The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig speciel nálam a k-lite (persze mindig a legújabb) jobb, mint a régóta szeretett ace mcp!

Na, akkor jól van! 😊

Más! Elkezdtem a magyarított Planescape Tormenttet. Kis fenntartással, de ....nagyon csalódtam. Méghozzá pozitívan. Iszonyat jó! 😊))

Nolycsy
Na megvan! Újrakezdtem a játékot, és érdekes most rendesen mûködik.

Nolycsy
Kéne egy kis egítség a TLJ-hez!!!!!!!!!!!

Mit csináljak, ha hiába rakom össze a Gumikacsát, a kötelet meg a fogót, akkor sem tudom kiszedni a kulcsot. A végigjátszásba is csak azt írják, hogy ezeket össze kell rakni.
Már 2 hete ezzel szarakodom, és már kezd elmenni a kedvem az egész játéktól, pedig ez az elsõ kalndjátékom.

Lord Myn
Hát igen... Ezért szoktam a codec-pack-eket JÓ messzire elkerülni! Azért örülök, hogy sikerült végül elindítani, sok sikert a játékhoz! (Anti-Aliasing-et kapcsold be, sokat dob a grafikán).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

szotyimutyi
Kár, hogy nem angol. A jármûveket bérelni kell. Kiválasztani a pénzt, bal egérrel rákattintani. Eddig ennyit fedeztem felk.

Axon
Jajj! Ez a 80 nap alatt a föld körül még csak nem is angol nyelvû. Valami teljesen "nem emberi" nyelven beszél. Sûrûn hánytam magamra a keresztet, majd meglocsoltam a monitort szentelt vízzel és próbáltam nem vetni a pillantásomat ezekre a sátáni jelekre.
Maga a játék engem erõsen a Tomb Raiderre emlékeztet. Tényleg akció-kaland lesz, vagy jobban ráfekszenek a kaland elemekre?
Hogyan lehet repülni a repülõ szõnyeggel? :-)
Na meg azokkat a szuper járgányokat is kipróbálnám.
Mindenkinek ajánlom a demo kipróbálását, de ne feledjétek! Legyen nállatok szentelt víz, vagy egy inkvizítor közvetlenül a Vatikánból! :-)

Axon
Leszedtem és éppen most telepítem. Mindjárt berepülöm.

Atomreaktor
😊))
Akkor még marad pár álmatlan éjszakánk😊)

Axon
Tudom, hogy álmatlanul forgolódtatok mostanában, de most végre meggyugtathatok mindenkit, hogy végre sikerült elindítanom a GK3-at :-)
Az otthoni gépemre is feltelepítettem és már indításkor jólesõen tapasztaltam, hogy elmarad az eddigi hibaüzenet. Aztán kérte az eredeti cd-t. Nem borzolom tovább az idegeket. Annyi történt, hogy full install és a 3 db cd teljes data könyvtárának felmásolása után, kimountoltam minden cd-t és ezután indítottam a programot. Ezért kereste az eredeti cd-t. Ezután bemountoltam neki az elsõt és simán indult. Érdekesség, hogy ezután viszont már bármikor el tudom indítani a játékot a bemountolt cd nélkül is. A lényeg csak az, hogy a legeslegelsõ indításnál legyen bemountolva nekije. Legalábbis nálam.
A munkahelyi gépen továbbra sem megy. Én codec problémára gondolok, mivel a legelején bejátszik valami kis filmecskét, gondolom a kiadó, vagy a készítõ csapat reklámanimációját. Talán ez zavarja össze szegény munkahelyi gépemet, azért küld hibaüzeneteket.
Az érdekesség, hogy melóhelyemen klite codec pack van fent, az otthonin pedig klite megacodec pack.

Atomreaktor
Sira😉)

CrucifX
80 days demo!

Atomreaktor
Én feltelepítettem a gammát és fut rendesen. Nem kell másolgatnom se.

Lord Myn
Így van, kb. 1.2-1.3GB-nak kell lennie, de csak a DATA könyvtárakat kell átmásolnod a 2.-3. CD-rõl és megy CD nélkül.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Akkor Ok! Lett 3 giga szabad helyem a negyvenes vinyón. 😊) Juh héj!

Axon
Állítólag nem. Én is néztem, hogy több file - nemcsak avi -, is megegyezik a cd-ken. Én tegnap hazavittem, hogy végre az otthoni gépemen is kipróbáljam, mivel a munkahelyin nem mûködik, csak tegnap nem volt idõm kipróbálni.

Axon írta valamelyik nap,hogy a Gabriel Knight 3-at HD-re másolta fullba. No, reggel én is megtettem, de pár avi file ugyanaz. Így 1.3GB a teljes. Az jó? Nem kér CD-t?

