Előszőr nem tudtam mi zavar Titeket ebben a levélben, hisz jelzi az illető, hogy Önkéntes alapon működik. De másodszorra is elolvastam rájöttem éni is: nem a fizetés működik önkéntes alapon, hanem a vásárlás. Mert ugye nem arról van szó, hogy kéri, ha már használod a munkáját, akkor önkéntes módon esetleg támogasd is, hanem arról, hogy önkéntesen döntsd el kell-e neked pénzért a magyarítás vagy nem. Hát ez tényleg nem ugyanaz!
Ráadásul ahhoz nincs pofája, hogy tisztán leírja az elején: Ez a magyarítás pénzbe fog kerülni, aminek az összegét lehet önkéntesen eldönteni, és majd annak fejében dönt őkelme, hogy kapsz-e kódot v. sem. Tehát még azt sem tudhatom, hogy
mennyire taksálja a saját munkáját. Ha túl keveset ajánlasz lehet, hogy nem kapsz érte kódot. Szal ez egy kicsit furcsa!
Amúgy megnézném, mennyire jogtiszta játékon dolgozott!!!
Imyke kiírta a honlapjára: jókedvűen és szívesen fordítgat. Ha vkiben nagy hálálkodási kényszer keletkezik fordításinak hazsnálata során, akkor szívesen fogad egy kis anyagi segítséget. No ez tiszta sor. Erre lehet mondani, hogy önkéntes alapon.
Akkor most a TeCSóban is önkéntes alapon kell fizetni? Csak attól kérik a pénzt aki önkéntesen el is akarja vinni az árut a boltból, mástól nem!