Baldur\'s Gate II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát senki sem segít szegény, megfáradt, ekhagyatott kalandornak ?!?!

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Na, úgy néz ki, nem is tudom az ipsét összerakni ! A múltkor megkaptam a templomban az Unseeing Eye-os küldetést. Le is mentem az old tunel-ba, de miután nem hagytam, hogy kiszedjék a szememet, így megtámadtak, ezután mindenkit levertem, még a Beholdert is. Ezek után ott álok a térképen bejelölt: To the lair of the Unseeing Eye helynél, és nem bírok egy szinttel lejjebb menni, pedig Kangaxx végtagjai állítólag ott vannak. Ha valaki tud, kérem segítsen...Köszi !!!

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Köszi, ott tényleg van. MEGY CD NÉLKÜL !!!
Más: Kangaxx-ot gondolom elég nehéz leverni, ha összeraktam. Valami tipp...? Kösz !

Azt hiszem, hogy a www.megagames.com -on talán találsz majd hozzá. Esetleg még próbálkozhatsz a google keresõvel is. Néha csodákra is képes... Komolyan!
Bár nem ennek a topikja igazán, de azért megkérdezném, hogy valakinek megvan-e az Icewind dale II magyar nyelvû kézi könyve? Engem fõleg nem nyomtatott formában érdekelne.
ollie
Töltsd le egy virtuális CD progit, és azza felnyomod a gépre. Pl a Hekko Virtual CD-nek crack sem kell.

Sajnos az általam nem meglátogatott oldalon nem találtam No-CD crackot (www.gamecopyworld.com). Más ötlet ?

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Mivel eszembe sem jutna ilyet használni, ezért nem is fogom letölteni. Így hát nem is köszönöm meg nagyon-nagyon a gyors választ.

Mi nem foglalkozunk ilyesmivel, nem értünk hozzá, és nem tudjuk ajánlani a www.gamecopyworld.com oldalt sem.

-----
(C)1936, ismeretlen amerikai szerzõ "Hogyan ne készítsünk szõlõbõl bort" c. könyve

fun is fun and done is done

Nem tudja valaki, honnan tudnék egy No-CD crack-ot letölteni ? Eredeti a játékom, csak mivel több helyen játszom, uncsi, hogy mindíg a 2. CD.-t kéri. Köszi...

Már mindent megcsináltam, csak a fõküldit nem (a vámpírokat nem vertem le a temetõben).

ollie
nmem tudsz visszajönni, szóval csinálj még küldiket ebben a chapterben

Hát azóta azon vagyok. Ha tovább megyek a Chapter 4.-be, akkor onnan vissza tudok jönni az elõzõ helyszínekre ? Csak mert beleolvastam a végigjátszásba, és a 4. fejezet elején állítólag valami szigetre hajózok...

ollie
hát asz kemény, szerintem szerezz még ikszpét...

Hülyeséget írtam, 11.szintû Undead Hunter ! Ja, és Firkaag-ot sehogy sem tudom leverni. Valami ötlet ???????????????
Kösz !!!!!

A Paladin Stronghold hol van, hányas szinttõl lehet megküzdeni a vezetéséért ? Én jelenleg 14.-es zintû Undead Hunter vagyok, a 3. Chapternél járok.
Köszi...

BG2-re azért nicns az embereknek ideje, mert nagyon-nagyon sok a szöveg, amit lekellene fodítani. Tényleg, azt nem is tudtam, hogy fordítást elvileg tiltja a copyright. Doom3 installnál olvasgattam a licensz szerzõdést és abban benne foglaltatik, hogy nem lehet fordítani sem a játékot, érdekes.
Na visszatérve a BG2-höz, ha végigviszed egy-párszor, akkor abbol is sokat tudsz tanúlni angolul, mert egy csomó mindenre rájössz magadtól, hogy mi mit jelent és mi micsoda.
Köszi !

ollie
A legtöb változtatás amúgy is csak új játék kezdésénél jönne elõ.

ollie
Szerintem elõszõr játszd végig az alapot. Bár igaz, hogy a Darkest Day-hez újra végig kell nyomnod, de nem fogod tudni mi a különbség, ha elõszõr nem nyomod végig natúrban.

Lenne még egy kérdésem. Megszereztem a The Darkest Day c. kiegészítõt. Érdemes elõtte végigjátszani az alapjátékot, vagy tegyem fel már most (Chapter 3.)?
Köszi...

Ottto
én lusta vagyok szótárazni, bár ha valamit nagyon nem értek azért elõveszem.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Hat nemtom, en pont forditva vagyok ezzel. Kinyititom a szotart ha vmi ismeretlen, azzal is tanulok.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

ollie
békénhagyni Otttot de most gyorsan!!!

Ottto
mert úgy könnyebb.

hát, igazából semmit, biztos kinyírt valami állatot a szerencsétlen...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Ha jol tucc, akkor + minek a magyarositas?

