3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
#2290 Egyáltalán nem vicceltem, ugyanis létezik PDF formátumban is az eredeti kézikönyv magyar változata. Bízom abban, hogy van néhány ember, aki - úgy látszik veled ellentétben - tud segíteni. -
#2289 vicces gyerek vagy h azt hiszed bárki el fogja neked küldeni e-mailben -
#2288 sziasztok!
szükségem lenne Baldur's Gate "kézikönyvekre" PDF formátumban. Aki tud kérem segítsen. Az alábbi címen lehet elérni: [email protected]
Előre is köszönöm!
-
Szid #2287 hraj.sk
volt valami akciójuk a nyáron -
#2286 Hol vetted? -
Szid #2285 Akciósan megvettem originál BG2+kieg, IWD+kieg, IWD2 -azaz 3 játékot kb 3000Ftért. Szóval akkor mire nincs pénzed??? -
#2284 Hát akkor ne játsz vele. Ha inni szeretnél, de nincs pénzed piára, akkor gondolom nem mész a boltba, hogy lopjál. Vagy igen? -
Kraptor #2283 Yoshit érdemes megtartani:):) Szerintem ilyen jó nem volt még egyetlen játékban sem mint... -
csgj #2282 tényleg naon kéne... -
csgj #2281 kösz, pénzem nincs -
#2280 nem, de itt még megveheted: ebay.co.uk -
csgj #2279 nem tud vki mondani egy oldalt, ahonnan GYORSAN, vagy viszonylag gyorsan le tudnám tölteni a játékot? Kimaradt sajnos az életemből ez a remek kis game, a Forgotten realms világát meg imádom... -
#2278 Yoshi'-ra én megorroltam :)
Vhogy így van, megnéztem:
"A régi kaszt képességei csak akkor újra elérhetőek, mikor a karakter eggyel nagyobb szintet ért el az új kasztjában, mint a régiben"
forrás:www.baldur.hu/dualclass -
#2277 levetkőzettem pucérraa mert én is erre gondoltam, de nem inaktívak az ikonok, hanem mások vannak a helyén. hallgatok btype-ra. aztán ha nem jönnek vissza a skillek, kidobom yoshit, és felveszem helyette jant. már úgyis szemezgettem vele -
#2276 Az véletlenül nem lehet, hogy adtál az emberedre páncélt, és a páncél miatt nem tudod használni a tolvajképességeket? -
#2275 Vártam hátha válaszol vki aki jobban emlékszik, nekem már régen volt sajnos.
A lényeg hogy semmi gáz, egy ideig inaktív marad a másik kaszt...vmi a szintekkel van arra emlékszem, fejlődnöd kell a most felvett kasztodban. -
#2274 senki? -
#2273 Oké. tudom meg vagyok késve a játékkal meg minden, de most jutottam el odáig jutottam hogy kipróbáljam.
Szóval gondom van. A lényeg az hogy Yoshimot dualoztam fighterré, és ezzel eltúnt a 2 thief skillje a lenti sávból, nevezetesen most nem tudok zárakat nyitni vele, és csapdákat keresni. hogyan lehetne ezt megoldani? Töltsem vissza és ne dualozzak, vagy valahogy vissza lehet pakolni a helyére ezt a 2 ikont? vagy van erre a 2 skillre valami hotkey?
Valaki segítsem plíz, mert addig nem nagyon merek továbbmenni. -
Durai #2272 Hellosztok!
Megint akadt egy kis problémám, ugyanaz mint a srácnak itt: http://forums.bioware.com/viewtopic.html?topic=490392&forum=10
Van egy Soundmanager nevű progi, ami az AC97 hangkártyához van, és amiatt van a hülye hangzás. Letiltottam msconfigból, de ugyanúgy elcseszi a játék hangjait továbbra is. Veletek nem fordult elő ugyanez? -
jocika #2271 Ha jól emlékszem , akkor lehetsz a rend lovagja, ha végig csinálod a paladinok strongholdját.
Ez csak a bevezetője és előszőr nem is kell megölni a vöröset. Ha jól emlékszem úgy indul be a stronghold, hogy a hidaknál vagy a dockoknál a bukott paladinokat kell levagdosni a vmilyen szív templomában kapott feladat alapján. -
kiskorúbézoltán #2270 THX ! -
#2269 Persze. lehet utalásokat találni. Nekem a legjobban az tetszett, hogy a BG2 extra árusainál a Planescape: Torment-ből ismert tárgyakat/felszereléseket lehetett vásárolni. -
#2268 na ja, ezen kívűl még IWDben meg lehet találni az Easthaveni fogadóban Erevaint, aki Xan (BG1-es enchanter) unokaöccse asszem amúgy van 100 év kb IWD és Baldur's Gate között is. -
#2267 Semmilyen módon nem kapcsolódnak egymáshoz, hacsak nem úgy, hogy ugyanabban a világban (Forgotten Realms) játszódnak.
