3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
steweee #2250 igen, de inkább csak zavaró a jelenség, harc közben is lehet váltani, csak pakolászni kell. így meg rossz.
egyébként miért nem gyúgyulnak meg alvás közben? pedig teljes alvásra van állítva, 8 órát pihennek. mindig ki kell sütni a gyógyítóvarázst keléskor
a barbár orknak miért vannak ilyen hihetetlen tulajdonságai mint a minor drain meg egyéb spellek skillként?
ja és szintlépéskor miért nem tudom saját magam fejleszteni a karaktereket? -
#2249 emlékeim szerint mert 2 fegyvert előkapni több idő a gémben mint egyet, feltéve ha harcolsz épp, és biza a Baldur's Gate 2 nem hack'n'slash gém. -
steweee #2248 azt hogy lehet kiküszöbölni vagy megoldani hogy ha két egykezes fegyvert akarok használni akkor nyilat is lehessen berakni a jobbkéz slotjába? mert fel nem foghatom hogy ha quickslotok léteznek, akkor miért nem lehet abba bármit bekonfigolni. mert így is lehet váltani harc közben is, csak be kell lépni az inventoryba, ami hosszú és körülményes a kattintáshoz képest -
#2247 bg1tutu az összezavarja csak az egészet, trilogy a jó, ha kell feldobom vhova -
#2246 bg1tutu az összezavarja csak az egészet, trilogy a jó, ha kell feldobom vhova -
steweee #2245 van ott sok minden, nem tudom melyik lehet az a mod. a baj inkább az hogy az icewind dale 2 bugos nálam, és lefagy egy helyen mindig még az elején -
#2244 Nem, de találhatsz hozzá modot, ami átteszi neked baldur's gate 2 engine alá. Az ám a móka. :)))
nézz körül itt (http://america.iegmc.net/) keresd a baldur's gate trilogy-t vagy bg1tutu-t. -
#2243 Nem. -
steweee #2242 a baldurs gate 1 nek nem lehet állítani a felbontását? -
Durai #2241 YEYEYEAHH és megvan, méghozzá magamtól, nem kellett volna titeket nyaggatnom, csak körülnézni kicsit :)))
http://forums.bioware.com/viewtopic.html?topic=227337&forum=10
A rohadt cordless billenytűzet miatt.
Mindenesetre köszi a segítséget ollie, jah de látom most iroda külföldi cuccost, miért nem ezzel kezdted :P
THX -
#2240 Bocs, akkor sajna nem tudok segíteni. Esteleg próbálkozz külföldi fórumokon (planetbaldursgate, sorcerer's place). -
#2239 Igen, rögtön menjen fel a kieg, mert mindegyik egy csomó pluszt ad az interface-hez, és lehet az alapot még mellette nyomni. -
steweee #2238 ja igen, hogy érdemes telepíteni? az alapjátékokra egyből mehetnek a kiegészítő lemezek is? az fel is peccseli esetleg? és attól még lehet majd az eredetit is játszani? -
steweee #2237 mi jelent meg legutoljára ? a bg2 vagy az ice2? -
Durai #2236 Megnéztem, miket javít ki de ez nincs köztük. Egyszerűen nem értem!
Nektek nem jött elő semmi ilyen? Én már a tutorialt se tudtam megcsinálni, aaztán rájöttem hogy ez a baj.Hiába kattintok az alsó menüben bárhova, akár az F billenytűkkel, nem történik semmi, még a speciális képességek sem tudom előhozni.Már csomó patch-et felraktam de semmi.
Vki nem találkozott ugyanezzel a problémával? -
Durai #2235 Oké, megpróbálom, aztán holnap irok h sikerült-e.
Köszi! -
#2234 Akkor tedd fel a legújabb hivatalos, és a legújabb nem hivatalos patchet (utóbbi: http://www.baldurdash.org/). -
Durai #2233 Nem, mert ugyanaz a hiba ha vmit beteszek a karakterek inventoryjában a készenléti slotokba, maguktól elkezdik elhasználni őket, igazából olyan az egész, mintha vmi hiba lenne. Rákattintok pl. a varázslás ikonjára, de még mielőtt kikeresném a varázslatot, kilép belőle. -
#2232 Nem lehet, hogy olyan páncél van rajtad, ami megakadályozza a varázslást, csapdakeresést? -
Durai #2231 Hellosztok!