én sose tanultam angolt, és háromszor végigvittem, és megpróbáltam az összes küldetést megtalálni és teljesíteni. nem akadtam el egyszer se, szóval nem kell ehhez annyira angol...

Ottto
KI MONDTA HOGY ÉN NEM TUDOK ANGOLUL????????!!!!!!!
IGENINS JÓL TUDOK ANGOLUL CSAK NEM VASGYOK PERFEKT. BAJ?

Hat nemtom, aki szamitogeppel foglalkozik, az hogy nem tudhat angolul? Nem kell nyelveszprofnak lennni, de aze 1 minimal szokincs nemart.

RaveAir
Szerintem van esély rá, hogy elkészül. Bár én úgy látom, hogy az Icewind dale elsõ része hamarabb lesz készen, a kiegészítõvel együtt.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Ottto
Így értettem.

ollie
nincs benne érthetetlen szöveg, legfeljebb te nem tudsz angolul

Ottto
Ráérek. Van mivel játszani (most haegemonia). A Baldur's Gateet angolul játszani nagyon nehéz. Van jópár érthetetlen szüveg. ráadásul az 1el nem is játszottam Szal jobb lesz magyarul.
A NWN alapját sehonnan nem bírom megszerezni pedig kerestem 😞

Ja, addig is kezd el a NWN Shadows of Undrentide-et, az szinte teljesen le van fordítva.

Rengeteg szöveg van benne, óriási nagy munka. Lehet, hogy több mint egy évet is várhatsz...
Ráadásul most mindenki az új slágert, a KOTOR-t fordítja (ami már mindjárt kész is, pedig nemrég jött ki). Azt lassan jön a KOTOR 2, és a jó öreg Baldur's Gate-re meg már senkinek nincs ideje és energiája. Úgy hogy szerintem ne várj, kezd el, csak készítsd be az angol-magyart.

Ottto
Én elkezdtem a játékot az 1. chaptert véégig is vittem, de mikor megtudtam hogy lesz magyarítás befejeztem. Inkább megvárom 😊

Nem lehet, hogy még él a megváltoztató varázs (tudod, a lovagokat ogrénak láttam, õk is engem stb.)? A vörös sárkányt még nem gyõztem le...

pajzsban van ilyen asszem.

Nalam a BG2ben is csak a cuccot cipelni jottek velem a csapattagok. 😊 Szerintem jo lett a NWN, csak az nem hogy a fele spellkeszlet kimaradt a jatekbol, pont a lenyegesek.

ollie
Köszi szépen. És ez vajon most segít Gustafson barátunkon? 😉

Hat pont a TOB az ami nagyon szar lett a SOAhoz kepest. Sajnos nagyon csak a tapolasra allt ra.

nekem van BGII végigjátszásom, a kieggel együtt (ami sokkal jobban sikerült, mint az alapjáték)
asszem a kettõ van vagy olyan 300 oldal (most lusta vagyok megnézni, szóval lehet, hogy túlzok)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

ollie
asz lehet

Davidus
Szerintem még az elején a börtönben rossz választ adtál neki és azóta nem szeret😉

V9ykn8_TZL0

Valaki segítsen !!! Windspear Hill-ben járok, és amikor találkozom Valessával, megtámad ! Pedig a dryadokat nem bántottam, csak a makkokat adnám oda neki !
Ranlothnak üzenem: Nagyon köszi az eddigi magyarítást, további jó munkát !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A frissítést-türelmesen-várom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem élõholt az hanem feltámadt 😊 És igen, Obould király mint isten elég durva 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

b-type
én is mert ezek nagyon jól sikerültek.
volt egy kissebb hullámvölgy sztem(persze ez szubijektív)
az elsõ 4-5 könyv nagyon állat...aztán csak jó, aztán némi 'zavar az erõben' a szerelmi háromszög körül, de aztán megint felível...ezzel együtt minden könyv egy élmény, csakhát ha valaki olyan magasra helyezi a mércét az elején, akkor az elvárások is magasak. 😊
de az utcsóban az élõholt Bruenor, meg az a hatalmas Obould, sssszzzz, nagy húzások voltak...grandiózus csata, mint a mithril csarnok ostrománál.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mázlista 😄 Én is épp ezen vagyok hogy begyûjtöm Salvatore mester munkáit, mert az Ezer Ork és a Magányos Drow nagyon tetszett. Várom már a befejezõ részét a trilógiának.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

b-type
ez igaz, bár a Planescape nem Faerun világában játszodik..
anno ugyanígy voltam...végigvittem a Baldur I-II, Icewind Dale I-II, a Never-t sajna nem vittem a végjátékig, mert hiányzott nagyon a csapat 😞
aztán közben megszereztem az összes Forgotten Realms könyvet Salvatore-tól egyforma kiadásban, meg van egy pár más íroktól is 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type