The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Megtaláltam :-)
Nancy Drew Ghost Dogs of Moon Lake

Axon
Nem ugrik be a címe, de valami "kutyás" címe volt. Valamilyen Dogs.

Axon
Abból nekem is megvan vagy 3. Bennem kicsit nosztalgikus emlékeket ébreszt ez a játék. Nem tudnám megmondani miért.
Volt egy rész amit kerestem még itt a fórumban is. Utána nézek melyik is volt az.

THX!!
Ha lesz egy kis idõm akkor már játszok is <#vigyor2> és ha valakit érdekel a Nancy Drew játékokat (egy vagy kettõ kivételével)sikerült beszereznem. Ha lesz igény és hely akkor amelyik kell felteszem <#wink>
Lord Myn
Nekem megvan, valamikor végig is nyomtam, de XP alatt nem sikerült mûködésre bírni...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Axon
Köszi! Izzítom a letöltõ progimat.

Axon
Temészetesen nem töröljük :-)

Atomreaktor
Köszi😉))

Hopkins FBI-t ismeri vki?

Lord Myn
Na, felkerült a tíz kicsi. Friss, meleg, ropogós... tõcsétek!

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Ottto
Mikor leejti a szemét használd a majomszemet rajta (mármint a leesett szemgolyón)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

kirol
Te honnan szedted, mert én is próbáltam ma, de el sem indult nekem a letöltés, csak várt. 😞

kirol
Köszi!
Kár, hogy magyar nincs.

kirol
Hát én nem tudom, én azt hittem.
Kb a felénél kapcsolódtam be, ott még mérték is a sugárzást.

hi!

lehet hogy már régi kerdes, de elakadtam a játékban.
épp ott vagyok, ahol minellitol (a zsarutól) kéne lenyulnom a szemét, ugye helyettesíteni kene a majombol kivett szemmel. ezidáig meg is volnek, csak mindig azt mondja, hogy hagyjam békén a szemét, és így aztán nem tudom, hogy mit kell, hogyan kell...

valami ötlet?
serito
Csákány! Már rég nem látogattam el hozzátok, rengeteg a meló, de a jövõ héten talaán lesz több idõm átolvasni az elmúlt napok témáit.
Egy kérés: Remélem még nem terveztétek a Myst V törlését a szerverrõl, mert még nem volt idõm letölteni! Ha lehet még két hétig ne töröljétek, hogy legyen idõm letölteni!
Köszi.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

nagykispeter
Én is néztem a mûsort ,de nem bírtam felhívni a tv mert állandóan foglaltat jelzett.Ez nem a szemet károsító sugarak ellen véd hanem az összes többitõl!Hogy hol lehet beszerezni azt nem tudom,de én is kíváncsi lennék rá!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Atomreaktor
Itt egy angol végigjátszás is hozzá😉

kirol
Köszi!

Atomreaktor
Elég sok mindent😊 Java, a néma, rejteget ia kulcsot, de nem adhatja oda feleséged utasítására😊 A dolgozószobában kell felvenned vmi hipnotizõr tárgyat, amivel Java-t jobb belátásra lehet bírni😊 De ezentúl még egy térképet is találnod kell, meg még egy-két dolog asszem.

kirol
Én is most kezdtem el a Martin Mystère -t, jó így magyarul.

Csak elakadtam, miután felhívtam a szerelõt csengetnek. Az ajtóhoz megyek ,hogy kinyissam, de azt írja, így nem mehet ki. Gondoltam megkérem a dagadt emberi nyelvet nem beszélõ csávót, hogy kinyissa, de nem lehet. Mit kell itt csinálni?

Ez a Fahrenheit nagyon megszivatott. Pedig az utóbbi idõben egy progi nem fogott ki rajtam. Az update után nem müxik sehogyse. 😞( Uninstall lett. Pedig a Total Overdose-t is megtudtam csinálni. Regedit buhera.

Viszem ma már haza. Mármint nem Évit. 😊)

-de szomjas vagyok. sört!-

Axon
Évinek 10 pont! Mármint tõlem. Remek kalandjáték magyarításai vannak.

Axon
Köszi Fõnök! ;-)

Atomreaktor
köci, a család tele van Agatha fanokkal<#worship><#vigyor0>

Atomreaktor
Bizony😉)

Lehet újra nekiállok, bár én élveztem benne az angolt, mert értettem😊))

Nálam a 10 kicsi... rohadt lassan jött 2 napig. Le is állítottam. 😞

Még egy jó magyarítás kalandügyben, Évitõl. 😊 Olvastátok?

