• takysoft
    hát... féleg meddig modos, mert a blizzard játékoknál van egy patch.mpq
    jelen esetben talán d2patch.mpq

ami file abban van, az prioritást élvez az eredeti játékfile-okkal szemben. (így adják ki a patchet)

node! készítettem én már warcraft II bne magyarítást.....
    vagy 26-szor kellett feltörni az mpq kódolási rendszerét(ami NAGYON úgy készült, hogy ne tudj hozzáférni)

meg hát így is az eredeti fileokat kell átírni...

Most mondjatok meg nekem valamit azért, amit valahogy nem értek.
    Miért kér pénzt egy olyan fordításért, aminek egy patchel ezelőtti verziója tökéletesen ingyenesen letölthető, és ugyanígy működik?

mert ugye a battle.net leellenőrzi a játékot modok után, ha már egy fileméret is megváltozik, már ordít(tudtommal... nekem csak starcraft van eredetibe, diablo-t nem szeretem). (NWN rulz!)

Hogy a fizetős magyarításokról mi a véleményem.....
    kövezzetek meg, de mondja már ki végre valaki:
    bassza meg a négy heti munkáját. vagy csinálja meg a közjóért, vagy adja el a blizzardnak.
    tényleg megérdemelné, ha egy buznyákot se kapna....

igenis az a véleményem, hogy ezért nem lehet pénzt kérni. ha a kiadó úgy gondolja, akkor fordíttathat, sőt, a patcheket is updateeltetheti(ehhez sokszor még a developer is segítséget nyújt).
    az ilyenek meg döntsék el, játékot akarnak fordítani, vagy pénzt akarnak(mert akkor csináljenek mást, persze mehetnek fordítói irodához is)
    ha mákjuk van, úgy járnak, mint Gmiki. talának egy EVM-et, ami munkákat adnak neki. (no offense Gmiki... te ingyenes vagy:D )

tényleg... technikaileg nem megoldható, hogy egy mod-ért pénzt lehessen kérni.
    ha valaki megveszi a fordítást, az említett mpq file-t várom a ketteskén:D

lehet nem egyetérteni. nekem sincs pénzem, diákhitelből élek, mágse jutott az eszembe még soha, hogy pénzt kérjek ezért. olyan, mintha a demoscene-ből akarna valami pénzt csinálni..... bár ha jobban belegondolok a 3dMark pont ezt csinálja... de legalább igen magas szinten:D