Raidrõl

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
rendes ISO
Nem lesz könnyû mindet végigolvasni :-)
Amire pedig végigolvasnád, lesz megint vagy 60-70 új üzenet :-)