Lord Myn
Meglesz, fõnök! 😊

Axon
Told fel nyugodtan a szerverre a 10 kicsi négert. Kíváncsi vagyok rá nagyon. Már rebesgetnek egy esetleges magyarítást is hozzá.

kirol
A 80 Days -ben a templomnál a fûszeres részt hogy lehet megcsinálni? Én hiába próbálom a megfelelõ színt, nem történik semmi.

kirol
Nem, nem tv shop volt, hanem az M1-en van valami délelõtti mûsor, véletlenül itthon voltam, és hallgattam. Ott volt valami külföldi csákó és errõl beszéltek.
A monitor két ellentétes sarkába kell felrakni és valami fémek vannak a gömbben és ha felrakod jó lesz neked. Legalább is ezt mondták.
Ezért lennék kíváncsi rá, mert ott az árat nem mondták direkt, csak telefonon lehetett megkérdezni.

Atomreaktor
én még nem hallottam róla😊) tv-shop?😊)))
monitorszûrõk anno nem voltak rosszak, de manapság már ritka. pedig aki napi 5-6, vagy akár még több órát nyomul a gép elõtt, annak nem ártana vmi, hogy öregkorára is lásson még vmit a világból...

kirol
Ti hallottatok már ilyen monitorra szerelhetõ "csodagömbök" -rõl, amik kiszûrik a sugárzást???

Én valamelyik nap a tv -ben láttam. Bár elég kétséges szerintem.

kirol
Ti hallottatok már ilyen monitorra szerelhetõ "csogagömbök" -rõl, amik kiszûrik a sugárzást???

Én valamelyik nap a tv -ben láttam. Bár elég kétséges szerintem.

Atomreaktor
ááá,jöhet!!😉)

kirol
Akkor megpróbálom beszerezni!

Lord Myn
Jónak tûnik, szokásos point'n' click, a grafika nem rossz, de nem is kiemelkedõ a Still Life-hoz hasonlít a kinézet, talán 1 fokkal gyengébb. A felbontás itt is csak 800x600-as, az írányítás könnyû, egyértelmû. Szóval elsõ blikkre nem rossz...

kirol
És milyen?

Lord Myn
Hali! Beszereztem az új Agatha Christie-s kalandjátékot (tíz kicsi néger/indián...stb.stb.), ha kell feltolhatom a szerverre.

kirol
Demó nincs belõle?

szotyimutyi
Én egy helyen láttam fent, de nagyon lassan jön.

Errõl az új kalandjátékról csak egy régi vicc jut eszembe.
Az öreg Kohn bácsi meghal, majd - miután kiderül, hogy ez egy égi
> tévedés volt - feltámad. Nem sokkal késõbb elrabolja õt a KGB és a
> szovjet fõtitkár elé viszi, aki megkérdezi:
> - Kohn elvtárs, miután maga biztosan tudja, mondja meg nekem, hogy van
> Isten vagy nincs?
> - Van.
> A fõtitkár kissé elsápad, majd megegyeznek, hogy 10 millió rubel
> ellenében ezt az információt Kohn bácsi nem terjeszti. A következõ nap
> Kohn bácsi kap egy udvarias meghívót a pápától. Mikor találkoznak, a
> szentatya megkérdezi:
> - Mondja Kohn úr, ugye van Isten, ön találkozott vele?
> - Öööö... hát nincs - hangzik a válasz.
> Újabb elsápadás, majd több milliárd líra cserél gazdát egy ígéret
> fejében. A következõ nap Kohn bácsit a CIA rabolja el, s az amerikai
> elnök elé viszi.
> - Mr. Kohn! Mi ismerjük az ön moszkvai válaszát, de ismerjük a
> vatikáni választ is! Mi azonban az igazságot szeretnénk tudni! Van
> Isten vagy nincs? - mondja az amerikai elnök.
> Kohn bácsi erõsen gondolkozik, majd igy szól:
> - Van Isten, de néger...

kirol
Te most erre gondolsz: Agatha Christie: And Then There Were None?
Ez jelent meg?

Axon
Megjelent a "10 kicsi nigger"! Már ahogy Kriszti asszony elnevezte remek regényét. Anno olvastam. Fajvédelmi vagy egyébb idióta okokból már nem lehet ez a címe, de ez azért remélem nem von le semmit a játék élményébõl.
Próbálta már valaki?

Axon
Jöhet a szerverre, ha fel tudod tolni.

Na mégegyszer!
Az a kalandjáték már megejelent más névvel asszem.

Sentinel Descentes....vagy mi néven.

serito
Ha még nem írta senki, akkor megjelent a Realms of Illusion.
Most töltöm, ha minden jól megy, holnapra meg is lesz.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Az a kalandjáték már megejelent más névvel asszem.

Atomreaktor
😄DDDDDD

Axon
😊))))))))))))