The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
ne add kölcsön, csak sokszorositsd😊 írom a nevek listáját😊

[merlinw.org]

Axon
Diktáljam a címemet a postázáshoz? :-)

Axon
A szerveren van elég hely, úgyhogy a Myst V simán elfér.

Hmmm....Akkor nem adom kölcsön a gyári DVD-t. 😊

Axon
Az egy elég rövid hent lesz :-)

Axon
Én is dobok rá egy szavazatot. Nekem sajnos még nincs meg.

Axon
Én is láttam a mai napon, hogy megjelent. Sajnos ez egy nagyon macerás verzió. Spéci cd-re, spéci íróval, spéci sebességen, spéce lejátszóba, spéci lehúzott kábelekkel, spéci segédprogramok segítségével. Az eredmény pedig 10 gépbõl jó ha egyen elindúl <#szomoru1>

MerlinW
akár 16an is lehet

[merlinw.org]

serito
Természetesen kérjük, vagyis legalább is én, ha feltennéd a szerverre nagyon megköszönném! Az, hogy a F.E.A.R nagy gépigényü az nem új, a demo-ban ez már látszott, nálam csak medium beállítások és 1024x768/85Hz mellett fut. A gépet az aláírásban látjátok. Remélem nem annyira sablonos mint ahogy mondjátok!
:MerlinW SS2 coop, nem is lenne rossz!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Atomreaktor
nekem meg csak 5 30tól jó😊
coopot hányan lehet nyomni?

mandm
Minden nap?????
A Fahrenhetiet kétheti rendszerességgel játszom <#gunyos1>
Még jó, hogy nem hosszú.....Talán idén befejezem <#vigyor5>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

MerlinW
És nem is annyira perverz, ha néha elkalandozunk😄

[merlinw.org]

MerlinW
Öö okés. Én is csak otthon tudom nyomni 5 után. Monjuk 5-6 között sima ügy😄

[merlinw.org]

Axon
Huhh, ez nagyon perverzen hangzik :-))
Amint a kalandfellegvárnak tartott TLJ topic veteránjai válvetve láncfûrészelik a a szörnyek hadát :-)
Egyébként nagyon benne lennék, csak a tûzfalunk nem enged ilyesfajta dõre kicsapongást. Bár ha egy idõpontot megbeszélünk valamelyik hétfõre úgy 14-18 óra közöttre, akkor kiiktathatom egy idõre a tûzfalat és akkor mehet a hent! :-)

szotyimutyi
Mintha lett volna fenn. Nekem nem indul el. Tudsz segíteni?

via_mala
"BTW, beszereztem a Myst 5-t, kéri valaki?"
+1 szavazat 😊

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Atomreaktor
Én benne vagyok😉 De elõbb még le kell szednem a gamét😊

Én ebbe már nem is szólok bele. 😊

MerlinW
<#vigyor3>

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Már késõ... <#eplus2><#bee1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
könyörgöm ne menjünk bele ebbe itt is😄

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nekem 1700+ / 512 DDR / R9500 Pro - minden bekapcsolva , 1024*768/32 és minden Mediumon - simán megy.
A Tesztet is lefuttattam:
42%-ban fut 25-40 FPS között.
42%-ban fut 25% alatt
16%-ban fut 40 FPS felett.

Ja, és a legfontosabb: én nem az FPS számlálót szoktam nézni a Játékoknál, hanem az összképet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lord Myn
Hát nem is tudom, pár napja játszom a F.E.A.R.-rel, az audio/vizuális élmény nagyon jó, a sztori is érdekes, de a játékmenet kissé sablonos... A másik probléma, hogy full grafikán paksi atomerõmû kell neki. Az én gépemen medium/high vegyes beállítások mellett fut csak el (Radeon X800XT videókarival!) rendesen, de 1-2 helyen még így is beszagatott egy kicsit, és ráadásul eszméletlenül swappel 1GB ram mellett is. Úgyhogy csak türelmeseknek... 😊)

BTW, beszereztem a Myst 5-t, kéri valaki?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Axonnak:
2005-10-17 PC Game ISOs Blitzkrieg 2 (C) CDV *SFCloneCD* MIRROR 173x15 MB

