The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Na elég a piából, még a végén azt hiszik, hogy alkoholisták vagyunk, közbe mégis 😄DD
Én két éve voltam Prágában, hihetetlen mennyivel elõrébb járnak mentalitásban, felfogásban, mint mi. Persze az egész kirándulásból a frissen fõzött sörök, meg a szép csajok maradt meg az emlékezetemben. Nem egy olyan étteremben/sörözõben voltam, ahol helyben fõzték a sört. Szóval jó kis hely....
Egyébként ha nekem is lenne egy nagyfaterom aki pénzzel meg ajándékokkal halmoz el, lehet, hogy el tudnám viselni, hogy a sarki zöldségeshez kell menni, ha szõlõre vágyom... <#smile>#smile>
Na milyen jó off-topic lettünk: A leghosszabb utazás (Longest Journey) az alkohol és a szõlõ-fukar nagyszülõk földjére... <#nyes>#nyes>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
jófajta borok.. nem ismerek ilyet, csak a házi nagypapa féle "minéltöbbannáljobb" borokat, amik miatt nem szabad sose szõlõt enni.
Hihetetlen zsugoriak tudnak lenni az öregek. Ez ember enne 2-3 fürt szõlõt, akkor jön az "egy pohár bor is számít" elv.
Szerencsére öregapám nem ilyen, de menyasszonyom nagypapája ilyen eset. Amúgy nagyon odaadó, halom pénzt ad, meg ajándékok állandóan, de a borkészletét azt képes irtóra félteni. Állítólag jó bora van, de maradok a csapvíznél.<#szomoru2>#szomoru2>
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
meg minden alkoholt, sztem szar ízük van.
no flame, léci, de komolyan ez a véleményem.
Elég hülyén szoktak nézni, mikor kólalájtot rendelek kocsmázáskor, de olyan szar íze van a sörnek, hogy szinte hányok tõle. Pedig Heineken az állítólag jó.
Biztos a nyelvem van elcseszve...
Bár egy finom koktélt nem vetek meg, de az alkoholmentes ott is finomabb.
mellesleg a legjobb programokat sokszor szovákok írják. legjobb vírusírók, meg hackerek is szlovákok
[merlinw.org]
mint írtam: "asszem", fene se tudja melyik a legújabb, mert a hivatalos oldalon nem frissítenek rendesen.
illetve fene se tudja, hol van a legújabb(bár ha az ember tudja melyik akkor meg lehet azér találni google-ben)
http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm
mellesleg a Morgen szar az tényleg csak gondot okoz.
én azt mondom, hogy FFDSHOW !
nagyon ott van, csak sajna a hivatalos honlapról nem mindig a legújabb verzió tölthetõ.
most asszem EZ a verzió, a 2005.09.30-as a legújabb.
Remélem tudtam segíteni, a hangokhoz ne tegyetek fel semmiféle postprocessinget, mert a realtime normalizálás elég szar tud lenni néha.
Dekodér pro DivX 6.0
Opravdové pripojeni k CDMA...
Opravdové pripojeni k CDMA...
Dekodér pro XviD Koepi's 1.0.3
Dekodér pro DivX, XviD - FFDShow 17.02.2005 alpha
Dekodér pro MPEG2 2.0.0.0
Dekodér pro titulky g400 2.83
Dekodér pro titulky DVobSub (Win9x, Win2k a WinXP) 2.23, 2.33
Dekodér pro OGG Vorbis 0.9.9.5
Dekodér pro AC3 1.01a RC5
Morgan Multimedia Stream Switcher 0.99ß
[merlinw.org]
Szóval roppantul el vagyok maradva :-)
Én most szedem a teljest, de csak kíváncsiságból, mert nem igazán érdekel a game. Illetve érdekelne, ha lenne idõm😊 De Cossacksot úgysem nyomja le semmi😊 Azt várom már, mikor szakadnak el attól, hogy az emberek feje felett egy csík jelzi az "életerõt"... egy valóságra hajazó stratégiából kioperálhatnák már ezeket...
Nekem most egy darabig úgyis lõttek, mert tegnap majd fél év kihagyás után leültem újra CS-zni, úgyhogy...😊)))
Próbáltátok már? Tapasztalatok?
Én anno az elsõ résszel sokat játszottam. A második szinte teljesen kimaradt. Pontosabban a 2. részbõl hogy- hogynem, de hozzám került egy alfa verzió. Én akkor még nem is nagyon hallottam internetrõl meg warezrõl, csak valaki hozta. Igazából azt sem tudtam, hogy mi az az alfa verzió, nem is nagyon foglalkoztam vele, mivel én azt hittem, hogy ez a végleges verzió. Aztán gyanus lett, hogy amikor harcolok az egységekkel, akkor visszaváltoznak az elsõ rész egységeivé. Harc után meg megint vissza az eredeti alakjukba. Na akkor félredobtam egy "deszarezajáték" kijelentéssel és nem is voltam hajlandó többé vele játszani.
Nos ez a magyarázat :-)
Bár régebben voltak gondok, de a csomagok csak tovább rontottak a helyzeten😊
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!