The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más! Elkezdtem a magyarított Planescape Tormenttet. Kis fenntartással, de ....nagyon csalódtam. Méghozzá pozitívan. Iszonyat jó! 😊))
Mit csináljak, ha hiába rakom össze a Gumikacsát, a kötelet meg a fogót, akkor sem tudom kiszedni a kulcsot. A végigjátszásba is csak azt írják, hogy ezeket össze kell rakni.
Már 2 hete ezzel szarakodom, és már kezd elmenni a kedvem az egész játéktól, pedig ez az elsõ kalndjátékom.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Maga a játék engem erõsen a Tomb Raiderre emlékeztet. Tényleg akció-kaland lesz, vagy jobban ráfekszenek a kaland elemekre?
Hogyan lehet repülni a repülõ szõnyeggel? :-)
Na meg azokkat a szuper járgányokat is kipróbálnám.
Mindenkinek ajánlom a demo kipróbálását, de ne feledjétek! Legyen nállatok szentelt víz, vagy egy inkvizítor közvetlenül a Vatikánból! :-)
Az otthoni gépemre is feltelepítettem és már indításkor jólesõen tapasztaltam, hogy elmarad az eddigi hibaüzenet. Aztán kérte az eredeti cd-t. Nem borzolom tovább az idegeket. Annyi történt, hogy full install és a 3 db cd teljes data könyvtárának felmásolása után, kimountoltam minden cd-t és ezután indítottam a programot. Ezért kereste az eredeti cd-t. Ezután bemountoltam neki az elsõt és simán indult. Érdekesség, hogy ezután viszont már bármikor el tudom indítani a játékot a bemountolt cd nélkül is. A lényeg csak az, hogy a legeslegelsõ indításnál legyen bemountolva nekije. Legalábbis nálam.
A munkahelyi gépen továbbra sem megy. Én codec problémára gondolok, mivel a legelején bejátszik valami kis filmecskét, gondolom a kiadó, vagy a készítõ csapat reklámanimációját. Talán ez zavarja össze szegény munkahelyi gépemet, azért küld hibaüzeneteket.
Az érdekesség, hogy melóhelyemen klite codec pack van fent, az otthonin pedig klite megacodec pack.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
És ezek csaka kalandok
Kedvenc csapatom már vagy 15 éve. Csak a színük nem tetszik.
Na, ON:
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Azért mégiscsak a magyar csajok a legjobbak😊))
(Bár az olaszok nagyon a nyomukban vannak<#vigyor0>#vigyor0>)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
egyik barátomnak kell, németül tanul, de mellette játszani is akar😊 így össze van kötve a tanulás a játékkal😊
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
mellesleg az LBA bazél németül, mindkét rész
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Köszi a német játék tippet, akkor majd plz még nézz utána, hogy milyen ilyen😊 játékok vannak még, amit angolul adtak ki, de németül is kommunikál😊
Vagy vmi német torrent oldal is jó lenne😊