Kivéve persze az egymást követő részeket, de még ez sem teljesen igaz az Icewind Dale 2 esetén, mert jóval az első rész előtt játszódik (valami 1-200 év). -
kiskorúbézoltán #2266 hozászólást->hozzászólást -
kiskorúbézoltán #2265 Szevasztok !
Láma kérdés következik , türelmetlenebbek kérem ugorják át a hozászólást !
Szóval , most szereztem be az Icewind Dale és a Baldurs Gate 1-2 mindenféle kiegészítőkkel ellátot változatait (meg otthon megvan a Neverwintwer) . Nem igazán ismerem ezt a világot , tehát lenne egy kérdésem : történetileg vagy valamilyen más módon kapcsolódnak ezek egymáshoz ? Ha igen akkor milyen sorrendben ?
A BG->BG2-re magam is rájöttem , de a többi ? -
Durai #2264 És az miért van - 12.szintű lovag létemre - hogy kiszabadítottam Garren lányát, igaz a sárkányt nem öltem meg, de nem akarnak felvenni lovagnak.
Odamegyek a prelátushoz, de nincs olyan dialóguslehetőség, ami erre irányulna.
Pedig új patch is fenn van, azt hittem bug. -
Durai #2263 Köszi, akkor nem bántom a sárkányt :) -
ToMaX #2262 Hát sejthetően 1 ezüst sárkányból.. Amugy az ezüst sárkit Underdarkba találod 1 barlangba viszont ahhoz a fejezethez elég nagyban hozzájárul szal nem biztos h megéri megölni.Max a Underdarkos fejezet végén.De sztem annyit nem ér aza ruha amihez kell. -
Durai #2261 Azt tudjátok hogy hol lehetne ezüst sárkány vérét találni? -
#2260 használj ládákat -
Durai #2259 Ti hogyha nagyon sok cucc van nálatok, hol hagyjáto a felesleget?
Én ledobáltam pár cuccot a copper coronetben a földre, azok ott vannak és kicsivel odébb leraktam egy halom fegyvert, na azok meg eltűntek.
Nem látom őket többet viszont? -
#2258 Ja, értem mi a gondod a szitlépéssel. Ez az AD&D 2nd Edition szabályai alapján játszható, míg az NWN a D&D 3rd Edition alapján. Nagyon sok különbség van a szabályokban, és nekem személy szerint a Baldur's Gate féle jobban fekszik. -
steweee #2257 már közben rájöttem , az van amit írt vki hogy nem minden szintlépésnél lehet elosztható tulajdonságpontokat kioszatani, skilleket felvenni stb. furcsa a nwnhez képest, én ezzel korábban nem játszottam. a bg2 vel tolom most is csak , mert az még elfogadható grafikailag, valójában ha baszott nagy képernyőm játaszanék vele és nagyobb lenne a belátható játéktér/csatatér, akkor még talán mkost is ez lenne az évtized kalandjátéka, mert sztoriban a nyomában sincs egyik újabb sem
off : # ez a jel a battlefieldben a ping után van, mit jelent ? sajnos a topicban többször kérdeztem de senki nem válaszolt -
#2256 ennek igazán örülök, mindkettőt végigvittem, épp ezért kérdeztem vissza a #2250re, mert gőzöm nincs mit ért steweee az alatt h "szintlépéskor miért nem tudom saját magam fejleszteni a karaktereket?" -
#2255 Szvsz mindenkit lehet fejleszteni a partiban, magadat meg az npc-ket is
most a baldurs gate2-vel játszom, ott igy van és emlékeim szerint az 1-ben is
persze néha van hogy valaki szintlépésnél csak új értékeket kap: hitpoint stb. és semmit sem lehet állitgatni -
#2254 mer' egy isten kölke a főkaraktered, "a barbár ork", azért
hogyhogy nem tudod saját magad fejleszteni a karaktered? -
#2253 Na mi az beindult a BG topik? :-) -
#2252 mert csak 1 karakterrel játszol te a BG-kben -
#2251 be kell külön állítani a konfigban, hogy gyógyuljanak alvás közben. persze csak akkor fognak, ha van gyógyító a csapatban.