Az a problémám, hogy a játékban mikor pl. csapdákat akarok felderiteni akkor egy ideig megy, aztán felváltva kiirogatja hogy detecting traps, de aztán egyből stopped detecting traps. Ugyanez a helyzet a varázslatokkal egyet tudok varázsolni de utána nem tudom elérni a quick spelleket. Próbáltam az F4 stb. billentyűkkel, de semmi.
Már kipróbáltam másik egeret és billenytűzetet is. Windows Xp Sp2-esen tolom ill. tolnám a játékot.
Kérlek segítsetek! -
#2230 no problem... -
#2229 Bocs, valamiért azt hittem, hogy az old games topicban vagyunk. -
#2228 Ez mgejelent kereskedelmi forgalomban?
Tatyla: érdekes fogalmaid vannak az Old Games-ről. -
#2227 na ez kira... -
#2226 baldur1 + kieg
baldur2 + kieg
lenyeg, hogy nem kell 11 cd-t cserelgetned -
#2225 ez miez?:
Baldurs.Gate.Compilation-Unleashed
2cd+2dvd -
#2224 igen, de nem lesz sok értelme, lévén 18-as constitution értéknél ez könnyed 60 hp kiesést jelent 10. szinten... dualclass az kensai/mage-el finom nagyon igaz, páncélt továbbra se hordhatsz, de jön robe of vecna (AC 5) v. robe of apprenti (AC 3), ring of protection és társai tipusú cuccok, szal jó AC, varázsolgatás, közelharci gyakás. nagyon móka.
amugy én is most estem neki ujra (már sokadszorra) ezen klasszikusnak, és még mindig imádom -
#2223 köszönöm az infokat -
#2222 Rengeteg angol infom van, ha elég jól beszélsz hozzá, elküldöm. Illetve akár te is megtalálod azokat a dlh.net oldalon. -
#2221 Ranloth folyamatosan magyarította a hivatalos magyar nyelvű kézikönyvet, mert az tele volt hibákkal, és rosszul volt fordítva. Majd tőle kellene megkérdezni, hogy elérhető-e valahol ez a kézikönyv. (Régen talán fent volt a Magyarítások Portálon).
Kezdésnek ajánlanám az Icewind dale c. játékot, aminek már magyarítása is elkészült, és ez talán segítséget jelenthet a bemelegítéshez. (De ajánlhatnám a szintén magyar nyelvre lefordított Planescape: Torment-et is, ami szintén hasonló kinézetre, viszont nagyon brutális hangvételű.)
További segítségedre lehetnek a Magyarítások Portál fórumozói a menet közben felmerülő kérdéseidre. -
#2220 hát én csak azé kukkantottam be ide,h vki adna vmi használati utmutatot? :)
mer kézikönyvet találtam,de az csak angol, francia, német, olasz, spanyol, japán nyelvű :(
és érdekelne,h is kell ezzel játszani,mer már ott a hajam téptem,amikor a karakterem kellett alakitani, utána meg az 1. lényt nem tudtam leverni...
tudom, ősi játék meg minden hülyeség,és nem is vagyok nagy RPG-s (még a diablo se menne sztem) :),de mostmár ki akarom tanulni ezt a műfajt is, mer mindenem tele van azzal,h normális játékért PS2-t kéne vennem, mer PC-re mást se adnak ki,csak RPGket, mintha más műfaj nem is létezne... :(
(pl. normális RTS, vagy nem übergagyi monoton FPS) -
#2219 Akinek van eladó Baldurs Gate játéka légyszives jelentkezzen.02306253978 -
#2218 Akkor adj fel hírdetéseket... -
#2217 Ha lehetséges akkor inkább magyarországon vásárolnám meg. Akár használtan is. -
#2216 ebay? -
#2215 Sziasztok. Szeretném megkérdezni hogy hol tudom megvenni ezt a játékot? A CD galaxisban és az 576Kbyt -ban nincs.(Wanadoo nem jó :))
Légyszi segítsetek egy nyomorultnak. -
kHares #2214 Igazatok van, tényleg mindent visszakaptam, debug módban adtam neki xp-t és szépen működik. Gondolkodom elkezdem szólóban, de úgy kipróbálnám a wild mage-et, sorcerert, valami tolvaj kitet, esetleg monkot vagy valami tolvajból duálozott varázslót? A lehetőségek végtelenek :)
Fölraktam minden nehezítő meg normál ad&d szabályt támogató modot, legyen egy kevés kihívás :) -
#2213 Persze hogy visszakapod, ez a poén a dual-class-ban... -
#2212 Örömmel látom, hogy itt is van Baldur's Gate-es téma. Vivát! -
#2211 Én meg már azt hittem leállt a dolog, de szerencsére nem!