Atomreaktor
A TLJ És a MoS két nagyon hosszú játék, szóval azokat hagyjad a végére😊

moonster
Még nem volt bátorságom nekiugrani a Fahrenheitnek. A TLJ-t kezdtem el nemrég, de most arra sincs idõ. Mjad folytatom, és utána jöhet a fahrenheit, bár még várakozika a Moment of silent és a Still Life is
És ezek csaka kalandok
Axon
Na igen, nagyon fradis :-)

😊) http://www.nvfc.co.uk/
Kedvenc csapatom már vagy 15 éve. Csak a színük nem tetszik.

Na, ON:

Axon
Ez úgy hangzik, mint valami kalandjáték neve :-)

...hanem meccset nézni. De nem ám holmi elsõ osztályút! Nortwich Viktoria forever! 😊

takysoft
németeket nem tudom, de Angliába ne csajozni menjetek<#gunyos1><#guluszem1>

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

NDK-s barna szandál (balatoni nyaralókon anno) rulez! 😊

Atomreaktor
A német krapekokat viszont nem nagon bírom...😊 Igazából a nõkben is megvan az a fennsõbbségérzet, de nem olyan vészes.
Azért mégiscsak a magyar csajok a legjobbak😊))
(Bár az olaszok nagyon a nyomukban vannak<#vigyor0>)

Atomreaktor
Készülj fel és zárkózz be valahova, mert nehéz abbahagyni😊

Lord Myn
Egyetértek, egyáltalán nem rosszak a német bigék, sõt... (Jó, most ne az ex-NDK-s vizilabdázólányokra gondoljatok! <#smile> )

Na ugye, hogy megy? 😊))

Axon
Végre sikerült elindítanom a fahrenheit-et. A teris emu-ba bemountoltam a tdf file-t de nekem mindig inactive-t mutatott és indításnál kereste az eredeti cd-t. Ekkor mérgemben kiléptem a tetris emuból majd (nem tudom miért) elindítottam újra a játékot. Csodák-csodája, ekkor simán elindult.

Atomreaktor
😊))
Nem olyan rosszak ám a német csajszik😊
Csak keverni nem tudnak😊)))

MerlinW
Magyar embernek német macát? Ugyanmáár...😄

[merlinw.org]

Axon
😊))))

Atomreaktor
😊))
Úgyis bukik a virtuális csajokra😊

mandm
Valakinek csak azok jutnak.... <#beka2>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Bepfúj! 😊

Axon
Én a Lula 3D-t ajánlom. Az sajnos csak németül beszél és mellesleg dugig van hatalmas szilikon cicikkel és dögös poligon macákkal :-)

Ja, én is így jártam a GK3-ban. Igen, be lehet kapcsolni a szöveget, asszem azzal a captions-szal, amit írt valaki.

"ha nem adom oda a kislányt Agatha-nak, és így tovább"...Errõl jut eszembe. Emlékeztek egy 2001-es kalandjátékra, az Agartha-ra (asszem 3D-s)? Milyen nehéz volt az.

Atomreaktor
😉 köcc a tippet
egyik barátomnak kell, németül tanul, de mellette játszani is akar😊 így össze van kötve a tanulás a játékkal😊

takysoft
bazél=beszél

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
minek neked a német?
mellesleg az LBA bazél németül, mindkét rész

serito
Én is pont ezt fogom tenni, amint idõm lesz rá, hogy mi történik, ha nem adom oda a kislányt Agatha-nak, és így tovább. HA nem köldöm el Tylert a csajával, mi történik, és, ha nem akadályozom meg, hogy a kislány meghaljon.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Atomreaktor
Ááááá<#worship><#worship><#worship> kösz, akkor neki is állok a GK3-nak?😉

Köszi a német játék tippet, akkor majd plz még nézz utána, hogy milyen ilyen😊 játékok vannak még, amit angolul adtak ki, de németül is kommunikál😊

Vagy vmi német torrent oldal is jó lenne😊

Lord Myn
Nekem van 1 pár játékom, ami németül is kommunikál, ráadásul van 1 pár ami nem csak feliratban, hanem beszédben is (utánanézek majd, így elsõ körben a Beyond Good & Evil jut eszembe). (Amúgy németül tanulsz? Nekem is benne van az ötéves tervben...)

Lord Myn
Hogyne lehetne, ha jól emléxem Captions név alatt fut, ikszxeld be.

Lord Myn
Nekem is ez a vége jött ki, kivéve, hogy én nem adtam oda a kiscsajt Agatha-nak (bevettem elõtte 2 gyanúkapszulát, így nem adtam oda), viszont szegény Marcus odalett, nem sikerült megmentenem. Amúgy a másik 2 végét is ki fogom próbálni.

Atomreaktor
Tudtok olyan kalandjátékot(mint pl most a Fahrenheit), amit alapból több nyelven lehet telepíteni? (németül) Fontos lenne😉) ("Németesítõ"oldal is jó lenne<#vigyor0>)

Atomreaktor
GK3-ban nem lehet feliratot bekapcsolni?😞

szotyimutyi
Én is így vittem végig, mint Serito. Én is kiváncsi lennék a másik kettõre.😊