The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:MerlinW SS2 coop, nem is lenne rossz!!!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A Fahrenhetiet kétheti rendszerességgel játszom <#gunyos1>#gunyos1>
Még jó, hogy nem hosszú.....Talán idén befejezem <#vigyor5>#vigyor5>
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Amint a kalandfellegvárnak tartott TLJ topic veteránjai válvetve láncfûrészelik a a szörnyek hadát :-)
Egyébként nagyon benne lennék, csak a tûzfalunk nem enged ilyesfajta dõre kicsapongást. Bár ha egy idõpontot megbeszélünk valamelyik hétfõre úgy 14-18 óra közöttre, akkor kiiktathatom egy idõre a tûzfalat és akkor mehet a hent! :-)
+1 szavazat 😊
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Tesztet is lefuttattam:
42%-ban fut 25-40 FPS között.
42%-ban fut 25% alatt
16%-ban fut 40 FPS felett.
Ja, és a legfontosabb: én nem az FPS számlálót szoktam nézni a Játékoknál, hanem az összképet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
BTW, beszereztem a Myst 5-t, kéri valaki?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
2005-10-17 PC Game ISOs Blitzkrieg 2 (C) CDV *SFCloneCD* MIRROR 173x15 MB
Egy kis elõzetes. 😊
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Egy hentelõs játékban a hentelést szeretem, egy kalandban pedig a kalandot. Ha hentelés, akkor már inkább a serious sam 2. Ott nem kell órákig keresni az ellenfelet és csak folyamatosan nyomva kell tartani a tûzgombot :-)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szuperjó! :-)
Már a 2. rész szinkronja is hihetetlenül jó lett.
majd meglesz, ahogy elnézem nem olyan sok szöveg.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
felveszed, majd ha az elõbbit használod, akkor be kell állítani az SMTP-t, ha utóbbit, akkor be kell lépned a "freemail.hu" szobába a segítségével, és utána használni a levelet a címemen.
az utóbbi megoldás végigjátszása itt található.
S a mai kalandjátékunk címe ez volt: TLJ anyag, avagy sikerül-e elküldeni? <#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
vagyis az oldalról tudok, csak SMTP tesztelés közben nem megy Mozilla Thunderbird-ben.