The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt egy rész amit kerestem még itt a fórumban is. Utána nézek melyik is volt az.
Ha lesz egy kis idõm akkor már játszok is <#vigyor2>#vigyor2> és ha valakit érdekel a Nancy Drew játékokat (egy vagy kettõ kivételével)sikerült beszereznem. Ha lesz igény és hely akkor amelyik kell felteszem <#wink>#wink>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
lehet hogy már régi kerdes, de elakadtam a játékban.
épp ott vagyok, ahol minellitol (a zsarutól) kéne lenyulnom a szemét, ugye helyettesíteni kene a majombol kivett szemmel. ezidáig meg is volnek, csak mindig azt mondja, hogy hagyjam békén a szemét, és így aztán nem tudom, hogy mit kell, hogyan kell...
valami ötlet?
Egy kérés: Remélem még nem terveztétek a Myst V törlését a szerverrõl, mert még nem volt idõm letölteni! Ha lehet még két hétig ne töröljétek, hogy legyen idõm letölteni!
Köszi.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Csak elakadtam, miután felhívtam a szerelõt csengetnek. Az ajtóhoz megyek ,hogy kinyissam, de azt írja, így nem mehet ki. Gondoltam megkérem a dagadt emberi nyelvet nem beszélõ csávót, hogy kinyissa, de nem lehet. Mit kell itt csinálni?
-de szomjas vagyok. sört!-
Még egy jó magyarítás kalandügyben, Évitõl. 😊 Olvastátok?
A monitor két ellentétes sarkába kell felrakni és valami fémek vannak a gömbben és ha felrakod jó lesz neked. Legalább is ezt mondták.
Ezért lennék kíváncsi rá, mert ott az árat nem mondták direkt, csak telefonon lehetett megkérdezni.
monitorszûrõk anno nem voltak rosszak, de manapság már ritka. pedig aki napi 5-6, vagy akár még több órát nyomul a gép elõtt, annak nem ártana vmi, hogy öregkorára is lásson még vmit a világból...
Én valamelyik nap a tv -ben láttam. Bár elég kétséges szerintem.
Én valamelyik nap a tv -ben láttam. Bár elég kétséges szerintem.
Az öreg Kohn bácsi meghal, majd - miután kiderül, hogy ez egy égi
> tévedés volt - feltámad. Nem sokkal késõbb elrabolja õt a KGB és a
> szovjet fõtitkár elé viszi, aki megkérdezi:
> - Kohn elvtárs, miután maga biztosan tudja, mondja meg nekem, hogy van
> Isten vagy nincs?
> - Van.
> A fõtitkár kissé elsápad, majd megegyeznek, hogy 10 millió rubel
> ellenében ezt az információt Kohn bácsi nem terjeszti. A következõ nap
> Kohn bácsi kap egy udvarias meghívót a pápától. Mikor találkoznak, a
> szentatya megkérdezi:
> - Mondja Kohn úr, ugye van Isten, ön találkozott vele?
> - Öööö... hát nincs - hangzik a válasz.
> Újabb elsápadás, majd több milliárd líra cserél gazdát egy ígéret
> fejében. A következõ nap Kohn bácsit a CIA rabolja el, s az amerikai
> elnök elé viszi.
> - Mr. Kohn! Mi ismerjük az ön moszkvai válaszát, de ismerjük a
> vatikáni választ is! Mi azonban az igazságot szeretnénk tudni! Van
> Isten vagy nincs? - mondja az amerikai elnök.
> Kohn bácsi erõsen gondolkozik, majd igy szól:
> - Van Isten, de néger...
Próbálta már valaki?
Az a kalandjáték már megejelent más névvel asszem.
Sentinel Descentes....vagy mi néven.
Most töltöm, ha minden jól megy, holnapra meg is lesz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64