Egy kis elõzetes. 😊

MerlinW
Ha gondoljátok tolhatunk majd egy SS2 Coop-ot😊

[merlinw.org]

serito
Mondasz valamit, már én is bekészítettem a Serious Sam2-t csak idõm nincs. De este, vagy a hétvégén hentelek egyet én is.<#gun>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
A rengeteg elírás a rádiós billentyûzet hibája, már fogy az elem. Ha már nagyon mérgesít kicserélem.<#vigyor3> Már elvonási tüneteim vannak játék terén, amióta végigtoltam a Fahrenheit-et mindegyik befejezéssel, nem ültem a saját gépem elött. <#szomoru1> Talána a hétvégén sikerül idõt szakítani egy kis game-ezésre. Most irigyellek benneteket, hogy szinte minden nap tudtok valamelyest játékkal foglalkozni.<#email> <#rinya>

Axon
A demo-ját próbáltam, csak hamar elakadtam valami pincében és nem volt kedvem "kalandozni" :-)
Egy hentelõs játékban a hentelést szeretem, egy kalandban pedig a kalandot. Ha hentelés, akkor már inkább a serious sam 2. Ott nem kell órákig keresni az ellenfelet és csak folyamatosan nyomva kell tartani a tûzgombot :-)

serito
Látoma téma nem sokat változott mióta (1 hete) nem olvastam a fórumot. Sajna nincs idõm minden nap ellátogatni ide,mert ez a Sulkinetes mizéria kikészít idegileg. Reggeltõl-estig építem a heti 20-25 gépet. November 1 után talán lesz idõm gyakrabban ellátogatni a TLJ topicba. Az utóbbi idõben én is jobban kedvelem a kalandokat, mint a többi game-t, de a most megjelenõ F.E.A.R nevezatû gyóngyszemet sem hagyom ki. Ti, hogy vagytok ezzel?

takysoft
pontosan. mellesleg készül hozzá a magyarítás, már több, mint a negyede kész van elvileg.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
DC++, Torrent.
De az elõzõ havi GameStarban ez volt a teljes játék!!😉)

Lelehet még tölteni vhonnét ezt a játékot?

moonster
Akkor ez kevesebb, mint a mi verziónk.
Atomreaktor
Az az😊

Tokaji muskotályt nyitok. No commment! 😊

Axon
Megjelent Warez oldalakon az Indigo Prophecy. Ez az amerikai verzió lenne? Ez az amiben nincs szex? :-)

Axon
Most olvastam, hogy készül a Silent Hill 3 magyar szinkronja.
Szuperjó! :-)
Már a 2. rész szinkronja is hihetetlenül jó lett.

Axon
Elkezdtem lehúzni. Szerencsére ez már az angol verzió.

moonster
Uraim, hölgyeim!
80 nap PC demo!
HW disztójer
IMYke2.0.0.0
Mozilla 1.7.7-est használok... <#papakacsint>

Atomreaktor
majd alkalomadtán vki plz tolja fel nekem a magyar nyelvû dracula 1 2. cd-jét, mert letöröltem véletlen😞) viszont kéne...😊

takysoft
mellesleg magkaptam az anyagot, de csak jövõ héten tudok nekiülni.
majd meglesz, ahogy elnézem nem olyan sok szöveg.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
a "mozilla thuderbird", vagy a "mozilla firefox" tárgyak egyikát kell használnod az emailcímemen. mindkettõ a "mozilla.org" szobában található a downloads asztalon.
felveszed, majd ha az elõbbit használod, akkor be kell állítani az SMTP-t, ha utóbbit, akkor be kell lépned a "freemail.hu" szobába a segítségével, és utána használni a levelet a címemen.

az utóbbi megoldás végigjátszása itt található.

IMYke2.0.0.0
Remélem, ez már átment...
S a mai kalandjátékunk címe ez volt: TLJ anyag, avagy sikerül-e elküldeni? <#hehe><#vigyor>

takysoft
Gmail nagyon ott van, de néha tesztelgetik(hisz még BETA). ilyenkor csinál érdekes dolgokat. néha nem is tudok levelet küldeni.
vagyis az oldalról tudok, csak SMTP tesztelés közben nem megy Mozilla Thunderbird-ben.

takysoft

IMYke2.0.0.0
Visszapattant a levél a gmail.com-ról... !!!

IMYke2.0.0.0

takysoft
én meg téged.

más oldalakra is benézel, hogy útálod a témát?