Baldur\'s Gate II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Valaki segítene? Elakadtam a Sorcerer stronghold közben.
1.)Bent a Sphere-ben a földön lévõ rúnákat jó sorrendben megérintettem,így megnyílt egy ajtó. Lementem egy szinttel és rámtámadt Tolgerias(õ adta a küldetést).Megöltem,majd lejjebb mentem még egy szinttel. Ott lent viszont valami nagy cucc van,amire ha rákattintok,akkor azt mondja,hogy meg kell találnom az aktiválás módját,különben nem jutok vissza az elementálok síkjáról(vagy valami ilyesmi). Itt mit kell csinálni?
2.) A Sphere-ben bementem a navigációs szobába és ott valami mágus rámtámadt. Viszont nem lehetett megölni. Ha elfogyott az élete,akkor elfeküdt a földön,mint egy troll,csak õ a tûzsebzéstõl sem halt meg,és nem is támadt fel. Vele mit kell kezdeni?
Remélem,hogy tud valaki segítni,mert egy olyan oldalt sem találtam,ahol meglenne ennek a leírása.
Kösz: Nikau
Kangax testrészeit keresem, az egyik már megvan,
a cstornában egy lich szarkofágjában találtam meg,
de hol találom a másikat?
2) Emlékszel a prédikáló manusra arrafelé, a felszínen? És a helm papra aki kért hogy kövesd a templomba? Ott a küldi!
5) Nálam engedte, beszélni kell druida fõemberrel.
7) A kutyapörkölt az umber hulkok elcsalására jó, lehet hogy egy tûzgolyó hatásosabb erre a célra.
Ennyi kérdésre tudtam így hirtelen a választ...
1.)Jan bent van a csapatomban,de bejelentette,hogy vissza kell mennie a nyomortelepre valami Lissa miatt.Amikor odaértem, a házánál ki vált a csapatból. A küldetést megkaptam Jan-tól,de mit kell csinálni,hogy a kislány meggyógyuljon???
2.)Van három tárgyam ami,nem tudom,hogy mire jók. Az egyik valami szemüveg,a másik valami cserép vagy váza,amin valami oroszlánfejû minta van. Ezt a kettõt boltokba vettem. A harmadik tárgyat Cooper Cornetben,az arénában szereztem egy farkastól,ez valami prém féleség. Ezek teljesen fölösleges tárgyak,vagy jók is valamire????
thx: Nikau
Ha már említetted...:o)))))))))
Nekem jöhetne, ha nem gond. A nevem alatti címem él...
Elõre is köszi:
Morpheus
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Nem tud valaki egy oldalt,ahol megvan a BG2 fordítása? A gmiki-s oldalon találtam egyet,de az még csak készülõ állapotban van. Olyan kellene,amin már a teljes le van fordítva.
thx
SEGÍTSETEK GYORSAN PLS!!!! Milyen fegyverrel lehet megõlni az ice golemet? Chapter 2-ben vagyok, és továbbmentem keletre, ahol egy tolvaj kiszabadítja magát. Na ott leölök egy pár orcot vagy mi a szart, meg egy-két varazslót. Megint továbbmegyek, és akkor jön az a genyo Ice Golem, amire nem hat a fegyverünk. Segítsetek minnél hamarabb pls.

2) Az egyfajta irányelv, hogy a karid milyen beállítotságú. Namost ezt kéne itten eljátszani viszonylag hitelesen... Vmint vannak mágikus cuccok amiket csak bizonyas aligmentel rendelkezõk használhatnak.
3+4) AD&D alapok vmint azon az oldalon sok hasznos info is van!
5) Elõholt ûzésre, természetesen... Ha elõk ellen használod sz@rt se érsz el vele...
6) 2 dolog... Memorizálás (gondolom ezen már túl vagy) és páncélzat... Ha vki páncélt visel, (mert gondolom az a varázshasználó Imoen volt, és rányomtál egy leather armort) soha a jó életbe nem fog varázsolni... (van egy-két kivételes páncél azért!)
Pfff mennyit írtam... De legaláb okkulhat vki belõle!
1)A BG2-ben a charismának van valami szerepe,vagy mindenkinél lehet alapból minimumra állítani?
2)Úgyanígy ér valamit játék során az alignment(chaotic,lawful...)
3)Mi az a THAC0 és mikor jó,ha sok van belõle vagy kevés?
4)Mi az armor class? Elkezdtem rájukcuccot pakolni és csökkeni kezdett. Számít valamit?
5)Mire jó a Turn Undead? Nálam nem csinált még semmit...
6)Egy varázslómnak volt magic missle varázslata, de nem tudta használni. Pedig látszott,hogy van még neki 2db,de az ikon halvány volt és nem lehetett választani. Miért?
Ennyi lenne. Légyszíves válaszoljon valaki,mert ezeket a dolgokat nem árt ismerni.
Plíz help! [email protected]
. Kérlek segísetek!
Habár nem biztos hogy baj ha megölted,de én ugy emlékszem nem kellett megölnöm...Lehet hogy valami bug miatt nem szedte le a sérthetetlenségét.
es http://dark.warez.hu
Sok regi jatek!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Ekkora hulyeseget hogy lehet belerakni a jatekba, mint ez a Nether Scroll?
Eskuszom, reg rohogtem ennyit! Ez mar fajdalmas! Foleg a csapattarsak reakcioja, azok kozul is Aerie-e! Most Edwin Elminster utan szabadon elven cselekszik ilyeneket? Mindketten nagy magusok, meg minden, es minketten nove valtoztak... 

Tessék többet forgatni a szabálykönyvet
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A prot. elvileg csak addig tart, amíg nem támadsz vele

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ez egy nagyon bonyi kérdés
ööö
valahol lentebb már leírtuk
a lényeg, hogy van egy sorrend, meg utasirtások, amit cetliken találhatsz a könyvtárakban
a levegő laborból (Air lab) kell indulni, az óramutató járásával megegyezően, ha kell részletes info előkereshetem a WT-ból...
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Szóval...pl az is érdekes volt, hogy NEM ENGEDETT a varázslómmal indentifizni a tárgyakat..na mindegy..😊)
Ott fagy ahol tud...minden egy percben fagyott, vagy megakad pár másodpercre...meg pl a csapatomból a fele oda megy a kijejlölt helyre a fele meg nem hajlandó elindulni. meg pl a gyógyítóm csak akkor gyógyít ha közvetlen a másik mellett van...ennek így semmi értelme és csak a segünket törölhetjük ki az új missionokkal:-))
így nem lehet játszani, na csá:-))))

AMúgy, sikerült beüzemelni a DD-t...na, sok sikert nekem:-)))
CSá

mégegyszer thx, csá
...hüm ez így túl sok idő..na mindegy:-))
Ez nagyon érdekes NPC lehet: